Ohita
Samsung esittelee AI-varusteltujen uutuuslaitteiden valikoimaansa World of Samsung -tapahtumassa

Tiedote -

Samsung esittelee AI-varusteltujen uutuuslaitteiden valikoimaansa World of Samsung -tapahtumassa

Frankfurt, Saksa – 20. helmikuuta 2024 – Samsung Electronics järjestää tänään World of Samsung -tapahtuman, jossa esitellään yhtiön viimeisimmät tuotevalikoimat vuodelle 2024 – mukaan lukien televisiot, äänentoisto, mobiililaitteet, älykotiratkaisut ja digitaaliset kodinkoneet.

“Teemme Samsungilla innovaatiotyötä auttaaksemme asiakkaitamme elämään vaivatonta ja yhteyksien tukemaa elämää. Tuotteemme heräävät henkiin SmartThings-alustan ja tekoälyratkaisujen kautta – ensimmäisestä AI-älypuhelimesta ja myyntimenestys[1]-QLED-televisioista jääkaappeihin, jotka valvovat AI-teknologian avulla ruoka-aineita ja auttavat pitämään ostoslistan ajan tasalla. World of Samsung -tapahtumassa juhlistamme sitä, miten tekoäly vaikuttaa aidosti asiakkaidemme elämään jo nyt, mutta myös tulevaisuudessa”, sanoo Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe.

World of Samsung kerää median edustajat ja kumppanit Saksaan näkemään ja kokemaan omin käsin, miten yhtiön uusimmat laitteet hyödyntävät AI-ominaisuuksia elämän helpottamisessa ja yhdistämisessä. Lisäksi Samsung jakaa tapahtumassa lisätietoa AI for All -visiostaan, jonka keskiössä on tekoälyteknologian vaikutus laitteiden käytön intuitiivisuuteen.

Uusimmat televisio- ja ääni-innovaatiot määrittävät kodin viihteen uudelleen

World of Samsung -tapahtumassa esillä ovat vuoden 2024 TV- ja äänentoistouutuudet, kuten Neo QLED 8K -televisiot ja Micro LED -teknologian edistysaskeleet.

2024 Neo QLED 8K -television kuvanlaatu on loistava. Laitteen ytimessä sykkii Samsungin tähänastisista TV-prosessoreista innovatiivisin, NQ8 AI Gen3, jonka neuraalinen prosessointiyksikkö (NPU) on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä. Kyseessä onkin Samsungin nopein suoritin, jonka mahdollistama kuvanlaatu tuo katsojan lähemmäs sisältöjä kuin koskaan aiemmin. AI Motion Enhancer Pro -toiminto auttaa urheilufaneja ratkaisemalla korkeatarkkuuksisten otteluiden suoratoiston yleisiä ongelmia vähentämällä pallon vääristymiä. Toiminto tunnistaa automaattisesti urheilulajin ja käyttää oikeaa pallontunnistusmallia AI- ja syväoppimisteknologioiden avulla.

World of Samsung -tapahtumassa esiteltiin myös uusia läpinäkyvän MICRO LED -teknologian edistysaskeleita. Kyseessä on näyttöteknologioiden seuraava muoto, joka yhdistää esteettisen ulkonäön ja teknologian kehityksen. Aidontuntuisen kuvan ohella läpinäkyvä näyttöteknologia voi yhdistyä tulevien teknologiaratkaisujen kanssa luoden rajattomasti mahdollisuuksia. Lisäksi Samsungin läpinäkyvä MICRO LED takaa huipputason kirkkauden, edistyksellisen reunuksettoman muotoilun sekä vailla vertaansa olevan läpinäkyvyyden, joiden ansiosta sekä sisältö näytöllä että tosimaailman esineet näytön takana ovat nähtävissä selkeästi.

Tapahtumassa iloitaan myös Samsungin uusista lifestyle-tuotteista ja uusista toiminnoista, jotka parantavat käyttäjälle räätälöityjä kokemuksia. The Music Frame on muokattavissa oleva ja monipuolinen kaiutin, joka yhdistyy saumattomasti SmartThings-alustaan. Uutuus voi toimia itsenäisenä langattomana kaiuttimena tai se voidaan yhdistää Samsung-televisioon tai soundbar-kaiuttimeen Q-Symphony-toiminnon kautta, mikä avaa mahdollisuuksia tilaääneen ja vahvistaa bassontoistoa. The Music Frame sulautuu elintilaan ja naamioituu kuvakehykseksi, joka sekä tukee sisustusta että mahdollistaa rikkaan äänentoiston.

Modernille kodille päivitys AI-tehostetuilla kodinkoneilla

Samsungin BESPOKE-kodinkoneet saavat nekin huomiota World of Samsung -tapahtumassa. Uudet kodinkoneet ovat entistä kätevämpiä, kiitos paranneltujen yhteyksien ja AI-toimintojen. Tekoälyn ja sulavan muotoilun yhdistelmällä BESPOKE-kodinkoneet tuovat futuristista tyyliä ja uudenlaista toiminnallisuutta moderniin kotiin.

Uusi Family Hub -jääkaappi sisältää uusia toimintoja, kuten AI Vision Inside, joka luo ja ylläpitää automaattisesti listaa jääkaapin sisältämistä ruoka-aineista. Toiminto tunnistaa jääkaappiin lisättävät ja sieltä pois otettavat ruoka-aineet sisäpuolen kameran ja Vision AI -teknologian avulla. AI Vision Inside -toiminnon kautta käyttäjän on mahdollista hallita ja valvoa jääkaapin ruokavarantoja vaivatta.

Myös muut BESPOKE-valikoiman tuotteet hyötyvät viimeisimmistä tekoälyteknologian edistysaskeleista. Uuden kiertovesipumpun ja ohjelmiston algoritmien AI-tehostuksen avulla uusi Bespoke AI -pesukone ylittää nyt A-energiatehokkuusluokituksen minimivaatimukset jopa 40 %:lla[2]. AI Wash -toiminto taas hyödyntää viittä anturia jokaisen pyykkierän pesutehon säätämiseen, jolloin lopputuloksena on perusteellisempi ja tehokkaampi pesu. Bespoke Jet Bot Combo™ -robotti-imurin päivitetty AI-esineidentunnistus tarkoittaa, että laite voi kulkea aiempaa tarkemmin. AI Floor Detect -toiminto taas auttaa tunnistamaan erilaisia lattiapintoja ja säätämään siivoustehoa tarpeen mukaan – aivan kuten Bespoke Jet AI -varsi-imurissakin.

Tervetuloa tekoälyn ja vahvojen jokapäiväisten kokemusten aikakaudelle

Alun perin tammikuun Galaxy Unpacked -tapahtumassa paljastetut Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 aloittavat uudenlaisten mobiilikokemusten aikakauden Galaxy AI:llä. World of Samsung -tapahtumaan osallistuvat pääsevät kokeilemaan, miten tekoäly parantaa kanssakäymistä Galaxy S24 -sarjan laitteiden kanssa[3].

Esimerkiksi Live Translate -toiminto[4]mahdollistaa puheluiden reaaliaikaisen, kaksisuuntaisen ääni- ja tekstikäännöksen suoraan laitteen alkuperäisessä sovelluksessa. Lisäksi Samsung Notesin uusi Notes Assist -ominaisuus auttaa luomaan AI-generoituja yhteenvetoja kokouksista ja jopa sovittamaan muistiinpanot valmiisiin malleihin. Näin muistiinpanosi pysyvät tiiviinä ja hyvässä järjestyksessä.

Galaxy S24 -sarja jää historiaan tuomalla ensi kertaa intuitiivisen, eleohjatun Circle to Search with Google -palvelun puhelimiin.[5]

CES-messuilla esitelty uusi Galaxy Book4 -sarja, johon kuuluvat Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro ja Book4 Pro 360, on Samsungin tähänastisista PC-mallistoista älykkäin. Intelin AI PC Acceleration -ohjelma yhdistettynä uuteen prosessoriin mahdollistaa jännittävät uudet tekoälyominaisuudet ja auttaa lisäämään tuottavuutta Galaxy Book4 -sarjassa.

Lisätietoa Samsungin täydestä AI-tehostettujen laitteiden valikoimasta: https://news.samsung.com/global/

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi


[1] Eniten myynyt TV-valmistaja 17 vuoden ajan.

[2] Samsungin sisäisten testien perusteella soveltuvat WW8000D-sarjan mallit ovat 40 % tehokkaampia kuin mitä A-energiatehokkuusluokituksen saamiseen tarvitaan (EU) No 2019/2014 -asetuksen alla.

[3] Galaxy AI –toiminnot ovat käytettävissä ilmaiseksi ainakin vuoden 2025 loppuun asti tuetuilla Samsung Galaxy -laitteilla.

[4] Kääntäminen edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tiliin kirjautumista. Live Translate on käytettävissä vain esiasennetussa Samsung Phone -sovelluksessa. Jotkin kielet saattavat vaatia kielipakettien lataamista. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielestä riippuen. Tulosten tarkkuutta ei voida taata.

[5] Edellyttää verkkoyhteyttä ja kirjautumista Google- ja Samsung-tileille. Tuettujen hakutoimintojen ja sovellusten saatavuus voi vaihdella maittain, kielittäin ja laitteittain. Tulokset voivat vaihdella visuaalisten vastaavuuksien mukaan. Palvelun käyttö saattaa vaatia päivitystä uusimpaan Android-versioon.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden