Ohita
Samsung Electronics esittelee Gamescom 2024 -tapahtumassa innovatiivisen ‘Odyssey 3D’ -pelinäytön, jolla voi nauttia 3D-katselukokemuksesta ilman laseja

Tiedote -

Samsung Electronics esittelee Gamescom 2024 -tapahtumassa innovatiivisen ‘Odyssey 3D’ -pelinäytön, jolla voi nauttia 3D-katselukokemuksesta ilman laseja

Innnovatiivinen Odyssey 3D -näyttö mahdollistaa immersiivisen 3D-pelaamisen ilman laseja Eye Tracking- ja View Mapping -teknologian avulla

KÖLN, Saksa – 21. elokuuta, 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. julkisti tänään uusimmat pelinäyttönsä Gamescom 2024 -tapahtumassa Saksan Kölnissä. Uutuuksien keskiössä on tuore Odyssey 3D-näyttö, joka mahdollistaa 3D-katsomisen ilman erillisiä laseja.

Elokuun 21.–25. järjestettävä Gamescom 2024 on maailman suurin pelimessutapahtuma, jossa on yli 1 400 näytteilleasettajaa, mukaan lukien laitteistojen, ohjelmistojen ja pelisisältöjen tuottajia. Samsung esittelee huippuluokan pelinäyttöjään – joihin sisältyy uusi Odyssey 3D sekä malleja Odyssey G6-, G8- ja G9-sarjoista — 800 neliömetrin kokoisella osastollaan, joka on yhtiön tähän mennessä suurin ja vaikuttavin.

“Olemme innoissamme voidessamme esitellä lasittoman 3D-pelimonitorimme Gamescomissa, maailman suurimmassa pelimessutapahtumassa,” sanoo Hoon Chung, Executive Vice President of Enterprise Business Team, Visual Display Business, Samsung Electronics. “Samsung on edelleen sitoutunut olemaan premium-pelimonitoreiden markkinajohtajien joukossa kehittämällä jatkuvasti pelikokemusta parantavaa, innovatiivista teknologiaa.”


3D pelaamista ilman laseja Odyssey 3D:n kanssa

Odyssey 3D:n innovatiivinen LFD-tekniikka (Light Field Display) luo 2D-sisällöstä todentuntuisia 3D-kuvia etupaneelissa olevan linssin [1] avulla. Yhdessä Eye Tracking- ja View Mapping -teknologioiden kanssa Odyssey 3D tarjoaa optimaalisen 3D-kokemuksen ilman 3D-lasien käyttöä. Eye Tracking seuraa molempien silmien liikkeitä sisäänrakennetun stereokameran avulla, kun taas View Mapping säätää kuvaa jatkuvasti parantaakseen syvyyshavaintoa.

Odyssey 3D voi vaihtaa saumattomasti 2D- ja 3D-tilojen välillä käyttäjän mieltymysten mukaan. Se on saatavana 27” ja 37” kokovaihtoehtoina, ja siinä on 4K-resoluution näyttö, nopea 1 ms:n harmaasta harmaaseen (GTG) -vasteaika ja korkea, jopa 144Hz:n (27”), 165Hz:n (32”) virkistystaajuus, jotka takaavat sujuvan ja keskeytymättömän pelaamisen ilman jälkikuvia tai keskeytyksiä.

Lisäksi Odyssey 3D on varustettu miellyttävällä muotoilulla, jossa on korkeussäädettävä jalusta (HAS), kallistusominaisuudet, FreeSync Premium, DisplayPort 1.4 ja kaksi HDMI 2.1 -porttia. Näyttö palkittiin CES 2024 -tapahtumassa Best of Innovation -palkinnolla Gaming & eSports -kategoriassa. [2]


Pelimahdollisuuksia Gamescom 2024 -tapahtumassa

Gamescom 2024 -tapahtumassa Samsung tarjoaa osallistujille eksklusiivisen kokemuksen johtavien pelikehittäjien kanssa solmittujen kumppanuuksien kautta. Immersiivisellä Odyssey-kokemusalueella kävijät voivat nauttia uusimmasta Odyssey-pelimonitorivalikoimasta, mukaan lukien Odyssey OLED G8, jossa on UHD-tarkkuus ja jopa 240 Hz:n virkistystaajuus, ja Odyssey OLED G6, jossa on QHD-tarkkuus ja jopa 360 Hz:n virkistystaajuus, sekä 57-tuumainen kaksoistehosteinen UHD-monitori Odyssey Neo G9.

Samsungin osastolla kävijät voivat myös yhdessä kokea seuraavat näytöt ja odotetut pelit, jotka takaavat kokonaisvaltaisen uppoutumisen pelaamiseen:

  • Odyssey 3D: Odyssey 3D tarjoaa kävijöille vertaansa vailla olevan 3D-ympäristön, jossa he voivat tutustua KRAFTON inZO I -life simulation -peliin, joka tarjoaa realistisen grafiikan ja todella immersiivisen pelikokemuksen. Tämä eksklusiivinen esikatselu antaa pelaajille ensikäden tutustua seuraavan sukupolven peliteknologiaan ja innovaatioihin. Odyssey 3D:n nopeat vasteajat ja korkeat virkistystaajuudet takaavat sujuvan toiminnan ja syvästi mukaansatempaavan kerronnan.
  • Odyssey OLED G8: Monitorin runsaat värit ja suuri näyttö nostavat HoYoverse's Genshin Impact -pelin uudelle tasolle ja tarjoaa pelaajille dynaamisen visuaalisen ilmeen ja sujuvan pelattavuuden, parantaen nopeatempoista toimintaa ja tarinankerrontaa.
  • Odyssey Neo G9 & OLED G9: Odyssey Neo G9 ja OLED G9 tarjoavat massiivisen, erittäin leveän ja korkean resoluution näytön ansiosta eeppisen kokemuksen Blizzard Entertainmentin World of Warcraft: The War Within -pelissä, tarjoten pelaajille laajan näkökentän ja kirkkaat yksityiskohdat, jotka tekevät jokaisesta uudesta seikkailusta todella mukaansatempaavan. World of Warcraftia pelaavat eräät Euroopan parhaista sisällöntuottajista. Fanit voivat pelata myös Blizzardin muita rakastettuja pelejä, kuten Overwatch 2:ta ja Hearthstonea.

Osallistujilla on yksinoikeudella mahdollisuus nauttia näistä huippuluokan pelimonitoreista pelaamalla mainittuja odotettuja pelejä, joista osa on pelattavissa jo ennen niiden virallista julkaisua.


Vuoden 2024 Odyssey OLED -mallisto laajentuu

Samsung on ilmoittanut laajentavansa arvostettua Odyssey OLED -mallistoa uudella Odyssey OLED G85SD-mallilla. [3]

  • 34” Odyssey OLED G8 (G85SD-malli) tarjoaa ultralaajakuvan QHD (3 440 x 1 440) -resoluution, 21:9-näyttösuhteen, 1 800R:n kaarevan muotoilun, Smart Hubin, Gaming Hubin, jopa 175 Hz:n virkistystaajuuden ja 0,03 ms:n GTG-vasteajan.

Kesäkuussa esiteltyjen Odyssey OLED G6:n ja G8:n menestyksen myötä Samsung tarjoaa nyt OLED -monitoreja eri kokoluokissa 27 tuuman ja 49 tuuman välillä - mukaan lukien uudet laajakuvamallit - monipuolistaen entisestään kattavaa OLED-mallistoa ja tarjoten pelaajille laajemman valikoiman vaihtoehtoja.

Uudet Odyssey OLED -mallit on varustettu Samsungin omalla kuvan palamista ehkäisevällä OLED Safeguard -teknologialla ja OLED Glare Free -teknologialla, joka minimoi valon heijastumisen taaten erinomaisen katselukokemuksen.

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

[1] Lenticular -linssi on erikoislinssi, joka ohjaa eri kuvat molempiin silmiin, jolloin voit nähdä 3D-visualisointeja ilman erikoislaseja.

[2] https://www.ces.tech/innovatio...

[3] Malli tulee maailmanlaajuisesti saataville tämän vuoden aikana kattaen Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Australian. Julkaisuaikataulut voivat vaihdella maittain.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden