Ohita
Samsung Smart Hubiin tulee saataville uusia pelisovelluksia

Tiedote -

Samsung Smart Hubiin tulee saataville uusia pelisovelluksia

Samsung Nordic julkaisee heinäkuun ensimmäisellä viikolla uusia pelisovelluksia älytelevisioihinsa. Muun muassa NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia ja Xbox tulevat saataville pilvipelaamisen kautta.

Samsung Nordic on ilmoittanut lisäävänsä osaan vuoden 2022 älytelevisioistaan sekä Smart Monitor -näyttöihin uusia pelisovelluksia, kuten Xboxin. Sovellukset tulevat saataville ohjelmistopäivityksen kautta, joka julkaistaan alustasta riippuen heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Lisäyksen avulla pelaajat pääsevät jatkossa entistä helpommin suosikkipeliensä pariin. Xboxin lisäksi myös NVIDIA GeForce NOW ja Google Stadia tulevat saataville Samsung-älytelevisioissa ja Smart Monitoreissa.

- Xbox on ollut aiemminkin Samsungin integroitu kumppani ja se jakaa visiomme ja sitoutumisemme tavoitella parasta mahdollista pelikokemusta kotioloissa. Olemme innoissamme voidessamme syventää kumppanuuttamme Xbox-sovelluksen avulla, joka antaa Samsung Smart TV -käyttäjille pääsyn satoihin Xbox Game Pass -peleihin. Jatkossa käyttäjämme voivat pelata suosikkipelejään entistä helpommin, sanoo Niilo Kokko, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden koulutusvastaava.

Tämän vuoden Smart TV- ja Smart Monitor -valikoiman edistyneiden liikkeenparannusten ja pelien suorituskykyteknologian ansiosta käyttäjille on tarjolla entistä laadukkaampi pelikokemus.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB