Ohita
Samsung Galaxy S24 -sarja – mobiililaitteiden uusi AI-aikakausi alkaa

Tiedote -

Samsung Galaxy S24 -sarja – mobiililaitteiden uusi AI-aikakausi alkaa

Galaxy AI muuntaa ikonisen S-sarjan laitteet ja mahdollistaa uudenlaiset arjen kokemukset entistä avoimemmasta yhteydenpidosta hämmästyttävään luovuuteen.

SAN JOSE, CA – 17. tammikuuta 2024 – Samsung Electronics esitteli tänään Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ja Galaxy S24 -älypuhelimet, jotka mahdollistavat uudenlaiset kokemukset mobiililaitteilla Galaxy AI:n[1]ansiosta. Galaxy S -sarja viitoittaa tietä tulevaisuuteen, jossa käyttäjien mahdollisuudet lisääntyvät mobiililaitteiden kautta. Tekoäly tehostaa lähes jokaista käytön osa-aluetta Galaxy S24 -sarjan laitteilla. Se tekee viestinnästä entistä avoimempaa ja esteettömämpää älykkäillä tekstin ja puhelujen kielikäännöksillä, vapauttaa luovuuden Galaxyn ProVisual Engine -työkalujen kautta sekä asettaa uuden standardin verkkohakujen tekemiselle.

“Galaxy S24 -laitesarja luo uudenlaisen yhteyden meidän ja maailman välille käynnistäen samalla mobiililaitteiden kehityksen seuraavan vuosikymmenen. Galaxy AI nojaa innovaatioperinteisiimme sekä kattavaan ymmärrykseemme siitä, miten ihmiset käyttävät puhelimiaan. On innostavaa päästä näkemään, miten käyttäjät ympäri maailman tukevat jokapäiväistä elämäänsä Galaxy AI:n avaamien uudenlaisten mahdollisuuksien kautta”, sanoo TM Roh, President & Head of Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Eeppisiä kokemuksia joka päivä

Galaxy AI:n älykkäiden ominaisuuksien tavoitteena on parantaa käyttäjän elämää monin tavoin, keskittyen erityisesti puhelimen perimmäiseen rooliin eli viestintään. Galaxy S24 tekee kielimuurien murtamisesta helppoa. Käyttäjät voivat esimerkiksi jutella ulkomaalaisen opiskelu- tai työkaverin kanssa tai varata seuraavan majoituksen ulkomailla ollessaan Live Translate[2]-toiminnon avulla. Nämä kaksisuuntaiset ja reaaliaikaiset puhe- ja tekstikäännökset toimivat laitteen natiivissa puhelusovelluksessa. Kolmannen osapuolen sovelluksia ei tarvita ja laitteessa prosessointinsa suorittava tekoäly pitää keskustelut yksityisinä.

Interpreter-toiminnolla kasvotusten tapahtuvat keskustelut voidaan kääntää reaaliaikaisesti. Ruudun jaetulla näkymällä kumpikin osapuoli näkee tekstinä, mitä keskustelukumppani on sanonut. Käännökset toimivat jopa ilman mobiilidata- tai Wi-Fi-yhteyttä.

Tekstiviesteissä ja muissa sovelluksissa Chat Assist -toiminto voi auttaa viilaamaan keskustelun sävyn tavoitellun mukaiseksi – olipa kyse sitten kohteliaasta viestistä työkaverille tai napakasta lausahduksesta sosiaalista mediaa varten[3]. Samsung-näppäimistöön sisäänrakennettu tekoäly voi myös kääntää viestejä reaaliajassa 13:lle kielelle[4]. Android Auto[5]taas tiivistää autoa ajettaessa automaattisesti saapuvat viestit ja ehdottaa sopivia vastauksia, kuten arvioidun saapumisajan lähettämistä. Näin käyttäjät voivat keskittyä ajamiseen ja pysyä silti tavoitettavissa.

Elämän ja tiedon jäsentely saa vauhtia Samsung Notes -sovelluksen Note Assist[6] -toiminnosta, joka mahdollistaa muun muassa tekoälyn muodostamat tiivistelmät, muistiinpanoprosessin tehostamisen valmiiden pohjien kautta sekä kansilehtien luonnin, mikä helpottaa oikean muistiinpanon löytämistä. Transcript Assist[7] -toiminto taas voi tekoälyä ja puhe tekstiksi -teknologiaa hyödyntämällä litteroida ja tiivistää äänitallenteita tai kääntää niitä kieleltä toiselle – vaikka äänitteellä olisi useita puhujia.

Viestintä ei kuitenkaan ole ainoa osa-alue, jolla Galaxy S24 -sarjalaiset vievät älypuhelimen perusominaisuuksia eteenpäin. Verkkohaut ovat mullistaneet elämämme, ja Galaxy S24 asettaa seuraavan virstanpylvään tässä kehityksessä esittelemällä entistä intuitiivisemman tavan hakea: Circle to Search with Google[8]. Samsung Galaxy ja Google avaavat uusia tapoja tutkia maailmaa helppojen eleiden avulla. Käyttäjät voivat painaa pitkään kotinäppäintä ja ympyröidä, korostaa, raapustaa tai napauttaa mitä vain Galaxy S24 -laitteen näytöllä ja saada näin hyödyllisiä hakutuloksia. Esimerkiksi kaunis nähtävyys tuttavan somejulkaisun taustalla tai yllättävä tiedonmurunen videolla voivat hetkessä muuttua hauksi, jonka kautta oppia lisää – ilman tarvetta poistua sovelluksesta. Käyttäjän sijainnista riippuen tietyt haut saattavat mahdollistaa kattavia yleiskatsauksia, jotka sisältävät hyödyllistä lisätietoa ja laajempaa kontekstia ja joiden kautta käyttäjä voi kysyä lisäkysymyksiä.


Vapauta luovuutesi ja tutki maailmaa uusilla tavoilla

Galaxy S24 -sarjan ProVisual Engine[9]on kattava paketti tekoälyllä toimivia työkaluja, jotka mullistavat valokuvien ottamisen ja maksimoivat luovan vapauden aina otoksen kuvaushetkestä sen jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Pikselöityneet, kaukaa otetut kuvat ovat historiaa. Galaxy S24 Ultran Quad Tele System -järjestelmän uusi viisinkertainen optinen zoom-linssi toimii 50 megapikselin sensorin kanssa ja mahdollistaa adaptiivisen pikselisensorin myötä optista laatua vastaavan suorituskyvyn 2-, 3-, 5-, tai jopa 10-kertaisilla[10]zoomaustasoilla. Kuvat ovat selkeitä myös 100-kertaisella tehostetulla digitaalisella zoomilla.

Päivitettyjen Nightography-ominaisuuksien ansiosta Galaxy S24 Space Zoom -toiminnolla otetut kuvat ja videot ovat loistavia kaikissa olosuhteissa, jopa zoomattuina. Galaxy S24 Ultran edeltävää mallia jopa 60 % suurempi[11] pikselikoko, 1.4 μm, tallentaa enemmän valoa hämärissä olosuhteissa. Galaxy S24 Ultrassa epätarkkuutta on vähennetty laajemmilla optisen kuvanvakaimen (OIS) kuvakulmilla sekä parannetulla käsien tärähdyksen kompensoinnilla. Videoiden kuvaamista varten sekä etu- että takakamerat on varustettu omalla ISP-lohkolla, jotka vähentävät kohinaa. Lisäksi Galaxy S24 analysoi gyrotietoa erottaakseen kuvaajan ja kohteen liikkeet toisistaan. Tämä mahdollistaa tehokkaamman kohinanpoiston sekä selkeät videot pimeässä, jopa kaukaa kuvattuina.


Upeiden otosten kuvaamisen jälkeen yksinkertaiset muokkaukset, kuten elementtien poistaminen, uudelleensommittelu tai viimeistely onnistuvat innovatiisilla muokkaustyökaluilla. Helpompaa ja tehokkaampaa optimointia kaipaaville Edit Suggestion[12] käyttää Galaxy AI -tekoälyä, joka ehdottaa täydellisesti sopivia hienosäätöjä kullekin kuvalle. Generative Edit[13] -työkalu osaa täyttää osia kuvan taustasta generatiivisen tekoälyn avulla, mikä antaa käyttäjille enemmän luovaa hallintaa ja vapautta. Kun kuva on vinossa, tekoäly täyttää reunat. Kun kuvan kohde vaatisi pientä siirtoa ollakseen täydellisessä asennossa, tekoäly sallii käyttäjien säätää kohteen sijaintia ja luo täydellisesti sulautetun taustan alkuperäiselle paikalle. Aina kun Galaxy S24 -sarjan laite käyttää generatiivista tekoälyä kuvan vahvistamiseen, ilmestyy kuvaan ja sen metatietoihin vesileima. Jos toiminnantäyteistä videota on hidastettava, uusi Instant Slow-mo -toiminto pystyy myös luomaan liikkeisiin perustuvia lisäkuvia, joilla nopeatempoiset hetket hidastuvat sulavasti ja näkyvät yksityiskohtaisemmin.


Jotta jokaisesta kuvasta tulisi upea, Super HDR näyttää todentuntuisen esikatselun ennen kuvan ottamista. Vaikka muistojen tallentaminen on yksi puhelimen keskeisistä ominaisuuksista, on muistojen jakaminen maailman kanssa yhtä tärkeää. Nyt kolmannen osapuolen sosiaalisen median sovellukset saavat kaiken irti Samsung Galaxyn tekoälypohjaisesta kamerajärjestelmästä. Galaxy S-sarjan huippuluokan kameratoiminnot integroituvat nyt suoraan mobiilisovelluksiin HDR-laadulla sosiaalisen jakamisen tehostamiseksi[14]. Kun etsit kuvia galleriasta, Instagramin syötteestä tai keloista, näkyvät kuvat myös Super HDR -muodossa, joka tarjoaa todentuntuisen kirkkaus-, väri- ja kontrastialueen analysoimalla kuvien kirkkaimpia osia.

Samsung Galaxyn kaikkien aikojen älykkäin käyttökokemus, jota tukee huipputason suorituskyky

Tekoälyn liittyessä yhä vahvemmin osaksi jokapäiväistä elämää, tarvitaan huippuluokan suorituskykyä vastaamaan tarvittaviin vaatimuksiin. Pelaaminen, videotallennus- ja editointi tai vaikkapa viiden sovelluksen välillä hyppiminen matkaa suunniteltaessa – Galaxy S24 tarjoaa uskomattoman kokemuksen tehtävästä riippumatta muun muassa piirisarjan[15] ja näytön parannusten ansiosta.

Jokainen Galaxy S24 Ultra on varustettu Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy[16]-järjestelmäpiirillä. Tämä erityisesti Samsung Galaxy -käyttäjille optimoitu piirisarja tarjoaa huomattavan NPU-parannuksen uskomattoman tehokasta tekoälyprosessointia varten. Kaikissa kolmessa Galaxy S24 -mallissa 1–120 Hz:n mukautuva virkistystaajuus parantaa myös suorituskykyä.

Samsung Galaxy -pelaaminen on entistä tehokkaampaa laitteisto- ja ohjelmistoparannusten ansiosta. Galaxy S24 Ultrassa on optimaalinen lämmönsäätöjärjestelmä, jossa on 1,9 kertaa suurempi höyrykammio[17], mikä pienentää laitteen pintalämpötilaa ja maksimoi samalla jatkuvan suorituskyvyn tehon. Säteenseuranta (ray tracing) mahdollistaa aidon näköisen kuvan erinomaisilla varjo- ja heijastustehosteilla. Galaxy S24 antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia entistäkin optimoidummista mobiilipeleistä yhteistyössä alan johtavien pelikumppaneiden kanssa.

Kaikkien aikojen kirkkaimmalla[18]Samsung Galaxy -näytöllä visuaalinen ilme on entistä kiehtovampi ja eloisampi. Galaxy S24 saavuttaa 2 600 nitin huippukirkkauden ja tarjoaa paremman näkyvyyden ulkona Vision Booster -ominaisuuden avulla.


Galaxy S24 Ultra -puhelimen näytön Corning® Gorilla® Armor[19] -lasia on optisesti paranneltu, ja se osoittaa huomattavaa kestävyyttä päivittäisten raapaisujen aiheuttamia vaurioita vastaan. Se vähentää heijastusta dramaattisesti jopa 75 % useissa eri valaistusolosuhteissa, mikä takaa tasaisen ja miellyttävän katselukokemuksen.

Muotoilua on hiottu läpi Galaxy S24 -sarjan, ja aiempaa ohuemmat sekä tasaisemmat näytönreunukset helpottavat katselukokemukseen uppoutumista. Lisäksi ne mahdollistavat suuremmat näyttökoot Galaxy S24+:lla (6,7 tuumaa) ja Galaxy S24:llä (6,2 tuumaa) lähes samoilla laitemitoilla[20]. Galaxy S24 Ultrassa on 6,8 tuuman litteä näyttö, joka on optimoitu paitsi katseluun myös tuottavuuteen. Lisäksi Galaxy S24+ tukee nyt samaa QHD+-tarkkuustasoa kuin Galaxy S24 Ultra.

Kehittynyt tietoturva ja yksityisyys lisäävät käyttäjän luottamusta ja valinnanvapautta

Samsung Knoxilla, eli Samsung Galaxyn monikerroksisella tietoturva-alustalla, suojatut Galaxy S24 -sarjalaiset turvaavat kriittiset tiedot ja suojaavat haavoittuvuuksilta kokonaisuudessaan turvatulla laitteistolla, reaaliaikaisella uhkien havaitsemisella ja yhteistoiminnallisella suojauksella.

Samsungin pitkäaikainen sitoumus tarjota käyttäjille valinnanvaraa ja hallintaa laitteisiin jatkuu tekoälyn aikakaudella. Galaxy S24 -käyttäjät voivat hallita Advanced Intelligence-asetusten avulla sitä, kuinka paljon he antavat tietojensa parantaa tekoälykokemuksiaan. Asetuksilla voidaan estää tietojen prosessointi verkossa tekoälyominaisuuksia varten.[21]

Knox Matrix[22] -visio turvallisesta, yhdistetystä ja salasanattomasta tulevaisuudesta edistyy myös avainkoodien(passkey) avulla. Avainkoodit mahdollistavat kätevän ja turvallisen pääsyn käyttäjien rekisteröityihin verkkosivustoihin ja sovelluksiin kaikilla heidän luotetuilla laitteillaan digitaalisten tunnusten avulla, mikä auttaa suojautumaan tietosuojahyökkäyksiltä. Enhanced Data Protection -suojaus käyttää päästä päähän -salausta silloin, kun käyttäjät varmuuskopioivat, synkronoivat tai palauttavat tietojaan Samsung Cloudin avulla. Näin Galaxy S24 -käyttäjät voivat muodostaa yhteyden muihin laitteisiin pysyen samalla synkronoituina ja turvassa. Tämä varmistaa, että tiedot voidaan salata tai purkaa vain käyttäjän laitteissa, jolloin vain käyttäjä voi nähdä ne, vaikka palvelin vaarantuisi tai tilitiedot varastettaisiin. Mikäli pääsy luotettuun laitteeseen menetetään, palautuskoodi voi auttaa estämään tietojen katoamisen.

Galaxy S24 -laitteet on myös suojattu Samsungin laajalla valikoimalla innovatiivisia turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksia, kuten Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, Secure Wi-Fi, Private Share, Maintenance Mode ja paljon muuta.

Seuraava askel Samsungin matkalla kohti alati ympäristöystävällisempää toimintaa

Uuden mobiilikokemusten kategorian luominen tarkoittaa myös sitä, että Samsung Galaxy -teknologia suunnitellaan ja pakataan niin, että vähemmällä saadaan aikaan enemmän sekä ihmisille että maapallolle. Galaxy S24 Ultra jatkaa kierrätysmateriaalien valikoiman laajentamista. Galaxy S24 Ultran akussa[23] on käytetty vähintään 50 % kierrätettyä kobolttia ja kaiuttimissa[24]100 % kierrätettyjä harvinaisia maametalleja. Lisäksi Samsung S24 sisältää kierrätetystä koboltista ja harvinaisista maametalleista[25] valmistettuja komponentteja.

Galaxy S24 on myös ensimmäinen Galaxy S -sarjan puhelin, jossa on käytetty kierrätettyä terästä sekä termoplastista polyuretaania (TPU). Galaxy S24 Ultran kaiuttimet[26]sisältävät vähintään 40 % kierrätettyä terästä sekä sivu- ja äänenvoimakkuusnäppäimet vähintään 10 % pre-consumer-kierrätettyä TPU:ta. Lisäksi jokainen Galaxy S24 -laite on pakattu 100 % kierrätetystä paperimateriaalista valmistettuun laatikkoon.

Uusin lippulaiva jatkaa Samsungin sitoumusta laitteiden elinkaaren pidentämiseen tarjoamalla seitsemän sukupolven käyttöjärjestelmäpäivitykset sekä seitsemän vuoden tietoturvapäivitykset. Näin käyttäjät voivat nauttia Samsung Galaxy -laitteidensa optimoidusta suorituskyvystä entistä pidempään[27]. Galaxy S24 on myös UL ECOLOGO® -sertifioitu[28], ja sen hiilijalanjälki on mitattu ja verifioitu The Carbon Trust -organisaation[29]toimesta.

Galaxy S24 on osoitus Samsungin mobiililaitteiden ympäristöä koskevan kehityssuunnitelman etenemisestä. Samsung on yhä vakaasti sitoutunut tavoitteisiinsa, jotka on määrä saavuttaa vuoden 2025 loppuun mennessä[30]. Vuoden 2022 loppuun mennessä Samsung saavutti ensimmäisen näistä tavoitteista sisällyttämällä kierrätysmateriaaleja kaikkiin mobiilituotteisiinsa Samsung Galaxy -älypuhelimista tabletteihin, tietokoneisiin ja puettaviin laitteisiin. Nyt yhtiö asettaa uuden kierrätysmateriaalitavoitteen. Vuoteen 2030 mennessä Samsung aikoo käyttää vähintään yhtä kierrätysmateriaalia jokaisen mobiilituotteen jokaisessa moduulissa[31].

Tarkkaan harkittua teknologiaa ja hienostuneita yksityiskohtia

Galaxy S24 Ultra on kaikkien aikojen ensimmäinen Galaxy-puhelin, jossa on titaanirunko[32], joka parantaa laitteen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Galaxy S24 Ultran huomattavasti ohuempi runko mahdollistaa paremman käyttökokemuksen liikkeellä ollessa sekä mukavamman otteen puhelimesta. Galaxy S24+:ssa ja Galaxy S24:ssä virtaviivainen One-mass-muotoilu kerää tyylipisteet yhdistämällä saumattomasti laitteen takakannen ja sivut.

Galaxy S24 -sarjan värisävyt saavat inspiraationsa luonnon mineraaleista. Galaxy S24 Ultran värivaihtoehdot[33] ovat Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet ja Titanium Yellow. Galaxy S24+ ja Galaxy S24 -mallien värivaihtoehdot taas ovat Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet and Amber Yellow. Kaikista kolmesta mallista julkaistaan myös lisävärejä, jotka ovat saatavilla vain Samsungin omasta verkkokaupasta.

Samsung Galaxy S24 -sarjan laitteet ovat ennakkotilattavissa 17. tammikuuta alkaen ja ostettavissa valituilta jälleenmyyjiltä 23. tammikuuta alkaen.

Galaxy S24 Ultra tulee saataville alkaen 1 499 €:n suositushintaan. Galaxy S24+:n suositushinnat alkavat 1 199 €:sta ja Galaxy S24:n 949 €:sta.

Kuluttajilla on mahdollisuus hyödyntää 17.1.–30.1.2024 S24-tuoteperheen “Double Your Storage” -lanseeraustarjous, jossa voit päivittää S24-puhelimesi tallennustilan kaksinkertaiseksi ilman lisäkustannuksia. Lue lisää osoitteesta samsung.com tai valituilta jälleenmyyjiltä[34]

Lisätietoa ja kuvia Galaxy S24 -sarjasta osoitteesta: news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com tai www.samsung.com/global/galaxy/.

TEKNISET TIEDOT

Galaxy S24 Ultra

Näyttö

6.8-tuumainen* QHD+

Dynamic AMOLED 2X -näyttö

Super Smooth 120Hz:n virkistystaajuus (1~120Hz)

Vision booster

*Diagonaalisesti mitattuna Galaxy S24 Ultran näyttö on 6,8 tuumaa täytenä nelikulmiona. Todellinen näkyvä pinta-ala on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kamera-aukosta johtuen.

Mitat ja paino

79 X 162,3 X 8,6mm, 233g (mmWave) / 232g (Sub6)

*Laitteen paino voi vaihdella markkinoittain

Kamera

12 MP:n ultralaajakulmakamera (F2.2, FOV 120˚ )

200 MP:n laajakulmakamera (OIS F1.7, FOV 85˚ )

50 MP:n telekamera (5x Optinen Zoom, OIS F3.4, FOV 22˚ )

10 MP:n telekamera (3x Optinen Zoom, OIS F2.4, FOV 36˚ )

12 MP:n etukamera (F2.2, FOV 80˚ )

Muisti ja tallennustila

12 Gt + 1 Tt

12 Gt + 512 Gt

12 Gt + 256GB

*Tallennustilavaihtoehdot ja saatavuus voivat vaihdella operaattorista, maasta tai alueesta riippuen. Todellinen tallennustila voi vaihdella esiasennetusta ohjelmistosta riippuen.

Akku

5 000 mAh

* Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo ottaen huomioon testattujen akkujen kapasiteettivaihtelun IEC 61960 -standardin alla. Luokiteltu (minimi)kapasiteetti on 4,855mAh. Todellinen akunkesto voi vaihdella rverkkoympäristöstä, käyttötavoista ja muista tekijöistä riippuen.

Lataus*

Lataus kaapelilla*: Jopa 65 %:n lataus noin 30 minuutissa 45 W:n laturilla** ja 5 A:n USB-C-kaapelilla***

Fast Wireless Charging 2.0****

Wireless PowerShare*****

*Langallinen lataus yhteensopiva PD:n kanssa.

**45 W:n laturi myydään erikseen. Alkuperäisen Samsung 45W -laturin ja datakaapelin käyttö on suositeltavaa.

*** Tulokset Samsungin sisäisistä laboratoriotesteistä, joissa 45 W:n laturi kytkettiin Galaxy S24 Ultra -laitteen juuri julkaistuun ennakkoversioon, kun laitteen jäljellä oleva teho oli 0 % ja kaikki palvelut, ominaisuudet ja näyttö olivat pois päältä. Todellinen latausnopeus voi vaihdella todellisen käytön, latausolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan.

****Langaton lataus yhteensopiva WPC:n kanssa.

***** Rajoitettu Samsungin tai muiden valmistajien älypuhelimiin, joissa on langaton Qi-lataus, kuten Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22-sarja, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21-sarja, Z Fold2, Note20-sarja, S20-sarja, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE ja Note5. Saatavana vain tiettyjen puettavien Samsung Galaxy -laitteiden kanssa, kuten Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ja Galaxy Buds. Wireless PowerShare ei välttämättä toimi, mikäli akun varaus on alle 30 %. Toimivuutta ei voida taata tiettyjen lisävarusteiden, suojusten, muiden merkkien laitteiden tai joidenkin Samsungin puettavien laitteiden kanssa. PowerSharen käyttö voi vaikuttaa puheluiden vastaanottoon tai datapalveluihin verkkoympäristöstäsi riippuen.

OS

Android 14

One UI 6.1

Verkko ja liitettävyys

5G*, LTE**, Wi-Fi 7***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

*Edellyttää optimaalista 5G-verkkoyhteyttä, saatavilla tietyillä markkinoilla. Tarkista saatavuus ja yksityiskohdat operaattoriltasi. Lataus- ja suoratoistonopeudet voivat vaihdella sisällöntarjoajan, palvelinyhteyden ja muiden tekijöiden mukaan.

**LTE-mallin saatavuus vaihtelee markkinoiden ja operaattorin mukaan. Todellinen nopeus voi vaihdella markkinoiden, operaattorin ja käyttöympäristön mukaan.

***Wi-Fi 7 -verkon saatavuus voi vaihdella markkinoiden, verkko-operaattorin ja käyttöympäristön mukaan. Edellyttää optimaalista yhteyttä ja Wi-Fi 7 -reititintä.

Vesitiiviys

IP68

*IP68-luokitus: Perustuu laboratoriotestausolosuhteisiin, joissa laite upotetaan jopa 1,5 metrin syvyyteen makeaan veteen enintään 30 minuutiksi. Huuhtele jäämät/kuivaa kastumisen jälkeen. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaassa. S Penin vesi- ja pölytiiviys ei ole pysyvää, ja se voi ajan myötä heikentyä normaalin kulumisen vuoksi.

Galaxy S24 ja Galaxy S24+

Galaxy S24

Galaxy S24+

Näyttö

6,2-tuumainen FHD+*

6,7-tuumainen QHD+ *

Dynamic AMOLED 2X -näyttö

Super Smooth 120 Hz:n virkistystaajuus (1~120Hz)

Vision booster

*Diagonaalisesti mitattuna Galaxy S24 :n näyttö on 6,2 tuumaa täytenä nelikulmiona ja 6,0 tuumaa ottaen huomioon pyöristetyt kulmat. Galaxy S24+:n näyttö on 6,7 tuumaa täytenä nelikulmiona ja 6,5 tuumaa ottaen huomioon pyöristetyt kulmat. Todellinen näkyvä pinta-ala on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kamera-aukosta johtuen.

Mitat ja paino

70,6 x 147 x 7,6 mm, 168g (mmWave) / 167g (Sub6)

75,9 x 158,5 x 7,7 mm, 197g (mmWave) / 196g (Sub6)

*Laitteen paino voi vaihdella markkinoittain

Kamera

12 MP:n ultralaajakulmakamera (F2.2, FOV 120˚ )

50 MP:n laajakulmakamera (OIS F1.8, FOV 85˚ )

10 MP:n telekamera (3x Optinen Zoom, F2.4, FOV 36˚ )

12 MP:n etukamera (F2.2, FOV 80˚ )

Muisti ja tallennustila

8 + 512GB

8 + 256GB

8 + 128GB

12 + 512GB

12 + 256GB

*Tallennustilavaihtoehdot ja saatavuus voivat vaihdella operaattorista, maasta tai alueesta riippuen. Todellinen tallennustila voi vaihdella esiasennetusta ohjelmistosta riippuen.

Akku

4 000 mAh

4 900 mAh

*Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo ottaen huomioon testattujen akkujen kapasiteettivaihtelun IEC 61960 -standardin alla. Luokiteltu (minimi)kapasiteetti on 3 880 mAh Galaxy S24:lle ja 4 775mAh Galaxy S24+:lle. Todellinen akunkesto voi vaihdella verkkoympäristöstä, käyttötavoista ja muista tekijöistä riippuen.

Lataus

Lataus kaapelilla*: Jopa 50 %:n lataus noin 30 minuutissa 25 W:n laturilla** ja 3 A:n USB-C-kaapelilla***

Fast Wireless Charging 2.0****

Wireless PowerShare*****

Lataus kaapelilla*: Jopa 65 %:n lataus noin 30 minuutissa 45 W:n laturilla** ja 5 A:n USB-C-kaapelilla***

Fast Wireless Charging 2.0****

Wireless PowerShare*****

*Langallinen lataus yhteensopiva PD:n kanssa.

**Laturi ja datakaapeli myydään erikseen. Alkuperäisen Samsung 45W -laturin ja datakaapelin käyttöä suositellaan Galaxy S24+ -mallin kanssa sekä Samsung 25W -laturin ja datakaapelin käyttöä Galaxy S24 -mallin kanssa.

***Tulokset Samsungin sisäisistä laboratoriotesteistä, joissa 25 W:n laturi kytkettiin juuri julkaistuun Galaxy S24 -ennakkoversioon ja 45 W:n laturi kytkettiin juuri julkaistuun Galaxy S24+ -ennakkoversioon, kun laitteen jäljellä oleva teho oli 0 % ja kaikki palvelut, ominaisuudet ja näyttö oli kytketty pois päältä. Todellinen latausnopeus voi vaihdella todellisen käytön, latausolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan.

****Langaton lataus yhteensopiva WPC:n kanssa.

*****Rajoitettu Samsungin tai muiden merkkien älypuhelimiin, joissa on langaton Qi-lataus, kuten Galaxy S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22-sarja, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21-sarja, Z Fold2, Note20-sarja, S20-sarja, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE ja Note5. Saatavana vain tiettyjen puettavien Samsung Galaxy -laitteiden kanssa, kuten Galaxy Buds FE, Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch6, Watch6 Classic, Watch5, Watch5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ja Galaxy Buds. Wireless PowerShare ei välttämättä toimi, mikäli akun varaus on alle 30 %. Toimivuutta ei voida taata tiettyjen lisävarusteiden, suojusten, muiden merkkien laitteiden tai joidenkin Samsungin puettavien laitteiden kanssa. PowerSharen käyttö voi vaikuttaa puheluiden vastaanottoon tai datapalveluihin verkkoympäristöstäsi riippuen.

OS

Android 14

One UI 6.1

Verkko ja liitettävyys

5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

*5G-palveluja tuetaan vain 5G-verkon tukemissa sijainneissa. Edellyttää optimaalista 5G-yhteyttä. Todellinen nopeus voi vaihdella markkinoiden, operaattorin ja käyttöympäristön mukaan.

**LTE-mallin saatavuus vaihtelee markkinoiden ja operaattorin mukaan.

***Wi-Fi 6E -verkon saatavuus voi vaihdella markkinoiden, verkko-operaattorin ja käyttöympäristön mukaan. Edellyttää optimaalista yhteyttä ja Wi-Fi 6E -reititintä.

Vesitiiviys

IP68

*IP68-luokitus: Perustuu laboratoriotestausolosuhteisiin, joissa laite upotetaan jopa 1,5 metrin syvyyteen makeaan veteen enintään 30 minuutiksi. Huuhtele jäämät/kuivaa kastumisen jälkeen. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaassa. S Penin veden- ja pölynkestävyys ei ole pysyvää, ja se voi ajan myötä heikentyä normaalin kulumisen vuoksi.


[1] Samsung ei tee lupauksia, vakuutuksia tai takauksia AI-toimintojen tuottamien materiaalien tarkkuudesta, puutteettomuudesta tai luotettavuudesta. Samsung-tiliin kirjautumista saatetaan vaatia tiettyjen Samsung AI -ominaisuuksien käytössä. Galaxy AI -ominaisuudet ovat maksuttomia ainakin vuoden 2025 loppuun saakka tuetuilla Samsung Galaxy -laitteilla.

[2] Live Translate vaatii verkkoyhteyden ja Samsung-tilille kirjautumisen. Live Translate on käytettävissä vain esiasennetussa Samsung Phone -sovelluksessa. Tietyt kielet saattavat edellyttää kielipaketin lataamista. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielittäin. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[3] Chat Assist -palvelun Tone suggest -toiminto edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tilille kirjautumista. Pituusvaatimusten on täytyttävä ominaisuuden aktivoimiseksi. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielen mukaan. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[4] Chat Assistin käännöstoiminto saattaa vaatia Samsung-tilille kirjautumista. Jotkin chat-sovellukset eivät ehkä tue tätä ominaisuutta. Tietyt kielet saattavat vaatia kielipaketin lataamista. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielittäin. Tämä toiminto aktivoituu, kun käännettävä kieli havaitaan. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[5] Android Auton uusien ominaisuuksien käyttäminen vaatii sovelluspäivityksen.

[6] Note Assist edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tilille kirjautumista. Merkkirajoitus on voimassa. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielen mukaan. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[7] Transcript Assist edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tilille kirjautumista. Transcript Assist on käytettävissä vain esiasennetussa Samsung Voice Recorder -sovelluksessa tai esiasennetulla Samsung Phone -sovelluksella tallennetuissa tiedostoissa. Esiasennetun Samsung Phone -sovelluksen äänitallennusominaisuutta ei ehkä tueta joissakin maissa. Äänitiedostojen keston on oltava alle 3 tuntia, jotta niitä voidaan käsitellä. Transcript Assistin tiivistystoiminto voidaan aktivoida, kun tietty merkkimäärä täyttyy. Palvelun saatavuus voi vaihdella kielen mukaan. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[8] Palvelun toiminnot ja saatavuus voivat vaihdella markkinan, kielen, sovelluksen ja laiteasetusten mukaan, ja ne ovat riippuvaisia aktiivisesta verkkoyhteydestä. Käyttäjien on kirjauduttava Google- ja Samsung-tilille. Yhteensopivuutta tiettyjen sovellusten kanssa ei taata, ja tuotteen suorituskyky voi vaihdella erityisesti visuaalisten vastaavuuksien osalta. Tulosten tarkkuutta ei voida taata. Optimaalisen toimivuuden varmistamiseksi käyttäjien on ehkä päivitettävä Android-laitteensa uusimpaan versioon.

[9] AI Zoomia sovelletaan digitaalisen zoomin pituuksien välisiin etäisyyksiin. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[10] 3x- ja 5x-etäisyydet kattaa optinen zoom. 2x- ja 10x-etäisyydet ovat optisen zoomin laatua vastaavia.

[11] Verrattuna Galaxy S23 Ultraan.

[12] Edit Suggestion on yhteensopiva JPG-, PNG-, GIF- ja MP4-muotojen kanssa. Muokkaustulokset ja laatu voivat vaihdella valo- tai videokuvausolosuhteista riippuen. Tulosten tarkkuutta ei taata.

[13] Generative Edit edellyttää verkkoyhteyttä ja Samsung-tilille kirjautumista. Generative Edit -toiminnolla tapahtuva muokkaus muuttaa valokuvan kokoa jopa 12 megapikseliin asti. Tallennuksen yhteydessä kuvan päälle asetetaan näkyvä vesileima, joka osoittaa, että kuva on tekoälyn tuottama. Tuotetun tulosteen tarkkuutta ja luotettavuutta ei taata.

[14] Jotkut sosiaalisen median sovellukset eivät välttämättä tue Super HDR:ää. Tulosten tarkkuuta ei taata.

[15] AP-suorituskyvyn parannukset verrattuna edellisen sukupolven piirisarjaan. Todellinen suorituskyky riippuu käyttöympäristöstä, olosuhteista sekä esiasennetuista ohjelmistoista ja sovelluksista.

[16] Snapdragon-merkkiset tuotteet ovat Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotteita.

[17] Galaxy S24 Ultra verrattuna Galaxy S23 Ultraan.

[18] Galaxy S24 Ultran Dynamic AMOLED 2X -näyttö on saanut sertifikaatin VDE Germany:lta 100-prosenttiselle Mobile Color Volume -värimäärälle DCI-P3-värialueella, mikä tarkoittaa, että kuvat eivät haalistu ja saat uskomattoman eloisia värejä erilaisista kirkkaustasoista riippumatta. Näyttö voi saavuttaa jopa 2 600 nitin huippukirkkauden, mikä parantaa digitaalisen sisällön tummien ja vaaleiden osien välistä kontrastia ja takaa näin entistä näyttävämmän kuvanlaadun. 5 000 000:1-kontrastisuhde tekee mobiilikokemuksestasi entistä mukaansatempaavamman.

[19] Corning® Gorilla® Armor on sisällytetty Galaxy S24 Ultran etunäyttöön. Naarmuuntumistestattu verrattuna kilpailevaan aluminosilikaattipeitelasiin ja heijastustestattu verrattuna tyypilliseen lasiin.

[20] Verrattuna Galaxy S23+ ja Galaxy S23 -malleihin. Kunkin mallin näytön ja laitteen koko: Galaxy S23+ (6,6 tuumaa, 76,2 x 157,8 x 7,6 mm), Galaxy S24+ (6,7 tuumaa, 75,9 x 158,5 x 7,7 mm), Galaxy S23 (6,1 tuumaa, 70,9 x 146,3 x 7,6 mm), Galaxy S24 (6,2 tuumaa, 70,6 x 147 x 7,6 mm).

[21] Samsung-tilin kirjautuminen vaaditaan. Palvelimen käytön estävät Advanced Intelligence -asetukset rajoittavat joidenkin tekoälyominaisuuksien toimintaa. Palvelimen käyttöoikeudesta riippumatta Samsung ei tallenna käyttäjän syöttämiä tai saamia tietoja.

[22] Knox Matrixia tuetaan Galaxy-älypuhelimissa ja -tableteissa, joissa on One UI 6 tai uudempi käyttöliittymäversio. Saatavuus voi vaihdella maittain tai alueittain.

[23] Galaxy S24 Ultra- ja Galaxy S24+ -puhelinten akuissa on käytetty vähintään 50 prosenttia pre-consumer- tai post-consumer-kierrätettyä kobolttia. Galaxy S24:n akussa on vähintään 10 % pre-consumer- tai post-consumer-kierrätettyä kobolttia. Yllä olevat mittaustiedot perustuvat painoon.

[24] 100 % Galaxy S24 -sarjan laitteiden kaiuttimissa käytetystä neodyymistä on pre-consumer- tai post-consumer-kierrätettyä. Yllä mainitut mittaukset perustuvat painoon.

[25] Neodyymi

[26] Galaxy S24 -sarjan kaiuttimissa on vähintään 40 % pre-consumer- tai post-consumer-kierrätettyä terästä. Edellä mainitut mitat perustuvat painoon.

[27] Android-käyttöjärjestelmäpäivitysten ja tietoturvapäivitysten saatavuus ja ajoitus voivat vaihdella laitemallin ja markkinoiden mukaan.

[28] UL ECOLOGO® -sertifioiduille tuotteille ja palveluille on ympäristökriteerien perusteella varmistettu vähennetyt ympäristövaikutukset koko tuotteen elinkaaren ajalta, mukaan lukien energian vähentäminen, materiaalit, terveys, ympäristö sekä valmistus ja toiminta. Galaxy S24 -sarja täytti UL 110 -standardin, joka on UL-ympäristöstandardi matkapuhelinten kestävyydelle.

[29] Carbon Trust on mitannut ja todennut Galaxy S24 -sarjan hiilijalanjäljen kehdosta hautaan, sisältäen valmistuksen, jakelun, käytön ja lopullisen hävittämisen. Mittaus on tehty kansainvälisesti tunnustetun PAS2050-standardin mukaisesti.

[30] Vuonna 2021 Samsungin MX-liiketoiminta julkisti neljä tavoitetta, jotka on tarkoitus saavuttaa vuoden 2025 loppuun mennessä kaikissa sen tuotteissa ja liiketoiminnoissa. Tavoitteisiin kuuluu kierrätysmateriaalien kehittäminen ja sisällyttäminen kaikkiin uusiin matkapuhelintuotteisiin, kertakäyttömuovien poistaminen matkapuhelinten pakkauksista, kaikkien älypuhelinlatureiden valmiustilan virrankulutuksen vähentäminen nollaan ja kaatopaikkajätteen tuottamisen eliminointi koko maailmanlaajuisessa toiminnassa.

[31] Samsung määrittelee älypuhelimen moduulit seuraavasti: antenni, akku, kamera, näyttö, mekaaniset komponentit, moottori, PBA/FPCB, kaiutin, langaton latausmoduuli ja pakkaus.

[32] Titaania käytetään vain laitteen runkoon. Titaanikehys ei sisällä äänenvoimakkuus- ja sivunäppäimiä.

[33] Värit voivat vaihdella markkinoiden ja jälleenmyyjän mukaan.

[34] Koskee Galaxy S24, S24+ ja S24 Ultra -puhelinten ostamista 17. tammikuuta 2024 ja 30. tammikuuta 2024 välisenä aikana samsung.com-sivustolla ja valituilla jälleenmyyjillä. Arvo jopa 240 €. Lisätietoja tarjouksen hyödyntämisestä saat valitsemaltasi jälleenmyyjältä.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden