Ohita
Esittelyssä Samsungin uudet Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4: Monipuoliset laitteet muuttavat älypuhelinten käyttötapaa

Tiedote -

Esittelyssä Samsungin uudet Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4: Monipuoliset laitteet muuttavat älypuhelinten käyttötapaa

Samsung parantaa entisestään älypuhelinten monipuolisuutta neljännen sukupolven taitettavilla malleilla. Parempi tuottavuus, kustomointi ja FlexCam-kokemus tuovat mukanaan täysin uusia tapoja käyttää älypuhelinta.

Samsung on julkistanut uudet, neljännen sukupolven taittuvanäyttöiset älypuhelimet. Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4 jatkavat Galaxy Z -sarjasta tuttua älypuhelinten rajojen ja muotojen rikkomista, sisältäen uusia vuorovaikutustapoja ja paranneltua suorituskykyä.

“Taitettavat älypuhelimet kasvattavat Suomessa suosiotaan vuosi vuodelta rikkoen myyntiennätyksiä. Muotoilun, käytettävyyden ja innovoinnin rohkeina ladunraivaajina voimme jälleen kerran ylpeänä esitellä uuden sukupolven laitteet, jotka tarjoavat täysin ylivertaisia mobiilikokemuksia vastaamalla varmasti käyttäjiemme vaativimpiinkin tarpeisiin ja toiveisiin - sekä edelleen yllättävät uusilla käyttötavoilla ja tehokkuudella niin hyöty- kuin viihdekäytössä. Olemme onnistuneesti muuttaneet tämän laitekategorian radikaalista projektista valtavirran laitteiksi, josta miljoonat ihmiset ympäri maailmaa jo nauttivat ja vieläkin useammat tulevat nauttimaan”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Z Flip4 sisältää päivitetyn kamerakokemuksen, suuremman akun[1] ja entistä enemmän mukauttamisvaihtoehtoja, säilyttäen samalla erittäin kompaktin ja ikonisen muotoilunsa. Galaxy Z Fold4 avaa uusia mahdollisuuksia käyttäjilleen Samsungin tähän mennessä kattavimmalla älypuhelinkokemuksella, jossa on erinomaiset näytöt, tietokonemaisia moniajo-ominaisuuksia, edistynyt kameratekniikka ja tehokkaat mobiiliprosessorit.

Galaxy Z Flip4 - Ideaali työkalu itseilmaisuun, missä sitten liikutkin

Galaxy Z Flip4 -älypuhelimeen on paranneltu Samsung-käyttäjien suosikkiominaisuuksia. Sen kompakti simpukkarakenne mahdollistaa ainutlaatuisia kokemuksia, joita ei ole saatavilla missään muussa älypuhelimessa.

Taittamalla Z Flip4:n puoliksi auki, käyttäjät voivat FlexCamia[2] hyödyntäen kuvata handsfree-videota tai ottaa selfieitä eri kuvakulmista. Ominaisuutta voi hyödyntää myös käyttäjien suosikkisovelluksissa[3]. Samsungin ja Metan yhteistyön ansiosta FlexCam on optimoitu suosituimmille sosiaalisille alustoille, kuten Instagramiin, WhatsAppiin ja Facebookiin. Z Flip4:llä voi kuvata korkealaatuisia selfieitä suoraan kansinäytöltä hyödyntämällä pääkameran päivitettyä Quick Shot -ominaisuutta. Voit aloittaa korkealaatuisen videotallennuksen Quick Shot -tilassa, vaihtaa sitten saumattomasti Flex-tilaan ja jatkaa tallentamista handsfree-tilassa ilman, että videota tarvitsee pysäyttää. Quick Shot -tilaa käytettäessä selfieitä voi ottaa muotokuvatilassa ja nähdä esikatselun todellisessa kuvasuhteessa. Päivitetyllä kameralla, jossa on 65 prosenttia kirkkaampi sensori[4], valokuvat ja videot ovat terävämpiä ja vakaampia niin päivällä kuin yöllä.

Z Flip4 on suunniteltu toimimaan handsfree-tilassa ja käyttäjät voivatkin hyödyntää entistä useampia toimintoja avaamatta puhelinta. Kansinäytöstä pystyy esimerkiksi soittamaan puheluita, vastaamaan viesteihin tai jopa ohjaamaan SmartThings Scene -widgetiä[5].

Galaxy Z Flip4:n entistä suuremman, 3700 milliampeerin akun[6] avulla voit kuvata, suoratoistaa ja olla yhteydessä muihin entistä pidempään latauksien välillä. Galaxy Z Flip4 tukee nyt myös pikalatausta. Akkua pystyy lataamaan jopa 50 prosenttia noin 30 minuutissa[7].

Ohuemman saranan, suoristettujen reunojen, mattapintaisen takalasin sekä kiiltävän metallikehyksen ansiosta Galaxy Z Flip4:n muotoilu on sarjansa tähän mennessä tyylikkäin. Käyttäjät voivat mukauttaa monipuolisesti Z Flip4:ää sisältä ja ulkoa erilaisilla Galaxy-teemoilla sekä täydentää kansi- ja päänäytön tyyliä mukautetuilla fonteilla, kuvakkeilla ja kuvioilla. Lisäksi käyttäjät voivat luoda oman kansikuvansa uusilla kellotyyleillä ja eri taustoilla, kuten kuvilla, GIF:llä ja videoilla[8].

Galaxy Z Fold4 - Monikäyttöinen tehopakkaus äärimmäisellä suorituskyvyllä

Galaxy Z Fold4 on Samsungin jatkuvan älypuhelininnovoinnin tulos ja tähän mennessä tehokkain Samsung-älypuhelin. Z Fold4 sisältää entistä enemmän toimintoja niin avattuna, suljettuna kuin Flex-tilassa[9]. Lisäksi Z Fold4 on ensimmäinen laite, jossa on Android 12L eli Googlen luoma erityinen Android-versio suuren näytön elämyksiä varten.

Z Fold4:n moniajo on helpompaa kuin koskaan, jotta käyttäjät voivat liikkeellä ollessaan saada enemmän aikaan. Uuden tehtäväpalkin[10] asettelu muistuttaa tietokonetta ja sen kautta pääsee helposti suosikkisovelluksiin ja viimeksi käytettyihin sovelluksiin. Moniajo on myös intuitiivisempaa uusien pyyhkäisyominaisuuksien[11] ansiosta. Koko näytöllä sovellukset voi vaihtaa nopeasti ponnahdusikkunoiksi ja näytön voi jakaa kahtia, mikä antaa lisävaihtoehtoja moniajoon[12].

Samsungin kumppanuus Googlen ja Microsoftin kanssa vie moniajon uudelle tasolle. Google-sovellukset, kuten Chrome ja Gmail, tukevat nyt vedä ja pudota -toimintoa, jolloin käyttäjät voivat esimerkiksi nopeasti kopioida ja liittää linkkejä tai siirtää valokuvia sovelluksesta toiseen. Google Meetin avulla käyttäjät voivat nyt olla yhteydessä useampaan ihmiseen ja nauttia virtuaalisesta yhteistoiminnasta, kuten YouTube-videoiden yhteiskatselusta tai pelien pelaamisesta videopuhelun[13] kautta. Microsoftin täysi Office-paketti ja Outlook hyödyntävät taitettavaa näyttöä, joka näyttää enemmän tietoa näytöllä ja tarjoaa nopeampia tapoja olla vuorovaikutuksessa sisällön kanssa. Moniajokokemusta täydentävä S Pen -kynä[14] mahdollistaa esimerkiksi piirtämisen ja muistiinpanojen tekemisen missä tahansa. Virtaviivainen Standing Cover with Pen -kotelo[15] suojaa kynää ja pitää sen kätevästi matkassa mukana.

Galaxy Z Fold4 taltioi upeita valokuvia ja videoita päivitetyllä 50 megapikselin laajakulmaobjektiivilla ja 30x Space Zoom -objektiivilla[16]. Useat eri kameratilat, kuten Capture View Mode, Dual Preview ja Rear Cam Selfie, on räätälöity hyödyntämään puhelimen ainutlaatuista muotoilua ja lisäämään joustavuutta kuvien ottamiseen. Lisäksi suuremman pikselikoon, 23 prosenttia kirkkaamman anturin[17] ja parannellun prosessointitehon ansiosta käyttäjät voivat ottaa selkeitä kuvia myös yöllä.

Sisältö on entistä mukaansatempaavampaa ja erottuvampaa 7,6 tuuman päänäytöllä[18], jossa on kirkkaampi näyttö, 120 Hz:n mukautuva virkistystaajuus[19] ja aiempaa huomaamattomampi näytönalainen kamera. Suositut sosiaalisen median sovellukset, kuten Facebook, on optimoitu suuren näytön käyttökokemukseen. Voit myös suoratoistaa esimerkiksi Netflixiä[20] ja katsoa sitä handsfreenä Flex-tilassa. Optimoimattomissa sovelluksissa käyttäjät voivat hallita laitetta häiritsemättä toistettavaa sisältöä uudella Flex Mode -kosketuslevyllä[21].

Pelit ovat myös entistä näppärämpiä tehokkaan Snapdragon® 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin ja erittäin nopean 5G-yhteyden[22] ansiosta. Ohuemman saranan, kevyemmän painon ja entistä kapeampien kehysten ansiosta leveämpi näyttö mahdollistaa helpomman yhdellä kädellä toimimisen kansinäytön[23] käytön aikana.

Samsung jatkaa rajoja rikkovaa innovointiaan tuoden laitteisiin kuluttajien edellyttämää kestävyyttä sekä laitteen sisä- että ulkopuolella. Z Flip4 ja Z Fold4 ovat Samsungin kaikkien aikojen kestävimmät taitettavat älypuhelimet Armor Aluminum -rungon, saranasuojuksen sekä eksklusiivisen Corning® Gorilla® Glass Victus®+ -näyttölasin ansiosta. Päänäyttöpaneelin kestävyys paranee myös optimoidun kerrosrakenteen ansiosta, mikä auttaa vähentämään ulkoisen iskun aiheuttamia vaurioita. Lisäksi sekä Z Flip4 että Z Fold4 on varustettu IPX8-luokituksella[24].

Galaxy Buds2 Pro - Ensiluokkainen muotoilu ja äärimmäinen kuuntelukokemus

Galaxy Z -sarjan lisäksi Samsung on julkistanut myös uudet Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet, joissa on erinomainen 24-bittinen Hi-Fi-ääni[25]. Samsungin saumaton koodekki[26] (SSC HiFi) mahdollistaa laadukkaan musiikin siirron ilman taukoa, ja uusi koaksiaalinen kaksisuuntainen kaiutin tekee äänestä entistä rikkaamman.

Kompakti ja ergonominen muotoilu on 15 prosenttia aiempaa mallia pienempi[27], ja kuulokkeiden istuvuus on suunniteltu sopimaan esimerkiksi urheiluun. Tehokas vastamelutoiminto[28] poistaa ulkoista melua. Uusi Galaxy Buds2 Pro antaa käyttäjille mahdollisuuden paeta omaan maailmaansa ja samalla pysyä yhteydessä omaan elämäänsä.

Galaxy Buds2 Pro on täydellinen kumppani saumattomaan yhteydenpitoon yhdellä kosketuksella. Galaxy Buds2 Prossa on nyt uusi Auto Switch[29]-toiminto, joka mahdollistaa äänen siirtymisen vaivattomasti television katselusta esimerkiksi saapuvaan puheluun.

Ja jos kadotat kuulokkeet, SmartThings Find -toiminto paikallistaa ne helposti ja nopeasti, vaikka kuulokkeet eivät olisi kotelonsa sisällä.

Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet ovat saatavilla kolmessa täysin uudessa pehmeässä ja neutraalissa värivaihtoehdossa, jotka ovat Graphite, White ja Bora Purple.

Galaxy for the Planet -aloitteella sitoudutaan minimoimaan ympäristövaikutuksia

Galaxy S22 -sarjan lanseerauksesta lähtien Samsung on hyödyntänyt kierrätysmateriaaleja paitsi pakkauksissa, myös uusien tuotteiden laitteistoissa. Galaxy for the Planet -aloitteen ensimmäisiin askeliin sisältyy jatkuva kierrätysmuovien sisällyttäminen ja uusien materiaalien luominen yhteistyössä johtavien kestävän kehityksen kumppaneiden kanssa. Jatkaessaan kestävän tuotannon innovaatioita Samsung kertoo, että peräti yli 90 prosenttia uusista Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeista on jo valmistettu kierrätetyistä materiaaleista[30]. Uuden Galaxy Z -sarjan tärkeimmät komponentit sisältävät myös ocean bound -muovia ja 100-prosenttisesti kierrätettyä paperia pakkauksissaan. Samsung on myös vähentänyt pakkausten määrää jopa 58 prosenttia[31] verrattuna ensimmäisen sukupolven Galaxy-taitettaviin. Tämä vastaa noin 10 000 tonnin liikenteen aiheuttamilta hiilidioksidipäästöiltä välttymistä tänä vuonna[32].

Hinnat, värit ja saatavuus

Galaxy Z Flip4 täydentää käyttäjien tyylejä aiemmista premium-malleista tutuilla väreillä: Bora Purple ja Graphite. Uusina väreinä ovat Pink Gold ja Blue[33]. Laajennettu Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition on nyt saatavilla 28:ssa maassa maailmanlaajuisesti sisältäen 75 yhdistelmää eri lasivärejä ja kehysvaihtoehtoja, joista valita[34]. Lisäksi Samsung tarjoaa Bespoke Upgrade Care[35] -palvelun Galaxy Z Flip4 Bespoke Edition -käyttäjille, joka mahdollistaa puhelimen ulkoasun muokkaamisen oman mielen mukaan. Galaxy Z Fold4 ja Standing Cover with Pen[36] ovat puolestaan saatavilla seuraavissa väreissä: Graygreen, Beige ja Phantom Black[37].

Lisäksi Galaxy Z Fold4 on saatavilla Burgundyn värisenä ja tallennuskapasiteettia on valittavana joko 256 tai 512 gigatavua, ainoastaan Samsung.comissa[38].

Ennakkotilaajan edut:

Kun ennakkotilaat Galaxy Z Flip4:n tai Z Fold4:n 25. elokuuta mennessä ja oston yhteydessä vaihdat vanhan puhelimesi, saat puhelimen senhetkisen vaihtoarvon lisäksi jopa 200 € lisävaihtohyvityksen.

Saat lisäksi Samsungin Care+ -palvelun ilmaiseksi yhden vuoden ajaksi ostopäivästä alkaen. Lisätietoa tarjouksista osoitteessa samsung.com/fi/offer/Galaxy_Z_Flip4_Fold4_Redeem tai Samsung Members -sovelluksessa.

Ennakkotilatessasi Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet 10.8.2022-25.8.2022 välisenä aikana, saat mustan Wireless Charger Duo -latausalustan (arvo n. 89,90 €) kaupan päälle.

Galaxy Z Flip4 -suositushinnat:

1 149 € (128GB)

1 199 € (256GB)

1 329 € (512GB)

1 169 € (128GB, Enterprise Edition)

Galaxy Z Fold4 -suositushinnat:

1 879 € (256GB)

1 999 € (512GB)

Galaxy Buds2 Pro -suositushinnat:

229 €

Samsung Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4 ovat ennakkotilattavissa Suomessa 10. elokuuta alkaen, ja älypuhelimien myynnin aloitus Suomessa on 26. elokuuta. Galaxy Z Flip4:n tai Galaxyn Z Fold4:n tilaajat saavat vuoden ilmaisen Samsung Care+:n, joka tarjoaa suojan putoamisia tai halkeamia vastaan Samsungin asiantuntijatuen myötä 51 maassa[39].

Lue lisää: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global tai www.samsung.com/global/galaxy/.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1] Verrattuna Galaxy Z Flip3 5G -älypuhelimeen.

[2] FlexCam viittaa kamerakokemukseen Flex-tilassa. Flex-tilaa tuetaan 75° ja 115° välillä.

[3] Yhteensopivuus voi vaihdella sovelluksen mukaan.

[4] Verrattuna Galaxy Z Flip3 5G -älypuhelimeen.

[5] SmartThings Scene on otettava käyttöön SmartThings-sovelluksessa.

[6] Verrattuna Galaxy Z Flip3 5G:hen. Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Nimellinen (minimi)kapasiteetti on 3 595 mAh. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

[7] Pikalataus on käytettävissä kun käytössä on vähintään 25 W:n adapteri. Tulokset Samsungin sisäisistä laboratoriotesteistä, jotka suoritettiin 25 W:n matka-adapterilla, kun sen virtaa on jäljellä 0 %, ja kaikki palvelut, ominaisuudet ja näyttö on sammutettu. Todellinen latausnopeus voi vaihdella todellisen käytön, latausolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan. Matka-adapteri myydään erikseen. Käytä vain Samsungin hyväksymiä latureita ja kaapeleita.

[8] Videolle tuetaan resoluutiota 176x144 (qCIF) 1920x1080 (FHD), jopa 15 sekunnin toistoaikaa ja enintään 100 Mt kokoa.

[9] Flex-tilaa tuetaan 75° ja 115° välillä.

[10] Tehtäväpalkki-ominaisuutta tuetaan vain päänäytössä.

[11] Edellyttää Labsin aktivointia asetuksissa.

[12] Tietyt sovellukset eivät ehkä tue Multi Active Window -toimintoa tai App Pairia.

[13] Live-jaon saatavuus ja tuetut sovellukset voivat vaihdella maittain ja laitteittain. Käyttäjien on ehkä päivitettävä YouTube ja Google Meet uusimpaan versioon. Jotkin live-jakamisen tuetut sovellukset saattavat edellyttää erityisiä tilausehtoja.

[14] S Pen myydään erikseen. Vain Z Fold4 -päänäytössä on S Pen -ominaisuus. Yhteensopiva vain S Pen Fold Editionin ja S Pen Pron kanssa. Kaikki muut S-kynät tai stylus-kynät, joita ei ole suunniteltu Z Fold4:lle (mukaan lukien muiden valmistajien kynät), voivat vahingoittaa näyttöä.

[15] S Pen Fold Edition sisältyy Standing Cover with Pen -koteloon. Lisävarusteet myydään erikseen.

[16] 30X Space Zoom sisältää 3x optisen zoomin ja 30x digitaalisen zoomin AI Super Resolution -tekniikalla. Kolminkertainen zoomaus voi aiheuttaa kuvan heikkenemistä.

[17] Verrattuna Galaxy Z Fold3 5G:hen

[18] Diagonaalisesti mitattuna Z Fold4:n päänäytön koko on 7,6 tuumaa ja 7,4 tuumaa, kun otetaan huomioon pyöristetyt kulmat; todellinen katseluala on pienempi pyöristetyistä kulmista johtuen.

[19] Näytön virkistystaajuus vaihtelee käytetyn sovelluksen mukaan, ja tietyt sovellukset eivät ehkä tue 120 hertsiin asti.

[20] Edellyttää Netflix-tilauksen.

[21] Edellyttää Labsin aktivointia asetuksissa.

[22] 5G-nopeudet vaihtelevat ja vaativat optimaalisen verkon ja yhteyden (tekijöitä ovat taajuus, kaistanleveys, ruuhkat); katso saatavuus operaattorilta.

[23] Verrattuna Galaxy Z Fold3 5G:hen

[24] IPX8 perustuu testiolosuhteisiin, jossa laite upotetaan jopa 1,5 metrin syvyyteen makeassa vedessä jopa 30 minuutiksi. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaalla. Ei pölynkestävä.

[25] Vaatii Samsung Galaxy -laitteen, jossa on One UI 4.0 tai uudempi. 24-bittisen äänen tuki voi vaihdella sovelluksesta riippuen.

[26] Vaatii Samsung Galaxy -laitteen, jossa on One UI 4.0 tai uudempi.

[27] Verrattuna Galaxy Buds Pron mittoihin.

[28] Verrattuna Galaxy Buds Prohon: -3 dB (keskiarvo 50 ~ 1 kHz).

[29] Samsung TV:n Auto Switch -toiminto on saatavilla vain niissä Samsungin TV-malleissa, jotka on julkaistu helmikuun 2022 jälkeen tai myöhemmin ja joiden ohjelmisto on päivitetty heinäkuun 2022 jälkeen. Auto Switch on käytettävissä televisioissa vain puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen.

[30] Yli 90 % kaikista Galaxy Buds2 Pron muoviosista on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Galaxy Buds2 Prossa käytetään yhteensä 29 grammaa muovia, ja se sisältää yli 27 grammaa kierrätysmateriaaleja. Jokainen näistä komponenteista sisältää vähintään 20 % joko poisheitettjä kalaverkkoja (ocean bound -muovi) tai kulutuksen jälkeisiä materiaaleja. Kierrätettyjä kalastusverkkoja käytetään kolmessa kehtokotelon sisäisessä komponentissa sen deco-etulevyssä, kiinnike-akun pidikkeessä ja kiinnike-PCB:ssä. Kahdeksassa ulkokomponentissa on käytetty jälkikäteen kierrätettyjä materiaaleja. Neljä komponenttia molemmissa suuttimissa sen kotelossa edessä vasen/oikea, kotelo takana vasen/oikea. Ja neljä osaa telinekotelossa sen deco-etuosassa, kotelon yläosassa, kotelon yläosassa ja kotelon alaosassa.

[31] Galaxy Z Fold4:n ja Galaxy Z Flip4:n pakkausvolyymi on pienentynyt 58,2 % ja Galaxy Z Flip4:n 52,8 % Galaxy Foldista ja Galaxy Z Flipistä.

[32]Laskettu ISO 14040:2006- ja 14044:2006 -standardien perusteella käyttäen Ecoinvent 3.8 -tietokantaa SM-F700F, SM-F721B, SM-F900F ja SM-F936B mallien kuljettamiseen Koreasta Eurooppaan.

[33] Saatavilla olevat värit voivat vaihdella markkinoiden, operaattorin ja jälleenmyyjän mukaan.

[34] Asiakkaat voivat valita kehysvaihtoehdoista musta, hopea tai kulta sekä etu- ja takaväreiksi keltaisen, valkoisen, laivastonsinisen, khakin tai punaisen. Värien saatavuus voi vaihdella maan, alueen tai operaattorin mukaan. Bespoke Edition saatavana vain Samsung.com-sivustolta. 3–4 viikon (arvioitu) toimitusaika. Bespoke Edition -värien saatavuus voi vaihdella maan, alueen tai operaattorin mukaan.

[35] Käyttäjät voivat vaihtaa puhelimen paneelin lisäpalvelumaksulla. Kehyksiä ei voi vaihtaa. Tarjottu palvelu ja palvelumaksu voivat vaihdella maittain tai alueittain.

[36] Lisävarusteet myydään erikseen.

[37] Saatavilla olevat värit voivat vaihdella markkinoiden, operaattorin ja jälleenmyyjän mukaan.

[38] Todellinen tallennustilan saatavuus voi vaihdella esiasennetun ohjelmiston mukaan. Online Exclusive -värit vaativat erikoistuotantoa. 3-4 viikon (arvioitu) toimitusaika.

[39] Ehtoja sovelletaan. Samsung Care+ -turva, palvelun tyyppi ja lunastus voivat vaihdella maittain (alueittain) ja omavastuu (palvelumaksu) saattaa olla voimassa. Tarkat Samsung Care+ -tiedot ovat osoitteessa www.samsung.com/samsung-care-plus/.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden