Ohita
Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa – Unikko ja muut ikoniset kuviot saapuvat tyylikkäisiin lifestyle-lisätarvikkeisiin sekä The Frame -television taideteoksiin

Tiedote -

Samsung ja Marimekko yhdistävät voimansa – Unikko ja muut ikoniset kuviot saapuvat tyylikkäisiin lifestyle-lisätarvikkeisiin sekä The Frame -television taideteoksiin

Uuden kumppanuuden myötä Samsung ja suomalainen lifestyle-designyritys Marimekko julkaisevat rajoitetun ajan saatavilla olevan valikoiman Samsung-lifestyle-lisätarvikkeita, joita koristaa Marimekon ikoninen Unikko-kuvio. Lisäksi The Frame -televisio saa yli 40 Marimekko-taidekuvaa.

Espoo, Suomi – 31. tammikuuta 2024 – Johtava teknologiatoimija Samsung ja arvostettu suomalainen designtalo Marimekko julkaisevat yhteistyökokonaisuuden, joka liittää yhteen Marimekon optimistisen lifestyle-filosofian ja kuviotaiteen sekä Samsungin tavoitteen inspiroida maailmaa leikkisillä väreillä ja innovatiivisella designilla. Yhteistyö tuo Samsung Galaxy -tuotteisiin valikoiman lisätarvikkeita, joissa nähdään 60-vuotisjuhlavuottaan tänä vuonna viettävä ikoninen Unikko-kuvio. Lisäksi yli 40 ikonista Marimekko-taidekuvaa tulee saataville The Frame -televisioiden Samsung Art Store -kauppaan 1. helmikuuta 2024.

“Olemme Marimekossa aina arvostaneet kaunista ja hyvää arkea. Olemme innoissamme, että uusi yhteistyömme Samsungin kanssa tuo rohkeat kuviomme tarvikkeiden ja arkielämän taiteen avulla myös uusien yleisöjen saataville. Olemme erityisen iloisia, että yhteistyömme Samsungin kanssa juhlistaa Unikko-kuvion 60-vuotisjuhlavuotta”, sanoo Marimekon markkinointijohtaja Sanna-Kaisa Niikko.

Samsung Lifestyle Accessories: Unikko-kuvio kohtaa arkielämän tarvikkeet

Samsung on jo pitkään keskittynyt yhdistämään leikkisästi värejä ja muotoilua tuotteissaan, kuten Flip- ja Fold-puhelinmalleissa. Tänä vuonna yhtiö vie design-panostuksen uudelle tasolle laajentamalla lifestyle-valikoimaansa Marimekko-yhteistyön kautta.

Rajoitetun ajan saatavilla oleva yhteistyö yhdistää Marimekon ikonisen Unikko-kuvion valikoimaan Samsungin lisätarvikkeita, kuten puhelinten suojakuoria, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloita ja kellorannekkeita. Yhteistyön ansiosta erilaiset Samsung-käyttäjät voivat piristää arkeaan persoonallisella tyylillä ja väreillä, kiitos tarvikevalikoiman monipuolisuuden.

"Samsung on ylpeä yhteistyöstään pitkäaikaisen suomalaisen designtalon Marimekon kanssa”, sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom. “Kumppanuutemme mahdollistaa käyttäjillemme hauskasta, maailmalla tunnetusta suomalaisesta designista nauttimisen jokapäiväisten käyttöesineiden kautta, aina puhelimenkuorista kellorannekkeisiin. Samalla kumppanuus rikastuttaa lisätarvikekatalogiamme ja antaa pohjoismaisille Samsung-käyttäjillemme mahdollisuuden ilmaista itseään sekä nauttia näistä ikonisista lisätarvikkeista.”

Rajoitetun ajan saatavilla oleva valikoima lifestyle-lisätarvikkeita tulee saataville maaliskuusta 2024 alkaen Samsungin verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä valikoiduilla markkinoilla Pohjoismaista alkaen.

Samsung Art Store ja Marimekko: taide kohtaa innovaation

Samsungin sitoutuminen innovaatioihin saa tyylikkään käänteen, kun yhteistyö tuo Marimekon ajattomat taidekuvat saataville The Frame -televisioon. Kokoelma sisältää huolellisesti kuratoidun kirjaston, johon lukeutuu kolmekymmentä Marimekko-designia sekä kolme kausikokoelmaa. 12 designin kausikokoelmat vaihtuvat ympäri vuoden ja niiden avulla käyttäjät voivat muuntaa televisionsa kiehtovaksi taideteokseksi vuodenajan mukaan.

Kokoelma tarjoaa Samsung Art Storen tilaajille kattavan määrän Marimekon taidekuvia. Mukana on kuvioita muun muassa Unikko-kuosin ja yli 500 muun ikonisen printin luojalta Maija Isolalta; 70-luvulta lähtien Marimekossa työskennelleeltä palkitulta japanilaiselta suunnittelijalta Fujiwo Ishimotolta; orgaanisista muodoistaan ja rohkeista väreistään tunnetulta taiteilijalta Katsuji Wakisakalta; funktionaalisista ja ajattomista malleistaan kuuluisalta Vuokko Eskolin-Nurmesniemeltä sekä suunnittelija Maija Louekarilta, joka yhdistelee taidokkaasti viivapiirrosta ja vahvoja väripintoja.

“Samsung on iloinen voidessaan esitellä ensimmäistä kertaa suomalaista designia Samsung Art Storen kokoelmissa”, kertoo Sofia Monteiro, Samsung Art Storen European Product Manager. “Kumppanuutemme tuo ajattoman designin suoraan käyttäjiemme ulottuville ja tarjoaa heille mahdollisuuden personoida olohuoneensa ripauksella suomalaista luovuutta. Huolellisesti valitun kokoelman ajattomat ja tyylikkäät kuviot tuovat ikonista muotoilua käyttäjiemme koteihin.”

Taidekuvat ovat esillä Samsungin Art Store -tilauspalvelussa, joka on saatavilla yksinomaan The Frame -televisiomalleihin. Palvelun avulla käyttäjät voivat selata ja asettaa näytölle taideteoksia yli 2 500 teoksen valikoimasta. Kokoelma sisältää teoksia maailman tunnetuimmista museoista, gallerioista ja designtaloista, nyt myös Marimekolta. Täysi Art Store -tilaus sisältää yli 40 Marimekon taidekuvaa sekä pääsyn kaikkien museoiden, gallerioiden ja kumppaneiden yli 2 500 taideteoksen galleriaan 4,99 euron kuukausimaksulla.

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset:
Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti:
OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 167 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 30,4 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa, ja verkkokauppa palvelee asiakkaita 35 maassa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Aasian-Tyynenmeren alue ja Pohjois-Amerikka. Konsernin palveluksessa on noin 460 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.com

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden