Ohita
Samsungin uusi Odyssey-pelinäyttömallisto on nyt saatavilla Pohjoismaissa

Tiedote -

Samsungin uusi Odyssey-pelinäyttömallisto on nyt saatavilla Pohjoismaissa

Samsung Nordic tuo markkinoille kaksi uutta tuotetta Odyssey-valikoimaan: Odyssey Neo G7:n ja Odyssey Neo G8:n.

Samsung Electronics julkaisee nyt vuoden 2022 mallit Odyssey Neo G7 ja Odyssey Neo G8 -näytöistä Pohjoismaissa. Julkaisu vahvistaa Odyssey Neo G8:n johtavaa asemaa alalla aidon pelikokemuksen tarjoajana. Se on ensimmäinen pelinäyttö, joka on varustettu 240 hertsin virkistystaajuudella ja 4K-kuvanlaadulla. 32-tuumainen Odyssey tarjoaa realistisen kuvanlaadun, nopeat vasteajat ja korkealaatuisen suorituskyvyn.

- Olemme iloisia voidessamme esitellä uudet Odyssey-näyttömme, joiden pelinäytöissä uusi 4K-kuvanlaatu tuo lisää mahdollisuuksia käyttäjillemme. Odyssey tarjoaa upeita toimintoja ja todentuntuisen kuvanlaadun tarjoten täysin uudenlaisen pelikokemuksen, sanoo Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Odyssey Neo G8 (mallinimi: G85NB)

Uusi 32-tuumainen Odyssey Neo G8 on maailman ensimmäinen ja nopein näyttö, joka yhdistää 4K (3840 x 2160) -kuvanlaadun, 1000R kaarevan VA-paneelin ja Quantum Matrix -tekniikan. 4K-resoluutiota tukee myös väriavaruus, joka on jopa 95 prosenttia DCI-P3 -värivalikoimasta. Suunnittelu on saanut inspiraationsa Odyssey Neo G9:n ikonisesta tyylistä, jossa yksinkertainen ulkoasu on paketoitu täyteen huippuluokan peliominaisuuksia.

Yhdessä AMD FreeSync Premium Pron kanssa pelimonitori mahdollistaa jopa 240 hertsin virkistystaajuuden ja vain yhden millisekunnin vasteajan, mikä varmistaaa käyttäjälle mahdollisuuden pelata korkeimmalla tasolla eri ympäristöissä. Odyssey Neo G8 käyttää myös Quantum Mini LED -tekniikkaa, joka tarjoaa hienon ja tarkan hallinnan tiheään pakatuista LEDeistä. Tämän ansiosta pelaajat näkevät sekä tummat että kirkkaat alueet sisällöstä selkeästi.

Odyssey Neo G8:ssa on myös laaja valikoima innovatiivisia ominaisuuksia, jotka parantavat pelikokemusta. Näyttö on varustettu muun muassa uudella Matte Display -näyttötekniikalla. Tekniikka suojaa heijastuksilta, mikä voi minimoida häiriötekijöitä. Lisäksi näytössä on korkeussäädettävä jalusta (HAS), kääntö- ja kallistustoiminto sekä VESA-yhteensopiva kiinnitys, joiden avulla käyttäjä voi lisätä pelipisteensä mukavuutta.

Odyssey Neo G7 sai äskettäin tunnustusta innovatiivisesta teknologiastaan, ja se nimettiin CES 2022 Best of Innovation -voittajaksi ja innovaatiopalkinnon saajaksi.

Odyssey Neo G7 (mallinimi: G75NB)

Samsung laajentaa valikoimaansa myös uudella Odyssey Neo G7 -näytöllä. Näytössä on 32 tuuman 4K (3840 x 2160) -kuvanlaatu ja 1000R kaareva VA-paneeli, jopa 165 hertsin virkistystaajuus ja yhden millisekunnin vasteaika, mikä tarjoaa erittäin hyvän suorituskyvyn pelaamiseen.

Odyssey Neo G7 -näytössä on monia samoja ominaisuuksia kuin Odyssey Neo G8 -mallissa, mukaan lukien AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED -tekniikka, 2000 nitin huippukirkkauteen yltävä Quantum HDR 2000 sekä todenmukainen kontrastisuhde.

Näytön jalusta parantaa suorituskykyä, tuottavuutta ja mukavuutta käytön aikana. Pelaaja myös pääsee käsiksi sisältöönsä nopeammin ilman kuvanlähteiden selaamista. Näyttö tunnistaa sisällön välittömästi tietokoneen käynnistyksen yhteydessä ja vaihtaa kuvanlähteiden välillä.

Odyssey G4 (mallinimi: G40B)

G40B on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka etsivät näyttöä, jossa on kaikki tärkeät peliominaisuudet yhdistettynä futuristiseen muotoiluun. Odyssey G4 on saatavilla 25- ja 27-tuumaisena sekä Full HD -resoluutiolla (1920 x 1080). Malli tarjoaa nopean virkistystaajuuden 240 hertsiin asti, 1 millisekunnin vasteajan, IPS-paneelin laajalla katselukulmalla ja HDR10-tuen korkeatasoiseen pelikokemukseen. Sitä vahvistavat entisestään AMD FreeSync Premium ja sujuvan pelaamisen takaava G-SYNC -yhteensopivuus. Mukavan peliasennon löytämistä auttavat korkeussäädettävä jalusta ja mahdollisuus kääntää ja kallistaa näyttöä.

Lisätietoja Samsung Odysseysta on osoitteessa https://www.samsung.com/fi/.

Suositellut hinnat:

  • Odyssey Neo G8 – 1489 €
  • Odyssey Neo G7 – 1309 €
  • Odyssey G4 27" – 399 €
  • Odyssey G4 25" – 349 €

Tekniset tiedot:


Lisätietoa: www.samsung.com


Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB