Ohita
Samsungin TV-uutuudet vuodelle 2024 ovat nyt myynnissä Suomessa

Tiedote -

Samsungin TV-uutuudet vuodelle 2024 ovat nyt myynnissä Suomessa

Samsung vie vuonna 2024 AI TV -tuotteet uudelle tasolle. Yhtiön uusimmat televisiot ovat nyt saatavilla Suomessa.

Samsungin vuoden 2024 TV-mallisto on nyt saatavilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Yhtiön uusimmissa televisioissa on monia älykkäitä ominaisuuksia, kuten AI Energy Mode, joka auttaa käyttäjää tarkkailemaan TV-laitteen energiankulutusta. Uudet AI-suorittimet taas mahdollistavat muun muassa katsotun sisällön skaalauksen korkealaatuisemmaksi. Lisäksi valikoiman lippulaivamalli on muotoiltu näyttämään ilmassa leijuvalta.

Alla kooste vuoden tärkeimmistä uutuuksista QLED, OLED ja Lifestyle-valikoimissa. Koko valikoiman ajantasaisine hinta- ja saatavuustietoineen löydät Samsungin verkkokaupasta osoitteesta Samsung.com. Verkkokaupassa on myös 2. kesäkuuta asti käynnissä kampanja, jossa valikoidun 2024-TV:n ostaja saa uuden S-sarjan soundbar-kaiuttimen tai Music Frame -kaiuttimen kaupan päälle (arvo jopa 899 €). Lisätietoja kampanjasivulla.

Samsungin paras QLED ja uusi leijuva muotoilu: Samsung QN900D

Samsungin vuoden 2024 lippulaivatelevisio on Neo QLED 8K QN900D, joka kutsuu käyttäjänsä AI TV -aikakauteen. Laitteessa on innovatiivinen NQ8 AI Gen3 -suoritin, joka kahdeksankertaistaa käytettyjen neuroverkkojen määrän aiemmasta. Lopputuloksena on televisio, joka kykenee toistamaan pienimmätkin yksityiskohdat tarkasti ja terävästi. Suurimmat uudistukset löytyvätkin laitteen AI-ominaisuuksista:

  • 8K AI Upscaling Pro skaalaa älykkäästi elokuvien, sarjojen ja videopelien kuvanlaatua ylöspäin. Lopputuloksena on upea kuva jopa matalamman resoluution sisältöä katsottaessa.
  • AI Motion Enhancer Pro tunnistaa katseltavan urheilulajin ja säätää kuvaa sen mukaan. Tällöin pallot ja kiekot näkyvät paremmin, mikä tekee urheilusta helpompaa seurata.
  • Active Voice Amplifier Pro auttaa erottamaan dialogin taustaääniraidasta, jolloin katsoja kuulee jokaisen sanan selkeästi.

QN900D:n Infinity Air -jalusta on muotoilun taidonnäyte, sillä sen tiettyyn kulmaan asetettu peilipinta luo vaikutelman ilmassa leijuvasta televisiosta. Mahdollisimman pieniksi muotoillut näytönreunukset vahvistavat entisestään vaikutelmaa leijuvasta kuvasta sekä auttavat sisältöihin syventymisessä.

QN900D on saatavilla 65, 75 ja 85 tuuman koossa, ja sen suositushinnat alkavat 5 799 €:sta. Samsungin verkkokaupassa on myös käynnissä kampanja, jossa nopeimmat Neo QLED 8K TV:n ostajat saavat Bespoke Jet AI -varsi-imurin kaupan päälle.


Parannettu OLED ilman heijastuksia: Samsung S95D

Samsungin kaikkien aikojen kirkkaimmat OLED-TV-näytöt ovat nyt saatavilla. Vuoden 2024 4K-huippumalli OLED S95D on 20 prosenttia aiempia malleja kirkkaampi säilyttäen samalla syvän mustan ja lisäämällä värien tarkkuutta tekoälytekniikan avulla. Malliston uudistuksiin lukeutuu myös erityisesti vuoden 2024 OLED-näytöille suunniteltu OLED Glare Free -teknologia. Se lisää näytölle heijastuksia ehkäisevän pinnan, joka vähentää tarvetta pimentää TV-huone muilla keinoilla, kuten sälekaihtimilla ja verhoilla.

Samsung S95D:n suositushinta 65-tuumaisena on 3 699 €. Malli on saatavilla myös 55- ja 77-tuumaisena.


Älykäs 4K teräväpiirtoviihteeseen: Samsung QN95D

Samsung Neo QLED 4K QN95D sisältää NQ4 AI Gen2 -suorittimen, joka edustaa Samsungin parasta teknologiaa tekoälypohjaisissa 4K-televisioissa. Tässä Samsungin päivitetty Tizen-käyttöjärjestelmä pääsee oikeuksiinsa: käyttäjät löytävät yhdestä paikasta kaiken tarvitsemansa, kuten suositellut sovellukset, suosikkielokuvat- ja sarjat, pilvipohjaiset pelit sekä maksutonta TV-viihdettä Samsung TV Plus -palvelun kautta.

QN95D skaalaa jopa matalamman tarkkuuden sisällöt 4K-katseluelämyksiksi 4K AI Upscaling -teknologian avulla. Pelaajille on tarjolla useita pelikokemusta hiovia tekoälytoimintoja, kuten AI Auto Game Mode, joka tunnistaa automaattisesti pelattavan pelin ja muuttaa television asetuksia sen mukaisesti.

Samsung 4K QN95D on saatavilla 55-85 tuuman kokoluokissa. 65-tuumaisen mallin suositushinta on 3 699 €.


Tämän vuoden The Frame tuo mukanaan uusia taide-elämyksiä

Monien muiden tuotelanseerausten ohella Samsung tuo päivityksiä Lifestyle TV -valikoimaansa. Vuoden 2024 versio The Frame -suosikkimallista parantaa taide-elämyksiä uudella taiteen suoratoisto-ominaisuudella. Päivityksen myötä Samsung tarjoaa joka kuukausi 20 tarkoin valittua teosta tunnetuilta taiteilijoilta ja instituutioilta The Frame -television ruudulla esiteltäväksi - maksutta. Tämän myötä käyttäjät saavat esimakua Art Store -taidekaupan monipuolisesta tarjonnasta, joka pitää sisällään yli 2 500 taideteosta[1].


Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

[1] Art Storen kaikki teokset ovat vapaasti käytettävissä tilaajille hintaan 4,99 € / kk.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden