Ohita
Samsung esitteli laajennetun Bespoke-kodinkonevalikoimansa Bespoke Home 2022 -tapahtumassa

Tiedote -

Samsung esitteli laajennetun Bespoke-kodinkonevalikoimansa Bespoke Home 2022 -tapahtumassa

Samsung laajentaa Bespoke Home -visiotaan ja esitteli uusia mukautettavia suunnitteluratkaisuja, yhdistettyjä palveluita ja muita älykkäitä kodin ratkaisuja.

Samsung Electronics esitteli tällä viikolla Bespoke Home 2022 -virtuaalitapahtumassa uuden Bespoke-kodinkonevalikoimansa. Tämän vuoden teemana on luoda kotiin sellaisia ympäristöjä ja kokemuksia, jotka ylittävät perinteisten kodinkoneiden tarjonnan.

– Bespoke Home on näkemyksemme paremman elämän luomisesta koteihin inspiroivan suunnittelun, mukauttamisen ja älykkäiden ominaisuuksien avulla. Tänä vuonna olemme iloisia voidessamme tarjota kuluttajille enemmän tapoja ilmaista itseään ja kokea yhdistettyjä mukavuuksia Bespoken avulla, sanoo Sami Viitanen, Samsung Suomen HA-myyntipäällikkö.

Entistä laajempi Bespoke Home -valikoima

Samsung tarjoaa tänä vuonna Bespoke-tuotteita kattavasti koko kodin tarpeisiin, esimerkiksi Pohjoismaissa tulee saataville vuoden loppupuolella upouudet, tekoälyllä toimivat Bespoke-uunit. Bespoke-uuni sisältää yhdistettyjä toimintoja SmartThings-sovelluksen ansiosta, mikä tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. AI Pro Cooking™ voi tunnistaa eri ainesosia ja säätää asetuksia niiden mukaan sekä valvoa ruokaa valmistuksen aikana, mikä vähentää yli- tai alikypsennyksen riskiä. Dual Cook Steam™ -toiminnolla käyttäjät voivat valmistaa höyrytettyjä ruokia ja eri uuniruokia monipuolisilla asetuksilla samanaikaisesti.

Keittiöön tarkoitettujen tuotteiden lisäksi Pohjoismaiden markkinoille tuodaan kolmannen vuosineljänneksen aikana myös uudet tekoälyä hyödyntävät pesukone ja kuivausrumpu. Pesukoneessa on muun muassa Ultra Capacity -toiminto, joka tekee pesusta helppoa riippumatta koneen täyttömäärästä. AI OptiWash™ parantaa pyykin lopputulosta käyttämällä oikean määrän vettä ja pesuainetta pyykin likaisuudesta riippuen automaattista pesuaineen annostelujärjestelmää hyödyntäen.

Älykkäässä kuivausrummussa on edistynyt AI Optimal Dry, joka valvoo vesipitoisuutta parannellun anturin avulla. Se myös ohjaa automaattisesti ohjelman aikaa ja lämpötilaa ylikuumenemisriskin vähentämiseksi[1].Lisäksi kosteusanturi havaitsee kosteuden ja kosteustason muutokset ja säätää lämpötilaa ja kuivumisaikaa hyvän tehokkuuden saavuttamiseksi. Smart Dial -toiminto tekee kuivausrummusta yksilöllisen tunnistamalla käyttäjän eniten käyttämät pesu- ja kuivausasetukset. Nämä laitteet on lisäksi suunniteltu toimimaan parina, jotta molemmat omistavat käyttäjät voivat saada vaatteensa pestyksi, kuivatuksi ja käyttövalmiiksi tunnissa Super Speed Washer- ja Super Speed Dry -toimintojen ansiosta.

Pohjoismaiden markkinoilla uuteen pesukoneeseen ja kuivausrumpuun sisältyy Ecobubble AI, AI Wash ja SpaceMax™. Mallien värien saatavuus voi vaihdella alueittain.

Älykkäämpää ja mukavampaa elämää kotona

Samsung lanseeraa kesäkuussa SmartThings Home Lifen maailmanlaajuisesti[2]. SmartThings Home Life on laitteiden yhteyskeskus älypuhelimessa, joka yhdistää kuusi tärkeää kodin palvelua eli ruoanlaiton, energiankulutuksen[3], vaatteiden huollon, lemmikkitalouksien huomioimisen, sisäilman hoidon ja kodinhoidon. SmartThings Home Lifen avulla käyttäjät voivat mukauttaa laitteidensa yhteistoimintaa tarpeidensa mukaan.

SmartThings tulee olemaan tärkeässä roolissa myös Samsungin kumppanuusohjelmassa globaalin teknologiajohtaja ABB:n kanssa kokonaisvaltaisen älykotiratkaisun kehittämiseksi. Tämä yhdistää Samsung SmartThingsin ja ABB:n ilmaisen @home® -asuntoratkaisun, joka sopii yhteen saumattomasti asiakkaiden olemassa olevien kiinteistönhallintajärjestelmien kanssa. Toisessa vaiheessa yhteistyö antaa käyttäjille mahdollisuuden yhdistää erilaisia yksiköitä ja laitteita sähkökuorman parempaan ohjaukseen keskitetyn järjestelmän kautta.

Lisätietoja Bespoke Homesta ja uudesta valikoimasta saat Samsungin Newsroomista.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1] Perustuu tekoälyn luomaan algoritmiin.

[2] Saatavuus voi vaihdella alueittain.

[3] Energiankulutuksella tarkoitetaan sitä, että käyttäjä voi seurata ja nähdä energiankulutustaan kotona. Saatavuus voi vaihdella alueittain.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden