Ohita

Tiedote -

MWC 2021: Samsung esitteli maistiaisen uudesta One UI Watch -käyttöliittymästään

Kansainväliset Mobile World Congress (MWC) -messut ovat käynnistyneet tänään Espanjan Barcelonassa. Teknologiajätti Samsung, joka pandemiasta johtuen osallistuu messuille virtuaalisesti, antoi messujen ensimmäisenä päivänä maistiaisen Googlen kanssa yhteistyössä rakennetusta One UI Watch -käyttöliittymästään.

Uusi käyttöliittymä on suunniteltu tekemään Galaxy Watchin ja älypuhelinten välisestä käyttökokemuksesta entistä sujuvampi, ja se on kehitetty ja rakennettu läheisessä yhteistyössä Googlen kanssa. Päivitetty käyttöliittymä tarjoaa suorituskyvyn parannuksia, entistä saumattomamman käyttökokemuksen Watch-älykellon ja Android-älypuhelimien välillä, sekä pääsyn entistä suurempaan määrään sovelluksia Google Play -kaupan kautta.

Samsung paljasti myös, että sen uusi Galaxy Watch -älykello tulee olemaan ensimmäinen laite, johon on asennettu valmiiksi uusi yhtenäinen One UI Watch -käyttöliittymä. Se esitellään virallisesti Samsungin Unpacked-tapahtumassa myöhemmin tänä kesänä.

Lisätietoja ja videoita aiheesta löydät Samsungin Global Newsroomista.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden