Ohita
Samsung Galaxy Tab A9 ja Galaxy Tab A9+: viihdettä ja tuottavuutta samassa paketissa

Tiedote -

Samsung Galaxy Tab A9 ja Galaxy Tab A9+: viihdettä ja tuottavuutta samassa paketissa

Uudet tabletit on varusteltu mukaansatempaavalla katselukokemuksella, vaivattomalla moniajolla ja saumattomalla ekosysteemillä

Samsung on julkistanut tänään uuden, edullisen hintapisteen Galaxy Tab A9 -sarjan, johon kuuluvat Galaxy Tab A9- ja Galaxy Tab A9+ -mallit. Tabletit yhdistävät mukaansatempaavan video- ja äänentoiston nopeaan liitettävyyteen ja se palvelee käyttäjänsä päivittäisiä viihde- ja tuottavuusvaatimuksia helposti mukana kulkevassa muodossa.

"Uskomme, että jokainen käyttäjä ansaitsee mahdollisuuden kokea uusimmat tablettiteknologian innovaatiot. Uusin Galaxy Tab A -sarja tekee erinomaisesta viihteestä ja tuottavasta moniajosta nauttimisesta helppoa ja vaivatonta”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Suunniteltu käyttäjäkokemusta silmällä pitäen

Galaxy Tab A9- ja A9+ -malleissa on tähän astisen A-sarjan suurimmat näytöt[1], joiden avulla käyttäjät voivat uppoutua suosikkielokuviinsa, -ohjelmiinsa ja -peleihinsä. Tab A9+:n mukaansatempaavasta äänimaailmasta vastaavat Dolby Atmos -tehostetut Quad-kaiuttimet. Luvassa on myös viiveetöntä pelaamista ja selailua, kiitos Galaxy Tab A9+:sta löytyvän jopa 90 Hz:n virkistystaajuuden. Nopean 5G-yhteyden[2] ansiosta käyttäjän ei tarvitse huolehtia suoratoiston keskeytymisestä edes ollessaan liikkeellä. Galaxy Tab A9 sisältää kaksi kaiutinta ja LTE-yhteyden. Molemmissa tableteissa on tyylikäs muotoilu ja sileä, mutta pitävä taustakansi, jotta niitä on helppo käsitellä.

Korkeatasoista suorituskykyä

Galaxy Tab A9 ja A9+ ovat tehokkaita ja niistä löytyy korkeatasoista suorituskykyä ja nopeutta, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden tehdä ja toteuttaa entistä enemmän. Galaxy Tab A -sarjan suurimman muistin ja tallennustilan ansiosta käyttäjällä on runsaasti tilaa asiakirjojen ja muistiinpanojen tallentamiseen.

Galaxy Tab A9+ on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja oppimiskykyä, ja se tuo PC-tason moniajoa tablettiin Samsung DeX:n avulla. Moniajo-toiminnolla jopa kolmea sovellusta voidaan ajaa näytöllä yhtä aikaa[3], jolloin käyttäjä saa enemmän aikaiseksi. Galaxy Tab A -sarjan käyttäjät voivat nyt tallentaa näyttöään Screen Recorder -toiminnon[4] avulla, jolloin heidän on helppo palata takaisin kyseiseen hetkeen.

Käytä tablettia omalla tyylilläsi

Galaxy Tab A -sarja on osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä ja mahdollistaa saumattoman yhteyden Samsung Galaxy -laitteiden välillä, joten käyttäjien on helppo siirtää sisältöä matkapuhelimen, tabletin ja TV:n välillä. Quick Share -toiminto[5]yksinkertaistaa tiedostojen jakamista ilman laiteparin muodostamista, jolloin käyttäjät voivat lähettää suosikkisisältöään laitteiden välillä.

Uusi Galaxy Tab A -sarja varmistaa myös, että tietosi ovat turvassa ja ne on asianmukaisesti suojattu Samsung Knoxin, Samsungin palkitun monikerroksisen suojausalustan avulla. Tietoturvan ja yksityisyyden hallintapaneelin avulla käyttäjät näkevät ja hallitsevat helposti, mitä heidän tiedoilleen tapahtuu. Private Share -toiminto salaa sisällön ennen sen jakamista. Käyttäjä voi muokata käyttöoikeuksia, asettaa vanhenemispäivämääriä ja paljon muita toimintoja, joka takaa mielenrauhan, etenkin jos kyseessä on arkaluontoisia tietoja ja niiden lähettämistä. Suojatun Wi-Fi-yhteyden ansiosta käyttäjät voivat ottaa Galaxy Tab A9:n tai A9+:n mukaan myös matkustaessaan, eikä heidän tarvitse huolehtia jaettujen Internet-verkkojen riskeistä. Internet-liikenne on salattu ja seurantasovellukset estetty, joten selaaminen on yksityistä ja turvallista.

Tableteista on tullut olennainen viihteen ja oppimisen lähde myös lapsille, ja Samsung Kids auttaa lapsia navigoimaan turvallisesti digitaalisessa maailmassa. Yksinkertaisen käyttöönottoprosessin avulla vanhemmat ja huoltajat voivat valvoa ja hallita lasten toimintaa ja asetuksia digiympäristössä, luoda erillisiä profiileja jälkikasvulleen, asettaa peliaikoja ja seurata lasten kuluttamaa sisältöä. Lisäksi Samsung Galaxyn "Edutainment" tarjoaa hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältöä valmiina tabletissa.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Tab A9 -sarja on saatavilla 1. tammikuuta 2024 alkaen valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Laitteet ovat saatavilla kolmessa eri värissä[6]: mustana (Graphite), hopeisena (Silver) ja tummansinisenä (Navy).

Galaxy Tab A9 Wifi (64 Gt) alkaen 199 €

Galaxy Tab A9 LTE (64 Gt) alkaen 239 €

Galaxy Tab A9+ Wifi (64 Gt) alkaen 279 €

Galaxy Tab A9+ 5G (64 Gt) alkaen 329 €


Galaxy Tab A9 Wifi (128 Gt) alkaen 249 €

Galaxy Tab A9 LTE (128 Gt) alkaen 289 €

Galaxy Tab A9+ Wifi (128 Gt) alkaen 329 €

Galaxy Tab A9+ 5G (128 Gt) alkaen 379 €Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Diagonaalisesti mitattuna Galaxy Tab A9:n näytön koko on 8,7 tuumaa täydessä suorakulmiossa ilman pyöristettyjä kulmia. Galaxy Tab A9+:n näytön koko on 11,0 tuumaa täydessä suorakulmiossa ilman pyöristettyjä kulmia. Todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista johtuen.

[2] 5G-yhteyttä tuetaan vain Galaxy Tab A9+:ssa. Vaatii optimaalisen 5G-yhteyden. 5G-palveluita tuetaan vain 5G-verkkoa tukevissa sijainneissa. Todellinen nopeus voi vaihdella maan, operaattorin ja käyttäjäympäristön mukaan.

[3] Galaxy Tab A9 voi näyttää jopa kaksi sovellusta samanaikaisesti ja Galaxy Tab A9+ voi näyttää jopa kolme sovellusta samanaikaisesti.

[4] Screen Recorder -ominaisuus on saatavilla tableteissa, joissa on One UI 2 tai uudempi. Kaikki näytöt tai sovellukset eivät salli tallenteita tai kuvakaappauksia esimerkiksi tekijänoikeusrajoitusten vuoksi. Ominaisuus ei ole käytettävissä Näytön peilaus -toiminnon ollessa samanaikaisesti päällä.

[5] Saatavilla Galaxy Mobilessa/Tabissa, jossa on asennettuna One UI 2.1 tai uudempi versio, sekä Galaxy Book -sarjassa, jota on julkaistu vuodesta 2020 lähtien.

Edellyttää Quick Share-, Quick Share Connectivity- ja Quick Share Agent -sovelluspäivityksiä. Quick Share -käyttöön tarvitaan Bluetooth Low Energy ja Wi-Fi-yhteys. Tietyt sovellukset eivät ehkä tue Quick Share -toimintoa.

[6] Värien saatavuus voi vaihdella maan tai operaattorin mukaan.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden