Ohita
Samsung Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G: Huipputoimintoja ja tietoturvaa kaikille

Tiedote -

Samsung Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G: Huipputoimintoja ja tietoturvaa kaikille

Uudet Galaxy A -sarjan laitteet tuovat parannellut tietoturvaominaisuudet ja entistä eläväisemmän katselukokemuksen kaikkien ulottuville.

ESPOO, Suomi – 11. maaliskuuta 2024 – Samsung Electronics on julkistanut Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G -älypuhelimet, jotka jatkavat Samsungin perinnettä tuoda mobiili-innovaatioiden parhaimmistoa kaikkien saataville. Molemmissa laitteissa on kattavat tietoturvaominaisuudet, kuten Knox Vault, sekä uusia Samsung Galaxy -lippulaivapuhelinten inspiroimia kameraominaisuuksia. Laitteiden kokonaisuuden viimeistelee upea näyttö, joka mukautuu käyttöympäristöön Vision Booster -teknologian avulla.

“Suomessa suositun Galaxy A -sarjan laitteiden kautta tuomme uusimman teknologiamme laajan yleisön saataville. Tänä vuonna avaamme täysin uusia mahdollisuuksia, kun esimerkiksi Samsung Knox Vault -tietoturvaratkaisu tuodaan ensimmäistä kertaa Galaxy A -sarjan valikoimaan. On hienoa, että Galaxy A55 5G- ja Galaxy A35 5G -käyttäjät voivat nauttia monipuolisista mobiilikokemuksista turvallisesti ja luotettavasti”, sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Viihteen ja luovuuden keskus monipuolisilla valokuvausominaisuuksilla ja hämmästyttävällä näytöllä

Parannellun yökuvauksen ansiosta Galaxy A55 5G ottaa selkeämpiä ja eloisampia valokuvia myös heikoissa valaistusolosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että jokainen yöllä otettu valokuva voi nousta uudelle tasolle. Galaxy A55 5G:n edistyksellinen AI Image Signal Processing (ISP) tuottaa upeita hämäräkuvia, jotka ovat ennennäkemättömiä Galaxy A -sarjassa. Night Portrait -tila ja 12-bittinen HDR-video varmistavat upean henkilökuvauksen joka tilanteessa, joten muistojen tallentaminen ystävien ja perheen kanssa ei vaadi enää täydellistä valaistusta.

Sekä Galaxy A55 5G että Galaxy A35 5G tarjoavat uskomattomat valokuvausominaisuudet, joista Samsung Galaxy on tunnettu. Näihin lukeutuvat muun muassa optinen kuvanvakain (OIS) ja videokuvauksen digitaalinen kuvanvakain (VDIS), jotka pitävät valokuvat ja videot terävinä myös liikkeellä kuvattaessa.

Uudet laitteet jatkavat Galaxy A -sarjan perinnettä tarjoten hauskoja ja mukaansatempaavia mobiilikokemuksia kaikille. Käyttäjät voivat nauttia uusimpien ohjelmien katselusta tai sosiaalisen median selaamisesta Super AMOLED -näytöillä, jotka toimivat hämmästyttävän tarkasti Full High Definition -tarkkuudella. Käyttäjät voivat myös luottaa siihen, että sekä Galaxy A55 5G:n että Galaxy A35 5G:n 6,6-tuumainen[1]näyttö on kirkas ja selkeä eri valaistusolosuhteissa Vision Boosterin ansiosta.

Samsungin tehokkaimmat ja älykkäimmät tietoturvainnovaatiot yhä useamman turvana

Tänä vuonna Samsung tuo yhden lippulaivansa innovatiivisimmista tietoturvaominaisuuksista, Samsung Knox Vaultin, ensimmäistä kertaa Galaxy A -sarjan käyttäjille, myös uusissa Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G -malleissa. Samsung Knox Vault on laitteistopohjainen ja peukaloinnin kestävä tietoturvaratkaisu, joka tarjoaa kattavan suojan sekä laitteisto- että ohjelmistohyökkäyksiä vastaan. Samsung Knox Vault rakentaa turvallisen, fyysisesti järjestelmän pääprosessorista ja muistista eristetyn suoritusympäristön sekä auttaa suojaamaan laitteen tärkeimmän datan, mukaan lukien lukitusnäytön tunnistetiedot, kuten PIN-koodit, salasanat ja salauskuviot. Samsung Knox Vault myös auttaa turvaamaan laitteen salausavaimet, joilla salataan käyttäjän laitteeseen tallennetut yksityiset tiedot. Vain näytön oikeat lukitustiedot hallitseva käyttäjä pääsee käsiksi tietoihinsa, vaikka laite katoaisi tai se varastettaisiin.

Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G ovat suojattu myös Samsung Knoxilla, Samsung Galaxyn monikerroksisella tietoturva-alustalla. Samsung Knox on suunniteltu turvaamaan kriittiset tiedot ja suojaamaan haavoittuvuuksia päästä päähän suojatulla laitteistolla, reaaliaikaisella uhkien havaitsemisella ja yhteistoiminnallisella suojauksella, joka toimii kokonaisvaltaisesti koko Samsung Galaxy -ekosysteemissä.

Galaxy A -sarja tarjoaa valinnaisen lisäturvapaketin Auto Blockerin, jolla saat vielä enemmän tapoja suojattuna pysymiseen. Kun automaattinen esto on kytketty päälle, se voi estää sovellusten asennukset luvattomista lähteistä, tehdä sovellusten turvatarkastuksia[2]mahdollisten haittaohjelmien varalta sekä estää mahdollisesti haitallisten komentojen ja ohjelmistojen asennukset laitteeseen, kun laite on yhdistetty USB-kaapelilla. Uudet Galaxy A -sarjan käyttäjät pääsevät myös Galaxy Security and Privacy Dashboardiin, jonka avulla he voivat helpommin nähdä ja valvoa, mitä heidän tiedoilleen tapahtuu, ja peruuttaa kaikki käyttöoikeudet milloin tahansa. He voivat myös hyödyntää yksityistä Private Sharing -jako-ominaisuutta (osa Quick Share -ominaisuutta), jonka avulla tärkeitä henkilökohtaisia tai taloudellisia tietoja sisältävät yksityiset tiedostot voidaan jakaa turvallisesti ja salatusti. Salassapidon varmistamiseksi käyttäjät voivat hallita vastaanottajan käyttöoikeuksia ja tiedoston voimassaolon päättymispäivää sekä rajoittaa kuvakaappausten tai latausten määrää.

Uudet Galaxy A -sarjan älypuhelimet ovat osoitus Samsungin sitoutumisesta siihen, että Samsung Galaxy -laitteet pysyvät turvallisina ja ajan tasalla pitkään. Galaxy A55 5G:n ja Galaxy A35 5G:n myötä käyttäjät hyötyvät jatkossakin jopa neljän sukupolven Android-käyttöjärjestelmän ja One UI:n päivityksistä sekä viiden vuoden tietoturvapäivityksistä, optimoiden laitteiden elinkaaren pitämällä ne varustettuna kaikilla uusimmilla Samsung Galaxy- ja Android-ominaisuuksilla.

Saumaton yhteys jatkuvasti laajenevan Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa

Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G ovat täysin yhteensopivia Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa, mikä mahdollistaa käyttäjille sujuvan ja integroidun käyttökokemuksen useiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa. Käyttäjät voivat seurata hyvinvointitavoitteitaan liittämällä Galaxy Watch6 -älykellon Galaxy A -sarjan älypuhelimeen. Auto Switch -toiminnon ansiosta saapuvat puhelut kytkeytyvät automaattisesti yhdistettyihin Galaxy Buds FE -kuulokkeisiin, mikä lisää käyttömukavuutta.

Saatavuus[3]

Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G tulevat Suomessa myyntiin 18.3.2024, ja ne ovat saatavilla väreissä Awesome Iceblue, Awesome Lemon, Awesome Lilac ja Awesome Navy.

Suositellut vähittäismyyntihinnat ovat:

Galaxy A35, 128 Gt: 399 €
Galaxy A35, 256 Gt: 449 €
Galaxy A55, 128 Gt: 499 €
Galaxy A55, 256 Gt: 549 €

Lisätietoja Samsung Galaxy A55 5G ja Galaxy A35 5G -malleista sekä muista Samsung Galaxy -älypuhelimista löydät osoitteista: Samsung Newsroom, Samsung Mobile Press ja Samsung.com.

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

Tekniset tiedot:

Galaxy A55 5G

Näyttö

6,6-tuumainen FHD+

Super AMOLED -näyttö

Jopa 120Hz:n virkistystaajuus

Vision Booster

* Diagonaalisesti mitattuna näyttö on 6,6 tuumaa täytenä nelikulmiona ja 6,4 tuumaa ottaen huomioon pyöristetyt kulmat. Todellinen näkyvä pinta-ala on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kamera-aukosta johtuen

Mitat ja paino

161,1 x 77,4 x 8,2 mm, 213 g

* Laitteen paino voi vaihdella markkinoittain.

Kamera

12 MP:n ultralaajakulmakamera

  • F2.2

50 MP:n pääkamera

  • F1.8, AF, OIS

5 MP:n makrokamera

  • F2.4

32 MP:n etukamera

  • F2.2

Muisti ja tallennustila

8 Gt + 128 Gt

8 Gt + 256 Gt

12 Gt + 256 Gt

* Tallennustilavaihtoehdot ja saatavuus voivat vaihdella operaattorista, maasta tai alueesta riippuen. Todellinen tallennustila voi vaihdella esiasennetusta ohjelmistosta riippuen.

Akku

5000 mAh (tyypillinen)

*Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo ottaen huomioon testattujen akkujen kapasiteettivaihtelun IEC 61960 -standardin alla. Luokiteltu (minimi)kapasiteetti on 4905 mAh. Todellinen akunkesto voi vaihdella verkkoympäristöstä, käyttötavoista ja muista tekijöistä riippuen.

OS

Android 14

One UI 6.1

Turvallisuus

Samsung Knox

Galaxy A35 5G

Näyttö

6,6-tuumainen FHD+

Super AMOLED -näyttö

Jopa 120 Hz:n virkistystaajuus

Vision Booster

* Diagonaalisesti mitattuna näyttö on 6,6 tuumaa täytenä nelikulmiona ja 6,4 tuumaa ottaen huomioon pyöristetyt kulmat. Todellinen näkyvä pinta-ala on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kamera-aukosta johtuen.

Mitat ja paino

161,7 x 78,0 x 8,2 mm, 209 g

Kamera

8 MP:n ultralaajakulmakamera

  • F2.2

50 MP:n pääkamera

  • F1.8, AF, OIS

5 MP:n makrokamera

  • F2.4

13 MP:n etukamera

  • F2.2

Muisti ja tallennustila

6 Gt + 128 Gt

8 Gt + 128 Gt

8 Gt + 256 Gt

* Tallennustilavaihtoehdot ja saatavuus voivat vaihdella operaattorista, maasta tai alueesta riippuen. Todellinen tallennustila voi vaihdella esiasennetusta ohjelmistosta riippuen.

Akku

5000 mAh (tyypillinen)

*Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo ottaen huomioon testattujen akkujen kapasiteettivaihtelun IEC 61960 -standardin alla. Luokiteltu (minimi)kapasiteetti on 4905mAh. Todellinen akunkesto voi vaihdella verkkoympäristöstä, käyttötavoista ja muista tekijöistä riippuen.

OS

Android 14

One UI 6.1

Turvallisuus

Samsung Knox

*Tekniset tiedot voivat vaihdella markkinoittain.

*Kaikkia tässä asiakirjassa esitettyjä toimintoja, ominaisuuksia, teknisiä tietoja ja muita tuotetietoja, mukaan lukien muun muassa tuotteen edut, muotoilu, hinnoittelu, komponentit, suorituskyky, saatavuus ja ominaisuudet, voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.


[1] Näytön koko on diagonaalisesti mitattuna 6,6 tuumaa täydessä suorakulmiossa ja 6,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen; todellinen katseltava alue on pienempi pyöristettyjen kulmien ja kameran aukon vuoksi.

[2] Ei tällä hetkellä saatavilla Yhdysvaltain operaattorin malleihin.

[3] Saatavuus voi vaihdella markkinoittain. Tuetut mallit, värit ja koot voivat vaihdella markkinoista riippuen.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden