Ohita
”Embrace Your Game” – Samsungin uusi portaali vie pelaamisen uudelle tasolle

Tiedote -

”Embrace Your Game” – Samsungin uusi portaali vie pelaamisen uudelle tasolle

Uusi Euroopan laajuinen sivusto Youtube-kanavineen tarjoaa pelaajille sekä vinkkejä johtavilta ammattipelaajilta ja sisällöntuottajilta että eksklusiivisia ennakkopääsyjä uusien tuotteiden pariin.

Samsung on kehittänyt innovatiivisen koulutusohjelman auttaakseen kaikentasoisia pelaajia kehittämään omia taitojaan entistä paremmiksi.

Samsungin "Embrace Your Game" -peliportaali ja Samsung Global YouTube -kanava tarjoavat tietoja ja ohjeita ammattipelaajilta ja sisällöntuottajilta. Tarjolla on interaktiivisia harjoitussessioita, opetusvideoita sekä paljon muuta pelaamiseen liittyvää sisältöä pelaajien tueksi. Peliportaali tarjoaa myös ennakkopääsyn uusimpien Samsung-tuotteiden sekä pelitekniikan pariin.

Portaalin "Level Up Gamer Training" -osio sisältää ammattitason vinkkejä siitä, miten kehityt entistä taitavammaksi Diablo Immortal®- ja World of Warcraft® -pelien parissa.

Level up sopii kaikentasoisille pelaajille aloittelijoista asiantuntijoihin ja se on suunniteltu mobiili-, PC- ja konsolipelaamiseen.

"Samsung haluaa olla pelaajien apuna ja kehittymisen tukena. ”Embrace Your Game” tulee viemään pelaajien kehitystä eteenpäin ympäri Eurooppaa ja auttamaan heitä saamaan maksimaalisen pelikokemuksen. Olemme innoissamme yhteistyöstä upeiden valmentajien ja sisällöntuottajien, kuten Randolphin, kanssa”, kertoo Benjamin Braun, Samsungin Euroopan markkinointijohtaja.

"Olemme erityisen iloisia yhteistyöstämme Activision Blizzardin kanssa, sillä jaamme heidän kanssaan yhteisen vision uuden sukupolven kunnianhimoisten pelaajien tukemisesta. ”Embrace Your Game” -portaalin tarkoituksena on auttaa pelaajia pääsemään osaksi peliyhteisöä ja kehittymään omien tavoitteidensa mukaan. Sen yhtenä tavoitteena onkin tehdä pelaamisesta vielä tärkeämpi osa eurooppalaista kulttuuria."

Level Up -ohjelmassa ovat mukana seuraavat ammatipelaajat ja sisällöntuottajat:

  • QueenE: Lahjakas ja viihdyttävä Overwatch® 2 -pelin asiantuntija. Ruotsissa syntynyt ja tällä hetkellä Iso-Britanniassa asuva QueenE on erityisen tunnettu kattavasta ja laadukkaasta pelinaikaisesta selostuksestaan, joka pureutuu syvälle pelivinkkeihin. Hän oli Ruotsin joukkueen johtaja Overwatchin MM-kilpailuissa vuonna 2018 sekä pronssimitalisti (naisten sarjassa) IeSF World Championship StarCraft® 2 -kilpailussa.
  • AnnacakeLIVE: Omistautunut ja suosittu Twitch-striimaaja. Hän lumoaa katsojansa hehkuvalla persoonallaan ja mestarillisella Diablo®-peliosaamisellaan. Asuu tällä hetkellä Frankfurtissa, Saksassa.
  • LittleMoTAC: Aktiivinen Overwatch® 2 -striimaaja. Monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden ääni pelimaailman parissa.
  • Rage Darling: Karismaattinen ja laajan pelitietämyksen omaava World of Warcraft -sisällöntuottaja, joka suhtautuu intohimoisesti pelaamiseen.

Gamer Training Hardware -osio tarjoaa neuvoja pelaajille, jotka kaipaavat lisätietoa sekä neuvoja näytöistä, puhelimista sekä muista pelaamiskokemusta edistävistä tuotteista. Tämä osio kattaa kaiken pelinäytön etsimisestä räätälöidyn PC:n alusta asti rakentamiseen, näytönohjaimen vaihtoon tai sopivan SSD-kortin löytämiseen. Osio sisältää myös kattavan tietopaketin oman pelilaitteiston hankintaan, oli kyseessä sitten PC- tai konsolipelaaminen.

Laitteistoa koskeva asiantuntija on TechFlow:n Alex Brooks. Alex on teknologian pitkän linjan asiantuntija, joka on tunnettu tarkoista arvioistaan ja informatiivisista oppaistaan. Hänellä on myös yli 460 000 sitoutunutta seuraajaa sosiaalisen median kanavissaan.

Myös Gamer Training on osa Samsungin uutta "Embrace Your Game" -portaalia. "Embrace Your Game" korostaakin, että pelaajien monipuolinen ja elinvoimainen yhteisö kasvaa jatkuvasti. Siksi Samsung on kehittänyt joukon nimenomaan pelaamiseen soveltuvia tuotteita, jotka mahdollistavat sen, että jokainen pelaaja voi mukauttaa laitteistonsa omien mieltymystensä ja tyylinsä mukaiseksi.

Embrace Your Game -tuotteisiin kuuluvat:

  • Odyssey OLED G9-näyttö. DQHD OLED 32:9 -kuvasuhde. Neo Quantum Processor Pro takaa poikkeuksellisen yksityiskohtaisen kuvanlaadun käyttämällä tekoälyä analysointiin ja optimointiin parhaan mahdollisen kuvanlaadun varmistamiseksi.
  • S23 Ultra Galaxy -älypuhelin. Puhelimessa on Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -prosessori, joka takaa erittäin nopean prosessointitehon sekä jopa 928,1 gigatavua tallennustilaa. Akunkesto jopa 25 tuntia1 toistettaessa sisältöä LTE:n ja Wi-Fi:n välityksellä.
  • 65” QN90C Neo QLED 8K HDR Smart TV. Quantum Matrix Technology käyttää Mini LED -tekniikkaa luodakseen uskomattoman terävän kuvan. Neural Quantum Processor 4K hyödyntää tekoälyä ja dataa 20:stä eri neuroverkosta optimoidakseen äänen, kirkkauden, värin ja yksityiskohdat.

Lisätietoa osoitteesta https://www.samsung.com/uk/game-portal/

  1. Akunkesto riippuu laitteen käyttötavasta ja toistettavasta sisällöstä.

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden