Ohita
CES 2023: Samsung tekee yhdistetyistä kokemuksista entistä helpompia

Tiedote -

CES 2023: Samsung tekee yhdistetyistä kokemuksista entistä helpompia

Samsung kertoi CES-messujen lehdistötilaisuudessaan strategiastaan ja sitoutumisestaan lunastaa lupaus yhdistetyistä kokemuksista ja edistää kestävämpää tulevaisuutta.

Samsung Electronics julkaisi tänään visionsa entistä helpommasta yhdistetystä maailmasta uusien läpimurtotekniikoiden avulla, jotka voivat parantaa käyttäjien elämää älykkäämmillä ja intuitiivisemmilla kokemuksilla. Samsung kuvaili CES 2023 –tapahtumassa yhdessä tärkeimpien kumppaneiden kanssa pitämässään lehdistötilaisuudessa suunnitelmistaan rakentaa paremmin yhdistetty maailma.

Jong-Hee (JH) Han, Samsung Electronicsin varapuheenjohtaja, toimitusjohtaja ja DX (Device eXperience) -divisioonan johtaja avasi lehdistötilaisuuden, jossa keskityttiin yhtiön tavoitteeseen luoda rauhaa yhdistettyyn maailmaamme, jotta laitteet ja innovaatiot voivat mahdollistaa paremman, henkilökohtaisemman ja intuitiivisemman kokemuksen. Tätä varten Samsung keskittyy laitteiden saumattomaan yhdistämiseen ja tuotteiden suunnitteluun, jotta teknologian jokapäiväinen käyttö olisi kestävämpää.

Samsung sisällyttää näkökulmia ympäristövaikutuksiin kaikilla tasoilla

Samsung haluaa korostaa tapoja, joilla se jatkaa työskentelyään löytääkseen uusia ratkaisuja, joilla voi vähentää ympäristövaikutuksia yhdistämällä innovatiivisen tuotesuunnittelun ja strategiset kumppanuudet. Tämän seurauksena vuoteen 2050 mennessä Samsungin koko liiketoiminta täyttää sähköntarpeensa uusiutuvalla energialla ja saavuttaa hiilineutraaliuden. Lyhyemmällä aikavälillä DX-divisioona siirtyy 100-prosenttisesti uusiutuvaan energiaan vuoteen 2027 mennessä ja saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2030 mennessä.

Painopistealue, joka edistää Samsungin kestävän kehityksen tavoitteita, on Everyday Sustainability, jolla rakennetaan kestävän kehityksen ominaisuuksia yhtiön suosituimpiin tuotteisiin ja palveluihin. Tämä sisältää kestävämpien tuotteiden luomisen materiaalien ja energiatehokkuuden innovatiivisen suunnittelun avulla.

Samsung kertoi, että monet sen televisiot ja älypuhelimet käyttävät kierrätysmateriaaleja, kuten käytöstä poistetuista kalaverkoista kierrätettyä muovia. Samaan aikaan Samsungin yhdistetyt palvelut, kuten SmartThings Energy ja AI Energy Mode, auttavat myös kuluttajia säästämään energiaa ja mahdollistamaan kustannusten alentamisen.

Muita lehdistötilaisuudessa korostettuja aloitteita olivat yhteistyö Patagonian kanssa. Samsung ja Patagonia ovat yhdessä kehittäneet uuden pesuteknologian nimeltä Less Microfiber Cycle[1], joka on nyt sisällytetty Samsungin pesukoneisiin ja joka voi vähentää mikromuovipäästöjä 54 prosenttia[2]pesuohjelman aikana. Samsung kertoo myös tehneensä yhteistyötä Carbon Trustin ja muiden teknologiajohtajien kanssa kehittääkseen alan ensimmäisen spesifikaation, jolla mitataan, raportoidaan ja vähennetään asiakkaiden käytössä olevien yhdistettyjen laitteiden hiilidioksidipäästöjä.

Yhdistetty koti ja elämä, jotka rakentuvat mukavuuden pohjalta

Samsung jakoi CES-lehdistötilaisuudessa suunnitelmansa tarjota täydellistä yhdistettyä kokemusta tänään ja tulevaisuudessa. Tärkeä osa tämän saavuttamista on lisääntynyt yhteentoimivuus ja kuluttajien mahdollisuus yhdistää enemmän laitteitaan, olipa kyse sitten Samsungista tai kumppanibrändistä. Toimiala on siirtymässä kohti uutta yhteensopivuuden tasoa älykotien Matter-standardin avulla, ja Samsung sitoutuu tähän kumppanuusfilosofiaan.

Samsung julkisti uusimman älykoti-innovaationsa, SmartThings Stationin, joka on Samsungin ensimmäisen tuote, jossa on valmiiksi sisäänrakennettu Matter-tuki. Se on kätevä ja uusi tapa aloittaa SmartThings-kokemukset kotona ja se helpottaa vuorovaikutusta yhdistettyjen laitteiden kanssa. SmartThings Station tekee Samsungin langattomasta laturista älykkään kodin keskittimen, joka muuttaa kotisi tilan saumattomasti napin painalluksella[3].

Koska laitteita on liitetty toisiinsa enemmän kuin koskaan, Samsung puhui myös siitä, kuinka tietoturva- ja yksityisyysinnovaatiot ovat avainasemassa tulevaisuuden yhdistettyjen laitteiden ekosysteemissä. Yhtiö vie laiteturvakokemuksensa uudelle tasolle tulevalla ratkaisullaan, Samsung Knox Matrixilla, joka synkronoi tiedot laitteiden välillä kätevästi ja turvallisesti. Samalla arkaluonteiset tiedot suojataan monikerroksisella keskinäisellä valvonnalla, joka mahdollistaa yksityisen lohkoketjuteknologian.

Yhdistetyistä kokemuksista puhuessaan Samsung paljasti myös uusia kumppanuuksia, kuten laajennetun yhteistyön Philips Huen kanssa, joka tarkoittaa että Samsungin televisioihin voi synkronoida valaistuksen ilman erillisiä lisälaitteita. Ajoneuvojen osalta yhdessä Harmanin kanssa kerrottiin suunnitelmista luoda uusi älykkyyden, personoinnin ja mukavuuden taso matkustamokokemukseen (ICX).

Vuoden näyttö-uutuudet

Vuodelle 2023 Samsung esitteli uusia lisäyksiä näyttövalikoimaansa. Odyssey Neo G9, Odyssey OLED G9, ViewFinity S9 ja Smart Monitor M8 -malleista voit lukea lisää täältä.

Visio tulevaisuudesta

Samsung esitteli myös uuden sukupolven innovaatioita ja teknologioita uusimmalla tekoälyllä. Spatiaalisen tekoälyn mahdollistamat kokemukset, kuten JetBot AI+, luovat perustan paremmille kotikokemuksille, jotka ovat kodin mittoihin ja ympäristöön sopivia.

Samsungin Relumino Mode -ominaisuus on valittavissa Samsung Neo QLED 8K- ja 4K -televisioiden vuoden 2023 malleihin, jotta sisällön katselu on mahdollista paremmin myös näkövammaisille. Relumino Mode korostaa ääriviivoja ja parantaa kontrastia ja värejä tehdäkseen sisällöstä selkeämmän ja helpommin nautittavan[4].

Tämä yleiskatsaus on yhteenveto Samsungin lehdistötilaisuudesta "Bringing Calm To A Connected Word" CES 2023 -messuilla Las Vegasissa. Mallien ja ominaisuuksien saatavuus Pohjoismaissa ja muille alueille voi vaihdella. Lue koko virallinen lehdistötiedote ja muita CES-uutisia Samsungin uutishuoneesta: http://news.samsung.com

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Saatavilla jo Samsungin pesukoneille Euroopassa. Lisää markkinoita lisätään vuonna 2023.

[2] Testattu 2 kg:n kuormalla huppareita (100 % polyesteriä). Synteettinen sykli Samsungin perinteisessä mallissa WW4000T eurooppalaisessa pesukoneessa verrattuna Less Microfiber Cycle -ohjelmaan WW7000B-mallissa. Tulokset voivat vaihdella vaatteiden ja ympäristön mukaan. Testannut Ocean Wise Plastics Lab.

[3] Saatavilla SmartThings-sovellukselle Android- tai iOS-laitteissa. Wi-Fi-yhteys vaaditaan.

[4] Relumino Mode on suunnattu niille, jotka kärsivät vakavasta näkövammaisuudesta (Lähde: WHO, World report on vision, 2019) ja näön hämärtymisen oireista. Joitakin ominaisuuksia voidaan tukea eri aikaan, ja palvelun saatavuus ei ehkä ole saatavilla tämän tuotteen ostohetkellä. Relumino-tilaa käytetään TV-malleissa QN80C, QN90C, QN800C, QN900C ja se toimii vain DTV:n ja HDMI:n kautta toimitetuissa lähteissä. Tila ei toimi muissa lähteissä, kuten OTT jne.



Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden