Ohita
Samsung esitteli uuden Odyssey OLED G8 -pelinäytön IFA 2022 -messuilla

Tiedote -

Samsung esitteli uuden Odyssey OLED G8 -pelinäytön IFA 2022 -messuilla

Samsungin ensimmäinen OLED-pelinäyttö sisältää huippuluokan peliominaisuuksia ja vain 0,1 millisekunnin vasteajan.

Samsung julkisti IFA 2022 -messuilla uuden Odyssey OLED G8 -pelinäyttönsä. Odyssey OLED G8 on Samsungin ensimmäinen OLED-pelinäyttö, ja se tulee saataville 34 tuuman kokoisena sisältäen OLED-paneelin ja Quantum Dot -tekniikan. Uutuusnäyttö on myös täynnä peliominaisuuksia, sisältäen esimerkiksi vain 0,1 millisekunnin vasteajan ja 175 hertsin virkistystaajuuden. Se sopiikin siten laatua ja ensiluokkaisia ominaisuuksia arvostavalle pelaajalle, joka haluaa hyödyntää näyttöä mahdollisimman monipuolisesti.

Näytössä on tyylikäs, ohuimmillaan vain 3,9 millimetrin levyinen metallikehys. Näyttö ei vaadi taustavaloa, ja se tuottaa ilman värisuodatinta aidon RGB:n sekä maksimaalisen väritarkkuuden ja kirkkauden. Kuten OLED-näytöissä yleensä, myös tässä jokainen pikseli toimii omana valonlähteenään. Sen ansiosta esimerkiksi musta väri toistuu oikeasti mustana.

Odyssey OLED G8 on täynnä peliominaisuuksia. OLED-näyttö on VESA DisplayHDR 400 True Black -sertifioitu, mikä varmistaa, että sisältö näyttää aidolta. Alhaisen vasteajan ja virkistystaajuuden lisäksi näyttöä parantaa entisestään AMD FreeSync Premium, joka takaa sujuvan pelaamisen.

Odyssey OLED G8 ei kuitenkaan ole pelkkä pelinäyttö, sillä se toimii myös täydellisenä viihdekeskuksena, ja sillä voi suoratoistaa sisältöä Samsungin Smart Hubin kautta. Smart Hub tarjoaa pääsyn useisiin eri suoratoistopalveluihin, kuten Amazon Primeen, Netflixiin ja YouTubeen. Lisäksi käyttäjät voivat nauttia ilmaisesta live-sisällöstä ilman latausta tai rekisteröintiä suoraan Samsung TV Plus -palvelusta.

Odyssey OLED G8 tarjoaa käyttäjille myös ergonomista mukavuutta, sillä näytön korkeussäädettävän jalustan (HAS) ja kallistustoiminnon avulla jokaisen käyttäjän on mahdollista säätää näyttö itselleen parhaaseen mahdolliseen asentoon.

Visuaalista immersiota varten näyttö on varustettu Odyssey-tuoteperheestä tunnetulla CoreSync & Core Lighting+ -toiminnolla. Näytön takaosassa sijaitseva edistynyt valaistustekniikka sovittaa yhteen näytön värejä ja herättää sisällön eloon kirkkailla ja eloisilla väreillä, jotka luovat mieleenpainuvampia kokemuksia. Lisäksi Odyssey OLED G8:ssa on Micro HDMI (2.1), Mini DP (1.4) ja USB-C-portit monipuolisia liitäntöjä varten.

Odyssey OLED G8 tulee saataville Pohjoismaissa myöhemmin tänä vuonna. 

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden