Ohita
Tässä on Odyssey Neo G7 43” – Samsungin ensimmäinen litteä Mini-LED-pelinäyttö

Tiedote -

Tässä on Odyssey Neo G7 43” – Samsungin ensimmäinen litteä Mini-LED-pelinäyttö

Valtava 43-tuumainen Quantum Mini-LED-näyttö tekee pelimaailmasta hyvin todentuntuisen

Samsung on julkaissut tänään maailmanlaajuisesti Odyssey Neo G7:n (mallinimi: G70NC), joka on sen ensimmäinen litteä Mini-LED-malli Odyssey-valikoimassa. Odyssey Neo G7:ssä on suuri näyttö, joka on suunniteltu antamaan pelaajille laajemman näkökentän ja paremmat yksityiskohdat – kutsuen käyttäjät pelimaailmoihin todentuntuisella kuvanlaadulla.

"Pelimonitorimarkkina kasvaa, ja pelaajat toivovat entistä enemmän ominaisuuksia näytöiltään. Paremman pelikokemuksen lisäksi rakennamme uusia älykkäitä ominaisuuksia näytöillemme, jotka tarjoavat pelaajille all-in-one-ratkaisun teknologialle ja viihteelle. Innovaatioidemme ansiosta pelaajat voivat uppoutua peleihinsä visuaalisen suorituskyvyn avulla, joka lisää voimakkaita tunnekokemuksia", kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Samsung Odyssey Neo G7 on suunniteltu tarjoamaan todenmukaista kuvanlaatua, mukautettavan ja suorituskykyisen katseluympäristön sekä yksilöllisiä ominaisuuksia optimaalista pelaamista ja viihdettä varten.

Riittävän iso pelinäyttö jokaiselle pelille ja alustalle

Suuri 43 tuuman näyttö sisältää 4K-resoluution[1](3 840 x 2 160). Lisäksi VESA Display HDR600 ja HDR 10+ -sertifikaatit mahdollistavat edistyneen kuvanlaadun ja nykypäivän parhaan grafiikan. Odyssey Neo G7:n hyödyntämä Quantum Matrix –teknologia käyttää Quantum Mini LEDejä tarjoten hienon ja tarkan hallinnan tiheään pakatuista LEDeistä. Tämän ansiosta käyttäjät näkevät täyteläisemmän mustan, laajemman väriavaruuden ja enemmän yksityiskohtia jopa hämärissä peliympäristöissä.

Lisäksi mattapintainen näyttö vähentää valon heijastumista näytöllä, vähentäen häiriöitä intensiivisissä pelisessioissa ja antaen suuren näytön toistaa yksityiskohtia, samalla kun pelaaja keskittyy peliin ja hämmästyttävään visuaaliseen suorituskykyyn.

Odyssey Neo G7 on loistava näyttö mille tahansa pelialustalle. Näytössä on yksi DisplayPort- ja kaksi HDMI2-liitäntää sopien sekä pelikoneeseen että konsoleihin. Sisäänrakennetun WIFI/Bluetooth-yhteyden ansiosta käyttäjät voivat nyt pelata myös mobiilipelejä suuremmalla näytöllä. Pelaaminen onnistuu jopa ilman konsolia pilvipalveluiden kautta.

Suorituskyky vie pelaamisen seuraavalle tasolle

144 hertsin virkistystaajuus ja 1 millisekunnin (MPRT) vasteaika varmistavat nopean, tasaisen vasteen ja mahdollistavat tarkat hiiren liikkeet. Jopa intensiivisimmillä hetkillä Odyssey Neo G7 ylläpitää erittäin sujuvaa ja nopeaa pelikokemusta ja vähentää pätkimistä, syöttöviivettä ja kuvan repeytymistä AMD FreeSync Premium Pro -tuen ansiosta.

Käyttäjät odottavat yhä enemmän yksilöllisempiä ja mukautetumpia pelikokemuksia. Odyssey Neo G7 tarjoaa joukon innovatiivisia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat säätää kuvan kokoa, sijaintia ja jopa kuvasuhdetta optimaalista peliasetusta varten. Flex Move Screen -toiminnon avulla käyttäjät voivat säätää näytön kokoa 43-20 tuuman välillä haluamaansa kokoon riippuen pelaamastaan pelistä ja jopa siirtää näytön sijaintia ruudulla. Näin käyttäjät saavat parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Käyttäjät voivat mukauttaa suorituskykyä käyttämällä tehokasta Samsung Game Bar[2]-työkalua, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti tarkastella ja muuttaa tärkeimpiä asetuksia poistumatta peliruudulta. Pelaajat voivat muuttaa FPS:ää (Frames per Second), kuvasuhdetta, High Dynamic Range- aluetta (HDR) ja Variable Refresh Rate (VRR) -taajuutta sekä säätää asetuksia, kuten kuvasuhdetta, vasteaikaa ja pelikuvatilaa. Game Bar antaa hallinnan pelaajalle, ilman että pelaaja menettää hetkeäkään pelistä.

Älykkäät ominaisuudet yksilöllisiin kokemuksiin

Odyssey Neo G7 on varustettu älykkäillä ominaisuuksilla, jotka vastaavat käyttäjien monenlaisiin tarpeisiin. Tämän lisäksi Samsung Smart Hub ja Samsung Gaming Hub tarjoavat mahdollisuuksia mukauttaa käyttökokemusta.

Samsung Gaming Hub[3]on all-in-one-pelien suoratoistoalusta, joka mahdollistaa välittömän pääsyn kumppaneiden, kuten Xboxin ja NVIDIA GeForce NOW:n, peleihin ilman pelien lataamista tai tallennustilavaatimuksia. Tämä antaa käyttäjille vapauden tutkia pelimaailmaa ilman rajoituksia.

Lisäksi käyttäjät voivat käyttää näyttöään kuin älytelevisiota Samsung Smart Hubin kautta. Kumppaneiden, kuten Prime Videon, Netflixin[4]ja YouTuben, sovelluksilla käyttäjät voivat nauttia erilaisista over-the-top (OTT) -sisällöistä Internet-yhteyden avulla ilman näytön liittämistä toiseen laitteeseen.

Odyssey Neo G7 tulee Pohjoismaissa saataville helmikuusta 2023 alkaen. Laitteen suositushinta on 1 399 euroa.

Lisätietoja Odyssey Neo G7 -näytöstä voit lukea täältä.

Tekniset tiedot

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1] Kokemus voi vaihdella toistettavan materiaalin resoluution mukaan.

[2] Game Bar tukee PC- ja konsolipelaamista, mutta se ei tue Samsung Gaming Hub -toimintoa.

[3] Samsung Gaming Hub ei ole saatavilla Pohjoismaissa.

[4] Vaatii erillisen tilauksen lisämaksusta.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden