Ohita
Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 -älypuhelimet: joustavuutta ja monipuolisuutta ilman kompromisseja

Tiedote -

Tässä ovat Samsungin uudet Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 -älypuhelimet: joustavuutta ja monipuolisuutta ilman kompromisseja

Uusi Galaxy Z -sarja vie taitettavan kokemuksen entistä pidemmälle. Paranneltu sarana, entistä tasapainoisempi muotoilu ja ainutlaatuisen FlexCam-kameran kuvausominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Samsung julkisti tänään viidennen sukupolven taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip5- ja Galaxy Z Fold5 -älypuhelimet. Uudet älypuhelimet ovat ainutlaatuinen esimerkki siitä, kun yhdistetään tyylikäs ja kompakti muotoilu, lukemattomat kustomointivaihtoehdot ja tehokas suorituskyky. Uusi Flex Hinge -sarana yhdistää taitettavuuden esteettisesti tasapainoiseen ja vankkaan muotoiluun. Uudet taitettavat laitteet sisältävät poikkeukselliset kameraominaisuudet, kuten FlexCam -kameran, jolla voi ottaa kuvia helposti monesta eri kuvakulmasta. Tehokkaan suorituskyvyn ja uusimman prosessorin pyörittämän optimoidun akun ansiosta Samsung Galaxy Z -sarja muuttaa käsityksen siitä, mikä älypuhelimella on mahdollista – oli puhelin sitten auki tai kiinni.

"Samsung jatkaa mobiilialan mullistamista kokoontaitettavien laitteiden avulla asettamalla standardin ja parantamalla jatkuvasti puhelinten käyttökokemusta. Yhä useammat ihmiset valitsevat taitettavat tuotteemme, koska ne tarjoavat elämyksiä, joita käyttäjät kaipaavat. Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 ovat uusin todiste siitä, että olemme sitoutuneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin innovatiivisen teknologian avulla", sanoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan maajohtaja Mika Engblom.

Samsungin innovaatioperintö ja omistautuminen taitettaville tuotteille on luonut uskomattoman monipuolisia laitteita käyttäjien saataville. Koska Samsung uskoo vahvasti taitettavan muodon mahdollisuuksiin yhdistettynä maailmanluokan tutkimus-, tuotekehitys- ja valmistuskykyyn, se on jatkuvasti parantanut ja optimoinut Samsung Galaxy Z -sarjan valikoimaa. Olipa kyse sitten sisällön luomisesta Galaxy Z Flip5 -puhelimen uudella Flex Window[1]-toiminnolla tai monen tehtävän yhtäaikaisesta työstämisesta saumattomasti Galaxy Z Fold5 -puhelimella, tämä Samsung Galaxyn taitettavien uusin mallisto täyttää ja ylittää nykyajan käyttäjien yksilöllisetkin tarpeet.

Lisäksi sekä Galaxy Z Flip5 että Galaxy Z Fold5 on suunniteltu kestämään käyttöä. Päänäyttö on varustettu iskuja hajottavalla kerroksella ja uudelleensuunnitellulla takapaneelilla tehden näytöstä[2]entistä vankemman. Kestävyyden takaavat myös IPX8[3] -luokitus, Armor Aluminium -kehykset ja Corning® Gorilla® Glass Victus® 2[4]-lasi. Nämä ominaisuudet tekevät puhelimista entistä kestävämpiä, ja Flex Hinge -sarana parantaa tätä entisestään. Uuden kaksoisintegroidun saranamoduulin kaksoiskiskorakenne auttaa vaimentamaan ulkoisten iskujen vaikutusta.

Galaxy Z Flip5: Täydellinen, taskuun sopiva työkalu itsensä ilmaisuun, ilman kompromisseja

Galaxy Z Flip5 on taskukokoinen, tyylikäs ja ainutlaatuinen laite, joka tekee itsensä ilmaisusta hauskaa ja helppoa.


Uusi Flex-ikkuna, joka on nyt 3,78 kertaa suurempi[5] kuin edellisen sukupolven laitteissa, tuo saataville laajan valikoiman olemassa olevia ja uusia ominaisuuksia. Flex-ikkunassa on entistä enemmän kustomointivaihtoehtoja, kuten informatiivisia ja graafisia kellotauluja, jotka sopivat Galaxy Watch6 -sarjan[6]kellotaulujen muotoiluun, sekä erilaisia tyylikkäitä kehyksiä.

Suljettunakin Galaxy Z Flip5:ssä on enemmän käyttömahdollisuuksia kuin koskaan aiemmin. Flex-ikkunasta pääsee nopeasti ja vaivattomasti käsiksi itselle tarpeellisiin tietoihin. Widgetien avulla käyttäjät voivat tarkistaa sään, ohjata musiikin toistoa ja Media Controller[7] -toiminnon avulla on helppo kuunnella lempimusiikkiaan. Google Finance -widgetin avulla käyttäjä seuraa globaalien osakemarkkinoiden päivityksiä. Kaikki widgetit löytyvät yhdellä silmäyksellä ja nipistämällä näyttöä ja aktivoimalla Multi Widget View -näkymän on helppo siirtyä widgetistä toiseen. Lisäksi ilmoitusten tarkistaminen on helppoa, samoin Wi-Fi- tai Bluetooth-pika-asetusten käyttäminen. Laitetta avaamatta voi selata puheluhistoriaa ja palata vastaamatta jääneisiin puheluihin tai vastata tekstiviesteihin käyttämällä Quick Reply -toimintoa, jossa on täydellinen QWERTY-näppäimistö ja näkymä keskusteluhistoriaan. Pyyhkäisemällä näyttöä nopeasti ylöspäin pääsee Samsung Wallet[8] -lompakkosovellukseen maksamaan ostoksia, käyttämään ja selaamaan QR-koodeja ja kuponkeja sekä matkalippuja, jäsenkortteja, digitaalisia avaimia ja terveystodistuksia.


Galaxy Z Flip5 -puhelimessa on ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Samsung Galaxy -älypuhelinten monipuolisin kamerakokemus. Takakameralla voi ottaa korkealaatuisia selfieitä entistä suuremman Flex Window -ikkunan ansiosta. FlexCam-kameralla onnistuu upeiden handsfree-kuvien ottaminen helposti eri kuvakulmista. Kuvien katselu ja muokkaaminen on nopeaa ja helppoa myös puhelimen ollessa taitettuna Flex Modessa[9]. Flex-ikkunan Quick View -toiminnon avulla voi tarkastella, säätää värisävyjä tai poistaa kuvia helposti. Toista ihmistä kuvatessa Dual Preview[10]näyttää kuvattavalle heidän kuvansa Flex-ikkunassa, joten täydellisen kuvan saamiseksi on helppo tehdä ohjeistaa kuvaajaa. Liikkeessäkin saa otettua tasaisen kuvan kameraa vakauttavan Super Steadyn avulla, kun taas Auto Framing[11]varmistaa, ettei kukaan jää ulkopuolelle.

Galaxy Z Flip5 lisää tekoälyparannuksia tehokkaaseen kamerakokemukseen, herättäen jokaisen valokuvan eloon. Luovuus pääsee kukkimaan myös heikossa valaistuksessa, koska parannetut Nightography-ominaisuudet optimoivat valokuvat ja videot ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Tekoälyllä toimiva kuvan signaalinkäsittelyalgoritmi (ISP) korjaa heikossa valaistuksessa syntyvää visuaalista kohinaa, joka tyypillisesti pilaa kuvan. Samalla se parantaa yksityiskohtia ja värisävyjä. Digitaalisen 10X-zoomin[12]ansiosta jopa kaukaa otetut valokuvat ovat selkeämpiä.


Galaxy Z Fold5: Äärimmäinen tuottavuuden voimanpesä suurella näytöllä

Tähän saakka ohuimmassa ja kevyimmässä[13] Galaxy Z Fold5 -älypuhelimessa on vangitseva, suuri näyttö ja pitkäkestoinen akku[14]. Se on helppo ottaa mukaan minne tahansa ja samalla se antaa käyttäjälleen Samsung Galaxy Z -sarjan tehokkaimman suorituskyvyn. Galaxy Z Fold on ollut edelläkävijä päivittäisen tuottavuuden kasvattamisessa vankan, suuren näytön ansiosta. Puhelinta on kehitetty Multi Window[15]- ja App Continuity[16]-ominaisuuksista kohti entistä laajempaa ominaisuus-valikoimaa, kuten Taskbar[17], drag-and-drop sekä kolmansien osapuolien sovellusten optimointi. S Pen Fold Edition-kynää[18], joka esiteltiin kolmannen sukupolven Foldissa vuonna 2021, on myös hienosäädetty ylivoimaisen kirjoituskokemuksen varmistamiseksi Galaxy Z Fold5-älypuhelimessa. Näiden ominaisuuksien ja työkalujen ansiosta tuottavuus suurella näytöllä on tehokasta ja käyttäjät voivat suorittaa tärkeitä tehtäviä missä tahansa. Paranneltu tehtäväpalkki on entistä dynaamisempi ja käyttäjän on helppo vaihtaa nopeasti usein käytettyjen sovellusten välillä. Nyt jopa neljä viimeisintä sovellusta on valmiina tehokkaampaan työskentelyyn. Äskettäin parannettu kahden käden drag and drop[19]lisää tuottavuutta siirrettäessä sisältöä sovellusten ja näyttöjen välillä. Kosketa ja pidä painettuna kuvaa Samsung Galleryssa yhdellä sormella ja avaa Samsung Notes -sovellus toisella sormella kuvan vetämistä ja pudottamista varten. Piilotetun pop-up[20]-ikkunan avulla sovellus voi jatkaa toimintaansa taustalla, jolloin voi esimerkiksi katsella videosisältöä koko näytöllä ja keskustella ystävien kanssa näytön reunassa olevassa kelluvassa ponnahdusikkunassa.


Uusi ohuempi[21]ja kompaktimpi S Pen Fold Edition[22]tekee reaaliaikaisista muistiinpanoista ja ideoinnista helppoa ja se mahtuu entistä mukavammin taskuun. Slim S Pen Case[23]on lähes saman paksuinen[24]kuin tavallinen Fold-kotelo, ja se on saatavana useissa eri tyyleissä ja väreissä[25], jotta S Pen -kynää voi kantaa mukana tyylillä.


Jotta menojen lomassa voisi tehdä enemmän asioita, kuten katsoa suosikkielokuvaansa, 7,6 tuuman päänäyttö[26] tarjoaa laajan ja keskeytymättömän katselukokemuksen pysty- tai vaakakuvana. Lisäksi näytön huippukirkkaus on kasvanut yli 30 prosenttia, jopa 1750 nitiä[27], joka takaa optimaalisen katselukokemuksen ulkona jopa kirkkaassa auringonvalossa.


Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy[28]varmistaa mukaansatempaavan pelikokemuksen suurimmalla Samsung Galaxy -älypuhelimen näytöllä, parantaa grafiikkaa ja käyttää tekoälyä mahdollistaakseen dynaamisen pelaamisen ja monipelitoiminnot. Galaxy Z Fold5 selviytyy mukavasti myös maratonpeleistä edistyneen jäähdytysjärjestelmänsä ansiosta, sillä se haihduttaa lämpöä älykkäämmin pienemmällä viiveellä ja ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

Edistystä kohti ympäristövisiota

Samsung jatkaa etenemistään kohti yhtiön ympäristövisiota ja nopeuttaa toimia, jotka auttavat saavuttamaan sen tavoitteet, mukaan lukien nollatason saavuttaminen Device eXperience -divisioonan hiilidioksidipäästöissä vuoden 2030 loppuun mennessä.


Galaxy Z Flip5 ja Fold5 sisältävät[29] edeltäneitä sukupolvia laajemman valikoiman kierrätysmateriaaleja[30], mukaan lukien käyttämätön kierrätyslasi ja alumiini sekä kierrätetyt muovit, jotka on hankittu hylätyistä kalastusverkoista, vesitynnyreistä ja PET-pulloista. Jopa pakkauslaatikoihin[31]käytetty paperi on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista[32].

Samsungin innovaatiot on myös määrätietoisesti suunniteltu mahdollisimman pitkäikäisiksi. Jokaisen laitteen mukana tulee viiden vuoden tietoturvapäivitykset ja neljä sukupolvea käyttöjärjestelmäpäivityksiä, jotka auttavat pidentämään tuotteen elinkaarta.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy Z Flip5 ja Galaxy Z Fold5 ovat ennakkotilattavissa valikoiduilta jälleenmyyjiltä 26. heinäkuuta 2023 alkaen ja niiden myynnin aloitus Suomessa on 11. elokuuta 2023.

Galaxy Z Flip5 antaa käyttäjille mahdollisuuden ilmaista itseään ja persoonaansa eri värivaihtoehdoilla, kuten Mint, Graphite, Cream, and Lavender[33], sekä erilaisilla lisävarusteilla[34], kuten Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case -nahkakotelo, Flipsuit -kotelo ja tukevan otteen varmistava, renkaalla varustettu silikonikotelo Silicone Case with Ring.

Galaxy Z Fold5 on saatavilla Icy Blue-, Phantom Black- ja Cream[35]-värivaihtoehdoissa. Lisäksi puhelimeen löytyy useita käytännöllisiä ja tyylikkäitä suojakuoria, mukaan lukien Slim S Pen Case -kynäkotelo, Clear Gadget Case, Eco-Leather Case -nahkakotelo ja omillaan seisova Standing Case with Strap[36].

Galaxy Z Flip5 -suositushinnat:

1 249 € (256 Gt)

1 369 € (512 Gt)

Galaxy Z Fold5 -suositushinnat:

1 979 € (256 Gt)

2 099 € (512 Gt)

2 349 € (1 Tt)

Ennakkotilaajan etu

Ennakkotilatessasi Galaxy Flip5:n tai Fold5:n 26.7.2023-10.8.2023 välisenä aikana, saat tuplasti tallennustilaa (arvo 120 €) kaupan päälle.

Lue lisää: https://www.samsungmobilepress.com, https://news.samsung.com/global,

Galaxy Z Flip5: https://www.samsung.com/galaxy-z-flip5

Galaxy Z Fold5: https://www.samsung.com/galaxy-z-fold5

Tuotetiedot






Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung



[1] Galaxy Z Flip5:n kansinäyttö on Galaxy Z Flip -sarjan ensimmäinen, jossa on etäisyysanturi ja ensimmäinen Galaxy Z Flip -kansinäyttö, joka tukee HBM:ää. Galaxy Z Flip5:n kansinäytön HBM:n huippukirkkaus on 1600 nitiä kirkkaamman ja selkeämmän näytön saavuttamiseksi.

[2] Verrattuna aikaisempiin Galaxy Z Fold- ja Galaxy Z Flip -malleihin.

[3] Perustuu laboratoriotestiolosuhteisiin upottamalla jopa 1,5 metrin syvyyteen makeaa vettä enintään 30 minuutiksi. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaalla. Huuhtele roiskeet/kuivaa, jos se on märkä. Laitteen veden- ja pölynkestävyys ei ole pysyvä ja saattaa heikentyä ajan myötä normaalin kulumisen vuoksi.

[4] Käyttämätön (Pre-Consumer) kierrätetty sisältö: Lasinvalmistuksen sivutuotteena syntyvä käytöstä poistettu lasijäte. Tämä lasijäte murskataan lasimurskaksi ja käytetään sitten komponenttina Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -valmistusprosessissa.

[5] Verrattuna Galaxy Z Flip4:ään. Diagonaalisesti mitattuna Galaxy Z Flip5:n kansinäyttö on 3,4 tuumaa täydessä suorakaiteen muotoisessa muodossa; todellinen katseltavissa oleva pinta-ala on noin 95 % täydestä suorakaiteen muotoisesta pinta-alasta pyöristetyistä kulmista ja alareunasta johtuen.

[6] Galaxy Watch6 -sarja myydään erikseen. Mallin ja värin saatavuus voi vaihdella markkina- tai operaattorikohtaisesti.

[7] Media Controller -widget näkyy vain musiikkia toistettaessa.

[8] Samsung Walletin saatavuus voi vaihdella maan tai laitemallin mukaan. Tuetut kohteet voivat vaihdella maittain. Samsung Wallet on saatavilla laitteissa, jotka tukevat P OS:tä tai uudempaa ja Samsung Payta.

[9] Flex-tilaa tuetaan kulmissa 75° ja 115° välillä.

[10] Dual Preview tuettu laitteissa, joissa on One UI 2.1 tai uudempi.

[11] Automaattinen kehystys on käytettävissä vain videotilassa. Automaattinen kehystys on otettava käyttöön ennen tallennusta. Tiettyjä resoluutioita ja suhteita ei ehkä tueta. Tietyt toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä, kun automaattinen kehystys on käytössä. Vain ihmiset voidaan tunnistaa, ja on olemassa raja, kuinka monta ihmistä voidaan tunnistaa. Saatavilla Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet ja Zoom-sovelluksille. Automaattinen kehystys on käytettävissä tietyissä objektiiveissa.

[12] Saattaa aiheuttaa kuvan huononemista.

[13] Verrattuna aikaisempiin Galaxy Z Fold -malleihin.

[14] Todellinen akun käyttöikä vaihtelee verkkoympäristön, käytettyjen ominaisuuksien ja sovellusten, puheluiden ja viestien tiheyden, latauskertojen määrän ja monien muiden tekijöiden mukaan. Arvioitu UX Connect Researchin kokoamaan keskimääräiseen käyttöprofiiliin. UX Connect Researchin riippumattomasti arvioima 19.6.2023–29.6.2023 Yhdysvalloissa, esijulkaistu versio oletusasetuksena käyttäen LTE- ja 5GSub6-verkkoja.

[15] Tietyt sovellukset eivät ehkä tue Multi Window- tai App Pair-toimintoja.

[16] Tietyt sovellukset eivät ehkä tue App Continuity -toimintoa.

[17] Tehtäväpalkin ominaisuutta tuetaan vain päänäytössä.

[18] S Pen Fold Edition myydään erikseen. Käytä vain Samsung S Pen Fold Editionia, joka on suunniteltu Galaxy Z Fold3 5G/Fold4/Fold5- tai S Pen Prolle. Kaikki muut S-kynät tai stylus-kynät voivat vahingoittaa näyttöä. Galaxy Z Fold5:ssä ei ole sisäänrakennettua paikkaa S Pen -kynää varten. S Pen -tuki on rajoitettu päänäyttöön.

[19] Tietyt sovellukset eivät ehkä tue kahden käden drag-and-drop –toimintoa.

[20] Tietyt sovellukset eivät ehkä tue piilotettuja ponnahdusikkunoita.

[21] S Pen Fold Edition Galaxy Z Fold5:lle on 4,35 mm, verrattuna Galaxy Z Fold4:n 7,7 mm:iin.

[22] Galaxy Z Fold5:n S Pen Fold Editionin koko on 4,35 mm verrattuna Z Fold4:n 7,7 mm:iin. S Pen Fold Edition myydään erikseen. Ohut S Pen -kynäkotelo (mukana S Pen Fold Edition) myydään erikseen. S Pen Fold Edition on yhteensopiva vain Galaxy Z Fold5:n, Galaxy Z Fold4:n ja Galaxy Z Fold3:n kanssa. Mitkään muut S Pen -kynät tai stylus-kynät eivät ole suunniteltuja Z Fold5:lle (mukaan lukien muiden valmistajien kynät), ja ne voivat vahingoittaa näyttöä. Z Fold5:ssä ei ole sisäänrakennettua paikkaa S Pen -kynää varten. S Pen -tuki on rajoitettu päänäyttöön.

[23] S Pen Fold Edition myydään erikseen. Ohut S Pen -kynäkotelo (mukana S Pen Fold Edition) myydään erikseen. S Pen Fold Edition on yhteensopiva vain Galaxy Z Fold 5:n, Galaxy Z Fold4:n ja Galaxy Z Fold3 5G:n kanssa.

[24] xxv Galaxy Z Fold5:n paksuus S Pen Slim -kotelon kanssa on 20,63 mm, ilman koteloa 13,4 mm.

[25] Preset Slim S Pen -kotelon ja S Pen Fold Editionin väriyhdistelmiä ovat grafiittikotelo mustalla S Pen -kynällä, hiekkakotelo Apricot S Pen -kynällä ja Icy Blue -kotelo Lime S Pen -kynällä.

[26] Diagonaalisesti mitattuna Galaxy Z Fold5:n päänäytön koko on 7,6 tuumaa täydessä suorakulmiossa ja 7,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen; todellinen katseluala on pienempi pyöristetyistä kulmista johtuen.

[27] Galaxy Z Fold5:n Dynamic AMOLED 2X -näyttö sai VDE Germany -sertifikaatin 100-prosenttisesta Mobile Color Volumesta DCI-P3-värialueella, mikä tarkoittaa, että kuvat eivät haalistu ja saat uskomattoman eloisia värejä eri kirkkaustasoista riippumatta. Näytön huippukirkkaus on jopa 1750 nitiä, mikä parantaa kontrastia digitaalisen sisällön tummien ja vaaleiden osien välillä ja parantaa kuvanlaatua. 3 000 000:1 kontrastisuhde tekee mobiilikokemuksestasi mukaansatempaavamman.

[28] xxix AP:n suorituskyvyn parannuksia verrattuna edellisen sukupolven prosessoriin. Todellinen suorituskyky riippuu käyttäjäympäristöstä, esiasennetuista ohjelmistoista ja sovelluksista sekä muista olosuhteista. Snapdragon on Qualcomm Technologies, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuote. Snapdragon on Qualcomm Incorporatedin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy on optimoitu Samsungille. “Maailman nopein Snapdragon” -väite pitää paikkansa 1. helmikuuta 2023 lähtien.

[29] xxx Galaxy Z Flip5: 15 laitekomponenttia, joissa vähintään 10 % kierrätysmateriaalista on muovia tai kierrätettyä alumiinia, tai Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, jossa keskimäärin 22 % kierrätettyä materiaalia. Näitä osia ovat äänenvoimakkuusnäppäinteline, kaiutinmoduuli (ylä- ja alaosa), takaosa, näytön liittimen kansi, FPCB RF-kaapelin pidike, takaosa, kotelon etuosa (pää), kotelon etuosa (sub), äänenvoimakkuusnäppäin, sormen näppäinkiinnike, vastaanotin Deco, liitin liitinpidikkeeseen, SIM-lokero, alaikkuna, takalasi. (Galaxy Z Flip4: 6 laitekomponenttia) Galaxy Z Fold5: 15 laitekomponenttia, joissa vähintään 10 % kierrätysmateriaalista on muovia tai kierrätettyä alumiinia, tai Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, jossa keskimäärin 22 % kierrätettyä lasia. Näitä osia ovat äänenvoimakkuusnäppäimen FPCB-kiinnike, yläkaiutinmoduuli (ylä- ja alakaiutinmoduuli), alakaiutinmoduuli (ylä- ja alaosa), kannen näytön liitin, pääkotelon etuosa, alakotelon etuosa, antenni (alakaiutin), antenni (pääantenni).), äänenvoimakkuusnäppäin, sorminäppäinkiinnike, SIM-lokero, liitin liittimen pidikkeeseen, kameran koristelu (ylä- ja alaosa), alaikkuna, takalasi. (Galaxy Z Fold4: 6 laitekomponenttia). Yllä olevat mitat perustuvat painoon.

[30] Kierrätysmateriaaleja ovat muun muassa kierrätetty PA, joka on peräisin hylätyistä kalastusverkoista, kierrätetty PBT, joka on peräisin hylätyistä PET-pulloista, kierrätetty PC, joka on peräisin vesitynnyreistä ja käyttämätön (pre-consumer) kierrätetty alumiini, joka on peräisin ylijäämämateriaalia, joka on syntynyt sivutuotteena valmistuksen aikana. Metalliromu sulatetaan uudelleen, suodatetaan epäpuhtauksien varalta ja kierrätetään sitten osien valmistamiseksi Samsungin valmistusprosessissa. Myös lasinvalmistuksen sivutuotteena syntyvästä käytöstä poistetusta lasijätteestä peräisin olevaa kierrätettyä (pre-consumer) materiaalia. Tämä lasijäte murskataan lasimurskaaksi ja käytetään sitten komponenttina Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -valmistusprosessissa.

[31] 100-prosenttisesti kierrätettyä paperia käytetään seuraavissa pakkausosissa: tuotteen pakkauslaatikko, kansisuoja, ohjekirjan laatikko, ohjekirjan alusta ja DLC-nauha.

[32] 100 % kierrätetty paperimateriaali on saanut Environmental Claim Validation (ECV) -validoinnin.

[33] Värien saatavuus voi vaihdella markkinoiden, alueen tai operaattorin mukaan.

[34] Lisävarusteet myydään erikseen. Mallin ja värin saatavuus voi vaihdella maan tai operaattorin mukaan.

[35] Värien saatavuus voi vaihdella markkinoiden, alueen tai operaattorin mukaan.

[36] Lisävarusteet myydään erikseen. Mallin ja värin saatavuus voi vaihdella maan tai operaattorin mukaan.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden