Ohita
Samsung julkisti vuoden 2023 Smart Monitor -mallistonsa

Tiedote -

Samsung julkisti vuoden 2023 Smart Monitor -mallistonsa

Samsungin tuore 2023 Smart Monitor -näyttövalikoima sisältää päivityksiä, jotka maksimoivat tuottavuuden ja luovat entistä yksilöllisempiä kokemuksia

Samsung on julkaissut tänään vuoden 2023 Smart Monitor -mallistonsa maailmanlaajuisesti[1]. Samsungin uudet M8-, M7- ja M5-näytöt (mallinimet: M80C, M70C, M50C) antavat käyttäjille mahdollisuuden räätälöidä näyttönsä oman tyylinsä ja tarpeidensa mukaan, on kyse sitten viihteen katsomisesta tai työnteosta.

"Nostamme maailmanlaajuisesti rimaa älykkäiden näyttöjen kohdalla uuden mallistomme avulla ja erityisesti parannellulla M8-mallillamme. Viihde, pelaaminen, tuottavuus, muotoilu ja yksilöity käyttömukavuus: yksi näyttö voi tarjota tämän kaiken”, kertoo Hoon Chung, Samsung Electronicsin Visual Display -liiketoiminnan johtaja.

Samsungin vuoden 2023 Smart Monitor -malliston ensimmäiset uudet mallit saapuvat myyntiin Pohjoismaihin elokuussa. Tämän vuoden M8-sarjan mallien Suomen hintojen odotetaan olevan 799–999 euroa, M7-sarjan 649–699 euroa ja M5-sarjan 399–499 euroa.

Tyylikästä muotoilua tilaan kuin tilaan

Mallisto koostuu yhdeksästä monipuolisesta näytöstä, jotka on suunniteltu täyttämään erilaisten käyttäjien tarpeet. M8-, M7- ja M5-älynäytöt ovat saatavilla useissa eri väreissä ja kaikki kolme mallia ovat saatavilla sekä 32- että 27-tuumaisina. M8, jossa on UHD-resoluutio ja 400 nitin enimmäiskirkkaus, on saatavilla valkoisena (Warm White), vaaleansinisenä (Daylight Blue), vaaleanpunaisena (Sunset Pink) ja vihreänä (Spring Green)[2]. M7-näyttö UHD-resoluutiolla ja 300 nitin enimmäiskirkkaudella on saatavilla valkoisena, kun taas M5-näytön Full HD -resoluutiolla voi valita joko tyylikkään mustana tai valkoisena.

M8- ja M7-mallit ovat erittäin ohuita, ollen vain 11,39 mm paksuja näytön ohuimmasta kohdasta. M8- ja M7-mallien takaosaan on lisätty tyylikäs kalanruotokuvio. Kallistustuella varustettu, korkeussäädettävä jalusta auttaa M8-käyttäjiä säätämään katselukulmaa aina tarpeen vaatiessa. Näyttöä voidaan myös kääntää 90 astetta pystyyn, jolloin pitkien tiedostojen selailu muuttuu helpommaksi.

Näytöt, jotka määrittelevät älykkään viihteen uudelleen

Vuoden 2023 Smart Monitor M8-malli on saanut useita päivityksiä ja ominaisuusparannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna. 4K-tarkkuuden, HDR 10+ -tuen[3] ja 400 nitin enimmäiskirkkauden ansiosta M8 tarjoaa korkeatasoisen kuvanlaadun. M8-käyttäjät pääsevät helposti Samsungin Gaming Hubiin, monipuoliseen suoratoistopalveluun, sekä Smart Hubiin, jonka kautta käyttäjä pääsee käsiksi muun muassa Prime Videon, Netflixin sekä YouTuben tarjontaan. Sekä M8- että M7-mallit tukevat jopa 99 % sRGB-väriskaalaa, herättäen kaiken sisällön eloon upeissa väreissä, mikä on tärkeää etenkin luovan alan työntekijöille.

Päivitetty näyttömallisto takaa maksimaalisen tuottavuuden

Vuoden 2023 valikoimaa on kehitetty tehden etätyöskentelystä entistä saumattomampaa ja vaivattomampaa. Tietokonetta ei enää tarvitse kantaa mukana, sillä Smart Monitor osaa muodostaa etäyhteyden langattomasti tietokoneisiin ja mahdollistaa niiden peilaamisen etätyöskentelyä varten. M8-mallissa on magneettinen ja irrotettava kamera, joten lisäosien ostamiselle ei ole enää tarvetta. Sen SlimFit-kamera[4] tukee FHD-tarkkuutta ja videoneuvottelutoimintoja. Käyttäjät voivat lisäksi nyt muodostaa yhteyden Google Meetiin ja muihin sovelluksiin hyödyntäen Auto Framing[5]-ominaisuuksia kokouksissa. Lisäksi Multi View -toimintoa on päivitetty ja se mahdollistaa nyt Microsoft 365:n ja selainsovelluksen käytön koko näytön tilassa, mikä osaltaan vähentää tarvetta vaihtaa sovelluksia[6].

Kaikkien 2023 Smart Monitor -mallien käyttöliittymän parantamiseksi hiiren ja näppäimistön ohjaustoimintoja on lisätty moniin sovelluksiin, mukaan lukien SmartThings ja Smart Hub. Näin käyttäjät voivat vaivattomasti selata suosikkisisältöään ilman kaukosäädintä.

Päivitetyt näytöt uusilla yksilöllisillä ominaisuuksilla

Käyttäjät voivat helposti hallita kaikkia kotona olevia IoT-laitteita yhdeltä näytöltä sisäänrakennetun IoT-keskuksen avulla, joka tukee Zigbee- ja Thread-tekniikoita[7]. M8- ja M7-malleissa on myös sisäänrakennetut ääniohjauksen avustajat, mukaan lukien Bixby ja Amazon Alexa[8], joiden avulla käyttäjät voivat ohjata näyttöä äänellään. M8- ja M7-mallit tukevat myös Far Field Voice -toimintoa sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta, joka mahdollistaa näytön puheohjauksen.

Uusi My Contents -ominaisuus, joka on nyt saatavilla vuoden 2023 Smart Monitor -malleissa, antaa käyttäjille mahdollisuuden nopeaan pääsyyn hyödyllisen tiedon äärelle. Kun näyttö on valmiustilassa ja havaitsee aikaisemmin rekisteröidyn älypuhelimen Bluetooth Low Energy (BLE) -toiminnon kautta, näyttö käynnistyy esitellen käyttäjän valokuvia, paikalliset säätiedot ja paljon muuta yhdellä silmäyksellä. Näyttö palaa valmiustilaan, kun älypuhelin on kantaman ulkopuolella.

Tekniset tiedot


[1] Lanseerauksen aikataulu vaihtelee alueittain.

[2] Malleja väreissä vaaleanpunainen, vihreä ja sininen tulee saataville rajoitettu erä.

[3] M7- ja M5 -mallit tukevat HDR10:a.

[4] Kamera sisältyy M8-malliin. M7- ja M5-malleissa kamera on ostettava erikseen.

[5] Auto Framing -toiminnot eivät toimi, kun näyttö on yhdistetty tietokoneeseen, vaan ne toimivat ainoastaan käytettäessä sisäänrakennettua sovellusta.

[6] M8- ja M7-mallit tukevat koko näytön moninäkymätilaa (Full Screen Multi View).

[7] M7- sekä M5 -mallit vaativat Zigbeen käyttöä varten dongle-keskittimen.

[8] Bixby tukee yhdeksää eri kieltä: EN (US/GB/IN), KR, GE, FR, IT, ES, PT (BR). Amazon Alexan tuki ulottuu 13 kieleen: EN (US/GB/IN/AU), DE, ES (ES/US/MX), FR (FR/CA), IT, PT (BR), HI.

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden