Ohita
Samsung esitteli näyttökategoriansa uudet tulokkaat CES-messuilla

Tiedote -

Samsung esitteli näyttökategoriansa uudet tulokkaat CES-messuilla

Uusimmissa Odyssey-, Smart Monitor- ja High Resolution Monitor -kategorioiden laitteissa upea kuvanlaatu yhdistyy intuitiivisiin käyttöominaisuuksiin, mikä antaa käyttäjälle entistä enemmän valinnanvapautta.

Samsung on tänään julkistanut näyttövalikoimansa uusimmat mallit. Vuoden 2022 mallisto tekee niin työskentelystä, pelaamisesta kuin suoratoiston katsomisestakin entistä miellyttävämpää. Uudet näytöt sisältävät useita älykkäitä ja ammattitasoisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi Odyssey-näytön Quantum Mini LED -taustavalopaneelin ja HDR 2000 -luokituksen, jotka mahdollistavat entistä korkealuokkaisemman pelaamiskokemuksen.

"Samsungin vuoden 2022 mallisto edustaa näyttöinnovaatioiden seuraavaa sukupolvea ja se vastaa niin pelaajien kuin vaativimpienkin suunnittelijoiden vaatimuksiin. Olemme ylpeitä voidessamme toimittaa saataville näyttöjä, jotka parantavat käyttäjien kokemusta ja vastaavat erilaisiin käyttötarpeisiin”, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Odyssey Neo G8

Odyssey Neo G8 32” (mallinimi: G85NB) on maailman ensimmäinen näyttö, jossa on 4K (3840 x 2160) -kuvanlaatu, 1000R-kaarevuus, 240 hertsin virkistystaajuus ja 1 millisekunnin vasteaika (GtG). Uusi Odyssey Neo G8 tarjoaa veitsenterävän suorituskyvyn, joka on myös kaikkein vaativimpien PC-pelaajien mieleen. Näytön suorituskyky vastaa sen upeaa kuvanlaatua, jossa on Quantum Mini LED -tekniikka, Quantum HDR 2000 -luokitus 2000 nitin huippukirkkaudella sekä staattinen kontrastisuhde 1000000:1, mikä tuo esiin hienoimmatkin yksityiskohdat.

Uusi Odyssey Neo G8 on suunniteltu tyylillisesti kuin Odyssey Neo G9. Näytön valkoinen design erottuu edukseen myös sammutettuna. Käytössä näytön värit heijastuvat käyttäjän todelliseen ympäristöön CoreSync-valaistuksen avulla. Näytön takaosan valaistus tunnistaa automaattisesti näytön sisällön värimaailman ja heijastaa sen näytön taustalle, mikä luo immersiivisen kokemuksen.


Smart Monitor M8

Designiltaan äärimmäisen ohut vuoden 2022 32-tuumainen Smart Monitor M8 (mallinimi: M80B) on vain 11,4 mm paksu, eli noin 75 % ohuempi kuin edeltäjänsä. Näyttö sopii tilaan kuin tilaan ja koska siinä on litteä takaosa, paranneltu käytettävyys sekä uusi lämpimän valkoinen väri, se miellyttää myös tyyliä arvostavia sisustajia. Näytön UHD-paneeli tarjoaa 99 prosentin sRGB-värivalikoiman ja tukee 1,07 miljardia väriä jopa 400 nitin kirkkaudella, jolloin kaikki videot, asiakirjat ja valokuvat toistuvat äärimmäisen todenmukaisesti ja tarkasti.

Smart TV -ominaisuudet ja tuottavuussovellukset on sisällytetty suoraan näyttöön, ja niiden ansiosta niin viihteen katsominen kuin työskentelykin sujuvat saumattomasti. Samalla Smart Monitor -näyttö toimii kodin SmartThings-ohjauskeskuksena jopa ilman varsinaista tietokonetta.

Smart Monitor M8 32” on loistava vaihtoehto etätyöskentelyyn. Mukana tulee magneetilla liitettävä SlimFit Cam -kamera, joka mahdollistaa videopuhelut kotona työskennellessä. Näytön sisäänrakennettu videopuhelusovellus tukee suosituimpia puhelusovelluksia, kuten esimerkiksi Google Duo -palvelua. Smart Monitor M8 -mallissa on USB Type-C -portti, joka mahdollistaa 65 W:n latausliitännän tarjoten kattavan etätyöpisteen ilman ulkoista telakointiasemaa.

UHD Monitor S8

Samsungin tuore UHD Monitor S8 (mallinimi: S80PB) on saatavilla 27- ja 32-tuumaisena. Se tarjoaa ammattitason UHD-suorituskyvyn erityisesti luovaa työtä tekeville, jotka vaativat näytöltään korkeinta mahdollista tarkkuutta työskennellessään niin toimistossa kuin kotonaankin. UHD Monitor S8 tarjoaa jopa 98 prosentin DCI-P3-värivalikoiman ja erittäin laajan kattauksen täyteläisiä ja vivahteikkaita värejä. Korkearesoluutioinen Video Electronics Standards Associationin (VESA) DisplayHDR™ 600[1] -luokituksen saanut näyttötarjoaa immersiivisen katselukokemuksen herättäen kuvan eloon. UHD Monitor S8 on maailman ensimmäinen UL (Underwriter Laboratories) -varmennettu heijastamaton Glare Free -näyttö. Näyttöpaneelin yläosan Matte Display -pinta vähentää valon heijastuksia ja mahdollistaa näin häiriöttömän työympäristön myös silloin, kun varjostushuppu ei ole käytössä.

Molemmissa kokoluokissa on 90 W:n USB Type-C -lataus ja LAN-portit, jotka auttavat käyttäjiä järjestämään työpisteensä entistä yksinkertaisemmaksi ja lataamaan kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita ilman telakointiasemaa.

Näyttöjen jalustat mahdollistavat laajat korkeus-, kierto ja kallistussäädöt sekä tukevat Pivot-kääntöominaisuutta. Näytöt tukevat myös VESA-kiinnitysstandardia.

Lisätietoja sekä kuvia tai videoita Samsungin CES 2022 -messujen tuotteista saat osoitteesta news.samsung.com/global/ces-2022

Lisätietoja on saatavilla osoitteessa: https://displaysolutions.samsung.com/main/index

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1] VESA DisplayHDR 600 -luokitus koskee 32-tuumaista mallia. 27-tuumainen malli on saanut VESA DisplayHDR 400 -luokituksen.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden