Ohita
​Samsungin Chef Collection -keittiökonemallisto saapuu Suomeen

Tiedote -

​Samsungin Chef Collection -keittiökonemallisto saapuu Suomeen

Tänä vuonna Samsung muuttaa tapaa säilyttää, valmistaa ja kypsentää ruokaa. Uusi Chef Collection -keittiömallisto on osoitus Samsungin intohimosta innovoida. Malliston laitteiden suunnittelussa on hyödynnetty Michelin-huippukokkien tietämystä ja kokemusta.

MONTE CARLO, 5. helmikuuta 2015 - Hyvä ruoka perustuu aina hyviin raaka-aineisiin. Ja ketkä tietäisivätkään paremmin kuin kokit, miten ruokaa kuuluu valmistaa ja raaka-aineita säilyttää.

Samsungin uutuusmallisto suunniteltiin yhteistyössä Club De Chefsin Michelin-kokkien kanssa. Mukana oli huippukokkeja eri puolilta maailmaa ja tuloksena on keittiökonemallisto, joka vie ruoan laiton uudelle tasolle. Alla malliston tähdet:

Wifi-ohjattava uuni NV9900

Samsung esitteli viime vuonna Wifi-ominaisuuksilla varustetun WW9000-pesukoneen. Nyt on verkkoon kytkeytyneiden keittiökoneiden vuoro. Samsungin älykkään Chef Collection -uunin avulla ei enää tarvitse juosta keittiöön tarkistamassa ajastinkelloa, eikä myöskään tarvitse kuumeisesti etsiä sopivaa paistolämpötilaa. NV9900:ssä on sisäänrakennettu Wifi-yhteys, joka toimii Samsung Smart Home -sovelluksen kanssa. Smart Home -sovelluksen kautta voi helposti seurata ja säätää lämpötilaa sekä paistoaikaa suoraan älypuhelimella. Sovelluksessa on valittavissa yli 80 ruoanlaitto-uuniohjelmaa ja Gourmet Vapour Technology -pitää huolen, että kuuma ilma levitetään kiertoilman avulla kauttaaltaan niin, että lämpötila ja kosteustaso säilyvät aina tasaisina. Tuloksena on sisältä maukas ja ulkopuolelta näyttävä paistotulos. Uunin painikkeet ja nupit on korvattu helppokäyttöisellä 4,6 tuuman LCD-kosketusnäytöllä.

Lämpötilatarkka jääkaappi RB8900

Chef Collectionin -jääkaappi RB8900 pitää ruoan täsmällisesti juuri oikeassa lämpötilassa. Precise Chef Cooling -toiminto pitää huolen, ettei lämpötilanvaihtelu ylitä ± 0,5 astetta. Lisäksi Chef Zone -säilytyslokeron lämpötilaa voi säätää erikseen käyttäjien suosimiin raaka-aineiden, kuten kalan ja lihan säilytysvaatimusten mukaisesti. Näyttävä RB8900 on suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen keittiön sisustuksen kanssa. Jääkaapissa on käytetty Space MAX -lämpöeristystekniikka, joka mahdollistaa 30 prosenttia enemmän säilytystilavuutta perinteiseen jääkaappiin verrattuna. RB8900 tarjoaa enemmän sisätilavuutta, kuitenkaan ulkomittoja kasvattamatta.

Intuitiivinen Induktiokeittotaso NZ9900

Chef Collectionin NZ9900-induktioliedessä on toiminto, jonka ansioista ei tarvitse arvuutella induktiolevyjen lämpötiloja. Virtual Flame Safety Technology -toiminto heijastaa virtuaaliset liekit kattilan tai pannun kylkeen, mikä auttaa hahmottamaan kunkin vyöhykkeen sen hetkistä lämpötilaa. Toiminto on kätevä visuaalinen apu etenkin niille, jotka ovat tottuneet arvioimaan lämpötasoa kaasuliekin perusteella. Lisäksi Samsungin uutuusliedessä on mattapinta, joka on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Vallankumouksellinen astianpesukone DW9000

Samsung DW9000:n astianpesukone on varustettu Samsungin omalla Waterwall-tekniikalla. Toisin kuin perinteiset astianpesukoneet, jotka levittävät vesisuihkut pyörivin liikkein, Waterwall-tekniikka perustuu koneen pohjassa oleviin suihkuttimiin, jotka luovat laajan, koko astianpesukoneen leveyden kattavan vesiseinämän. Waterwall pesee likaisimmatkin astiat puhtaaksi koneen jokaista kulmaa myöden. Mukana on myös Zone Booster -toiminto, jolla likaisimmat ruoanlaittoastiat ja arkiastiat voi pestä samanaikaisesti. Kone osaa pestä koneen toiselle puolelle asetetut vuoat ja kattilat tehokkaasti, kun se samalla pesee hellävaraisemmin koneen toiselle puolelle sijoitetut arkiastiat.

Yllämainittujen koneiden lisäksi Chef Collection -mallistoon kuuluu kaikki muut keittiön kodinkoneet, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden, josta voi olla ylpeä.

Samsung Chef Collection tulee kauppoihin Suomessa keväällä 2015.

Suositushinnat:
NV9900: 1599€

RB8900:1499€

NZ9900: 1399€

DW9000: 1199€

NK9000: 1199€

NL7000: 549€

NQ9000: 1199€

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Raine Lindqvist, kodinkoneiden myyntipäällikkö, r.lindqvist@samsung.com, p. +358 40 707 8747

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Aiheet


Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Liittyvä sisältö

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB