Ohita
Vie intohimojasi eteenpäin uudella Galaxy S23 -sarjalla:  Suunniteltu ensiluokkaisiin elämyksiin nyt ja tulevaisuudessa

Tiedote -

Vie intohimojasi eteenpäin uudella Galaxy S23 -sarjalla: Suunniteltu ensiluokkaisiin elämyksiin nyt ja tulevaisuudessa

Galaxy S23 Ultran tähän mennessä edistynein kamera ja huipputason pelisuorituskyky yhdistyvät Samsungin tähän mennessä innovatiivisimmassa Galaxy S -sarjassa

Samsung on esitellyt tänään uudet huippuluokan älypuhelimensa: Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ja Galaxy S23. Samsung Galaxyn eeppinen kamera antaa käyttäjille enemmän vapautta luoviin ratkaisuihin: mukautuvan tekoälyn avulla voit kuvata elokuvamaisia Nightography-videoita. Snapdragon® 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri antaa ensiluokkaisen käyttökokemuksen, johon kuuluvat uraauurtava tekoäly ja tulevaisuuden mobiilipelikokemus supernopealla mobiiligrafiikalla[1]. Galaxy S23 Ultrassa mukana tuleva S Pen -kynä[2]luo entistä enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi esimerkiksi tuottavuuteen, muistiinpanojen tekemiseen ja harrastuksiin.

“Monipuolisten ja arvokkaampien älypuhelinten markkina kasvaa Suomessa vuosi vuodelta. Tinkimättömyys niin suorituskyvyssä, uusissa ominaisuuksissa ja innovaatioissa varmistaa vaativammankin käyttäjän tyytyväisyyden uuteen Galaxy S23-tuoteperheeseemme”, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

200 megapikselin kamera ja laajat luovuusominaisuudet – valaistusolosuhteista riippumatta


Galaxy S23 Ultralla on helppo taltioida ilmiömäistä sisältöä. Älypuhelimessa on Samsung Galaxyn edistyksellisin kamerajärjestelmä, joka on räätälöity lähes kaikkiin valaistusolosuhteisiin ja suunniteltu toistamaan yksityiskohdat uskomattoman tarkasti. Parannellut yökuvausominaisuudet muuttavat tavan, jolla Samsung Galaxy S -sarja optimoi valokuvat ja videot erilaisissa kuvausolosuhteissa. Käyttäjät voivat ottaa entistä terävämpiä kuvia ja videoita hämärässä[3], sillä uusi tekoälyllä toimiva image signal processing (ISP) -algoritmi parantaa kuvattavan kohteen yksityiskohtia ja värisävyjä sekä poistaa visuaalista kohinaa.

Samsung Galaxy S23 Ultrassa on uusi 200 megapikselin Adaptive Pixel -kenno, joka tallentaa eeppisiä hetkiä uskomattoman tarkasti. Se käyttää pikselien yhdistämistekniikkaa tukemaan useita korkearesoluutioisia prosessointitasoja kerralla[4]. Galaxy S23 -sarjan etukameroissa on nopea automaattitarkennus ja ensimmäinen Super HDR -selfiekamera. Videokuvauksessa se yltää jopa 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeuteen.

Samsung Galaxy S -sarjassa on laaja kuvanmuokkaustyökaluvalikoima. Expert RAW[5]-kamerasovellus, joka on saatavana yksinoikeudella Samsung Galaxy -sarjan laitteisiin, mahdollistaa järjestelmäkameratyylisten kuvien ottamisen ja muokkaamisen RAW- ja JPEG-muodossa. Käyttäjät voivat kokeilla päällekkäisvalotus-valokuvausmuotoa tai ottaa Linnunradasta selkeitä kuvia Astrophoto-asetusta hyödyntäen joko Samsung Camera[6]-sovelluksessa tai Expert RAW -sovelluksessa. Lisäksi Galaxy Watch5 -älykellojen Camera Controller[7]-sovelluksen uudet zoomausominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden ottaa täydellisesti rajatun kuvan suoraan ranteestaan.

Kameran lisäparannuksia ovat muun muassa:

  • Galaxy S23 Ultran[8]videot ovat vakaita parannetun optisen kuvanvakaimen (OIS) ansiosta, vaikka kuvaus tapahtuisi hämärässä tai tilanteissa, joissa yleensä esiintyy epätarkkuutta.
  • Videoiden tallentaminen tuntuu elokuvamaiselta parannellun 8K[9]-ultrateräväpiirron, 30 FPS:n ja laajemman kuvakulman ansiosta.
  • Kehittynyt, objektipohjainen tekoäly analysoi kuvien jokaisen yksityiskohdan kasvojen piirteitä, kuten hiuksia ja silmiä myöten, tallentaakseen henkilön persoonallisuuden mahdollisimman tarkasti.
  • Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeiden uusi 360 Audio Recording[10]-ominaisuus luo moniulotteisen äänen, joka mahdollistaa entistä paremman videoidenkatselukokemuksen.

Galaxy S23+:n ja Galaxy S23:n ikoninen Samsung Galaxy -kamera saa myös päivitetyn ulkoasun. Kamerakohouma on poistettu, mikä merkitsee uutta aikakautta Samsung Galaxy -muotoilulle ja tekee koko sarjasta keskenään yhdenmukaisen, mutta yleisilmeeltään erottuvan.

Huippuluokan suorituskyky luo tietä mobiilipelaamisen tulevaisuudelle

Sekä sisällöntuottajien että pelaajien halu ylittää rajoja ja tehdä mahdottomasta mahdollista, vaatii odotukset ylittävää teknologiaa. Samsung ja Qualcomm ovat yhdessä optimoineet Samsung Galaxy -kokemuksen upouudella Snapdragon® 8 Gen 2 for Samsung Galaxy -prosessorilla, joka on kaikkien aikojen tehokkain Samsung Galaxy -älypuhelimen suoritin ja nopein[11]saatavilla oleva Snapdragon. Lisäksi Galaxy S23 Ultrassa on tehokas 5000 milliampeerin akku[12].

Uudelleensuunniteltu prosessori parantaa Galaxy S23 -sarjan suorituskykyä noin 30 prosenttia Galaxy S22 -sarjaan verrattuna[13]. Upeiden valokuvien ottaminen heikossa valaistuksessa vaatii biljoonia laskelmia sekunnissa, joten Samsung Galaxyn erittäin tehokas NPU-arkkitehtuuri on optimoitu 49 prosenttia paremmaksi suorituskyvyn ja tehon tasapainottamiseksi samalla kun se käyttää tekoälyalgoritmia auttamaan käyttäjiä ottamaan upeita valokuvia ja videoita. Yksi Galaxy S23 -sarjan merkittävimmistä parannuksista on optimoitu grafiikkaprosessori, joka on noin 41 prosenttia nopeampi verrattuna Galaxy 22 -sarjaan ja suunniteltu erityisesti tehokäyttäjille.

Tulevia huippuluokan mobiilipelejä ajatellen, Galaxy S23 Ultra on valmis tukemaan reaaliaikaista säteenseurantaa mobiilipelaamisen valtavirran osalta. Käyttäjät voivat kokea huomattavasti todenmukaisempia kohtauksia tekniikan ansiosta, joka simuloi ja seuraa jokaista valonsädettä. Lisäksi Samsung Galaxyn höyryjäähdytyskammio on nyt isompi[14]ja on mukana jokaisessa Galaxy S23 -sarjan mallissa pitäen pelimaratonin käynnissä suojaamalla laitteita ylikuumenemiselta ja parantamalla niiden suorituskykyä.

Kaikki tämä teho tukee Galaxy S23 Ultran laajaa 6,8 tuuman näyttöä[15], jonka kaarevuus on pienempi, joka luo suuremman ja tasaisemman pinta-alan parhaan visuaalisen kokemuksen saamiseksi. Samsung Galaxyn ainutlaatuisen Enhanced Comfort -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat säätää värisävyjä ja kontrastitasoja, mikä vähentää silmien rasitusta. Se on myös suunniteltu hellävaraiseksi silmille, kun näyttöä katsoo yöllä. Adaptive Vision Booster -toiminto säätää näytön valaistustasoa kolmessa eri tasossa kahden sijasta[16]heijastusten ja häikäisyn estämiseksi päivänvalossa.

Kestävyys on olennainen osa Samsung Galaxya

Uusi Samsung Galaxy S -sarja tuo ensimmäistä kertaa markkinoille kestävän Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -lasin[17]. Lisäksi jokainen Galaxy S23 -älypuhelin toimitetaan pakkauslaatikossa, jossa käytetystä paperista 100 prosenttia on kierrätettyä.

Käyttäjäystävällinen turvallisuus ja yksityisyys mahdollistavat läpinäkyvän kokemuksen ilman kompromisseja

Turvalliset ja suojatut kokemukset ovat Galaxy S23 -sarjan perusta. Jokaisessa älypuhelimessa on Samsung Knox -suojaus. Turvallisuuden lisäämiseksi Knox Vault, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Galaxy S21 -sarjassa, suojaa Galaxy S23 -sarjan kriittisiä tietoja erottamalla ne muusta laitteesta, kuten käyttöjärjestelmästä, lisäsuojatakseen sitä.

Liitettävyys tuo elämään lisää vapautta ja joustavuutta

Samsung Galaxy S -sarjan premium-kokemuksen ytimenä on Samsung Galaxy Ultran tinkimättömät innovaatiot. Samsung Galaxy Ultran teho ja luovat ominaisuudet eivät rajoitu ainoastaan älypuhelimiin, sillä upouuden Galaxy Book3 Ultran ja Galaxy Tab S8 Ultran avulla käyttäjät voivat nyt nauttia Samsung Galaxyn kokonaisvaltaisesta ekosysteemistä.

Kaikkiin Samsung Galaxy S -sarjan yhdistettyihin kokemuksiin on tuotu lisäetuja. Samsung Multi Control[18], joka yhdistää hiiren ja näppäimistön Samsung Galaxy tietokoneen ja tabletin välille, laajenee nyt myös Galaxy S23 Ultraan, Galaxy S23+:aan ja Galaxy S23:een. Lisäksi paranneltu tekstin käytettävyys tekee tekstin, kuten URL-osoitteiden, kopioimisesta ja liittämisestä helppoa yhdeltä laitteelta toiselle, jotta toimintoja voi jatkaa kätevästi toisella laitteella.

Hinnat ja saatavuus

Galaxy S23 -sarjan neljä värivaihtoehtoa[19]ovat luonnon inspiroimia mattasävyjä: Phantom Black, Cream, Green ja Lavender. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ja Galaxy S23 ovat saatavilla valikoiduillta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä Samsung.comissa 1. helmikuuta alkaen.

S23 Ultra (1TB) 1 899 €

S23 Ultra (512GB) 1 649 €

S23 Ultra (256GB) 1 449 €

S23+ (512GB) 1 399 €

S23+ (256GB) 1 249 €

S23 (256GB) 1 049 €

S23 (128GB) 999 €

S23 (128GB) - Enterprise edition 1 019 €

Nopean ostajan etu!

Tuplasti tallennustilaa kaupan päälle! 1.-16.2.2023 välisenä aikana ostaja saa halutessaan kaksinkertaisen tallennustilan S23-puhelimeensa ilman lisäkustannuksia. [Koskee valikoituja malleja. Kampanja on voimassa Samsung Galaxy S23:n (SM-S911B, 128 Gt, joka päivitetään 256 gigatavuun), Galaxy S23+:n:n (SM-S916B, 256 Gt, joka päivitetään 512 gigatavuun), Galaxy S23 Ultra:n (SMS918B, 256 Gt, joka päivitetään 512 gigatavuun) oston yhteydessä 1.-16.2.2023 välisenä aikana. Voimassa vain Pohjoismaissa samsung.com-sivuilla ja valikoiduilla jälleenmyyjillä. Tarjouksen arvo ja ohjeet tarjouksen hyödyntämiseksi käyvät ilmi valikoidun jälleenmyyjän tarjoamista tiedoista.]. Lue lisää osoitteesta samsung.com tai jälleenmyyjiltämme.

Lisätiedot:

www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

PR: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Seuraa Samsungia MyNewsDeskissä: https://www.mynewsdesk.com/fi/samsung

Galaxy S23 Ultra

Näyttö

6.8-tuumainen QHD+ Edge*

Dynamic AMOLED 2X Display

Super Smooth 120Hz virkistystaajuus (1~120Hz)

240Hz Touch Sampling Rate in Game Mode

Vision booster

Enhanced comfort

*Diagonaalisesti mitattuna, todellinen katseltavissa oleva ala on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

Mitat ja paino

78.1 X 163.4 X 8.9 mm, 234 g

Kamera

12MP ultralaajakulmakamera

  • F2.2, FOV 120˚
  • F1.7, FOV 85˚
  • 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚
  • 10x Optical Zoom, F4.9, FOV 11˚
  • F2.2, FOV 80˚

200 MP laajakulmakamera

10MP telekamera

10MP telekamera

12MP etukamera

*100X Space Zoom sisältää 10x optisen zoomin ja 10x digitaalisen zoomin AI Super Resolution -tekniikalla. 10-kertainen zoomaus voi aiheuttaa kuvan heikkenemistä.

AP

Snapdragon® 8 Gen 2 for Samsung Galaxy

Muisti

12GB + 1TB

12 + 512GB

8 + 256GB

*Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti riippuu esiladatusta ohjelmistosta. *Muistivaihtoehdot voivat vaihdella markkinakohtaisesti.

Akku

5,000mAh

* Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorioolosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Nimellinen (minimi)kapasiteetti on 4 855 mAh. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

Lataus*

Langallinen lataus*: Jopa 65 % lataus noin 30 minuutissa 45 W:n sovittimella** ja 5 A USB-C-kaapelilla ***

Nopea langaton lataus 2.0****

Wireless PowerShare*****

* Langallinen lataus on yhteensopiva QC2.0:n ja AFC:n kanssa.

**45 watin virtalähde myydään erikseen. Käytä vain Samsungin hyväksymiä latureita ja kaapeleita.

*** Tulokset Samsungin sisäisistä laboratoriotesteistä, jotka suoritettiin 45 watin matkasovittimella, joka oli liitetty äskettäin julkaistuun Galaxy S23 Ultran versioon, kun laitteen virtaa oli jäljellä 0%, kaikki palvelut, ominaisuudet ja näyttö sammutettuina. Todellinen latausnopeus voi vaihdella todellisen käytön, latausolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan.

****WPC:n kanssa yhteensopiva langaton lataus.

***** Rajoitettu Samsungin tai muiden merkkien älypuhelimiin, joissa on langaton Qi-lataus, kuten Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22 series, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 sarja, Z Fold2, Note20 series, S20 series, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE ja Note5. Saatavilla vain tiettyjen Samsung Galaxy -laitteiden kanssa, kuten Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ja Galaxy Buds. Jos akun varaus on alle 30 %, Wireless PowerShare ei ehkä toimi. Ei välttämättä toimi tiettyjen lisävarusteiden, kuorien, muiden valmistajien laitteiden tai joidenkin Samsungin puettavien laitteiden kanssa. PowerShare voi vaikuttaa puhelujen vastaanottoon tai datapalveluihin verkkoympäristöstäsi riippuen.

Käyttöjärjestelmä

Android 13

One UI 5.1

Verkko ja liitettävyys

5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

*Edellyttää optimaalista 5G-verkkoyhteyttä, saatavilla tietyillä markkinoilla. Tarkista saatavuus ja tiedot operaattoriltasi. Lataus- ja suoratoistonopeudet voivat vaihdella sisällöntarjoajan, palvelinyhteyden ja muiden tekijöiden mukaan.

**LTE-mallin saatavuus vaihtelee markkina- ja operaattorikohtaisesti. Todellinen nopeus voi vaihdella markkina-, operaattori- ja käyttäjäympäristön mukaan.

***Wi-Fi 6E -verkon saatavuus voi vaihdella markkinoiden, verkkopalveluntarjoajan ja käyttäjäympäristön mukaan. Edellyttää optimaalista yhteyttä. Vaatii Wi-Fi 6E -reitittimen.

Turvallisuus

Samsung Knox, Samsung Knox Vault

Vedenkestävyys

IP68

*IP68-luokitus: Vedenkestävä jopa 1,5 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia ja suojattu pölyltä, lialta ja hiekalta. Putsaa/kuivaa kastumisen jälkeen. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaalla.

Galaxy S23 and Galaxy S23+

Galaxy S23

Galaxy S23+

Näyttö

6.1-tuumainen FHD+*

Dynamic AMOLED 2X Display

Super Smooth 120Hz virkistystaajuus (48~120Hz)

240Hz Touch Sampling Rate in Game Mode

Vision booster

Enhanced comfort

6.6-tuumainen FHD+*

Dynamic AMOLED 2X Display

Super Smooth 120Hz virkistystaajuus (48~120Hz)

240Hz Touch Sampling Rate in Game Mode

Vision booster

Enhanced comfort

* Diagonaalisesti mitattuna Galaxy S23:n näytön koko on 6,1 tuumaa suorakulmiona ja 5,9 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen, Galaxy S23+:n näytön koko on 6,6 tuumaa suorakulmiona ja 6,4 tuumaa pyöristetyt kulmat huomioon ottaen; todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

Mitat ja paino

70.9 x 146.3 x 7.6 mm, 168 g

76.2 x 157.8 x 7.6 mm, 196 g

Kamera

12MP ultralaajakulma

  • F2.2, FOV 120˚
  • F1.8, FOV 85˚
  • 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚
  • F2.2, FOV 80˚

50 MP laajakulma

10MP telekamera

12MP etukamera

AP

Snapdragon® 8 Gen 2 for Samsung Galaxy

Muisti

8 + 256GB

8 + 128GB

8 + 512GB

8 + 256GB

* Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti riippuu esiladatusta ohjelmistosta.

Akku

3,900mAh

4,700mAh

* Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorioolosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Nimellinen (minimi)kapasiteetti on 3 785 mAh Galaxy S23:ssa ja 4 563 mAh Galaxy S23+:ssa. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

Lataus

Langallinen lataus*: Jopa 50 % lataus noin 30 minuutissa 25 W:n sovittimella** ja 3A USB-C-kaapelilla***

Nopea langaton lataus 2.0****

Wireless PowerShare*****

Langallinen lataus*: Jopa 65 % lataus noin 30 minuutissa 45 W:n sovittimella** ja 5A USB-C-kaapelilla***

Nopea langaton lataus 2.0****

Wireless PowerShare*****

* Langallinen lataus on yhteensopiva QC2.0:n ja AFC:n kanssa.

** Virtalähde ja datakaapeli myydään erikseen. Alkuperäisen Samsungin 45 W virtalähteen ja datakaapelin käyttöä suositellaan Galaxy S23+:lle ja alkuperäisen Samsung 25 W virtalähteen ja datakaapelin käyttöä Galaxy S23:lle.

*** Tulokset Samsungin sisäisistä laboratoriotesteistä, jotka suoritettiin 25 W:n matkasovittimella, joka oli yhdistetty äskettäin julkaistuun Galaxy S23 -versioon, ja 45 W:n matkasovittimella, joka oli yhdistetty äskettäin julkaistuun Galaxy S23+ -versioon, kun laitteen tehoa oli jäljellä 0 %, kaikki palvelut, ominaisuudet ja näyttö sammutettuina. Todellinen latausnopeus voi vaihdella todellisen käytön, latausolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan.

**** WPC-yhteensopiva langaton lataus.

***** Rajoitettu Samsungin tai muiden merkkien älypuhelimiin, joissa on langaton Qi-lataus, kuten Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, S22 series, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 series, Z Fold2, Note20-sarja, S20-sarja, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+ , Note9, Note8, Note FE ja Note5. Saatavilla vain tiettyjen Samsung Galaxy -laitteiden kanssa, kuten Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch ja Galaxy Buds. Jos akun varaus on alle 30 %, Wireless PowerShare ei välttämättä toimi. Ei välttämättä toimi tiettyjen lisävarusteiden, kuorien, muiden valmistajien laitteiden tai joidenkin Samsungin puettavien laitteiden kanssa. PowerSharen aikana se voi vaikuttaa puhelujen vastaanottoon tai datapalveluihin verkkoympäristöstäsi riippuen.

Käyttö-järjestelmä

Android 13

One UI 5.1

Verkko ja liitettävyys

5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3

* 5G-palveluita tuetaan vain 5G-verkkoa tukevissa paikoissa. Vaatii optimaalisen 5G-yhteyden. Todellinen nopeus voi vaihdella markkina-, operaattori- ja käyttäjäympäristön mukaan.

** LTE-mallin saatavuus vaihtelee markkina- ja operaattorikohtaisesti.

*** Wi-Fi 6E -verkon saatavuus voi vaihdella markkinoiden, verkkopalveluntarjoajan ja käyttäjäympäristön mukaan. Edellyttää optimaalista yhteyttä. Vaatii Wi-Fi 6E -reitittimen.

Turvallisuus

Samsung Knox, Samsung Knox Vault

Vedenkestävyys

IP68

* IP68-luokitus: Vedenkestävä jopa 1,5 metrin syvyydessä makeassa vedessä jopa 30 minuuttia ja suojattu pölyltä, lialta ja hiekalta. Putsaa/kuivaa kastumisen jälkeen. Ei suositella käytettäväksi rannalla tai uima-altaalla.



[1] Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy on optimoitu Samsungille eksklusiivisesti Galaxy S23 -sarjan julkaisun aikaan.

[2] S -Pen on saatavilla vain Galaxy S23 Ultraan.

[3] Verrattuna Galaxy S22 Ultraan.

[4] Samsungin päivitetty pikselien yhdistämistekniikka Galaxy S23 Ultralle tarjoaa 200 megapikselin, 50 megapikselin ja 12 megapikselin lähtövaihtoehdot.

[5] Expert RAW on ladattava erikseen Galaxy Storesta ilmaiseksi ennen käyttöä. Galaxy S23 -sarjan käyttäjät voivat myös ladata Expert RAW:n Samsung Camera -sovelluksen Lisää-välilehdeltä. Expert RAW -sovellus on saatavilla Galaxy S23 -sarjaan (S23 Ultra, S23+, S23), Z Fold4, Galaxy S22 –sarjaan (S22 Ultra/S22+/S22), Z Fold 3, S21 Ultra, S20 Ultra, Z Fold 2 ja Note 20 Ultra.

[6] Vain Galaxy S23 -sarjassa. Käyttäjät voivat käyttää Expert RAW -sovellusta "Lisää" -välilehdellä.

[7] Camera Controller -sovellus on esiladattu Galaxy Watch5 -sarjaan.

[8] Käytössä vain Galaxy S23 Ultrassa.

[9] 8K-videoita voidaan toistaa 8K-resoluutiolla vain laitteilla, jotka tukevat 8K-resoluutiota.

[10] Ominaisuus on saatavilla Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeisiin, jotka on yhdistetty Samsung Galaxy -älypuhelimeen, jossa on One UI 5.0 tai uudempi LE Audio -tuella, mukaan lukien Galaxy S23 -sarja. Samsung Galaxy -älypuhelimen ja Galaxy Buds -laitteiden uusimmat ohjelmistoversiot vaaditaan. Aktivoi ominaisuus siirtymällä Samsung Camera –sovellukseen.

[11] Maailman nopein Snapdragon-väite pitää paikkansa 1. helmikuuta 2023 lähtien

[12] Tyypillinen arvo testattu kolmannen osapuolen laboratorio-olosuhteissa. Tyypillinen arvo on arvioitu keskiarvo, joka ottaa huomioon akun kapasiteetin poikkeaman IEC 61960 -standardin mukaisesti testattujen akkunäytteiden välillä. Galaxy S23 Ultran nimelliskapasiteetti on 4855 mAh. Todellinen akun käyttöikä voi vaihdella verkkoympäristön, käyttötapojen ja muiden tekijöiden mukaan.

[13] Piirisarjan suorituskyvyn parannuksia verrattuna edellisen sukupolven piirisarjaan. Todellinen suorituskyky riippuu käyttäjäympäristöstä, olosuhteista ja esiasennetuista ohjelmistoista ja sovelluksista.

[14] Verrattuna S22 Ultraan.

[15] Näytön mitat ovat diagonaalisia. Todellinen katselualue on pienempi pyöristetyistä kulmista ja kameran reiästä johtuen.

[16] Verrattuna S22 Ultraan.

[17] Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 on sisällytetty Galaxy 23 -sarjan etunäyttöön ja takakanteen

[18] Samsung Multi Control toimii Galaxy-tableteissa, joissa on One UI 4.1 tai uudempi, Galaxy-puhelimissa, joissa on One UI 5.1 tai uudempi, ja Galaxy Book -sarjan laitteissa, jotka lanseerattiin vuonna 2021 tai myöhemmin joko Samsung Settings v1.5 (Intel) tai Samsung Settings v3.3 (ARM) kanssa. Joissakin malleissa voi olla rajoitettu toimintotuki, ja sekä puhelimen että tietokoneen on oltava kirjautuneena samalle Samsung-tilille.

[19] Saatavuus voi vaihdella alueittain.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden