Ohita
Samsungin uusi SSD-levy T9 tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattikäyttöön

Tiedote -

Samsungin uusi SSD-levy T9 tarjoaa ensiluokkaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ammattikäyttöön

T9 on Samsungin ensimmäinen SSD-levy, jossa on USB 3.2 Gen 2x2 -liitäntä, joka tarjoaa jopa 2 000 Mt/s:n luku- ja kirjoitusnopeuden. Kaksi kertaa edeltäjiään nopeammalla nopeudella käyttäjät voivat siirtää 4 gigatavun videon noin kahdessa sekunnissa. Samoin, 4 teratavun enimmäiskapasiteetti tarjoaa runsaasti tallennustilaa ammattilaiskäyttöön.

Samsung Electronics, maailman johtava edistyneen tallennusteknologian valmistaja, esittelee tänään tiistaina 3.10.2023 uuden T-sarjan kannettavan SSD-levyn, T9:n. T9 on suunniteltu tietoturvallisuus edellä, tarjoten samalla käyttäjille nopeamman siirtonopeuden ja runsaan tallennustilan, joka kulkee aina matkassa mukana.

”Edistykset korkearesoluutioisissa kuvissa ja 4K-videoiden kasvava suosio asettavat ammattimaiset sisällöntuottajat haasteen eteen, kun tarve siirtää suuria datamääriä saumattomasti on entistä tärkeämpää”, sanoo Hangu Sohn, Samsung Electronicsin Memory Brand Product Biz Teamin johtaja. ”T9 tarjoaa ammattilaisille ratkaisun helpottaakseen heidän datahallintansa haasteita, jatkaen Samsungin pyrkimystä tarjota luovan alan ammattilaisille täysi vapaus keskittyä vain luovaan prosessiin.”

T9 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja valtavan tallennuskapasiteetin

T9 tarjoaa maksimaaliset sekventiaaliset luku-/kirjoitusnopeudet jopa 2 000 megatavua sekunnissa (Mt/s) USB 3.2 Gen 2x2 -liitännän kautta. Noin kaksi kertaa tehokkaampi siirtonopeus verraten edelliseen malliin T7:n, nämä huipputason nopeudet mahdollistavat käyttäjien siirtää 4 gigatavun Full HD -videon lähes kahdessa sekunnissa.

T9 on saatavana kolmessa eri tallennuskapasiteetissa, jotta se sopii jokaisen luovan käyttäjän tarpeisiin. 1 teratavun (Tt), 2 Tt:n ja 4 Tt:n versiot mahdollistavat nopeat ja sujuvat siirrot sekä tarjoavat runsaasti tallennustilaa suurille datamäärille. Kompakti, luottokortin kokoinen koko tekee siitä vaivattoman matkakumppanin.

Luksus yhdistettynä kestävyyteen

T9 tarjoaa paitsi toiminnallisia etuja, myös ainutlaatuista muotoilua 'luksuksen ja kestävyyden yhdistävän' -konseptin alla, joka perustuu T7 Shield -mallin suunnittelukonseptiin. T9:n pinnalla olevat kaarevat diagonaaliset linjat sekä sen kangasmainen kumipinnoite antavat sille luksusmaisen vaikutelman.

Vertaansa vailla oleva luotettavuus ja lämpötilan hallinnointi

SSD T9 on erityisen kestävä, suojaten laitetta pudotuksilta jopa kolmen metrin korkeudesta1. T9:n LED-komponentille on viiden vuoden rajoitettu takuu2. SSD T9:n kestävä muotoilu on suunniteltu pitämään tiedot turvassa jopa kovassa käytössä. Luovan alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat nopeita ja tehokkaita suuria tiedostosiirtoja ilman hidasta tiedonsiirron prosessia, T9 on täydellinen kumppani. Samsungin Dynamic Thermal Guard -ominaisuus minimoi tehokkuuden heikkenemisen ylikuumentumisen takia, mikä varmistaa johdonmukaiset, varmat ja nopeat siirtonopeudet. Lisäksi T9 on suunniteltu noudattamaan kansainvälistä IEC 62368-1 -turvallisuusstandardia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin vaativiin tehtäviin.


Hallitse T9:ää Samsung Magician 8.0 -ohjelmistolla

Samsung Magician -ohjelmisto tarjoaa entistä paremmat ominaisuudet, kuten suorituskykytestin, turvallisuustoiminnot, firmware-päivitykset ja reaaliajassa tapahtuvan laitteiston terveydentilan seurannan. Firmware-päivitys on tärkeä ominaisuus tallennustuotteille, ja Magician-ohjelmisto tarjoaa tässä kohtaa siihen saumattoman ratkaisun. Syyskuussa 2023 julkaistun 8.0-version myötä kaikki Samsungin ohjelmistot, kuten datansiirto, PSSD-ohjelmisto ja kortintunnistustyökalut, integroidaan Magician-ohjelmistoon ja käyttöjärjestelmän tukialue laajenee Windows-, Mac- ja Android-käyttäjien pariin.

Sujuva yhteensopivuus

T9 on suunniteltu vastaamaan USB Type-C-virtastandardeja ja tukemaan ammattikäyttäjien työarkea. Tämä on parantanut yhteensopivuutta käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin, macOS:n, älypuhelinten ja tablettien sekä pelikonsolien ja ammattimaisten korkean resoluution kameroiden välillä. T9:n mukana toimitetaan USB Type C-to-C ja USB Type C-to-A-kaapelit.

Suomessa SSD T9 tulee saataville lokakuun puolivälistä alkaen suositushintaan 149,99 € 1T versiolle, 259,99 € 2 Tt:n versiolle ja 479,99 € 4 Tt:n versiolle.


1) Perustuu sisäiseen pudotustestiin, joka suoritettiin valvotuissa olosuhteissa. Kestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Putoamisista aiheutuneet vahingot eivät kuulu takuun piiriin.

Testiolosuhteet: Laite pudotettiin metalliselle alustalle 3 metrin korkeudesta.

*Fyysistä vahinkoa ei korvata.*

2) T9:n LED-komponentti on takuun piirissä viiden (5) vuoden ajan normaalissa käytössä. Tyypillinen käyttö tämän takuun tarkoituksia varten määritellään neljäksi (4) tunniksi päivässä alle 40°C asteen lämpötilassa. Lisätietoja takuusta on saatavilla osoitteessa https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty

3) 1 Gt = 1 000 000 000 tavua, 1 Tt = 1 000 000 000 000 tavua. Tietokoneesi näytössä voi näkyä pienempi kapasiteetti eri mittastandardin käytön vuoksi.

4) Tuotteen todellinen paino ja koko voivat vaihdella tuotteen kapasiteetista ja mittausmenetelmästä riippuen.

5) Suorituskyky voi vaihdella laitteistosta, kaapelista ja käyttäjän järjestelmäympäristöstä riippuen. Saavuttaaksesi maksimaalisen sekventiaalisen luku-/kirjoitusnopeuden 2 000 MB/s, isäntäkoneen ja liitäntäkaapeleiden on tuettava USB 3.2 Gen 2x2 -liitäntää ja UASP-tilan on oltava käytössä.

Testijärjestelmän kokoonpano: ASUS ROG STRIX Z590-E GAMING WIFI, Intel i9-10900K CPU @ 3,70GHz, 3696 MHz, 10 ydin, 20 loogista prosessoria / DDR4 8 GB DRAM-taajuus 1132,3 MHz / Win 11 Pro

6) Perustuu sisäiseen pudotustestiin, joka suoritettiin valvotuissa olosuhteissa. Kestävyys voi vaihdella todellisten ympäristöolosuhteiden mukaan. Putoamisista aiheutuneet vahingot eivät kuulu takuun piiriin.

Testiolosuhteet: Laite pudotettiin metalliselle alustalle 3 metrin korkeudesta.

*Fyysistä vahinkoa ei korvata.*

7) Samsung Magician -ohjelmisto on saatavilla Windows®, macOS® ja Android™ -käyttöjärjestelmille. Se vaatii Windows® 7-käyttöjärjestelmän tai sitä uudemman, macOS® High Sierra (10.13.6) -käyttöjärjestelmän tai sitä uudemman tai Android™ 5.1 (Lollipop) -käyttöjärjestelmän tai sitä uudemman. Vanhempia Windows®, macOS® ja Android™ -käyttöjärjestelmän versioita ei välttämättä tueta.

8) Yhteensopivuus päätelaitteiden kanssa voi vaihdella. Jotkin käyttöjärjestelmät saattavat vaatia T9:n uudelleenalustamisen. T9 on yhteensopiva USB 3.2-, USB 3.1-, USB 3.0- ja USB 2.0 -liitäntöjen kanssa.

9) Lämpötila mitataan kotelon kuumimmasta kohdasta. Suositellaan riittävän ilmavirran saanti, jotta laite toimii asianmukaisesti sekä oikeassa käyttölämpötilassa myös raskaassa käytössä.

10) T9:n LED-komponentti on takuun piirissä viiden (5) vuoden ajan normaalissa käytössä. Tyypillinen käyttö tämän takuun tarkoituksia varten määritellään neljäksi (4) tunniksi päivässä alle 40°C asteen lämpötilassa. Lisätietoja takuusta on saatavilla osoitteessa https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/warranty

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden