Ohita
Samsung Galaxy SmartTag2 – helppo tapa pitää arvoesineet paikannettuina

Tiedote -

Samsung Galaxy SmartTag2 – helppo tapa pitää arvoesineet paikannettuina

Käyttäjät saavat nyt enemmän mielenrauhaa Samsung Galaxy SmartTag2:n parannellun käytettävyyden ja muotoilun ansiosta

Samsung on julkistanut Galaxy SmartTag2:n, joka tulee saataville tänään 5. lokakuuta. Galaxy SmartTag2 tuo Galaxy SmartTag -sarjaan parannuksia, joiden avulla on aiempaa helpompi paikantaa tärkeiden esineiden sijainti. Muotoiluun ja käytettävyyteen tehdyt päivitykset tekevät laitteesta entistä monikäyttöisemmän.

"Pyrimme jatkuvasti kehittämään tapoja tehdä ihmisten elämästä mukavampaa Samsung Galaxyn edistyneiden innovaatioiden avulla. Galaxy SmartTag2:lla pyrimme varmistamaan, että Samsung Galaxyn käyttäjät löytävät tavaransa ja arvoesineensä helposti ja kätevästi. Parannellun käyttökokemuksen ja pidemmän paristonkeston ansiosta Galaxy SmartTag2 tarjoaa käyttäjille mielenrauhaa pidempään ja vaivattomammin”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.


Intuitiiviset ominaisuudet tekevät kadonneiden esineiden löytämisestä helpompaa[1]

Galaxy SmartTag2:n upouuden Lost Mode[2] -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat syöttää laitteeseen yhteystietonsa erillisellä viestillä. Tämän jälkeen jokainen, joka löytää asian tai esineen, johon Galaxy SmartTag2 on kiinnitetty, voi skannata tunnisteen älypuhelimellaan ja nähdä omistajan viestin ja yhteystiedot. Näin esimerkiksi lemmikin kaulapantaan kiinnitetty Galaxy SmartTag2 on kätevä tapa varmistaa, että lemmikin omistajan puhelinnumero on aina saatavilla. Lost Mode toimii minkä tahansa mobiililaitteen kanssa, jossa on NFC-lukija ja verkkoselain.

Galaxy SmartTag2:ssa on nyt myös paranneltu Compass View -ominaisuus, joka parantaa käyttökokemusta esittämällä nuolia, jotka osoittavat Galaxy SmartTag2:n suunnan ja etäisyyden käyttäjään nähden. Tämä tila on käytettävissä kaikissa UWB-tuetuissa Samsung Galaxy -älypuhelimissa, kuten Galaxy S23 Ultra[3] -mallissa.

Myös SmartThings Find -sovellus on päivitetty, sillä tuore Galaxy SmartTags asentaa sovelluksen pikakuvakkeen käyttäjän älypuhelimeen, jolloin SmartThings Findin käynnistäminen on nopeampaa. Lisäksi sovelluksessa on nyt koko näytön karttanäkymä ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee käyttökokemuksesta entistä saumattomamman.

Jos vaihdat ja päivität Samsung Galaxy -älypuhelimesi, SmartTag2 synkronoituu automaattisesti uuteen Samsung Galaxy -älypuhelimeesi Samsung-tilisi avulla.


Uudet tilat tarkoittavat pidempää paristonkestoa[4]

Käyttäjät voivat nyt nauttia Galaxy SmartTag2:sta pidempään ja huolettomammin upouuden virransäästötilan avulla, joka on saatavilla parannellun normaalitilan rinnalla. Virransäästötila on täydellinen vaihtoehto paristonkeston ylläpitämiseen ja omien esineiden paikantamiseen. Virransäästötilassa Galaxy SmartTag2:n paristo kestää nyt jopa 700 päivää[5], eli yli kaksi kertaa pidempään kuin aiemmat Galaxy SmartTag -mallit. Jopa normaalitilassa pariston käyttöikä on nyt pidennetty 500 päivään[6], mikä on 50 % enemmän kuin aikaisemmissa malleissa. Käyttäjä voi joustavasti vaihtaa tilasta toiseen ja seurata näin arvoesineitään pidempään, ovatpa kyseessä sitten autonavaimet tai polkupyörä.


Tyylikäs muotoilu mukautuu entistä useampiin olosuhteisiin ja erilaisiin käyttömahdollisuuksiin

Galaxy SmartTag2:n uudessa kompaktissa koossa ja päivitetyssä muotoilussa on kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen. Suuri metallisilmukka parantaa tuotteen kestävyyttä ja tuotteen voi huoletta kiinnittää esimerkiksi klipsiin tai avaimenperään. Niiden lisäksi se voidaan kiinnittää myös laukkuihin ja matkatavaroihin.

Galaxy SmartTag2:n kestävyys on päivitetty IP67[7]-luokitukseen veden- ja pölynkestävyyden osalta.


Mielenrauhaa pienessä paketissa

Galaxy SmartTag2 säilyttää monet Galaxy SmartTagin ja Galaxy SmartTag+:n suositut ominaisuudet. Se hyödyntää sekä Bluetooth Low Energy (BLE)- että UWB-ominaisuuksia käyttäessään Augmented Reality (AR) Find -tekniikkaa, joka ohjaa käyttäjiä visuaalisesti kohti tavaroitaan Samsung Galaxy -älypuhelimen kameran avulla. Lisäksi Galaxy SmartTag2 toimii Bluetoothin 120 metrin maksimietäisyydellä ja sen avulla voi ohjata älykkäitä kodinkoneita SmartThings-sovelluksen kautta.

Samsung on edelleen sitoutunut turvaamaan Samsung Galaxy -käyttäjien yksityisyyden, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että laitteen sijainti on saatavilla vain käyttäjänsä luvalla. SmartThings Find salaa käyttäjätiedot, ja Samsung Knox tukee sitä ylimääräisen suojauksen saavuttamiseksi. Lisäksi Lost Moden käytöstä poistaminen piilottaa välittömästi käyttäjän yhteystiedot ja pyyhkii käyttäjän jättämän viestin laitteelta.

Jos olet Samsung Galaxy -käyttäjä, SmartThings Find tarjoaa turvallisuutta myös “Tuntematon hälytys” -ominaisuuden avulla. Se varoittaa käyttäjää luvattomasta seurannasta lähettämällä hänelle ilmoituksen, jos SmartThings Find havaitsee tuntemattoman SmartTag-tunnisteen, joka seuraa sitä. Tämä auttaa suojaamaan käyttäjää ja ehkäisemään sijainninseurantapalvelujen väärinkäyttöä.

Galaxy SmartTag2 toimii myös saumattomasti yhteen SmartThings Stationin kanssa, joka on integroitu SmartThings Findiin ja joka toimii aina kotona olevana laiteskannerina. Se auttaa käyttäjiä pysymään kärryillä kaikista niistä esineistä, joihin SmartTag on liitetty. SmartThings Station ilmoittaa käyttäjälle SmartTagilla varustettujen esineiden sijainnin, olipa kyseessä sitten henkilökohtainen tavara kuten lompakko ja avaimet, tai rekisteröidyt laitteet, kuten älypuhelin, tabletti, kello tai kuulokkeet. Lemmikkieläinten omistajat saavat hälytyksen, jos SmartTagilla varustettu kaulapanta siirtyy liian kauas SmartThings Stationista, mikä auttaa käyttäjää pitämään silmällä lemmikin sijaintia esimerkiksi pihapiirissä.


Hinnat ja saatavuus

SmartTag2 on saatavilla tänään 5. lokakuuta alkaen kahdessa eri värissä: mustana ja valkoisena. SmartTag2:n hinta on 39,90 €, jonka lisäksi saatavilla on myös neljän kappaleen pakkaus, joka sisältää laitteet molemmissa väreissä, hintaan 129,90 €.


Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Galaxy SmartTag2 vaatii Samsung-tilille kirjautumisen ja rekisteröitymisen SmartThings Findissa. Galaxy SmartTag2 on liitettävä ultralaajakaistaa (UWB) tukeviin Galaxy-älypuhelimiin, joissa on Android 11 tai uudempi, jotta se toimii täysin. Tarkkuus voi heikentyä, jos sinun ja tunnisteen välissä on este, esimerkiksi kun tunniste on laatikon sisällä, seinän takana tai autossa.

[2] Lost Mode -tilassa näkyvät yhteystiedot ja viesti on rekisteröitävä etukäteen SmartThings-sovelluksessa.

[3] Nykyisiä UWB:tä tukevia Galaxy-tuotteita ovat Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold2, Z Fold3, Z Fold4 ja Z Fold5.

[4] Pariston käyttöikä perustuu Samsungin tekemien sisäisten laboratoriotestien tuloksiin tyypillisissä käyttötapaskenaarioissa. Testattu laitteen ennakkoversion tuloksilla käyttämällä inbox CR2032 -akkua. Todellinen pariston käyttöikä voi vaihdella eri käyttötapojen, laitemallin tai pariston valmistajan mukaan.

[5] Paristo käyttöikä perustuu Samsungin tekemien sisäisten laboratoriotestien tuloksiin tyypillisissä käyttötapaskenaarioissa. Testattu laitteen ennakkoversion tuloksilla käyttämällä inbox CR2032 -akkua. Todellinen pariston käyttöikä voi vaihdella eri käyttötapojen, laitemallin tai pariston valmistajan mukaan.

[6] Pariston käyttöikä perustuu Samsungin tekemien sisäisten laboratoriotestien tuloksiin tyypillisissä käyttötapaskenaarioissa. Testattu laitteen ennakkoversion tuloksilla käyttämällä inbox CR2032 -akkua. Todellinen pariston käyttöikä voi vaihdella eri käyttötapojen, laitemallin tai pariston valmistajan mukaan.

[7] Galaxy SmartTag2 on IP67-luokiteltu. Perustuu laboratoriotestiolosuhteisiin upottamalla enintään 1 metrin syvyyteen makeaan veteen jopa 30 minuutiksi. Ei suositella käytettäväksi rannalla, uima-altaalla tai saippuavedessä. Laitteen veden- ja pölynkestävyys ei ole pysyvä ja saattaa heikentyä ajan myötä.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden