Ohita
Ihanteellinen kuvanlaatu ilman kallista kalibrointia – Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Tiedote -

Ihanteellinen kuvanlaatu ilman kallista kalibrointia – Samsung julkisti uuden ViewFinity S9 5K-näyttönsä

Todenmukainen värintoisto ja erityisen korkea resoluutio tuottavat laadukasta kuvaa soveltuen täydellisesti sekä työ- että viihdekäyttöön.

Samsung Electronics laajensi ViewFinity-näyttövalikoimaansa julkistamalla 27 tuuman ViewFinity S9:n (S90PC-mallin), joka tulee saatavilla maailmanlaajuisesti. ViewFinity S9:n julkaisu vahvistaa Samsungin korkearesoluutioisten näyttöjen valikoimaa entisestään sen jälkeen, kun ViewFinity S8 (S80PB-malli) Ultra High Definition (UHD) -resoluutiolla esiteltiin viime vuoden kesäkuussa.

Uusi ViewFinity S9 on varusteltu kaikilla graafisen suunnittelun ja valokuvauksen kaltaisilla aloilla tarvittavilla työkaluilla, ja se on myös nimetty CES Innovation Award -palkinnon saajaksi vuonna 2023.

"Uusi 5K-näyttömme tarjoaa korkean suorituskyvyn ja uskomattoman käyttökokemuksen etenkin luovien ja visuaalisten alojen ammattilaisille", kertoi Hoon Chung, Samsungin Visual Display -liiketoiminnan varatoimitusjohtaja. "ViewFinity-valikoiman avulla tarjoamme luovan alan ammattilaisille huippuluokan visuaalisia kokemuksia eläväisen väriselkeyden ja monipuolisen liitettävyyden kautta”.

Uusi 27 tuuman ViewFinity S9 tarjoaa 5K (5 120 x 2 880) -resoluutiollaan poikkeuksellisen laadukkaan kuvan ja tekstin tarkkuuden. Sen avulla ammattilaiset voivat työskennellä erittäin korkearesoluutioisen sisällön parissa ilman tarvetta zoomaamiselle.

99 % DCI-P3 -väriskaalalla1 ja 218 PPI:llä (pikseliä tuumalla) varustettu ViewFinity S9 tarjoaa voimakkaampia ja eloisampia värejä terävämmillä yksityiskohdilla, joten se sopii täydellisesti niille, jotka eivät tee kompromisseja väritarkkuuden2 suhteen. Lisäksi normaali 600 cd/m2 kirkkaus mahdollistaa työskentelyn melkein missä tahansa valaistusympäristössä.

Samsungin kalibrointitekniikka puolestaan auttaa käyttäjiä saavuttamaan haluamansa värimaailman. Näytön valmistuksen aikana näytön väri on tehtaalla kalibroitu Delta E <21 -tarkkuuden saavuttamiseksi heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.3

ViewFinity S9 hyödyntää ensimmäistä kertaa näyttöjen saralla älypuhelimen4 avulla ohjattua Smart Calibration -ominaisuutta. Käyttäjät voivat vaivatta mukauttaa ViewFinity S9:n näytön asetuksia ilman kalliita, monimutkaisia kalibrointilaitteita. SmartThings-sovelluksen avulla käyttäjät voivat perustilassa kalibroida valkotasapainon ja gamma-asetukset nopeasti ja vaivattomasti. Ammattilaistilaa hyödyntämällä pääset käsiksi värilämpötilan, luminanssin, väriavaruuden ja gamma-asetusten täydelliseen kalibrointiin. Kalibrointi tapahtuu osoittamalla älypuhelimen kameraa ViewFinity S9 -näyttöön, jonka jälkeen kokonaisvaltainen raportti kertoo tarkat yksityiskohtaiset säädöt sekä Delta E-väritarkkuuden.

ViewFinity S9:n TUV-sertifioitu Intelligent Eye Care -ominaisuus auttaa vähentämään silmien rasitusta pitkien käyttöjaksojen aikana. Lisäksi Samsungin mattanäyttö rajoittaa valon heijastusta ja häikäisyä näytössä minimoiden häiriötekijöitä työskentelyn aikana.

ViewFinity S9:n visuaalista suorituskykyä parantavat ominaisuudet, jotka on suunniteltu helpottamaan luovien ammattilaisten työskentelyä.

ViewFinity S9 tarjoaa monipuoliset liitännät sekä Mac- että Windows-tietokoneiden käyttäjille, ja siinä on Thunderbolt 4- ja mini-DisplayPort -liitännät USB-C:n lisäksi. Thunderbolt 4 -yhteensopivuuden ansiosta käyttäjät voivat ladata laitteita jopa 90 W:n teholla ja siirtää tietoja luotettavasti jopa 40 Gbps:n nopeudella5.

Näyttö on varustettu sisäänrakennetulla 4K SlimFit -kameralla, joka liitetään pogo pin -liitännällä ilman lisäkaapeleita tai -laitteita. Kameran korkea resoluutio tarjoaa kristallinkirkkaan laadun videopuheluissa, kun käytössä on esimerkiksi Google Meet. Kamera kallistuu käyttäjän näytön kulmaan sopivaksi, ja automaattinen kehystys6 pitää käyttäjän näkyvissä ja kuvassa, vaikka tämä vaihtaisi asentoa.

ViewFinity S9:n ohut metallirakenne sopii muotoilultaan tilaan kuin tilaan. Mukautuvan muotoilunsa ansiosta näyttö tarjoaa mukavan käyttökokemuksen parantaen tuottavuutta, sillä se mukautuu melkein mihin tahansa käyttöasentoon. Korkeussäädettävä jalusta sopii käyttäjän silmien korkeuteen, ja näyttöä voi kallistaa katselukulman mukaan. Pivot-tilassa näyttö kääntyy 90 astetta, joten käyttäjät voivat lukea pitkiä asiakirjoja vähentäen vierittämisen tarvetta. Yhteensopivuuden VESA-kiinnityksen ansiosta säästät myös pöytätilaa.

Sisäänrakennetut Smart TV -sovellukset antavat käyttäjille täyden TV-kokemuksen, kun on aika siirtyä viihteen pariin töiden jälkeen. Välitön pääsy suosittuihin suoratoistosovelluksiin ja -ohjelmiin ilman erillistä tietokonetta, sisäänrakennetut melutasoa säätävät kaiuttimet Adaptive Sound+:lla sekä erillinen kaukosäädin tekevät tästä monipuolisen näytön sekä työhön että vapaa-aikaan.

ViewFinity S9 on ostettavissa Pohjoismaissa elokuun puolivälistä alkaen. Julkaisuaikataulut vaihtelevat alueittain ja Suomessa ViewFinity S9 on ostettavissa hintaan 1 599 €. Lisätietoja Samsungin korkearesoluutioisista näytöistä ja koko ViewFinity-valikoimasta löydät osoitteesta https://www.samsung.com/.

Tekniset tiedot

1 Väriskaala laskettu CIE 1976:ssa.

2 Värien tarkkuusluvut voivat vaihdella mittalaitteen ja mittauspisteen mukaan. Näytön ominaisuudet voivat vaihdella järjestelmäympäristön, kuten tietokoneen osien, käytön keston tai muiden tekijöiden mukaan.

3Tehdaskalibroinnin tarkkuus mitataan sRGB:ssä. Arvo voi vaihdella mittausympäristön mukaan. Käyttäjät voivat löytää tehdaskalibrointiraportin kuvaruutunäytön (OSD) asetuksista.

4 Älykäs kalibrointi on saatavilla Galaxy S10:ssä tai uudemmissa malleissa, Galaxy Note10:ssä tai uudemmissa malleissa, Galaxy Fold -laitteissa, Galaxy Flip -laitteissa, iPhone 11:ssä tai uudemmissa malleissa sekä toisen sukupolven iPhone SE 2:ssa tai uudemmissa malleissa. Toiminto vaatii SmartThings-sovelluksen uusimman version.

5 Tietyillä MacOS 13 -käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla saattaa olla rajoitteita yhteensopivuuden kanssa.

6 Automaattinen kehystys toimii kun käytössä on sisäänrakennettu sovellus.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden