Ohita
Turnpike ja Samsung digitalisoivat hotellin henkilökunnan, tavoitteena optimoitu toiminta ja henkilökohtaisempi palvelu

Tiedote -

Turnpike ja Samsung digitalisoivat hotellin henkilökunnan, tavoitteena optimoitu toiminta ja henkilökohtaisempi palvelu

Samsung ja puettavia laitteita valmistava Turnpike ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön: Tukholman keskustassa sijaitseva Clarion Hotel Sign -hotelli käyttää Samsungin Galaxy Watch4 -älykelloja nopeaan sisäiseen tiedonvälitykseen. Hotellin henkilökunnan työn optimointi nopeuttaa palvelua ja mahdollistaa paremman kokemuksen niin työntekijöille kuin vieraillekin.


Turnpiken järjestelmän avulla vähittäiskauppa- ja majoitusalalla työskentelevä henkilökunta pystyy helposti muodostamaan yhteyden Samsung Galaxy Watch4 -älykelloon ja optimoimaan työnkulkua ja palveluita. Yhdistetty aikataulu ja reaaliaikaiset viestit oikean henkilön ranteeseen kertovat jokaiselle, mitä tehdä ja miten priorisoida tehtäviä. Clarion Hotel Sign vie hotellikokemuksen aivan uudelle tasolle olemalla ensimmäinen hotelli maailmassa, joka ottaa henkilökunnalleen käyttöön Turnpiken järjestelmän Samsungin älykelloissa. Työstä tulee helpompaa ja mielekkäämpää, vieraat saavat paremman kokemuksen ja hotelli optimoi päivittäistä toimintaansa.


”Hotellivieraille se on melkein kuin taikuutta; näemme heidät ennen kuin he näkevät meidät. Meille henkilökunnalle työstä tulee paljon miellyttävämpää ja helpompaa”, Clarion Hotel Signin vastaanottovirkailija Lia Djerf sanoo.


Järjestelmä varmistaa, että oikea henkilökunnan jäsen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ylittämässä asiakkaiden odotukset. Clarion Hotel Sign -hotellissa sekä asiakkaiden tyytyväisyys että työntekijöiden hyvinvointi ovat aina huomion keskipiste. Turnpiken avulla vastaanotto-, konferenssi-, kylpylä- ja ravintolahenkilökunta voi nyt olla aktiivisempia työssään ja tarjota vieraille maailmanluokan palvelua. Kun henkilökunta tietää aina, mitä tehdä ja mitä priorisoida, tehokkuus ja asiakaslähtöisyys lisääntyvät merkittävästi. Vieraiden tyytyväisyyden ja työntekijöiden hyvinvoinnin lisäämisen ohella hotelli oppii optimoimaan toimintaansa entisestään tekoälyn avulla, mikä hyödyttää sekä vieraita että työntekijöitä.


Samsung Galaxy Watch4 on yhdistetty Turnpiken SaaS-alustaan. Näin työntekijät saavat yksilöllisiä viestejä, jos esimerkiksi vastaanotossa tarvitaan apua, konferenssissa IT-tukea tai jos hotellivieras tarvitsee palvelua kylpylässä. Kello ilmoittaa viestistä värinällä, ja työntekijöiden on helppo priorisoida ja virtaviivaistaa tekemistään.


”Me Clarion Hotel Signissa olemme sitoutuneet olemaan aina innovaatioiden eturintamassa ja tarjoamaan aina parempaa elämänlaatua sekä vieraille että työntekijöille. Nyt takaamme paremman hotellikokemuksen kaikille, jotka valitsevat meidät – vieraille ja työntekijöille”, sanoo Clarion Hotel Signin toimitusjohtaja David Viklund.


Samsung Nordicin ja Turnpiken yhteistyö alkoi kaksi vuotta sitten ratkaisuna edelläkävijyyttä tavoitteleville jälleenmyyjille. Nyt yhteistyö viedään uudelle tasolle, jossa keskiössä ovat matkailuala ja hotellit.


"Kumppaneidemme avulla voimme yhdistää perintömme ja laitteisto-osaamisemme heidän ohjelmisto-osaamiseensa ja luoda arvoa kuluttajatuotteillamme myös yritysasiakkaille. Clarion Hotel Sign ja Galaxy Watch4 ovat täydellinen esimerkki siitä, kuinka me yhdessä Turnpiken kanssa luomme tuotteillemme lisäarvoa ja uusia käyttötapoja tuotteillemme", sanoo Christian Kyllerman, Samsung Electronics Nordicin B2B-liiketoiminnan kehityspäällikkö.


Hotelliala on Euroopan talouden kulmakivi, joka houkuttelee vuosittain miljoonia turisteja ja liikematkustajia, tuottaa miljardeja euroja ja edistää merkittävästi työllisyyttä koko maanosassa. Koska Eurooppa on yksi maailman vierailluimmista alueista, ravintola-alan menestys on ratkaisevan tärkeää alueen talouskasvun ja kilpailukyvyn ylläpitämiseksi.


"Me Turnpikella olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että Clarion Hotel Sign ottaa ensimmäisenä hotellina maailmassa käyttöön ratkaisumme. Uskomme, että ratkaisumme voivat mullistaa tavan, jolla hotelliala toimii henkilöstönsä ja palveluidensa suhteen nostaakseen palvelutasoa ja optimoidakseen modernin majoitustoiminnan”, Turnpiken perustaja Carl Norberg sanoo.


Samsungin ja Turnpiken näkökulmasta Euroopan hotelliala tarjoaa valtavan mahdollisuuden teknologian integraatioon ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Hotellit pyrkivät jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja toimintansa tehokkuutta. Se luo kasvavaa kysyntää huipputeknologialle, joka voi virtaviivaistaa prosesseja, parantaa viestintää ja personoida palveluita. Tämä tarjoaa molemmille yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden tarjota synergiaa hyödyntävä ratkaisu, jossa Samsungin laitteisto-osaaminen yhdistyy Turnpiken kykyyn luoda ohjelmistoja.

Lisätiedot: 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB

Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden