Ohita
Samsung esittelee Galaxy AI -visiotaan MWC 2024 -tapahtumassa uusimpien laitteiden ja palvelujen kautta

Tiedote -

Samsung esittelee Galaxy AI -visiotaan MWC 2024 -tapahtumassa uusimpien laitteiden ja palvelujen kautta

Vierailijoille tarjoillaan Galaxy AI:n avulla toimivia ensikäden kokemuksia Galaxy S24 -sarjasta, laajennetusta tuote-ekosysteemistä sekä Samsung Connected Health -palvelutarjonnasta.

BARCELONA, Espanja – 26. helmikuuta 2024 – Samsung Electronics esittelee uusia Galaxy AI:n avulla toimivia mobiilikokemuksia Mobile World Congress 2024 -tapahtumassa, joka on parhaillaan käynnissä Barcelonassa, Espanjassa. Samsungin osastolla vierailevat pääsevät kokemaan Galaxy AI -tekoälyominaisuudet omin käsin läpi Galaxy-tuotevalikoiman, jonka keskiössä on mobiililaitteiden uuden tekoälyaikakaudenkäynnistävä Galaxy S24 -sarja. Galaxy AI[1] tulee laajentumaan myös Samsungin muuhun tuotevalikoimaan. Galaxy Book4 -tietokoneissa tämä näkyy entistä älykkäämpänä tuottavuutena ja Galaxy Watch6 -sarjassa älykkäänä hyvinvoinnin seurantana. Tapahtumassa esitellään myös ensimmäistä kertaa julkisesti Galaxy Ring -älysormus.

“Uusimmat Samsung Galaxy -tuotteet ja innovaatiot valjastavat tekoälyn mobiililaitteissa ja tuovat käyttäjille uusia mahdollisuuksia jokapäiväiseen elämään. On hienoa, että pääsemme MWC-tapahtumassa esittelemään Galaxy AI:n koko tuotevalikoimassamme, S24-puhelimet mukaan lukien. Näin voimme todistaa, kuinka tehokkaasti nämä laitteet edistävät parempaa ja älykkäämpää tulevaisuutta sekä monipuolisempia yhteyksiä”, sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Mobiililaitteiden uusi AI-aikakausi alkaa

Samsung esittelee osastollaan Galaxy S24 -sarjan tekoälyominaisuuksia arkipäiväisissä tilanteissa, joissa keskiössä ovat viestintä ja luovuus. Ominaisuuksiin lukeutuu esimerkiksi Live Translate[2], joka perustuu laitteen integroituun tekoälyyn ja mahdollistaa kaksisuuntaiset, reaaliaikaiset käännökset puheluissa, joissa keskustelijat eivät puhu samaa kieltä. Circle to Search with[3] mahdollistaa nopean, helpon ja intuitiivisen hakutoiminnon pelkällä ympyröintieleellä. Note Assist[4] taas yksinkertaistaa ja organisoi monimutkaisia tekstejä, ja Generative Edit[5] -toiminnolla käyttäjä voi vapaasti muuttaa kuvan kohteiden kokoa tai sijoittaa kohteita uudelleen kuvassa, mikä lisää luovaa vapautta.

Samsung on myös järjestänyt tilan, jossa kävijät voivat tutustua Galaxy S24 -sarjan tehokkaaseen kamerasuorituskykyyn. Hämärää konserttisalia muistuttavassa tilassa voidaan ottaa lähikuvia lavalle sijoitetuista pienistä esineistä ja hyödyntää Galaxy S24 -sarjan Nightography-yökuvausominaisuuksia, jotka ovat tekoälyyn perustuvien ProVisual Engine[6] -työkalujen ansiosta entistä vakaampia.

Nämä Galaxy AI -ominaisuudet tulevat pian saataville aiemmin julkaistuihin Samsung Galaxy -malleihin, joihin lukeutuvat Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 -sarjan laitteet sekä Galaxy S23 -puhelimet ja S23[7]. Lisäksi Samsungin messualueella avautuu mahdollisuus kokea parannettu tuottavuus omakohtaisesti Galaxy Book4 -tietokoneilla, joiden myynti alkaa 26. helmikuuta. Esillä olevat Samsung Galaxy -laitteiden yhdistettävyysominaisuudet osoittavat, miten käyttäjät voivat saada vaivatta aikaan enemmän, esimerkiksi valokuvien ja videoiden helpolla siirrolla ja muokkauksella Galaxy S24 -puhelimen, Galaxy Book4 -tietokoneen ja Galaxy Tab S9 -tabletin välillä.

Enemmän linkitettyjä hyvinvointikokemuksia tekoälyn avulla

Samsung esittelee MWC-messuilla älykkään hyvinvointivalikoimansa, joka tuo tekoälyn avulla käyttäjien ulottuville yksilöllisempiä ja saumattomampia hyvinvointikokemuksia entistä useammissa laitteissa. Osana tätä valikoimaa Galaxy Ring esitellään uutena terveystuotetyyppinä, joka yksinkertaistaa jokapäiväistä hyvinvointia sekä tukee älykkäämpää ja terveellisempää elämää yhdistetyn digitaalisen hyvinvointialustan - Samsung Healthin - avulla.

Esillä on myös tulevia älykkäitä hyvinvointiominaisuuksia. Esimerkiksi My Vitality Score[8] koostaa personoituja hyvinvointitietoja, jotka perustuvat useisiin tekijöihin, kuten uneen, aktiivisuuteen, sydämensykkeeseen ja sykevälivaihteluun. Booster Card[9] puolestaan auttaa tekemään jokaisesta päivästä terveellisemmän seuraamalla ennalta asetettuja tavoitteita ja tarjoamalla toimintaa ohjaavaa tietoa. Vierailijat pääsevät näkemään näiden ominaisuuksien hyödyt Galaxy Watch6 -sarjan kelloissa Galaxy S24 -puhelinten rinnalla ennen ominaisuuksien julkaisua myöhemmin tänä vuonna.

SmartThings-ekosysteemiä hyödyntämällä Samsung esittelee, kuinka koti voi muuttua terveellisemmäksi paikaksi elää[10]: ohjaa älykotialustaan kytketyt valot syttymään ja sammumaan toivotun unirytmin mukaan[11] tai aseta hälytyksiä muistuttamaan lääkkeiden ottamisesta. Ekosysteemin avulla käyttäjä voi myös seurata harjoituksia, mitata sykettä ja kulutettuja kaloreja reaaliajassa sekä katsella kuntoiluvideota - kaikki samalta TV-ruudulta.

Samsung Galaxy Experience -osasto MWC 2024 -tapahtumassa sijaitsee Fira Barcelona Gran Via -messukeskuksen salissa 3.




Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi


[1] Samsung ei anna mitään lupauksia, vakuutuksia tai takuita tekoälyominaisuuksien tuottamien tulosten tarkkuudesta, täydellisyydestä tai luotettavuudesta. Samsung-tiliin kirjautuminen voi olla tarpeen tiettyjen Samsungin tekoälyominaisuuksien käyttämiseksi. Galaxy AI -ominaisuudet tarjotaan ilmaiseksi ainakin vuoden 2025 loppuun asti tuetuille Samsung Galaxy -laitteille

[2] Live Translate vaatii verkkoyhteyden ja kirjautumisen Samsung-tilille. Live Translate on käytettävissä vain esiasennetussa Samsung Phone -sovelluksessa. Puhelut on soitettava Samsungin alkuperäisellä valintaohjelmalla. Tietyt kielet saattavat vaatia kielipaketin lataamista. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielittäin. Tulosten tarkkuutta ei taata. Galaxy AI -ominaisuudet tarjotaan ilmaiseksi ainakin vuoden 2025 loppuun asti tuetuille Samsung Galaxy -laitteille.

[3] Tulokset voivat vaihdella riippuen visuaalisesta vastaavuudesta. Vaatii internet-yhteyden. Käyttäjien on mahdollisesti päivitettävä Android-käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon. Tuotteen toimivuus voi riippua sovelluksesta ja laitteen asetuksista. Jotkin toiminnot eivät ehkä ole yhteensopivia tiettyjen sovellusten kanssa. Palvelun saatavuus vaihtelee maittain ja kielittäin. Tulosten tarkkuutta ei taata. Päivityksen ajoitus voi vaihdella malleittain.

[4] Vain Samsung Notes -sovelluksen tekstiä varten (200 4000 merkkiä); edellyttää Samsung-tilin kirjautumista ja internet-yhteyttä. Galaxy AI -ominaisuudet tarjotaan ilmaiseksi ainakin vuoden 2025 loppuun asti tuetuille Samsung Galaxy -laitteille.

[5] Generative Edit edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tilille kirjautumista. Generative Edit -toiminnolla tapahtuva muokkaus johtaa valokuvan koon muuttamiseen jopa 12 megapikseliin asti. Tallennuksen yhteydessä kuvan tulosteen päälle asetetaan näkyvä vesileima, joka osoittaa, että kuva on tekoälyn tuottama. Tuotetun tulosteen tarkkuutta ja luotettavuutta ei taata. Galaxy AI -ominaisuudet tarjotaan ilmaiseksi ainakin vuoden 2025 loppuun asti tuetuille Samsung Galaxy -laitteille.

[6] AI Zoomia sovelletaan digitaalisen zoomin pituuksien välisiin etäisyyksiin. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[7]Joitakin Galaxy S24 -sarjan tekoälyominaisuuksia ei välttämättä ole saatavilla edellisen sukupolven malleissa.

[8] My Vitality Score tulee saataville Samsung Health -sovellukseen vuonna 2024. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden, operaattorin tai puettavan laitteen mukaan. Ominaisuudet on tarkoitettu vain yleiseen hyvinvointi- ja kuntotarkoitukseen. Mittaukset ovat vain henkilökohtaista arviota varten. Kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta.

[9] Booster Card tulee saataville Samsung Health -sovellukseen vuonna 2024. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden, operaattorin tai puettavan laitteen mukaan.

[10] Käytettävissä SmartThingsiin rekisteröidyissä älylaitteissa. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden tai laitteen mukaan.

[11] Viimeisimmät versiot Samsungin Kello- ja SmartThings-sovelluksista vaaditaan uniympäristöasetuksiin.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden