Ohita
Samsung esitteli uuden helposti mukana kannettavan SSD T7 Shield -kiintolevyn

Tiedote -

Samsung esitteli uuden helposti mukana kannettavan SSD T7 Shield -kiintolevyn

Samsungin uusi ulkoinen SSD-asema tarjoaa salamannopeaa tiedonsiirtoa kevyessä ja tyylikkäässä paketissa. SSD T7 Shield on sekä veden- että iskunkestävä ja toimii tehokkaasti niin työkäytössä kuin vapaa-ajan tarpeisiinkin.

Samsung on julkistanut uusimman ulkoisen kiintolevynsä. T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD) on painoltaan vain 98 grammaa, ja se sopii optimaalisesti suurienkin tiedostojen siirtämiseen ilman suorituskyvyn heikkenemistä. T7 Shield on Samsungin uusin lisäys T7 Portable SSD -tuoteperheeseen, joka sisältää lisäksi tyylikkäästi muotoillun ja tehokkaan T7:n sekä sisäänrakennetulla sormenjälkitunnistimella varustetun T7 Touch -mallin.

- T7 Shield sopii niin vapaa-ajan käyttöön kuin ammattikäyttäjillekin. Se on kestävä ja luotettava kiintolevy, joka myös takaa, että käyttäjien tiedot pysyvät turvassa, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

IP65-luokiteltu

T7 Shield on Samsungin tähän mennessä kestävin PSSD-levy. IP65-luokituksensa ansiosta kiintolevy on sekä veden- että pölynkestävä[1]. T7 Shield kestää jopa kolmen metrin pudotuksen, ja se painaa vain 98 grammaa[2]. Pienestä koostaan huolimatta T7 Shield tarjoaa korkealaatuisen tuotteen luotettavilla ominaisuuksilla.

Poikkeuksellista tehoa

T7 Shield mahdollistaa jopa 1 050 MB/s:n lukunopeuden ja 1 000 MB/s:n kirjoitusnopeuden[3], jotka ovat tällä hetkellä nopeimpia siirtonopeuksia USB 3.2 Gen2 -standardin perusteella[4]. T7 Shield on noin kaksi kertaa nopeampi kuin edeltäjänsä T5-malli, ja lähes 9,5 kertaa nopeampi kuin ulkoiset kiintolevyasemat (HDD)[5], mikä säästää käyttäjien arvokasta aikaa.

Samsung on myös optimoinut tuotetta muuttaen sen pintamateriaalia ja parantaen sen ohjelmistoa entisestään. Optimoinnin ansiosta T7 Shieldin ohjelmisto pystyy ylläpitämään korkeaa suorituskykyä ilman ylikuumenemista. Myös tiedostonsiirto onnistuu vakaasti ja ilman suorituskyvyn heikkenemistä[6], vaikka työskentelisit erilaisten ohjelmistoa kuormittavien tehtävien, kuten videoiden, editoinnin, koodauksen tai renderöinnin parissa.

Tyylikäs ja monipuolinen

T7 Shield on suunniteltu toimimaan useilla eri laitteilla. Se pystyy myös tallentamaan suuren määrän kuvia, pelejä sekä 4K- ja 8K-videoita PC:lle, Macille, älypuhelimelle (Android) tai pelikonsolille[7]. Lisäksi T7 Shieldissä on parannettu suojaus (*256-bittinen AES, Advanced Encryption Standard) laitteistosalauksella, jotta käyttäjätiedot voidaan suojata turvallisesti, vaikka T7 Shield katoaisi. Lisäksi se tarjoaa pääsyn Samsungin Magician Software -ohjelmistoon[8], jonka avulla käyttäjät voivat hallita laitetta kätevästi.

T7 Shieldin värivaihtoehdot ovat hiekka, musta ja sininen. Muistikapasiteettia levyissä on 1 tai 2 teratavua. Laitteen mukana tulee USB Type C-to-C -kaapeli ja USB Type C-to-A -kaapeli. Laitteeseen kuuluu kolmen vuoden takuu. T7 Shieldin suositellut jälleenmyyntihinnat (MSRP):

T7 Shield (1Tt): 175 €

T7 Shield (2Tt): 329 €

T7 Shield on saatavilla Pohjoismaissa tästä päivästä lähtien. Lisätietoja on osoitteessa https://samsung.com/portable-ssd


Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset. Samsung Portable SSD T7 Shield tekniset tiedot:

Samsung Portable SSD T7 Shield

Käyttöliittymä

USB 3.2 Gen2 (10Gbps)

Laitteisto

Kapasiteetti

1TB/2TB[9]

Mitat (L x K x S)

88 x 59 x 13mm (3.5 x 2.3 x 0.5 inches)

Paino

98 grammaa (3.47 oz)[10]

Suorituskyky

Lukunopeus

1,050 MB/s asti[11]

Kirjoitusnopeus

1,000 MB/s asti[12]

Kestävyys

Vesi- ja pölykestävyys

IP65-luokitus[13]

Pudotuskestävyys

3 metriä[14]

Turvallisuus

Salaus

AES 256-bittinen salaus

Ohjelmat

Samsung Portable SSD 1.0[15]

Samsung Magician Software

Yhteensopivuus

Windows 7 tai uudempi, Mac OS X 10.10 tai uudempi, Android Lollipop tai uudempi

Luotettavuus

Lämpötila

Toiminnassa

(Kotelon lämpötila)

0°C - 60°C[16]

Ei toiminnassa

-40°C - 85°C

Kosteus

5% to 95% tiivistymätön

Shokki

Ei toiminnassa

1,500G, kesto: 0.5ms, 3 axis

Värinä

Ei toiminnassa

10~2,000Hz, 20G

Sertifioinnit

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL,

TUV, CB, EAC, UKCA, BIS

RoHS-vaatimustenmukaisuus

RoHS 2

Takuu

Kolmen (3) vuoden rajoitettu takuu[17]


[1] IP (Ingress Protection) -luokitukset määrittelevät, kuinka hyvin mekaaniset kuoret ja sähkökotelot ovat suojattuja vedeltä ja pölyltä. T7 Shieldillä on IP65-luokitus, joka perustuu kontrolloiduissa olosuhteissa suoritettuihin sisäisiin testeihin. Veden- ja pölynkestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Takuu ei kata nesteen ja pölyn aiheuttamia vaurioita. ** IPX5 Testiolosuhteet: Laite altistettiin makealle vedelle, joka heijastui suuttimesta (Φ6,3 mm) 3 metrin etäisyydeltä nopeudella 12,5 l/min 3 minuutin ajan. ** IP6X-testiolosuhteet: Laite altistettiin 2 kg/m³ aktiivipölylle alle 2 kilopascalin paineella 8 tunnin ajan tyhjiökammiossa.

[2] Pudotuskoe suoritettiin kontrolloiduissa olosuhteissa. Pudotuskestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Takuu ei kata pudotuksen aiheuttamia vaurioita.

* Testitilanne: Laite pudotettiin metallilevyä vasten 3 metrin korkeudelta.

[3] Testijärjestelmän kokoonpano: ASUS Z270 ROG MAXIMUS IX HERO (USB 3.2 Gen2 Type-C), Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, OS- Windows 10 19H2

[4] USB 3.2 Gen2 on vakioprotokolla, joka sisältyy useimmissa kuluttaja- ja ammattimallien kannettavissa tietokoneissa. Suorituskyky on rajoitettu laiteporttien, ei SSD:n, takia. Suorituskyky voi vaihdella isäntäkokoonpanon mukaan. Maksimiluku-/kirjoitusnopeuksien saavuttamiseksi 1 050/1 000 MB/s asti isäntälaitteen ja liitäntäkaapeleiden on tuettava USB 3.2 Gen2:ta ja UASP-tila on otettava käyttöön.

[5] Perustuu sisäisiin testituloksiin verrattuna Samsungin ulkoiseen HDD:hen 1TB (HX-MTD10EA).

[6] T7 Shield ylläpitää peräkkäistä kirjoitusnopeutta yli 900 MB/s 1 Tt -mallissa, ja 1 000 MB/s 2 Tt -mallissa (ympäristön lämpötila 25℃).

[7] Yhteensopivuus voi vaihdella. Jotkin käyttöjärjestelmät saattavat edellyttää T7 Shieldin uudelleenalustamista. Luettelo yhteensopivista laitteista on saatavilla osoitteessa https://samsung.com/samsungssd

[9] 1 Gt = 1 000 000 000 tavua, 1 Tt = 1 000 000 000 000 tavua. Tietokoneet voivat osoittaa pienemmän kapasiteetin eri mittausstandardien käytön vuoksi.

[10] Tuotteen tarkka paino voi vaihdella kapasiteetin mukaan.

[11] Suurin tiedonsiirtonopeus mitataan Samsungin sisäisten testausstandardien mukaan mukana tulevalla kaapelilla. Suorituskyky voi vaihdella isäntäkokoonpanon, kaapelin ja käyttäjäjärjestelmäympäristön mukaan.

[12] Suurin tiedonsiirtonopeus mitataan Samsungin sisäisten testausstandardien mukaan mukana tulevalla kaapelilla. Suorituskyky voi vaihdella isäntäkokoonpanon, kaapelin ja käyttäjäjärjestelmäympäristön mukaan.

[13] T7 Shieldissä on IP65-luokitus, joka perustuu valvotuissa olosuhteissa suoritettuun sisäiseen testaukseen. Veden- ja pölynkestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Takuu ei kata nesteen ja pölyn aiheuttamia vaurioita.

[14] Pudotuskoe suoritettiin kontrolloiduissa olosuhteissa. Pudotuskestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Takuu ei kata pudotuksen aiheuttamia vaurioita.

[15] T7-sarjan ohjelmiston vähimmäisjärjestelmävaatimukset: Windows 7 tai uudempi, Mac OS X 10.10 tai uudempi, Android Lollipop tai uudempi

[16] Kotelon lämpötila mitataan kotelon kuumimmasta kohdasta. Riittävä ilmavirtaus on suositeltavaa kunnolla toimimiseen raskaammalla työkuormalla laitteen käyttölämpötilassa

[17] Samsung Electronics ei ole vastuussa mistään menetyksistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Samsung Electronicsin tuotteisiin ja tallennuslaitteisiin sisältyvien tietojen tai muiden tietojen menetyksestä tai voiton tai tulon menetyksestä, joka käyttäjälle saattaa aiheutua. Lisätietoja takuusta on osoitteessa https://samsung.com/portable-ssd

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB