Ohita
Ensimmäinen Galaxy Watch FE antaa entistä useammalle mahdollisuuden käyttää Samsungin kehittynyttä terveydenseurantatekniikkaa

Tiedote -

Ensimmäinen Galaxy Watch FE antaa entistä useammalle mahdollisuuden käyttää Samsungin kehittynyttä terveydenseurantatekniikkaa

Galaxy Watch FE yhdistää kokonaisvaltaiset terveystiedot ja Samsung Galaxy -kokemukset tyylikkääseen muotoiluun.

ESPOO, Suomi – 13. kesäkuuta 2024 – Samsung Electronics julkisti tänään uusimman lisäyksen älykellomallistoonsa. Galaxy Watch FE[1] on suunniteltu tuomaan Samsungin kehittynyt ja kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus entistä useammille käyttäjille. Galaxy Watch FE:ssä yhdistyvät Watch-älykellosarjan edistynyt suorituskyky[2] ja tyylikäs sekä kestävä muotoilu. Uusi älykello on erinomainen valinta niille, jotka haluavat aloittaa matkansa yleisen hyvinvointinsa parantamiseksi kattavien tietojen avulla.

”Pyrimme Samsungilla tuomaan terveys- ja treenitoiminnot mahdollisimman monen käyttäjän saataville, jotta he voisivat parantaa päivittäistä hyvinvointiaan ja saavuttaa tavoitteensa. On hienoa voida lisätä uusi Galaxy Watch FE puettavien laitteiden valikoimaamme, sillä sen avulla yhä useammat ihmiset voivat saada henkilökohtaisia ja motivoivia terveystietoja”, Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom toteaa.

Tyylikkyyttä ja kestävyyttä tehostamaan jokapäiväistä hyvinvointia

Galaxy Watch FE on saatavilla 40 mm:n koossa ja sen päivittynyt ulkoasu perustuu ikoniseen Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Uutuuden kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver). Uudet kellorannekkeet[3], joissa on selkeät siniset ja oranssit tikkaukset, viimeistelevät kellon muotoilua ja tekevät laitteesta tyylikkään minkä tahansa asun kanssa. Lisäksi Galaxy Watch FE:ssä on uusia kellotauluja, joiden avulla käyttäjät voivat mukauttaa kelloaan, ja one-click-ranneke on helppo vaihtaa omaan tyyliin sopivaksi. Galaxy FE:ssä on myös erittäin kestävä safiirikristallilasi,joka suojaa laitetta naarmuilta päivittäisessä käytössä.

Terveyttä ja motivaatiota suoraviivaisemmin

Samsungin kehittyneellä BioActive-sensorilla varustetussa Galaxy Watch FE -älykellossa on joukko tehokkaita treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia ja toimivia vinkkejä ympäri vuorokauden. Paremman unen tukemiseksi Galaxy Watch FE sisältää valikoiman kehittyneitä unitoimintoja[4], aina unirytmin seurannasta univalmennukseen[5] ja laite tukee käyttäjää paremman nukkumisympäristön luomisessa[6]. Lisäksi käyttäjät voivat seurata kattavasti sydänterveyttään joukolla sydänterveyden seurantaominaisuuksia. Galaxy Watch FE:n Sykehälytys-toiminto havaitsee epätavallisen korkean tai matalan sykkeen, ja epäsäännöllisen sykkeen seuranta -ominaisuudella (IHRN)[7] voidaan ennakoivasti seurata eteisvärinään viittaavia sydämen rytmejä. Lisäksi käyttäjät saavat syvällisemmän ymmärryksen sydänterveydestään seuraamalla verenpainetta[8] ja EKG:tä[9].

Käyttäjät voivat seurata yli 100 erilaista harjoitusta ja niiden edistymistä suoraan ranteestaan. Kehittynyt juoksuanalyysi auttaa juoksijoita sekä analysoimaan kokonaissuorituskykyään maksimoidakseen tehokkuuden että saamaan tietoa ja ohjeita loukkaantumisten ehkäisemiseksi, jotta he voivat jatkaa kohti tavoitteitaan. Optimaalisen juoksukokemuksen luomiseksi Henkilökohtainen sykealue[10]-ominaisuus auttaa käyttäjiä asettamaan yksilölliset tavoitteet fyysisten ominaisuuksiensa mukaan.

Galaxy Watch FE auttaa käyttäjiä saavuttamaan terveystavoitteensa ja pysymään motivoituneina. Kehonkoostumus[11] -ominaisuus tarjoaa kokonaisvaltaista keho- ja treenidataa, joiden avulla kehitystä voi seurata. Lisäksi käyttäjät voivat vastaanottaa hyvinvointimatkallaan motivoivia viestejä jatkaakseen kehittymistä.

Galaxy-ekosysteemin[12]tukemat kokemukset

Kuten kaikki Galaxy Watch -sarjan kellot, myös Galaxy Watch FE tarjoaa saumattomasti yhdistettyjä kokemuksia Samsung Galaxy -laitteiden välillä. Käyttäjät voivat helposti ja nopeasti paikantaa puhelimensa, silloin kun laitteet eivät ole yhdistettynä kellon Etsi[13]-ominaisuuden avulla. Etäohjaa yhdistetyn Samsung-älypuhelimen kameraa Kamera[14]-ominaisuudella, jolla kuvaustilaa, näkökulmaa tai zoomaustasoa voi säätää suoraan ranteesta. Galaxy Watch FE tukee Samsung Wallet[15] -lompakkoa, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ostoksia ja käyttää henkilökortteja, kuten ajokorttia tai opiskelijakorttia, luoden kokonaisvaltaisen digitaalisen lompakon.

Saatavuus[16]

Galaxy Watch FE on saatavilla Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 €.

Lisätietoa Galaxy Watch FE -älykellosta:
www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global tai www.samsung.com/galaxy-watch.

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

Galaxy Watch FE

Materiaalit & värit[17]

Alumiinikotelo

Musta (Black), ruusukulta (Pink Gold), hopea (Silver)

Mitat[18]
& paino[19]

39,3 x 40,4 x 9,8 mm / 26,6 g

Näyttö

1,2’’, 396x396, Super AMOLED, Full Color Always On Display

Prosessori

Exynos W920 Dual Core 1,18 GHz

Muisti
& tallennustila

1,5 Gt muistia + 16 Gt tallennustilaa

Akku[20] (tyypillinen)

247 mAh

WPC-pohjainen langaton lataus

OS[21]

Wear OS Powered by Samsung

UI

One UI 5 Watch

Sensorit

Samsung BioActive-sensori (Optinen syke + Sähköinen sydän + Bioelektroninen impedanssianalyysi), kiihtyvyysanturi, barometri, gyro, geomagneettinen anturi, valoanturi

Liitettävyys

Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo

Kestävyys

5 ATM + IP68[22] / MIL-STD-810H

Yhteensopivuus

Android 11.0 tai uudempi ja yli 1,5 Gt muistia[23]


[1] Saatavuus voi vaihdella markkinoiden, mallin ja yhdistetyn älypuhelimen mukaan. Kaikkia tässä asiakirjassa esitettyjä toimintoja, ominaisuuksia, teknisiä tietoja ja muita tuotetietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuotteen etuihin, muotoiluun, hinnoitteluun, komponentteihin, suorituskykyyn, saatavuuteen ja ominaisuuksiin, voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

[2] Tarkoitettu vain yleiseen hyvinvointiin ja kuntoiluun. Ei ole tarkoitettu käytettäväksi minkään sairauden havaitsemiseen, diagnosointiin, hoitoon, seurantaan tai hallintaan. Laitteen ja/tai sovelluksen kautta saatuja terveyteen liittyviä tietoja ei tule pitää lääketieteellisinä neuvoina. Käyttäjien on pyydettävä lääkäriltä lääketieteellisiä neuvoja. Tietyt ominaisuudet voivat vaihdella markkinoiden, operaattorin tai pariliitetyn laitteen mukaan.

[3] Myydään erikseen. Kellorannekkeiden saatavuus voi vaihdella markkinan tai jälleenmyyjän mukaan.

[4] Nukkumisominaisuudet on tarkoitettu vain yleiseen hyvinvointiin ja kuntoiluun. Mitat ovat vain henkilökohtaisia viitteitä varten. Kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta.

[5] Vaatii vähintään 7 päivän unidatan, sisältäen 2 päivää ilman käyttöä.

[6] Saatavilla älylaitteissa, jotka on rekisteröity SmartThings-sovellukseen. Vaatii viimeisimmät versiot Samsung Clock- ja SmartThings-mobiilisovelluksista.

[7] IHRN-ominaisuus on käytettävissä vain tietyillä markkinoilla. Saatavilla Wear OS -laitteissa versio 4.0 tai uudempi. Sen ei ole tarkoitus antaa ilmoitusta jokaisesta AFib:hen viittaavasta rytmihäiriöstä, eikä ilmoituksen puuttuminen tarkoita, että sairautta ei olisi olemassa. Sitä ei ole tarkoitettu käyttäjille, joilla on muita tunnettuja rytmihäiriöitä. Ominaisuuksia tuetaan Samsung Health Monitor -sovelluksen kautta. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden tai laitteen mukaan. Markkinarajoitusten vuoksi, jotka liittyvät Software as a Medical Device -hyväksynnän/-rekisteröinnin saamiseen (SaMD), se toimii vain kelloissa ja älypuhelimissa, jotka on ostettu markkinoilla, joilla palvelu on tällä hetkellä saatavilla (palvelu voi kuitenkin olla rajoitettu, kun käyttäjät matkustavat muille kuin palvelumarkkinoille). Tätä sovellusta voidaan käyttää vain 22-vuotiaiden ja sitä vanhempien mittaamiseen.

[8] Verenpaineominaisuus on käytettävissä vain tietyillä markkinoilla. Tarkkuuden varmistamiseksi käyttäjien tulisi kalibroida laite neljän viikon välein perinteisellä verenpainemansetilla. Verenpaineominaisuudella ei voi diagnosoida verenpainetautia tai muita sairauksia eikä tarkistaa sydänkohtauksen merkkejä. Sen ei ole tarkoitus korvata perinteisiä, terveydenhuollon ammattilaisen tekemiä diagnoosi- tai hoitomenetelmiä.

[9] EKG-ominaisuus on saatavilla vain tietyillä markkinoilla. Sen ei ole tarkoitus korvata perinteisiä diagnoosi- tai hoitomenetelmiä. Ominaisuutta ei ole tarkoitettu käyttäjille, joilla on muita tunnettuja rytmihäiriöitä kuin AFib. Käyttäjien ei pidä tulkita tai ryhtyä kliinisiin toimenpiteisiin laitteen tulosten perusteella ilman terveydenhuollon ammattilaisen konsultaatiota.

[10] Jotta kunkin HR-vyöhykkeen alueet voidaan päivittää juoksua varten sydän- ja keuhko-ominaisuuksien perusteella, on juostava ulkona yli 10 minuuttia vakionopeudella 4 km/h tai nopeammin.

[11] Kehonkoostumusta ei saa käyttää, jos sinulla on asetettu sydämentahdistin tai muita lääkinnällisiä laitteita tai jos olet raskaana. Mittaustulokset eivät välttämättä ole tarkkoja, jos olet alle 20-vuotias. Tarkoitettu vain yleiseen hyvinvointi- ja kuntoilutarkoitukseen.

[12] Tiettyjen sovellusten/ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella markkinoiden, operaattorin tai liitetyn laitteen mukaan.

[13] Ominaisuus edellyttää, että käyttäjän kello on pariliitetty puhelimen kanssa ja että se on kirjautunut samalle Samsung-tilille. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden ja yhdistetyn laitteen mukaan.

[14] Kameraohjainta tuetaan Galaxy Watch4:ssä ja myöhemmin julkaistuissa Galaxy Watch -malleissa, kun se on yhdistetty Galaxy S9 -sarjan tai uudempien kanssa. Kameraohjaimen zoomausominaisuus on käytettävissä Samsung Galaxy Watch4 -sarjan ja myöhemmin julkaistujen Galaxy Watch -mallien kanssa, kun ne on yhdistetty Galaxy S -sarjan, Galaxy Note -sarjan ja Galaxy Z -sarjan älypuhelimeen, jossa on One UI 5.1 tai uudempi käyttäliittymäversio, jossa on kameraohjaimen tuki.

[15] Samsung Walletin saatavuus ja sen ominaisuudet voivat vaihdella markkinoiden ja yhdistetyn älypuhelimen mukaan.

[16] Saatavuus voi vaihdella markkinan tai operaattorin mukaan. Tuetut mallit, värit, koot ja rannekkeet voivat vaihdella markkinan tai operaattorin mukaan.

[17] Värivaihtoehtojen saatavuus voi vaihdella markkinoittain.

[18] Mitattu ilman terveysantureita.

[19] Mitattu ilman ranneketta.

[20] Todellinen akunkesto voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

[21] Wear OS Powered by Samsung toimii puhelimissa, joissa on Androidin uusin versio (pois lukien Go edition ja puhelimet, joissa ei ole Google Play Storea). Tuetut ominaisuudet voivat vaihdella alustojen ja markkinoiden välillä, ja yhteensopivuus voi muuttua.

[22] Galaxy Watch FE on vedenkestävä jopa 50 metrin syvyydessä 10 minuutin ajan 5ATM-luokituksen mukaisesti. Se ei sovellu sukeltamiseen tai korkeapaineisiin vesiaktiviteetteihin. Jos laite tai kätesi ovat märät, ne on kuivattava huolellisesti ennen käsittelyä. Galaxy Watch FE tarjoaa suojauksen (IP68) pölyä ja makeaa vettä vastaan enintään 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan. Katso lisätietoja, mukaan lukien hoito-/käyttöohjeet, käyttöoppaasta.

[23] Laitteen aktivointi on käytettävissä vasta, kun yhteys on muodostettu Google Mobile Services -palveluita tukevaan älypuhelimeen. Yhteensopivat laitteet voivat vaihdella markkinoiden, operaattorin tai laitemerkin mukaan.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden