Ohita
Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy A54 5G ja A34 5G – mahtavia Galaxy-kokemuksia kaikille

Tiedote -

Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy A54 5G ja A34 5G – mahtavia Galaxy-kokemuksia kaikille

Uusi Samsung Galaxy A -sarja on varustettu kirkkaammalla näytöllä, kehittyneemmillä kameroilla ja paremmalla akunkestolla.

Samsung on esitellyt tänään Suomessakin suurta suosiota nauttivan A-sarjan uusimmat tulokkaat: Galaxy A54 5G- ja Galaxy A34 5G -puhelimet, jotka sisältävät uusimpia Galaxy-innovaatioita. Tuoreissa A-sarjan edustajissa on muun muassa entistä paremmat kamerat ja videokuvausominaisuudet, kirkas ja terävä näyttö sekä jopa kahden päivän akunkesto[1].

"Huippuluokan mobiilikokemukset ovat yhä tärkeämpiä jokapäiväisessä elämässä. Kehitämme huippusuosittua A-sarjaa jatkuvasti eteenpäin, sillä haluamme, että yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa pääsevät käsiksi lippulaivoissamme aiemmin esiteltyihin tuttuihin ominaisuuksiin", kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.


Entistä paremmat kuvausominaisuudet – myös hämärämmässä valaistuksessa


Galaxy A54 5G:llä ja Galaxy A34 5G:llä saa upeita ja laadukkaita kuvia niin hämärissä kuin kirkkaissakin olosuhteissa, sillä ne hyödyntävät Samsung Galaxyn edistyksellisiä yökuvaus- ja tekoälyominaisuuksia. Olipa kyseessä sitten selfie tai videopuhelu, Galaxy A54 tarjoaa hämmästyttävän yksityiskohtaisen kuvanlaadun 32 megapikselin etukameran ansiosta.

Galaxy A -sarjan edustajat tuottavat selkeää videokuvaa ja niiden paranneltu optinen kuvanvakain (OIS) ja videokuvauksen digitaalinen kuvanvakain (VDIS) torjuvat tärinää ja epätarkkuutta. Taltioitu kuva on selkeä, vaikka käyttäjä olisi liikkeessä tai kädet hieman epävakaat. Hämärämmissä kuvausolosuhteissa yötila laajentaa kameran pikselikokoa, jolloin tallentuvat kuvat ovat aiempaa yksityiskohtaisempia.

Käyttäjät voivat nyt myös ensimmäistä kertaa poistaa ei-toivotut varjot ja heijastukset Galaxy A -sarjan laitteissa paranneltujen muokkaustyökalujen ansiosta.


Koe mieletön suorituskyky ja elävä, kirkas näyttö

Molemmissa laitteissa on kirkas Super AMOLED -näyttö, joiden mitat ovat 6,4 tuumaa[2] Galaxy A54 5G:ssä ja 6,6 tuumaa[3] Galaxy A34 5G:ssä. Molempiin näyttöihin on tehty parannuksia ja nyt niiden näkyvyys on entistä parempi jopa kirkkaassa auringonvalossa. Parannellun Vision Booster

-ominaisuuden ja 120 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta näyttö myös pysyy käyttäjänsä tahdissa.

Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G takaavat lisäksi jopa neljän sukupolven käyttöjärjestelmän päivitykset ja viiden vuoden tietoturvapäivitykset. Tämä varmistaa, että käyttäjillä on pääsy uusimpiin ohjelmistoihin ja tietoturvaan, jolloin puhelin myös pysyy pidempään käyttökelpoisena.


Tietoturvallinen ja säänkestävä

Edistyneet mobiilikokemukset perustuvat edistyneeseen tietoturvaan. Samsung Knoxin avulla käyttäjän tiedot pysyvät tallessa korkeatasoisen mobiilisuojauksen avulla. Galaxy A54 5G:n ja Galaxy A34 5G:n käyttäjät voivat tarkistaa helposti Tietoturva ja tietosuoja -välilehdeltä, miten sovellukset keräävät tietoja ja rajoittaa sovellusten tiedonkeruuta. Private Share[4] -toiminto on käytännöllinen silloin, kun käyttäjä haluaa jakaa tärkeitä tiedostoja, jotka sisältävät arkaluontoisia tai henkilökohtaisia tietoja. Tämän toiminnon ansiosta käyttäjät voivat jakaa tiedostoja vain määrätyille vastaanottajille määrätyin rajoituksin ja esimerkiksi kuvakaappaukset eivät ole mahdollisia.

Lisäksi molempien mallien IP67-luokiteltu veden- ja pölynkestävyys[5] parantavat puhelinten käytettävyyttä arjessa.

Galaxy A54 5G ja Galaxy A34 5G ovat luonnollisesti myös yhteensopivia Samsung Galaxy -ekosysteemin kanssa, mikä mahdollistaa saumattoman yhteyden eri laitteiden välillä.


Hinnat ja saatavuus

Galaxy A54 5G on saatavilla neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet ja Awesome White. Galaxy A34 5G on saatavilla neljässä värivaihtoehdossa, jotka ovat Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet ja Awesome Silver. Molemmat mallit ovat saatavilla maaliskuusta alkaen valikoiduilla markkinoilla Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa.


Uusien Galaxy A54 5G:n ja Galaxy A34 5G:n lisäksi Samsung on lanseerannut myös Galaxy A14- ja Galaxy A14 5G -puhelinmallit, jotka esiteltiin alkuvuodesta Las Vegasin CES-messuilla. Lisätietoja malleista löydät täältä.


Molemmat mallit ovat saatavilla kahdessa eri muistikoossa, jotka ovat 4+64GB ja 4+128GB. Puhelinten värivaihtoehdot ovat vaaleanvihreä, musta ja hopea.


A54 5G (256GB) 549 €

A54 5G (128GB) 499 €

A34 5G (256GB) 469 €

A34 5G (128GB) 399 €

A14 alk. 199 €

A14 5G alk. 229 €


Nopean ostajan etuna 20.3.-16.4.2023 A54-mallien ostajille mustat Galaxy Buds 2 -kuulokkeet (arvo 149 €) kaupan päälle valikoiduilta jälleenmyyjiltä sekä osoitteesta samsung.com.

[1] Todellinen akun kesto, latausaika ja käyttöaika voivat vaihdella riippuen verkkoympäristöstä, käyttötavoista, puheluiden ja viestien määrästä, lataustiheydestä sekä muista tekijöistä.

[2] Diagonaalisesti mitattuna näytön koko on 6,4 tuumaa täydessä suorakaiteessa ja 6,3 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen. Todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

[3] Diagonaalisesti mitattuna näytön koko on 6,6 tuumaa täydessä suorakaiteessa ja 6,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen. Todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

[4] Private Share -ominaisuudet edellyttävät sekä lähettäjältä että vastaanottajalta Galaxy-mobiililaitteita, joissa on Android 9 tai uudempi ja Private Share -sovellus.

[5] Perustuu testiolosuhteisiin, joissa laite on ollut 1 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia. Ei suositella käyttöä rannalla, uima-altaalla tai saippuavedessä. Suojattu vain alhaista vedenpainetta vastaan.


Galaxy A54 5G

Näyttö

6.4-tuumainen FHD+

Super AMOLED Display

120Hz virkistystaajuus

Vision booster

Mitat ja paino

76.7 x 158.2 x 8.2 mm, 202 g

Kamera

12MP ultralaajakulmakamera

  • F2.2, FF
  • F1.8, AF, OIS
  • F2.4, FF
  • F2.2

50 MP pääkamera

5 MP makrokamera

32MP etukamera

AP

Octa-core

Muisti

8GB + 128GB

8GB + 256GB

*Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti riippuu esiladatusta ohjelmistosta. *Muistivaihtoehdot voivat vaihdella markkinakohtaisesti.

Akku

5,000mAh (tyypillisesti)

*Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorioolosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Nimellinen (minimi)kapasiteetti on 4 905 mAh. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

Käyttöjärjestelmä

Android 13

One UI 5.1

Turvallisuus

Samsung Knox

Vedenkestävyys

IP67

*Perustuu testiolosuhteisiin, joissa laite on ollut 1 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia. Ei suositella käyttöä rannalla, uima-altaalla tai saippuavedessä. Suojattu vain alhaista vedenpainetta vastaan.

Galaxy A34 5G

Näyttö

6.6-tuumainen FHD+

Super AMOLED Display

120Hz virkistystaajuus

Vision booster

* Diagonaalisesti mitattuna näytön koko on 6,6 tuumaa täydessä suorakaiteessa ja 6,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen. Todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

Mitat ja paino

78.1 x 161.3 x 8.2 mm, 202 g

Kamera

8MP ultralaajakulmakamera

  • F2.2, FF
  • F1.8, AF, OIS
  • F2.4, FF
  • F2.2, FF

48MP pääkamera

5MP makrokamera

13MP etukamera

AP

Octa-core

Muisti

6GB + 128GB

8GB + 256GB

*Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti riippuu esiladatusta ohjelmistosta. *Muistivaihtoehdot voivat vaihdella markkinakohtaisesti.

Akku

5,000mAh (tyypillisesti)

*Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorioolosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Nimellinen (minimi)kapasiteetti on 4 905 mAh. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

Käyttöjärjestelmä

Android 13

One UI 5.1

*One UI -ominaisuuksien, sovellusten ja palveluiden saatavuus voi vaihdella käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

Turvallisuus

Samsung Knox

Vedenkestävyys

IP67

*Perustuu testiolosuhteisiin, joissa laite on ollut 1 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia. Ei suositella käyttöä rannalla, uima-altaalla tai saippuavedessä. Suojattu vain alhaista vedenpainetta vastaan.*Tekniset tiedot voivat vaihdella markkinakohtaisesti.

*Kaikki tässä asiakirjassa luetellut toiminnot, ominaisuudet, tekniset tiedot ja muut tuotetiedot, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuotteen edut, suunnittelu, hinnat, komponentit, suorituskyky, saatavuus ja ominaisuudet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden