Ohita
Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic: Inspiroidu parhaaksi versioksi itsestäsi, päivin ja öin

Tiedote -

Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic: Inspiroidu parhaaksi versioksi itsestäsi, päivin ja öin

Uudet Galaxy Watch6 -sarjan älykellot antavat henkilökohtaista terveysopastusta ja ne sisältävät tarkoituksenmukaisia muotoilupäivityksiä sekä parannellun mobiilikokemuksen, jotta voit olla mahdollisimman hyvinvoiva versio itsestäsi.

Samsung julkisti tänään uudet Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic[1]-älykellot, jotka on suunniteltu auttamaan käyttäjiään omaksumaan terveellisempiä tapoja päivin – ja jopa öin[2]. Galaxy Watch6 -sarja sisältää kokonaisvaltaisia terveellisten elämäntapojen ylläpitoon liittyviä ehdotuksia ja tehokkaan suorituskyvyn. Sen hienostuneeseen ja tyylikkääseen muotoiluun kuuluu entistä ohuempi kehys, suurempi ja elävämpi näyttö sekä entistä interaktiivisempi käyttöliittymä[3]. Molempiin malleihin on saatavilla aiempaa laajempi valikoima monipuolisia kellotauluja sekä uusia rannekevaihtoehtoja.

"Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic -älykellojen avulla käyttäjä voi entistä paremmin ymmärtää oman hyvinvointinsa eri osa-alueita uni- ja kuntovalmennuksesta ravitsemustietoihin. Suoraan ranteesta saatavilla olevan tiedon avulla on helpompi tehdä pieniä muutoksia parempaan joka päivä ja yö”, sanoo Samsung Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Räätälöidyillä ohjeilla kohti terveellisempiä elämäntapoja - aloita unesta[4]

Galaxy Watch6 -sarjan mielekkäät oivallukset, henkilökohtaiset ja toimivat vinkit, sekä rohkaisut ja neuvot auttavat käyttäjää tekemään positiivisia muutoksia ympäri vuorokauden. Koska paremmat elämäntavat alkavat paremmasta unesta, Samsung auttaa käyttäjiä optimoimaan yönsä samalla tavalla kuin päivänsä keskittyen kolmeen paremman unen avaintekijään: henkilökohtaisten unimallien ymmärtämiseen, parempien tapojen rakentamiseen ja uniystävällisen ympäristön luomiseen.

Huippuluokan uni- ja hyvinvointiominaisuuksiin perustuva Galaxy Watch6 -sarja tekee syvällisen analyysin Sleep Score Factors[5]-mittareista – kokonaisuniajasta, unisyklistä, hereilläoloajasta sekä fyysisestä ja henkisestä palautumisesta – auttaakseen käyttäjää ymmärtämään jokaöisen unen laatua. Yksilöllisemmät Sleep Messages -univiestit[6], jotka on kehitetty yhteistyössä National Sleep Foundationin -yhdistyksen kanssa, antavat myös yksityiskohtaista palautetta unen laadusta joka aamu. Lisäksi Galaxy Watch6 -älykellossa on Sleep Consistency -toiminto, joka näyttää, kuinka yhdenmukaisia uni- ja herätysajat ovat. Lisäksi se kertoo käyttäjälle nimetyn unieläinsymbolin, joka edustaa käyttäjän unityyppiä[7].

Enhanced Sleep Coaching[8]-toiminnon avulla voi ottaa käyttöön univalmennuksen, joka antaa räätälöityjä ohjeita, vinkkejä ja muistutuksia, jotka ovat käytettävissä sekä ranteessa että älypuhelimessa. Kun on aika mennä nukkumaan, Galaxy Watch6 auttaa luomaan täydellisen uniympäristön muuttamalla automaattisesti internetyhteydellä toimivien kodinelektroniikkalaitteiden asetuksia[9]ja laittamalla kellon ja puhelimen lepotilaan[10], joka mykistää ilmoitukset, himmentää näytöt ja jopa aktivoi kellon näkymättömän LED-infrapunasensorin, jotta se saa arvokkaita terveystietoja ilman ylimääräisiä häiritseviä valoja.

Kuntoiluominaisuudet ovat entistä yksilöllisempiä, jotta motivaatio ei pääse missään vaiheessa katoamaan. Body Composition[11]-toiminto sisältää tärkeimmät fyysiset mittaukset, kuten lihasmassan, perusaineenvaihdunnan sekä kehon vesi- ja rasvaprosentin, ja se antaa erinomaisen tilannekuvan käyttäjän kehosta ja kunnosta. Se auttaa räätälöidyissä tavoitteiden asettamisessa ja edistymisen seurannassa sekä antaa personoituja kuntoilu- ja nyt myös ravitsemusvinkkejä, kiitos uuden kumppanuuden ruokasovellus Whisk:n[12]kanssa.

Uusi Personalized Heart Rate Zone -ominaisuus analysoi yksilöllisiä fyysisiä kykyjä[13]ja määrittelee viisi optimaalista juoksuintensiteettitasoa auttaakseen käyttäjiä asettamaan omat tavoitteensa kykyjensä perusteella – rasvanpoltosta korkean intensiteetin harjoitteluun. Yli 100 olemassa olevan harjoitusseurannan lisäksi äskettäin lisätty Track Run tallentaa käyttäjän juoksut radalla, kun taas Custom Workoutin avulla voi rakentaa ja seurata henkilökohtaista harjoitusrutiinia.

Galaxy Watch6 voi myös seurata ihon lämpötilaa yön aikana ja antaa sen perusteella arvokasta tietoa esimerkiksi kuukautiskierron seurantaan[14]liittyen. Fall Detection[15]puolestaan voi havaita kaatumisen tai putoamisen, tapahtuipa se harjoituksen aikana, paikallaan seistessä tai jopa nukkuessa, jos käyttäjä sattuisi putoamaan sängystä. Havaitessaan kaatumisen kello hälyttää automaattisesti hätänumeroon tai esivalituille yhteyshenkilöille.


Hienostunut muotoilu, joka sopii täydellisesti käyttäjälleen

Puettavien laitteiden käyttökokemusta parantavassa Galaxy Watch6 –sarjassa on uudistunut muotoilu, jonka ansiosta kellon käyttäminen on entistä sujuvampaa, kello on tehokkaampi ja siinä on laajempi valikoima mukautettavia ja mukavampia käyttövaihtoehtoja[16].

Lukeminen ja kirjoittaminen on helpompaa 20 prosenttia suuremmalla näytöllä[17], jolle mahtuu enemmän tekstiä ja suurempi näppäimistö[18]– kellon kuitenkin säilyessä miellyttävän kokoisena. Eloisamman, korkeampiresoluutioisen näytön[19]huippukirkkaus on 2 000 nitiä. Always On Display -kirkkaudensäätöominaisuuden avulla käyttäjät voivat nähdä ja tehdä enemmän myös kirkkaassa auringonvalossa. Tehostetun prosessorin ja muistin ansiosta vuorovaikutus Galaxy Watch6:n kanssa on sujuvampaa ja nopeampaa[20].

Galaxy Watch6 ja Watch6 Classic -älykelloissa on 30 prosenttia ohuempi kehys ja vastaavasti 15 prosenttia ohuempi pyörivä kehys[21]. Galaxy Watch6 -sarjassa on uudet tyylikkäät, interaktiiviset ja informatiiviset kellotaulut, jotka hyödyntävät suurta näyttöä, ja niihin on helppo yhdistellä uusia yhdellä napsautuksella kiinnittyviä rannekkeita. Lukuisten eri yhdistelmien avulla voi suunnitella itselleen täydellisen kellon osoitteessa samsung.com[22]. Esimerkiksi uusi kevyt Fabric Band[23]ja Sleep Coaching -kellotaulu sopivat täydellisesti yhteen ja auttavat saamaan informatiivisia unitietoja kellon tuntuessa samalla miellyttävältä ranteessa.

Galaxy Watch6 -sarjan älykelloissa on suurempi akku ja ne kuluttavat akkua vähemmän[24], mikä tukee niiden suurta ja kirkasta näyttöä. Vain kahdeksan minuutin pikalatauksella voit saada kahdeksan tuntia lisää käyttöaikaa, mikä sopii täydellisesti unen seurantaan yön aikana[25].



Maksimoi käyttökokemuksesi suoraan ranteesta käsin[26]

Galaxy Watch6 -sarja tuo enemmän ominaisuuksia jokaisen käyttäjän ranteeseen. Galaxy Watch6 -älykellon uusi Samsung Wallet[27]yhdistää Samsung Pay- ja Samsung Pass-sovellukset tuoden kelloon yhä suuremman osan käyttäjän lompakosta – mukaan lukien henkilötodistukset, tapahtuma- ja matkaliput sekä luotto- ja jäsenkortit. Parannellun eleohjauksen avulla kelloa voi hallita kätevästi yksinkertaisilla eleillä, mikä helpottaa käyttöä. Käyttäjä voi määrittää omat pikatoimintonsa ja käyttää eri sovelluksia ja toimintoja koskematta kelloon.

Galaxy Watchilla voit käyttää esimerkiksi WhatsAppia päivittäiseen yhteydenpitoon. Lisäksi tästä syksystä alkaen käytössä ovat myös Google-kalenteri ja Gmail, jotka ovat saatavilla yksinomaan Wear OS:ssä. Kuntoilun edistymistä tai ravitsemustietoja voi seurata helposti Peloton- ja MyFitnessPal-päivitysten avulla, ja pian voit nauttia uusista suoratoistovaihtoehdoista Audiblen avulla. Lisäksi uuden, Samsungin Privileged Health -ohjelmistokehityspakettiin (SDK) kuuluvan Skin Temperature API:n myötä kumppanit saavat pian käyttöönsä kehittyneen infrapunateknologian tarkempia mittauksia varten, mikä avaa täysin uudenlaisen mahdollisuuksien maailman. Äskettäin julkaistu Thermo Check -sovellus hyödyntää uutta API:a, jonka avulla voi mitata ilman kontaktia esimerkiksi suosikkiateriansa tai meriveden lämpötilan ennen uimaan pulahtamista.

Yhdessä muiden Samsung-laitteiden kanssa Galaxy Watch6 -sarja laajentaa käyttökokemusta entisestään. Päivitetyllä kameraohjaimella voi kauko-ohjata pariksi liitetyn Galaxy Z Flip5 -kameraa[28]ja vaihtaa kameran tilaa, kulmaa ja zoomausta. Samsung Smart TV[29]tai Galaxy Tab S9 näyttää suurella näytöllä reaaliajassa ohjatun kunto- tai mindfulness-ohjelman edistymisen. Auto Switchin avulla voi automaattisesti vaihtaa Galaxy Buds2 Pro:n yhteyden Samsung-laitteiden välillä. Jos puhelin katoaa, Galaxy Watch6 -sarja voi nyt määrittää sen sijainnin Find My Phone -sovelluksella karttatuen[30]avulla.

Ja kuten aina, kellon henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa Samsung Knox:n ansiosta.

Hinnat ja saatavuus[31]

Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic ovat ennakkotilattavissa Suomessa 26. Heinäkuuta 2023 alkaen, ja niiden jälleenmyynti Suomessa alkaa 11. elokuuta 2023.

Galaxy Watch6 on paras mahdollinen päivittäinen apuri, jossa on moderni ja minimalistinen muotoilu. Galaxy Watch6 tulee saataville 44 millimetrin kokoisena Graphite- ja Silver-sävyissä, ja 40 millimetrin kokoisena Graphite- ja Gold-sävyissä.

Galaxy Watch6 -suositushinnat:

Bluetooth-versio alkaen 319 €

4G-versio alkaen 369 €

Ajatonta premium-tason muotoilua edustaa puolestaan Galaxy Watch6 Classic, jossa on käyttäjien rakastama pyörivä kehys. Se on saatavana Graphite- ja Silver-sävyissä 43 millimetrin ja 47 millimetrin kokoisina.

Galaxy Watch6 Classic -suositushinnat:

Bluetooth-versio alkaen 419 €

4G-versio alkaen 469 €

Jos olet seikkailunnälkäinen ja etsit kestävyyttä, suorituskykyä ja tyyliä, Galaxy Watch5 Pro on edelleen loistava vaihtoehto. Sen mukana tulee nyt entistä paremmat GPS-tiedonsiirtoformaatin (GPX) ominaisuudet[32]. Uuden reitin valloituksessa on apuna GPX File Database -tietokanta, josta on helppo etsiä ja käyttää suositeltuja reittejä, kun taas Route Workout tukee nyt myös juoksemista ja kävelyä aiemmin saatavilla olevien vaellus- ja pyöräilyreittien ohella.

Jos haluat lisätietoja Galaxy Watch6:sta ja Galaxy Watch6 Classicista tai suunnitella oman kellosi, lue lisää: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global tai www.samsung.com/galaxy-watch.

Ennakkotilaajan etu

Ennakkotilatessasi Galaxy Watch6- tai Galaxy Watch6 Classic -älykellon 26.7.2023-10.8.2023 välisenä aikana, saat mustat Galaxy Buds2 -kuulokkeet (arvo n. 149 €) kaupan päälle.

Tuotetiedot

Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 Classic

Väri

- 44mm: Graphite, Silver

- 40mm: Graphite, Gold

- 47 mm: Black, Silver

- 43 mm: Black, Silver

Mitat[1]
& Paino[2]

- 44mm: 42.8 x 44.4 x 9.0 mm, 33.3g

- 40mm: 38.8 x 40.4 x 9.0 mm, 28.7g

- 47mm: 46.5 x 46.5 x 10.9 mm, 59.0g

- 43mm: 42.5 x 42.5 x 10.9 mm, 52.0g

Näyttö

Sapphire Crystal

- 44mm: 1.5" (37.3mm) 480x480 Super AMOLED, Full Color Always On Display

- 40mm: 1.3" (33.3mm) 432x432 Super AMOLED, Full Color Always On Display

Sapphire Crystal

- 47mm: 1.5” (37.3mm) 480x480 Super AMOLED, Full Color Always On Display

- 43mm: 1.3” (33.3mm) 432x432 Super AMOLED, Full Color Always On Display

Järjestelmäpiiri

Exynos W930 Dual-Core 1.4GHz

Muisti

2GB RAM + 16GB sisäistä tallennustilaa

Akku (tyypillisesti)[3]

Jopa 40 tuntia (Always On Display pois päältä) / jopa 30 tuntia (Always On Display päällä)

- 44mm: 425mAh (tyypillisesti)

- 40mm: 300mAh (tyypillisesti)

- 47mm: 425mAh

- 43mm: 300mAh

Lataus[4]

Pikalataus (WPC-pohjainen langaton lataus)

Käyttöjärjestelmä

Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 4)[5]

Käyttöliittymä

One UI Watch5

Anturit

Samsung BioActive Sensor (sykemittaus + EKG + kehonkoostumuksen mittaus biosähköisen impedanssianalyysin avulla), lämpömittari, kiihtyvyysanturi, barometri, gyroskooppi, magnetometri, valoisuuden tunnistin

Yhteydet

LTE[6], Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2.4+5GHz, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo

Kestävyys

5ATM + IP68[7] / MIL-STD-810H

Yhteensopivuus

Android 10 tai uudempi ja yli 1,5 Gt RAM-muistia[8]


[1] Mitattu ilman terveysantureita.

[2] Mitattu ilman ranneketta.

[3] Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

[4] Samsungin suorittama testaus käyttämällä Galaxy Watch6:n ja Galaxy Watch6 Classicin (BT & LTE) esijulkaistua versiota, kummankin ollessa yhdistettynä Samsung-puhelimeen. Kaikki laitteet on testattu esijulkaisuohjelmistolla, Galaxy Watchin magneettipikalataus-USB-C-kaapelilla (EP-OR900) ja Samsungin 25W USB-C-virtalähteellä (EP-TA800). Latausaika vaihtelee alueen, asetusten, käyttötavan ja ympäristötekijöiden mukaan; todelliset tulokset voivat vaihdella. Samsungin 25W USB-C-virtalähde (EP-TA800) myydään erikseen.

[5] Wear OS Powered by Samsung toimii puhelimissa, joissa on uusin Android-versio (lukuun ottamatta Go-versiota ja puhelimia, joissa ei ole Google Play -kauppaa). Tuetut ominaisuudet voivat vaihdella alustojen ja markkinoiden välillä, ja yhteensopivuus voi muuttua.

[6] LTE-yhteys saatavilla vain LTE-malleissa.

[7] Galaxy Watch6 -sarja on vedenkestävä jopa 50 metrin syvyyteen 10 minuutin ajan 5ATM-luokituksen alla. Se ei sovellu sukellukseen tai korkeapaineisiin vesiaktiviteetteihin. Jos laite tai kätesi ovat märät, ne on kuivattava perusteellisesti ennen käsittelyä. Galaxy Watch6 -sarja on luokiteltu veden- ja pölynkestäviksi (IP68) enintään 1,5 metrin syvyydessä jopa 30 minuutin ajan. Katso käyttöohjeesta lisätietoja, mukaan lukien hoito-/käyttöohjeet.

[8] Laitteen aktivointi on mahdollista vain, kun olet muodostanut yhteyden älypuhelimeen, joka tukee Google Mobile Services -palvelua. Yhteensopivat laitteet voivat vaihdella markkinoiden, operaattorin tai laitemerkin mukaan.

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Saatavuus voi vaihdella markkina-alueen, mallin ja pariksi liitetyn älypuhelimen mukaan. Kaikki tässä asiakirjassa olevat toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot ja muut tuotetiedot, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tuotteen edut, muotoilu, hinnat, komponentit, suorituskyky, saatavuus ja ominaisuudet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

[2] Tarkoitettu vain yleiseen hyvinvointi- ja kuntoilutarkoituksiin. Ei tarkoitettu käytettäväksi minkään sairauden havaitsemiseen, diagnosointiin, hoitoon, seurantaan tai hallintaan. Laitteen ja/tai sovelluksen kautta saatuja terveyteen liittyviä tietoja ei tule käsitellä lääketieteellisinä neuvoina. Käyttäjien tulee kysyä neuvoja lääkäriltä. Tietyt ominaisuudet voivat vaihdella markkina-alueen, operaattorin tai laiteparin mukaan.

[3] Verrattuna Galaxy Watch5 -sarjaan.

[4] Uniominaisuudet on tarkoitettu vain yleiseen hyvinvoinnin edistämistarkoitukseen. Mittaustulokset ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Pyydä lääketieteellisiä neuvoja lääkäriltä.

[5] Näkyy pariksi liitetyssä älypuhelimessa.

[6] Näkyy pariksi liitetyssä älypuhelimessa.

[7] Vaatii vähintään seitsemän päivän unitiedot, mukaan lukien kaksi vapaapäivää.

[8] Vaatii vähintään seitsemän päivän unitiedot, mukaan lukien kaksi vapaapäivää.

[9] Saatavilla älylaitteissa, jotka on rekisteröity SmartThingsiin. Vaatii Samsung Clock- ja SmartThings-mobiilisovellusten uusimmat versiot.

[10] Toimintoa tuetaan Galaxy-älypuhelimessa, jossa on One UI 5 tai uudempi.

[11] Toimintoa ei tule käyttää, jos sinulla on sydämentahdistin tai muita lääkinnällisiä laitteita tai jos olet raskaana. Mittaustulokset eivät välttämättä ole tarkkoja, jos olet alle 20-vuotias. Tarkoitettu vain yleisiin hyvinvointi- ja kuntoilutarkoituksiin.

[12] Toimii englanniksi ja koreaksi.

[13] Jokaisen juoksualueen sykealueen päivittämiseksi kardiopulmonaalisten kykyjen perusteella sinun on juostava ulkona yli 10 minuuttia vakionopeudella 4 km/h tai nopeammin.

[14] Lääkinnällisen laitteen hyväksyntää/rekisteröintiä koskevien maakohtaisten rajoitusten vuoksi ominaisuus toimii vain puhelimissa ja kelloissa, jotka on ostettu maissa, joissa palvelu on tällä hetkellä saatavilla. Ei tarkoitettu ehkäisyyn. Jos käytät parhaillaan hormonaalista ehkäisyä tai ovulaation estävää hormonaalista hoitoa, tästä palvelusta ei ole hyötyä ovulaation seurannassa. Ennusteet voivat vaihdella kellosi oikean käytön, syöttötietojen, ympäristöolosuhteiden jne. mukaan. Tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille käyttäjille. Käyttäjien ei tule tulkita tai ryhtyä kliinisiin toimiin ennusteiden perusteella ilman pätevän terveydenhuollon ammattilaisen kuulemista.

[15] Hätäyhteyshenkilölle ilmoittaminen edellyttää verkkoyhteyttä. GPS-tarkkuuteen voivat vaikuttaa satelliittisignaalin esteet, kuten rakennukset.

[16] Verrattuna Galaxy Watch5 -sarjaan.

[17] Näytön koon vertailu perustuu Galaxy Watch6 Small- (40mm) ja Galaxy Watch6 Classic Small (43mm) -malleihin. Verrattuna Galaxy Watch5 Small- (40mm) ja Galaxy Watch4 Classic Small (42mm) -malleihin. Galaxy Watch6 Largeen (44 mm) ja Galaxy Watch6 Classic Largeen (47 mm) perustuen näytön koon vertailu on 16 %.

[18] Galaxy Watch6 Small (40mm) ja Galaxy Watch6 Classic Small (43mm) näyttävät 33 prosenttia enemmän tekstiä näytöllä ja 13 prosenttia enemmän näppäimistön kokoa verrattuna Galaxy Watch5 ja Galaxy Watch4 Classic -malleihin.

[19] Verrattuna Galaxy Watch5 -sarjaan.

[20] Verrattuna Galaxy Watch5 -sarjaan.

[21] Galaxy Watch6 Small (40 mm) tarjoaa 30 prosenttia ohuemman kehyksen kuin Galaxy Watch5 Small (40 mm), kun taas Galaxy Watch6 Classic tarjoaa 15 prosenttia ohuemman pyörivän kehyksen kuin Galaxy Watch4 Classic.

[22] Saatavilla samsung.comista valikoiduilla markkinoilla.

[23] Myydään erikseen. Kellon rannekkeiden saatavuus voi vaihdella markkina- tai operaattorikohtaisesti.

[24] Verrattuna Galaxy Watch5 -sarjaan ja Galaxy Watch4 Classic -malliin.

[25] Samsungin suorittama testaus käyttämällä Galaxy Watch6:n ja Galaxy Watch6 Classicin (BT & LTE) esijulkaistua versiota, kummankin ollessa yhdistettynä Samsung-puhelimeen. Kaikki laitteet on testattu esijulkaisuohjelmistolla, Galaxy Watchin magneettipikalataus-USB-C-kaapelilla (EP-OR900) ja Samsungin 25W USB-C-virtalähteellä (EP-TA800). Latausaika vaihtelee alueen, asetusten, käyttötavan ja ympäristötekijöiden mukaan; todelliset tulokset voivat vaihdella. Samsungin 25W USB-C-virtalähde (EP-TA800) myydään erikseen.

[26] Tiettyjen sovellusten/ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella markkina-alueen, operaattorin tai yhdistetyn laitteen mukaan. Joistakin sovelluksista saatetaan periä tilausmaksu.

[27] Tiettyjen sovellusten/ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella markkina-alueen, operaattorin tai yhdistetyn laitteen mukaan. Joistakin sovelluksista saatetaan periä tilausmaksu.

[28] Tuettu Galaxy S9:ssä ja uudemmissa malleissa.

[29] Tämä ominaisuus edellyttää Galaxy Watch -sarjan yhdistämistä yhteensopivaan 2021 Smart TV:hen tai uudempaan. Saatavuus voi vaihdella markkinoiden, mallin ja liitettyjen laitteiden mukaan.

[30] Ominaisuus edellyttää, että käyttäjän kello on liitetty puhelimen kanssa ja että hän on kirjautunut samalle Samsung-tilille.

[31] Saatavuus voi vaihdella markkina- tai operaattorikohtaisesti. Tuetut mallit, värit, koot ja rannekkeet voivat vaihdella markkinan tai operaattorin mukaan.

[32] GPS-toiminto vaatii Internet-yhteyden. Voidaan käyttää LTE-malleissa ilman älypuhelinparia. Muut kuin LTE-mallit vaativat Bluetooth-yhteyden pariksi liitetylle älypuhelimelle.



Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden