Ohita
Samsung Galaxy Tab S9 asettaa uuden standardin – tuo Galaxyn premium-kokemuksen tabletteihin

Tiedote -

Samsung Galaxy Tab S9 asettaa uuden standardin – tuo Galaxyn premium-kokemuksen tabletteihin

Nopea tie ideoinnista luomisvaiheeseen – uusissa Samsung Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa on korkealuokkainen näyttö, paras mahdollinen suorituskyky, pakkaukseen sisältyvä S Pen -kynä ja IP68-luokitus sekä Galaxy Tabille että S Penille.

Samsung julkisti uudet premium-tasoiset Galaxy Tab S9 -tabletit, jotka vievät mukaansatempaavan katselukokemuksen ja luovuuden toteuttamisen uudelle tasolle. Kaikissa kolmessa mallissa – Galaxy Tab S9, S9+ ja S9 Ultra – Dynamic AMOLED 2X -näyttö takaa eeppisen katselu- ja viihdekokemuksen ja niiden tehon takana on Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy[1] -prosessori. Pakkaukseen sisältyvä IP68-luokiteltu S Pen auttaa käyttäjiä toteuttamaan ideansa. Galaxy Tab S9 on ensimmäinen Galaxy Tab S -sarja, joka on saanut IP68-luokituksen[2]. Galaxy Tab S9 -sarjan tuotteiden avulla inspiraatioon voi tarttua niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

”Markkinoilla ei tällä hetkellä ole Galaxy Tab S9:n kaltaisia laitteita. Se on omassa tuotekategoriassaan todellinen suunnannäyttäjä: ensimmäinen, joka tarjoaa yhdessä premium-paketissa juuri niitä kokemuksia, joita käyttäjät eniten rakastavat tableteissa. Galaxy Tab S9 -sarja antaa käyttäjille mahdollisuuden toteuttaa suuria ideoitaan ja herättää ne henkiin vaivattomasti”, sanoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Viihde ja inspiraatio menossa mukana

Olipa kyse sitten pelaamisesta tai videoiden katselusta, Galaxy Tab S9 Ultran 14,6 tuuman[3]Dynamic AMOLED 2X -näyttö tarjoaa vangitsevan viihdekokemuksen, joka kulkee helposti mukana. Galaxy Tab S9 -sarjan HDR10+ varmistaa kuva kuvalta jokaisen kohtauksen sävyoptimoinnin laajalla väri- ja kirkkausasteikolla. Galaxy Tab S9 -sarjan dynaaminen virkistystaajuus kalibroi automaattisesti 60–120 hertzin asteikolla, jolloin vasteaika pysyy tasaisena ja akun käyttö optimaalisena. Eye Comfort vähentää silmien rasitusta käyttämällä yli 70 prosenttia vähemmän sinistä valoa[4]. Se herättää yksityiskohdat eloon, ja esimerkiksi valokuvat, piirustukset ja animaatiot näyttävät teräviltä ja selkeiltä. Lisäksi 16:10 -kuvasuhde näyttää televisio-ohjelmat ja elokuvat sellaisina kuin ne on tarkoitettu katsottaviksi.

Viihteen vaikuttavuutta Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa tehostaa korkealuokkainen äänenlaatu, joka välittyy 20 prosenttia suurempien nelikaiuttimien[5]ja AKG-kaiutinjärjestelmän kautta, mukaansatempaavalla Dolby Atmos -äänellä. Elokuvamaisen äänikokemuksen varmistamiseksi Galaxy Tab S9:n käyttäjät voivat myös valita mukautetut ääniasetukset pelaamista, musiikin kuuntelua, videopuheluita ja monia muita toimintoja varten. Galaxy Tab S9 -malliston käyttö luonnistuu myös ulkoilmassa, sillä laitteissa on nyt innovatiivinen Vision Booster -tekniikka, joka tunnistaa automaattisesti kirkkaat valaistusolosuhteet ja mukautuu niihin pitäen näytön elävänä ja yksityiskohtaisena. Itsestään pystyssä pysyvän Smart Book Cover -kotelon[6]avulla laitteen voi asettaa joko pysty- tai vaakasuuntaan handsfree-katselua varten.

Galaxy Tab S9 -sarja on tyylikkäämpi kuin koskaan, mutta huolitellun ulkomuodon lisäksi siinä on myös tehoa. Kaikissa kolmessa mallissa on Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, sama salamannopea mobiiliprosessori kuin Samsungin uusimmissa S23-sarjan älypuhelimissa. Ensimmäistä kertaa Galaxy-tabletista löytyvä edistynyt höyrykammiotekniikka auttaa suoratoisto-, peli- tai videoeditointimaratoneissa. Alan johtavien pelikumppaneiden kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ansioista Galaxy Tab S9 -käyttäjät hyötyvät suurelle näytölle optimoiduista pelikokemuksista. Galaxy Tab S9 -sarja on myös kaikkien aikojen lämpötehokkain Galaxy Tab -mallisto, jossa on sisäinen, tabletin korkean intensiteetin vaatimuksiin räätälöity höyrykammio. Uusi kaksisuuntainen lämmönpoisto mahdollistaa ja ylläpitää parempaa suorituskykyä pidempikestoisen käytön aikana.

Herätä ideat henkiin helposti

Jokaisen premium-luokan Galaxy Tab S9 -laitteen mukana tulee yksi työkalu, jota tabletin käyttäjät rakastavat ja toivovat eniten: Galaxy S Pen. Galaxy Tab S9 -sarja ja S Pen tarjoavatkin paperille piirtämisen kaltaisen kokemuksen. Molemmat on nyt IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestäviksi, mikä avaa käyttäjille enemmän mahdollisuuksia taltioida ja ilmaista ideoitaan. S Pen:illä voi myös kirjoittaa hakupalkkiin, selaimiin ja sovelluskauppoihin, ja uuden kaksisuuntaisen latauksen myötä se saa virtaa riippumatta siitä, kummin päin se on kotelossaan. Käyttäjät voivat päivittää S Pen Creator Edition[7]-versioon saadakseen entistä paremman käyttökokemuksen. S Pen Creator Edition on suunniteltu kuvioidusta materiaalista, jotta siitä saa mukavamman otteen ja kallistuskulma on laajempi, mikä tekee kynän käytöstä entistä intuitiivisempaa.

Galaxy Tab S9 -sarjan ensiluokkaiset näytöt ovat ihanteellinen alusta projektille kuin projektille. Multi Window -toiminnolla[8]jopa kolme sovellusta näkyy helposti järjestäytyneenä, säädettävänä ikkunoiden ruudukkona. Samanaikaisesti yhdessä näkymässä voi siis tehdä tutkimusta selaimella, hakea kuvia Samsung Gallerysta ja luonnostella ideoita Samsung Notesissa. Pop-Up View -toiminnolla sovelluksia voidaan tarkastella kelluvina ikkunoina siten, että koko aloitusnäyttö on näkyvissä.

Matkoilla tai tien päällä työskennellessä Galaxy Tab S9 -sarjan Book Cover Keyboard[9]ja DeX Mode[10] simuloivat työpöytäkokemusta tinkimättä tabletin liikuteltavuudesta. Book Cover Keyboardin säädettävät kulmat ja taustavalaistu näppäimistö tuntuvat kuin kevyeltä tietokoneelta. Samaan aikaan DeX Modessa on helposti seurattava kohdistin, joustava ikkunan koon ja paikan säätö sekä Second Screen[11]-ominaisuudet PC-näytön peilaamiseksi tai laajentamiseksi tabletille. Yhteistyö onnistuu helpommin Google Meet[12]-puhelussa jakamalla näyttöä ja muokkaamalla Samsung Notes -asiakirjaa samanaikaisesti.

Galaxy Tab S9 -sarja on suunniteltu inspiroimaan spontaania tuottavuutta ja lisäämään luovuutta, ja se onkin luovien portfolioiden voimanpesä, jonka uudet ja parannellut sovellukset sopivat kaikenlaisten kiinnostuksenkohteiden toteuttamiseen. Yleisön suosikki GoodNotes[13]tarjoaa ensimmäistä kertaa Androidilla uuden muistiinpano- ja päiväkirjakokemuksen, ja se julkaistaan yksinomaan Galaxy-tabletin käyttäjille. Lisäksi kaikilla eri alustoilla GoodNotesissa luotuja muistiinpanoja voidaan helposti jakaa ja muokata samanaikaisesti.

Ammattitason LumaFusion[14]-videoeditointisovellus tekee työstä helppoa, kun käyttäjä haluaa luoda jaettavaa sisältöä. Galaxy-älypuhelimen kameralla otetut kuvat ja videot – jopa suuret tiedostot – voi helposti jakaa Galaxy Tab S9 -sarjaan Quick Share[15]-toiminnon avulla. LumaFusion hyödyntää Galaxy Tab S9 Ultran laajaa näyttöä ja säilyttää videoiden tarkkuuden.

Clip Studio Paint[16]on muutettu virtaviivaiseksi tablettikäyttöliittymäksi, joka sopii esimerkiksi piirtämiseen ja maalaamiseen. Samaan aikaan ArcSite[17]muuntaa suunnittelijoiden ja ammattilaisten luovan näkemyksen huolellisesti laadituiksi 2D CAD -piirustuksiksi, kattaviksi paikkasuunnitelmiksi ja tarkoiksi arvioiksi. Kiitos Googlen kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön suurten näyttöjen optimoimiseksi, kumppanisovellusten avulla voi helposti suorittaa tehtäviä ja muuttaa ideoita todeksi Galaxy Tab S9 -sarjan laitteilla.

Täydellinen premium-kokemus, sisältä ja ulkoa

Galaxy Tab S9 -sarja ja sen ainutlaatuinen laitekokemus integroituvat saumattomasti Galaxy-ekosysteemiin. Luovien työkalujen käyttäminen on helppoa, kun Galaxy Tab S9 -tabletit on yhdistetty muihin laitteisiin. Multi Control[18]tekee tekstin ja kuvien kopioimisesta, liittämisestä tai vetämisestä suoraan tabletin ja älypuhelimen välillä saumatonta, ja käyttäjät voivat ohjata älypuhelintaan Galaxy Tab S9 -kosketuslevyllä.

Ensiluokkaisen ohjelmistokokemuksen lisäksi Galaxy Tab S9 -sarjan laitteissa on Galaxy S -sarjan lippulaivapuhelimista tuttuja ikonisia Galaxy-ominaisuuksia, kuten samankaltainen takakamera-asetelma. Galaxy Tab S9 -sarja on kevyt ja ohut – ohuimmillaan Tab S9 Ultrassa vain 5,5 millimetrin paksuinen – mutta myös IP68-luokituksensa mukaisesti kestävä. Laitteet on myös rakennettu kestämään kolhuja ja naarmuja, sillä niissä on Armor-alumiinilla vahvistettu runko. Laitteita voi siis käyttää vaativissakin ympäristöissä ja ne kestävät kiireisen päivän menoissa. Uusi Outdoor Cover[19]tarjoaa entistä enemmän mielenrauhaa suojaa kaipaaville tablettikäyttäjille.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Tab S9 -sarja on ennakkotilattavissa valikoiduilta jälleenmyyjiltä 26. heinäkuuta 2023 alkaen ja yleisesti saatavilla 11. elokuuta 2023 alkaen.

Suositushinnat:

Galaxy Tab S9 949 – 1 299 €

Galaxy Tab S9+ 1 199 – 1 549 €

Galaxy Tab S9 Ultra 1 449 – 2 099 €

Laitteiden kaksi värivaihtoehtoa ovat Silver Beige ja Graphite[20], ja mallistosta löytyy kolme kokoa: 14,6 tuumaa Tab S9 Ultrassa, 12,4 tuumaa Tab S9+:ssa ja 11 tuumaa Tab S9:ssä[21].

Ensiluokkainen käyttökokemus on suojattu ja tuettu neljän sukupolven One UI- ja Android OS -päivityksillä sekä viiden vuoden tietoturvapäivityksillä.

Ennakkotilaajan edut

Jos ennakkotilaat Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra -mallin 26.7.-10.8.2023 välisenä aikana, saat kaupan päälle Book Cover Keyboard Slim -näppäimistökuoren (arvo 159,9 € - 229,9 €).

Lisätietoa löydät osoitteesta https://www.samsung.com/galaxy-tab, https://www.samsungmobilepress.com tai https://news.samsung.com/global.


Tuotetiedot



[1] Snapdragon on Qualcommin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote.

[2] Galaxy Tab S9, S9+ ja S9 Ultra ovat IP68-luokiteltuja. Mukana tuleva S Pen on myös vesi- ja pölytiivis IP68-luokituksensa ansiosta. IP68-luokituksen mukaisesti laite on vedenkestävä jopa 1,5 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia. Huuhtele jäljet / kuivaa kastumisen jälkeen. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaalla.

[3] Diagonaalisesti mitattuna Galaxy Tab S9 Ultran näytön koko on 14,6 tuumaa täytenä suorakaiteena ja 14,5 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen.

[4] Normaaliin LCD-näyttöön verrattuna. SGS palkitsi Galaxy Tab S9 -sarjan näytön Eye Care -sertifikaatilla

perustuen sen kykyyn vähentää merkittävästi sinisen valon haitallisia vaikutuksia.

[5] Verrattuna Galaxy Tab S8 -sarjaan.

[6] Smart Book Cover myydään erikseen.

[7] Myydään erikseen. Saatavuus ja ajoitus voivat vaihdella markkinakohtaisesti.

[8] Tietyt sovellukset eivät välttämättä tue useamman sovelluksen samanaikaista käyttöä.

[9] Book Cover Keyboard myydään erikseen. Tuote on saatavilla Galaxy Tab S9 Ultralle, Galaxy Tab S9+:lle ja Galaxy Tab S9:lle. Tuotesuunnittelu voi vaihdella malleittain. Ominaisuudet ja näppäimistöasettelu voivat vaihdella mallin tai kielityypin mukaan. Taustavalaistu ominaisuus on käytettävissä vain Galaxy Tab S9 Ultra Book Cover -näppäimistössä painamalla Fn + F12.

[10] Saatavuus voi vaihdella laitteittain. Samsung DeX on tuettu valikoiduissa Galaxy-älypuhelimissa ja -tableteissa.

[11] Second Screen vaatii PC:n, jossa on langaton näyttö ja Windows 10 v.2004 tai uudempi.

[12] Google Meet on ladattavissa Google Playsta. Google Meet on Google LLC:n tavaramerkki.

[13] GoodNotes-sovellus vaatii erillisen latauksen, ja sen mukana tulee 1 vuoden ilmainen täysversio. Kun ilmaisen täysversion kausi päättyy, jatkuva käyttö edellyttää lisäostoa. Palveluehdot voivat vaihdella maittain ja alueittain.

[14] LumaFusion-sovellus vaatii erillisen oston ja lataamisen. Palveluehdot voivat vaihdella maittain ja alueittain.

[15] Quick Share Galaxy-laitteiden välillä saatavilla seuraavilla käyttöjärjestelmillä: älypuhelimet ja tabletit, joissa on Android OS -versio 10.0 (Q) ja One UI 2.1 tai uudempi, tietokoneet, joissa on Windows 10 tai uudempi. Vaatii Samsung-tilin sekä Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden.

[16] Clip Studio Paint -sovellus on esiasennettu tietyillä markkinoilla. Clip Studio Paint -sovelluksen voi ladata Galaxy Storesta, ja sen mukana tulee ilmainen 6 kuukauden kokeiluversio ensikertalaisille. Kun ilmainen kokeilujakso päättyy, jatkuvaa käyttöä varten vaaditaan maksullinen kuukausittainen käyttöliittymä. Palveluehdot voivat vaihdella maittain ja alueittain.

[17] ArcSite-sovellus vaatii erillisen oston ja lataamisen Galaxy Storesta. Palveluehdot voivat vaihdella maittain ja alueittain.

[18] Multi Control on käytettävissä vain tietyissä Galaxy-älypuhelimissa, joissa on One UI 5.1 tai uudempi, ja Galaxy Tab -laitteissa, joissa on One UI 5.1.1 tai uudempi. Saatavuus voi vaihdella sovellusten mukaan.

[19] Kaikki kannet myydään erikseen.

[20] Värit voivat vaihdella markkina- ja operaattorikohtaisesti.

[21] Diagonaalisesti mitattuna Galaxy Tab S9:n näytön koko on 11 tuumaa täydessä suorakulmiossa ja 10,9 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen, Galaxy Tab S9+:n näytön koko on 12,4 tuumaa täydessä suorakulmiossa ja 12,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen, ja Galaxy Tab S9 Ultran näytön koko on 14,6 tuumaa täydessä suorakuomiossa ja 14,5 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen; todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kamera-aukosta johtuen.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden