Ohita
Samsungin vuoden 2023 televisiomallisto on nyt saatavilla Suomessa

Tiedote -

Samsungin vuoden 2023 televisiomallisto on nyt saatavilla Suomessa

Samsung julkaisi tänään tämän vuoden TV-valikoimansa uutuudet Pohjoismaiden markkinoille. Mukana on muun muassa entistä innovaatisempi valikoima Neo QLED 8K-, 4K- ja OLED-malleja.

Samsungin vuoden 2023 televisiot sisältävät erityisesti parannuksia äänen- ja kuvanlaatuun useissa eri malleissa. Uudet QLED- ja OLED-mallit, jotka ovat saatavilla tästä päivästä lähtien Samsungin pohjoismaisilla verkkosivuilla, ovat täynnä edistyksellisiä innovaatioita, joissa keskitytään lisääntyneisiin yhdistettävyysmahdollisuuksiin ja yksilöityihin käyttökokemuksiin.

Olemme koonneet alle tärkeimmät tiedot Neo QLED 8K-, 4K- ja OLED-malleista. Hinnat ja saatavuustiedot kaikille televisiomalleille, mukaan luettuna UHD-mallit ja Samsungin Lifestyle-televisiot, löytyvät osoitteesta Samsung.com/fi.

Samsungin kaikkien aikojen paras televisio – Uusi Neo QLED 8K (mallinimi: QN900C)

Tämän vuoden Neo QLED 8K -sarjasta löytyy Samsungin kaikkien aikojen parhaaksi televisioksi kutsuttu QN900C-malli. Televisiossa on uusi tehokas Neural Quantum Processor 8K, joka käyttää jopa 64 neuroverkosta luotua dataa toistaakseen kuvan pienimmätkin yksityiskohdat ja luoden näin Samsungin parhaan skaalaussuorituskyvyn. QN900C-mallissa on ohut muotoilu ja jopa 99 prosenttia näytön pinta-alasta täyttävä kuva. Tälle vuodelle Samsung on myös kehittänyt jalustaan uuden muotoilun, joka pitää ohuen One Connect -liitäntäyksikön tyylikkäästi paikallaan. QN900C:ssä on 90 watin äänijärjestelmä, joka pystyy toimimaan Samsung-soundbarien[1]kanssa uusimmalla Q-Symphony 3.0 -tekniikalla, jossa television kaiuttimet ja soundbar yhdessä luovat paremman surround-äänikokemuksen katsoessasi suosikkielokuviasi ja -sarjojasi.

  • Hinnat: 5 799 – 10 999
  • Kokovaihtoehdot: 65”, 75”, 85

QN95C tarjoaa huippuluokan 4K QLED -kokemuksen

Samsungin QN95C on Neo QLED 4K -lippulaivamalli, joka on saatavana uudessa 20 millimetriä ohuessa Infinity One Design -tyylissä integroidulla liitettävyydellä. Se on Samsungin ohuin täysin integroitu televisio, koska kaikki liitännät ovat nyt sisäänrakennettuna näyttöön. QN95C sisältää hienosäädetyn Quantum Matrix MiniLED -tekniikan, joka takaa upean HDR-suorituskyvyn ja tukee 4K-resoluutiota jopa 144 hertsin ruudunpäivitysnopeudella kaikissa neljässä HDMI-portissa. Tämän vuoden Neo QLED käyttää pelaamiseen uutta tekoälytekniikkaa analysoimaan ja soveltamaan reaaliaikaisia High Dynamic Range (HDR) -tehosteita Standard Dynamic Range (SDR) -sisältöön kohtauspohjaisesti, mikä tekee SDR-sisällöstä kirkkaampaa ja elävämpää.

  • Hinnat: 2 899 - 7 199 €
  • Kokovaihtoehdot: 55”, 65”, 75”, 85”

Samsung ottaa seuraavan askeleen OLED-teknologiassaan terävämmällä ja suuremmalla vaihtoehdolla

OLED S95C on Samsungin tähän mennessä kirkkain OLED-televisio. Uusi Quantum Dot -teknologian OLED-näyttö luo eloisia värejä jopa kirkkaimmissa kohtauksissa, ja se on nyt saatavana ensimmäistä kertaa kolmessa eri koossa, joista suurin on 77 tuumaa. Itse näyttö on vain 11 millimetriä ohut, sisältäen tehokkaan 70 watin ja 4.2.2-kanavaisen kaiutinjärjestelmän. Kaikki liitännät tehdään erilliseen ohueen One Connect Box -liitäntäyksikköön, joka voidaan joko kiinnittää jalustan takaosaan tai piilottaa vaikka tv-kalusteen sisälle 2,5 metrin kaapelilla, kun televisio on kiinnitetty seinään[2].

  • Hinnat: 2 799 - 5 599 €
  • Kokovaihtoehdot: 55”, 65”, 77”

Uutisia Smart TV:stä, yhdistettävyydestä ja pelikokemuksesta

Tänä vuonna Samsung ottaa askeleen pidemmälle yksinkertaistaakseen kuluttajien jokapäiväistä elämää integroimalla useita laitteita ekosysteemiinsä SmartThings-älykotialustan avulla. Q60C ja sitä uudemmat mallit sisältävät sisäänrakennetun SmartThings-keskittimen, joka tukee Matter-standardia. Samsung on myös kehittänyt erilaisia elämyksiä ja viihdettä television sisälle. Ostaessa uuden, vuoden 2023 Samsung Smart TV –mallin mukana tulee Smart Start -paketti[3], joka antaa käyttäjälle pääsyn useisiin suosittuihin suoratoistopalveluihin suoraan televisiostaan. Lisäksi Samsungin TV Plus -palvelu on saanut laajemman kanavavalikoiman.

Useissa malleissa on 4K@144Hz –tuki pelaamista varten, ja Mini Map Zoom -toiminto on päivitetty tukemaan 16:9-kuvasuhteen konsolipelejä, sekä siihen on lisätty mahdollisuus jakaa zoomattu kuva toiseen laitteeseen, kuten tietokoneen näyttöön tai tablettiin. Kaikissa FreeSync Premium Pro -yhteensopivissa malleissa on HDMI 2.1 HFR -tuki (4K120) jokaisessa neljässä HDMI-portissa.

Löydät lisätietoja vuoden 2023 TV-valikoimasta ja Samsungin tulevista uutisista Samsungin uutishuoneesta: https://news.samsung.com/global.


Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Soundbar myydään erikseen

[2] Seinäteline myydään erikseen

[3] Voimassa tiettyjen vuoden 2023 Samsung-televisioiden ja projektorien ostoihin samsung.com-sivustolta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä 16.4.2023–31.12.2023 välisenä aikana. Rajoituksia sovelletaan ja suoratoistopalvelutarjonta voi vaihdella kampanjan aikana. Vaatii asiakkaalta tilin luomisen varsinaiseen suoratoistopalveluun. Sovellusten saatavuus voi vaihdella ajan ja alueen mukaan.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden