Ohita
Tässä on uusi Galaxy Book4 -sarja: Tähän mennessä älykkäin ja tehokkain Galaxy Book

Tiedote -

Tässä on uusi Galaxy Book4 -sarja: Tähän mennessä älykkäin ja tehokkain Galaxy Book

Galaxy Book4 -sarja yhdistää kannettavuuden, parannetun suorituskyvyn ja rajattomat yhteydet tekoälyn antamiin mahdollisuuksiin

Samsung on julkistanut tänään tähän mennessä älykkäimmän kannettavan tietokonesarjansa, johon kuuluvat Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro ja Book4 Pro 360. Uusi sarja on varusteltu uudella älykkäällä prosessorilla, entistä eloisammalla ja vuorovaikutteisemmalla näytöllä[1]sekä vahvalla turvajärjestelmällä, aloittaen näin uuden tekoälyn vahvistaman aikakauden, joka tarjoaa äärimmäistä tuottavuutta, liikkuvuutta ja yhteyksiä. Nämä kehitysaskeleet vievät koko Samsung Galaxy -ekosysteemin askeleen pidemmälle, edistäen Samsungin kannettavien tietokoneiden kategoriaa ja Samsungin näkemystä tekoälyinnovaatioista – sekä tänään että tulevaisuudessa.

"Samsung pyrkii jatkuvasti tarjoamaan uusia ratkaisuja, jotka parantavat ja yksinkertaistavat käyttäjiemme arkipäivää. Galaxy-ekosysteemi mahdollistaa avoimen yhteistyön elektronisten tuotteidemme ja muiden brändien välillä. Hyvä esimerkki tästä on uusi Galaxy Book4 -sarja, jonka voi yhdistää kaikenlaisiin tietokoneisiin, puhelimiin, tabletteihin ja moniin muihin laitteisiin. Tämä teknologia tarjoaa käyttäjille sulavamman ja paremmin integroidun kokemuksen kannettavaan tietokoneeseen", kertoo Anders Elmby, Samsungin Pohjoismaiden MX-divisioonan johtaja.


Älykäs tuottavuus turvatulla suorituskyvyllä

Galaxy Book4 -sarjassa on älykäs prosessori, joka takaa tehokkaan suorituskyvyn tuottavuuden maksimoimiseksi. Uudessa sarjassa on uusi Intel® Core™ Ultra 9 -prosessori, joka yhdistää nopeamman keskusyksikön (CPU), korkeampaa suorituskykyä tarjoavan grafiikkaprosessorin (GPU) ja uuden lisätyn neuroverkkoprosessorin (NPU) yhteen pakettiin[2]. Yhdessä Intelin AI PC Acceleration -ohjelman kanssa, joka sisältää yli 100 riippumatonta ohjelmistotoimittajaa (ISV), uusi prosessori tuo käyttäjien ulottuville kiinnostavia uusia tekoälytoimintoja ja auttaa tehostamaan tuottavuutta. NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU[3]vie käyttäjäkokemuksen seuraavalle tasolle. Luovuus saa lisävauhtia nopeilla, generatiivisilla tekoälypohjaisilla luontityökaluilla, joita NVIDIA Studion teknologia tukee – voit esimerkiksi luoda upeita kuvia lyhyellä tekstillä sekunneissa RTX-optimoitua Stable Diffusion -ominaisuutta käyttäen. NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) -teknologia parantaa kuvanlaatua tekoälytekniikan avulla muodostamalla lisäkuvapisteitä yli viiteensataan säteenseurantatehosteita sisältävään peliin ja sovellukseen. Sen turvin Galaxy Book4 Ultra -käyttäjät voivat uppoutua täysillä omiin lempipeleihinsä.

Älykästä tuottavuutta tuetaan parannellulla suorituskyvyllä, jotta kannettava tietokone voi toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Galaxy Book4 Ultra vähentää lämpöä ja tuulettimen melua uudella optimaalisella jäähdytysjärjestelmällä, johon kuuluu 11 prosenttia laajempi höyrykammio ja epätasaisella siipivälillä varusteltu kaksoistuuletin[4]. Voit käyttää laitetta entistä pidempään yhdellä latauksella tehokkuuden lisääntymisen ansiosta[5]. Galaxy Book4 Ultran käyttäjät voivat nyt myös ladata jopa 55 prosenttia lisää akkua vain 30 minuutissa[6]140 watin[7]laturin avulla, joka on 1,4 kertaa suurempi kuin edeltäjänsä. Tietoturvan ja yksityisyyden merkitys on kasvanut entisestään, kun laitteet ovat entistä älykkäämpiä ja yhdistettyinä toisiinsa. Samsung tuo matkapuhelimistaan tutun tietoturva-alusta Samsung Knoxin nyt myös ensimmäistä kertaa Galaxy Book -sarjaan parantaen tietoturvaa sirutasolta asti. Kaikissa kolmessa mallissa on uusi erillinen Samsung Knox -turvapiiri, joka suojelee kriittisiä järjestelmätietoja erikseen, täydentäen olemassa olevia monitasoisia turvatoimia yhdessä Intelin ja Microsoftin kanssa.


Upea näyttö ja korkealuokkainen yhdistettävyys, jotta voit suoriutua milloin tahansa, missä tahansa

Galaxy Book4 -sarjan päivitetty Dynamic AMOLED 2X -näyttö tarjoaa upean katselukokemuksen, sillä siinä on selkeä kontrasti ja eloisat värit niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Vision Booster käyttää automaattisesti älykästä ulkoilma-algoritmia parantaakseen näkyvyyttä ja värin toistoa kirkkaissa olosuhteissa, kun taas heijastuksia vähentävä tekniikka[8]vähentää häiritseviä heijastuksia. Kaikissa kolmessa mallissa on nyt myös kosketusnäyttö, joten Galaxy Book4 -sarjasta löytyy selkeän katselukokemuksen lisäksi hyvin vuorovaikutteinen käyttökokemus – siinä on optimoitu ja tuttu kosketukseen perustuvan käyttöliittymä, aivan kuten älypuhelimessa tai tabletissakin.

Vaikka hyvät visuaaliset ominaisuudet ovat tärkeitä, monipuolisen käyttökokemuksen kannalta olennaista on myös laadukas ääni. Dolby Atmos® -äänentoistolla varustellut AKG Quad -kaiuttimet toistavat korkeat oktaavit ja rikkaan basson tuottaen selkeän ja kirkkaan äänen. Studiotason kaksoismikrofonit kaksisuuntaisella äänenvaimennuksella toistavat äänesi selkeästi videopuheluissa, myös meluisissa ulkoisissa ympäristöissä. Kun Galaxy Book4 on yhdistetty Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeisiin, LE Audio[9], edistynyt Bluetooth-äänistandardi, tuottaa realistista ääntä pienentyneellä latenssilla, mikä tekee esimerkiksi pelaamisesta entistä immersiivisempää. Auto Switch -ominaisuuden[10]avulla kuulokkeesi ovat saumattomasti yhteydessä useisiin Samsung-laitteisiin – onpa kyse sitten älypuhelimesta, tabletista, kellosta, televisiosta tai nyt myös kannettavasta tietokoneesta – joten kuulokkeiden käyttö on helppoa, eikä sinun tarvitse yhdistää niitä manuaalisesti. Suuri kosketuslevy ja laaja valikoima liitäntöjä – mukaan lukien uusi HDMI 2.1 -portti – on suunniteltu parantamaan Galaxy Book4 -sarjan käytettävyyttä. Kaikki nämä ominaisuudet on pakattu ohueen ja kevyeen pakettiin, jolloin kannettavaa on myös helppo kantaa mukana.

Yhdessä Samsung Galaxy -älypuhelimien ja tablettien kanssa Galaxy Book4 -sarjan käyttäjät saavat nyt entistä enemmän irti tehostetusta tuottavuudesta ja luovuudesta. Samsung Studio[11], uusi videonmuokkaustyökalu, joka on kaikkien Samsung Galaxy -laitteiden käytettävissä, mahdollistaa puhelimella tai tabletilla kuvattujen videoiden yksityiskohtaisen muokkaamisen tietokoneella. Photo Remaster -työkalu, joka on nyt saatavilla Samsung Galleryssa tietokoneelle, hyödyntää tekoälyn mahdollistamaa optimointia. Sen avulla valokuvien muokkaus on nopeaa ja se poistaa automaattisesti ei-toivotut varjot ja heijastukset. Second Screenin[12]avulla voit käyttää tablettiasi toisena näyttönä Book4-laitteellasi ja edistää tuottavuuttasi erilaisten tilojen, kuten Kaksoisnäyttö, Laajennus ja nyt myös Kiertotila, avulla.

Saatavuus[13]

Galaxy Book4 -sarja tulee progressiivisesti saataville valituilla markkinoilla, alkaen Koreasta tammikuussa 2024. Hinnat ja saatavuus Suomessa ilmoitetaan vuoden 2024 alkupuolella.

Galaxy Book4 Ultra on saatavilla 16-tuumaisena Moonstone Gray -värissä. Galaxy Book4 Pro tulee saataville 14 ja 16 tuuman kokovaihtoehdoissa Moonstone Gray- ja Platinum Silver -värivaihtoehdoissa. Galaxy Book4 Pro 360 tulee saatavilla 16-tuumaisena sekä Moonstone Gray- että Platinum Silver -väreissä[14].

Tekniset tiedot




Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung


[1]Lukujen tarkkuus voi vaihdella käytettyjen mittausmenetelmien mukaan. Korkeus voi vaihdella valmistusprosessin mukaan.

[2]Paino voi vaihdella valmistusprosessin mukaan.

[3]Saatavuus voi vaihdella laitteittain.

[4]400 nitiä (tyypillinen), 500 nitiä (HDR) –VESA HDR 500 -todennus, vain HDR-sisältö.

[5]Tekniset tiedot voivat vaihdella mallin tai markkinan mukaan.

[6]Todellinen nopeus voi vaihdella markkinan, operaattorin ja käyttöympäristön mukaan. Wi-Fi 6E -saatavuus voi vaihdella käyttöjärjestelmäversion, markkinan, sijainnin, verkko-olosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan. Wi-Fi 6E -langattomat verkkoreitittimet ovat tarpeen ja niitä myydään erikseen.

[7]Näppäimistön asettelu voi vaihdella markkinan mukaan.

[8]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.8Wh.

[9]Laitelaatikossa tuleva laturi ja datakaapeli ovat USB-C-liitäntäisiä.

[10]Todellinen USB:n nopeus voi vaihdella käyttöympäristön mukaan.

[11]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.9Wh Pro 16-tuumaiselle ja 62.1Wh Pro 14-tuumaiselle.

[12]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.9Wh.

[13] Saatavuus voi vaihdella markkinoittain. Tuetut mallit, värit ja koot voivat vaihdella markkinasta riippuen.

[14] Näytön koko mitataan diagonaalisesti täytenä suorakulmiona pyöristämättä kulmia. Todellinen näkyvä alue on pienempi pyöristettyjen kulmien vuoksi.

[15] Lukujen tarkkuus voi vaihdella käytettyjen mittausmenetelmien mukaan. Korkeus voi vaihdella valmistusprosessin mukaan.

[16]Paino voi vaihdella valmistusprosessin mukaan.

[17]Saatavuus voi vaihdella laitteittain.

[18]400 nitiä (tyypillinen), 500 nitiä (HDR) –VESA HDR 500 -todennus, vain HDR-sisältö.

[19]Tekniset tiedot voivat vaihdella mallin tai markkinan mukaan.

[20]Todellinen nopeus voi vaihdella markkinan, operaattorin ja käyttöympäristön mukaan. Wi-Fi 6E -saatavuus voi vaihdella käyttöjärjestelmäversion, markkinan, sijainnin, verkko-olosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan. Wi-Fi 6E -langattomat verkkoreitittimet ovat tarpeen ja niitä myydään erikseen.

[21] Näppäimistön asettelu voi vaihdella markkinan mukaan.

[22]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.8Wh.

[23]Laitelaatikossa tuleva laturi ja datakaapeli ovat USB-C-liitäntäisiä.

[24]Todellinen USB:n nopeus voi vaihdella käyttöympäristön mukaan.

[25]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.9Wh Pro 16-tuumaiselle ja 62.1Wh Pro 14-tuumaiselle.

[26]Akun kapasiteetin tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskimääräinen arvo ottaen huomioon akunäytteiden kapasiteetin vaihtelun IEC 61960 -standardin mukaan testatuista näytteistä. Nimellinen (vähimmäis) kapasiteetti on 73.9Wh.


Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden