Ohita
Samsungin 4TB SSD 990 PRO -kovalevyt tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä ja kapasiteettia pelaajille ja sisällöntuottajille

Tiedote -

Samsungin 4TB SSD 990 PRO -kovalevyt tarjoavat äärimmäistä suorituskykyä ja kapasiteettia pelaajille ja sisällöntuottajille

990 PRO ja 990 PRO jäähdytyselementillä tarjoavat luokkansa parhaita satunnaisia lukunopeuksia jopa 1600K IOPS:ään asti


Maailman johtava edistyneen muistiteknologian valmistaja Samsung Electronics on julkaissut uuden neljän teratavun (TB) tallennuskapasiteettivaihtoehdon SSD 990 PRO -sarjaansa. 990 PRO -sarja koostuu tehokkaista PCIe [1] 4.0 SSD-kovalevyistä, jotka saavat virtansa Samsungin kahdeksannen sukupolven V-NAND (V8) -tekniikasta ja parannellusta patentoidusta ohjaimesta.


Äärimmäisellä nopeudella ja huipputehokkuudella varustettu 990 PRO -sarja on optimoitu suuria datamääriä vaativia tehtäviä varten, kuten 3D/4K-grafiikkatyöhön, data-analytiikkaan ja korkealaatuisille peleille tehden siitä ihanteellisen SSD-aseman nykypäivän pöytätietokoneille, kannettaville tietokoneille, pelikonsoleille ja tietokonejärjestelmille. 990 PRO -sarjan paranneltu kokonaistavun (TBW) luokitus 2400 TB:n asti takaa paremman SSD-luotettavuuden ja pitkäikäisyyden, mikä on ihanteellinen ratkaisu erittäin vaativaa työmäärää ja suurta tallennuskapasiteettia vaativille.


"Nykypäivän pelaajat ja luovat ammattilaiset tarvitsevat yhä suuremmalla kapasiteetilla ja suorituskyvyllä varustettuja SSD-kovalevyjä. Samsung vastaa tarpeisiin julkaisemalla täydellisenä tallennusratkaisuna uuden 4TB SSD 990 PRO:n. Korkearesoluutioisen sisällön ja erittäin nopeiden tietojenkäsittelynopeuksien kysyntä kasvaa jatkuvasti, jonka vuoksi korkean suorituskyvyn NVMe[2] -tallennustila on nykyään kuluttajien keskeisin vaatimus”, Hangu Sohn, Samsungin Memory Brand Product Biz -tiimin varapääjohtaja.


Luokkansa paras suorituskyky ja kapasiteetti


Samsungin V8-tekniikalla ja parannellulla ohjaimella varustettu 4TB 990 PRO antaa lähes maksimaalisen suorituskyvyn PCIe 4.0 -käyttöliittymässä. Sekventiaalinen lukunopeus yltää jopa 7 450 megatavuun sekunnissa (MB/s) ja kirjoitusnopeus vastaavasti jopa 6 900 megatavuun sekunnissa (MB/s). Vastikään laajennettu 4TB kapasiteetti mahdollistaa paremmat satunnaiset luku- ja kirjoitusnopeudet jopa 1 600 000 ja 1 550 000 IOPS:iin[3] tehden kovalevystä ihanteellisen ratkaisun huipputason suorituskykyä ja tallennustilaa etsiville pelaajille, luoville ammattilaisille ja tekniikan harrastajille.


Kuluttajille suunnatuista SSD-kovalevyistä markkinoiden[4] nopeimmalla satunnaislukusuorituskyvyllä ja PCIe 4.0 -käyttöliittymällä varustettu 4TB 990 PRO vähentää merkittävästi pelien keskeytyksiä ja nopeuttaa korkealaatuisten videoiden lataamista parantaen näin pelikokemusta. Huippuluokan peleissä, jotka tukevat viimeisintä pelinlataustekniikkaa, 990 PRO -sarja voi auttaa vähentämään viivettä ja käyttäjät pääsevät nauttimaan reaaliaikaisista pelikokemuksista aina korkeatasoisena pysyvässä kuvanlaadussa (FPS).


Paranneltu tehokkuus ja luotettava lämmönhallinta


990 PRO -sarja saavuttaa läpimurron tehokkuudessa eli jopa 50-prosenttisen suorituskyvyn parannuksen aiempaan 980 PRO -sarjaan verrattuna. Muita parannuksia ovat nikkelipinnoitettu ohjain sekä SSD-kovalevyn taustaosan lämmönlevitin, joka huolehtii optimaalisen lämpötilatason ylläpidosta ja minimaalisista suorituskyvyn vaihteluista ajan mittaan. Jäähdytyselementillä varustettu 990 PRO on varustettu tehokkaalla, ohuella jäähdytyselementillä antaen käyttäjille täyden kokemuksen jatkuvasta korkean suorituskyvyn laskenta- ja peliominaisuuksista. Lisäksi asema on yhteensopiva uusimpien pelikonsolien kanssa, jolloin se voi nopeuttaa pelin asennus- ja latausaikoja sekä estää samalla ylikuumenemisesta johtuvia suorituskyvyn laskuja.


Yksipuolinen 4TB SSD erittäin ohuille kannettaville tietokoneille


Samsungin V8 1Tb korkeatiheyksisen NAND:n ja muistin pinoamistekniikan ansiosta 4TB 990 PRO on suunniteltu yksipuolisella M.2-formaatilla, mikä tekee siitä ohuemman verrattuna muihin kaksipuolisiin M.2 SSD-levyihin. Tämä vapauttaa käyttäjät huolista, joita voi syntyä, kun kaksipuolisia M.2 SSD-levyjä asennetaan erittäin ohuisiin kannettaviin tietokoneisiin, kuten muiden komponenttien vahingoittumisriskistä tai siitä, että SSD-levyä ei pystytä asentamaan. Yksipuolinen M.2-formaatti luo runsaasti tallennuskapasiteettia ja kestävää suorituskykyä.


Samsung Magician -ohjelmisto ja saatavuus


Samsung Magician -ohjelmisto varmistaa SSD-levyjen optimaalisen suorituskyvyn pitämällä ohjelmistot, ohjaimet ja muut asetukset ajan tasalla, samalla kun se tarjoaa joustavuutta mukauttaa tehon ja suorituskyvyn optimointia käyttäjien mieltymysten mukaan. Lisäksi ohjelmisto tukee RGB-toiminnallisuutta jäähdytyselementillä varustetussa 990 PRO:ssa, jolloin pelaajat voivat halutessaan mukauttaa väri- ja LED-tehosteita. Magician 8.0:n uusi versio julkaistaan syyskuussa 2023, ja se on integroitu ohjelmistoratkaisu SSD-levyille, kannettaville SSD-levyille, muistikorteille ja USB-tikuille.


Jäähdytyselementillä varustetun 990 PRO:n ja 990 PRO:n 4TB kapasiteetin mallit tulevat saataville lokakuun 2023 alussa. 990 PRO -sarjan 1TB ja 2TB kapasiteetin mallit ovat jo ostettavissa. Lisätietoja osoitteessa https://www.samsung.com/fi/memory-storage/all-memory-storage/


Samsung SSD 990 PRO | 990 PRO jäähdytyselementillä -mallien tekniset tiedot[1] PCIe: Peripheral Component Interconnect express.

[2] NVMe: Non-volatile Memory Express.

[3] IOPS: Tulo-/lähtötoiminnot sekunnissa.

[4] Elokuusta 2023 lähtien markkinoiden nopein satunnaislukusuorituskyky PCIe 4.0 -käyttöliittymien kuluttajakäyttöön tarkoitetuista SSD-levyistä, joiden satunnainen lukunopeus on jopa 1 600 000 IOPS ja satunnainen kirjoitusnopeus jopa 1 550 000 IOPS.

[5] NVM Express® -mallimerkki on NVM Express, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

[6] 1 Gt = 1 000 000 000 tavua IDEMA:n mukaan. Tietty osa kapasiteetista voidaan käyttää järjestelmätiedostoon ja ylläpitoon, joten todellinen kapasiteetti voi poiketa tuotteen etiketissä ilmoitetusta.

[7] Perättäiset ja satunnaiset suorituskykymittaukset perustuvat IOmeter1.1.0:aan. Suorituskyky voi vaihdella SSD-levyn laiteohjelmistoversion, järjestelmälaitteiston ja kokoonpanon mukaan.

Testijärjestelmän kokoonpano: AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor CPU@3.80GHz, DDR4 3600MHz 16GBx2 (PC4-25600 Overclock), Windows 10 Pro 64bit, ASRock-X570 Taichi

[9] Samsung Electronics ei ole vastuussa mistään menetyksistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Samsung Electronics -tuotteeseen sisältyvien tietojen tai muiden tietojen menetyksestä tai voiton tai tulon menetyksestä, joka käyttäjälle voi aiheutua. Lisätietoja takuusta on osoitteessa samsung.com/SSD tai semiconductor.samsung.com/internal-ssd/

[10] Viisi vuotta tai total bytes written (TBW), riippuen kumpi tulee ensin. Lisätietoja takuusta löytyy pakkauksen liitteenä olevasta takuuasiakirjasta.


Lisätiedot: 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden