Ohita
Samsung esittelee uusia saumattomasti yhteensopivia laitteita ensimmäisessä European Samsung Summit -tapahtumassaan

Tiedote -

Samsung esittelee uusia saumattomasti yhteensopivia laitteita ensimmäisessä European Samsung Summit -tapahtumassaan

Samsung Summit juhlistaa Samsungin vuoden 2023 laiteinnovaatioita


Samsung Electronics järjestää ensimmäisen European Samsung Summit -tapahtuman, jossa esitellään vuoden 2023 televisio- ja audiolaitteiden sekä kodinkoneiden laitejulkistuksia. Niiden lisäksi tapahtumassa esitellään myös Samsungin Smart Home -konseptia.


“Pyrimme luomaan saumattomasti yhteensopivia laitteita, joiden avulla asiakkaamme voivat säästää energiaa ja nauttia helposta, sujuvasta arjesta. SmartThings-sovelluksen avulla voit yhdistää laitteemme toisiinsa, olivatpa kyseessä sitten alan johtavat Neo QLED ja OLED-televisiomme tai tekoälyä hyödyntävät pesukoneemme. Samsung Summit -tapahtumassa juhlistamme uusien tuotteidemme ominaisuuksia ja sitä, kuinka ne helpottavat asiakkaidemme elämää”, kertoo Benjamin Braun, Samsungin Euroopan markkinointijohtaja.


Yhdistettävien laitteiden uranuurtaja Samsung pyrkii vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien kysyntään, sillä eurooppalaisilla kotitalouksilla on jo nyt käytössään keskimäärin 8-10 yhdistettävää laitetta. Esimerkiksi uudet huipputeknologiaa sisältävät TV- ja äänentoistolaiteinnovaatiot tarjoavat yhdistettävyyden avulla entistäkin interaktiivisempia elämyksiä. Tyylikkäästi muotoilluissa uusissa kodinkoneissa yhdistettävyys puolestaan lisää interaktiivisuuden lisäksi myös tehokkuutta.


Entistä älykkäämpi viihteen ekosysteemi


Samsungin uusiin Neo QLED 4K ja 8K-televisioihin sisäänrakennettu IoT Hub parantaa yhdistettävyyttä ja yhteensopivuutta, ja sen myötä kuluttajien ei enää tarvitse ostaa erillistä liitintä suurimpaan osaan laitteista[1]. Katsoja pääsee nyt syvemmälle sisältöihin kuin koskaan aiemmin. 14-bittinen prosessointi ja tekoälyskaalaus mahdollistavat esimerkiksi Shape Adaptive Light Control- ja Real Depth Enhancer Pro -ominaisuudet. Yhdessä Auto HDR -remasteroinnin kanssa ne tuottavat kirkkaampaa, kolmiulotteista ja todellisuutta vastaavaa kuvaa. Uusi 77-tuumainen S95C OLED -malli on varustettu Quantum Dot -teknologialla ja Neutral Quantum -prosessoreilla, jotka parantavat kirkkautta ja värejä. Kyseinen malli on saatavilla myös 55- ja 65-tuumaisena.


Samsungin uudet Lifestyle-sarjan televisiot (sisätiloihin tarkoitetut The Frame-, The Serif- ja The Sero -televisiot sekä ulkotiloihin suunniteltu The Terrace -televisio) ja niiden ominaisuudet parantavat käyttökokemusta tarjoamalla yksilöllisesti räätälöitävän katseluelämyksen. The Frame -mallin suosittu Samsung Art Store saa tänä vuonna dynaamisemman aloitussivun, joka tuo esikatselumahdollisuuden eri kokoisiin taideteoksiin, mukaillen näin taidegallerioissa ja museoissa vierailua. Kaikki Samsungin vuoden 2023 TV-uutuudet voi yhdistää Samsung SmartThings-sovellukseen.


Erittäin todentuntuinen äänentoisto viimeistelee katselukokemuksen. Tunnelmalliset surround-äänet niin pelatessa kuin elokuvia ja urheilulähetyksiä katsellessa tuotetaan Samsungin televisioihin integroiduilla Dolby Atmos ja Samsung Object Tracking Sound (OTS) -toiminnoilla. Samsung Soundbariin yhdistettynä Samsungin Smart-valikoima tukee Q Symphony -ominaisuutta tuottaen jopa elokuvamaisia ääniominaisuuksia. Samsung-television ja Samsung Soundbarin (esim. HW-Q990C- tai HW-Q610GC (2023)) yhdistäminen viimeistelee erinomaisen viihdekokemuksen.


Näiden vaikuttavien näyttötuotteiden rinnalle nousevat myös innokkaille pelaajille tarkoitetut näytöt. Samsung julkisti uudet tuotteet Odyssey-, ViewFinity- ja Smart Monitor- sarjoihin CES 2023 -tapahtumassa. Samsung Summitissa esitellään innovatiivisia pelinäyttöjä (43” Odyssey Neo G7, Odyssey Ark 55”, 77” QD-OLED -pelitelevisio), joiden kuvanlaatu on vertaansa vailla.


Samsungin uusi, vuoden 2023 televisiovalikoima on saatavilla Pohjoismaissa 20. huhtikuuta alkaen. Useasti palkittu, vuoden 2022 televisiomallisto on toiminut innoittajana tämän vuoden mallistolle, johon on tuotu merkittäviä parannuksia niin ominaisuuksien kuin suorituskyvynkin osalta.


Yhdistettäviä, yksilöitäviä ja entistä älykkäämpiä kodinkoneita


SmartThings Energyn[2] kaltaisten ominaisuuksien ansiosta Samsungin uusimmat kodinkoneet ovat entistä tehokkaampia ja taloudellisempia. SmartThings Energy tunnistaa automaattisesti liitettyjen Samsung-laitteiden kuluttaman energian määrän ja AI Energy Mode -tilan aktivointi auttaa seuraamaan sähkönkulutusta, mahdollistaen näin energiankulutuksen pienenemisen.


Samsungin laajennettu Bespoke-mallisto kokoaa yhteen energiansäästön, tekoälyn, saumattoman yhdistettävyyden ja premium-tason muotoilun. Mallistoa on helppo yksilöidä ja sen avulla on entistä helpompi pitää kiinni ympäristötietoisista elämäntavoista. Samsungin 2023 Series 7 Bespoke AI™ -uunivalikoima tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tarkkailla ruoan kypsymistä sisäänrakennetun kameran kautta. Kameran kuvaa voi seurata vaivattomasti SmartThings -sovelluksesta. Bespoke-mallisto yltää myös imureihin ja Bespoke Jet™ onkin Samsungin toistaiseksi tehokkain ja kevyin varsi-imuri. Imurin mukana tulee All-in-One Clean Station™, joka sekä tyhjentää pölysäiliön että lataa imuria.

[1] SmartThings sisäänrakennetulla IOT Hubilla on tuettu kaikissa malleissa, mutta erillinen liitin vaaditaan malleissa CU7000, CU8000 ja CU8500.

[2] Saatavuus vaihtelee markkinakohtaisesti. SmartThings Energy on saatavilla muun muassa Ruotsissa, ja se tulee useimmille markkinoille vuoden 2023 aikana.


Lisätiedot: 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden