Ohita
Wilma Murto on yksi pohjoismaisista urheilijoista, jotka valittiin mukaan Samsung Galaxy Athletes -tiimiin Pariisin Olympialaisiin 2024

Tiedote -

Wilma Murto on yksi pohjoismaisista urheilijoista, jotka valittiin mukaan Samsung Galaxy Athletes -tiimiin Pariisin Olympialaisiin 2024

Innovaation ja inspiraation puolestapuhuja Samsung Electronics ilmoitti tänään yhteistyöstään Pariisin 2024 Olympialaisiin liittyen: seitsemän tunnettua pohjoismaista urheilijaa tulevat levittämään Samsungin viestiä “Avoimuus voittaa aina”. Pohjoismaiden Samsung Galaxy Athletes -tiimiin kuuluuvat seiväshyppääjä Wilma Murto Suomesta, rullalautailijat Oskar “Oski” Rozenberg ja Hedda Hjertberg Ruotsista, aitajuoksija Karsten Warholm ja painija Grace Bullen Norjasta sekä sulkapalloilija Viktor Axelsen ja purjehtija Anne-Marie Rindom Tanskasta.

"Avoimuus voittaa aina" on Samsungin ydinviesti Pariisin Olympialaisissa 2024 ja paralympialaisissa. Edistämällä avoimuutta ja inkluusiota Samsungin tavoitteena on luoda maailma, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja onnistua. Yli 25 olympia- ja paralympiatähdestä ympäri maailman koostuva Samsung Galaxy Athletes -tiimi toimii viestin keulakuvana. Heidän tarinansa kuvastavat urheilun ja teknologian välisen yhteisvaikutuksen voimaa ja sitä, kuinka Samsungin innovaatiot parantavat ja täydentävät sekä huippu-urheilijoiden että urheilun ystävien arkea.

Samsungin pohjoismaiden tiimi koostuu seitsemästä olympiaurheilijasta Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Tiimiin kuuluvat Oskar "Oski" Rozenberg, Hedda Hjertberg, Karsten Warholm, Grace Bullen, Viktor Axelsen, Anne-Marie Rindom sekä Wilma Murto.

“Samsung on ylpeä voidessaan tukea näitä olympiakultaa, MM- ja EM-kultaa ja useita mestaruusmitaleita voittaneita loistavia urheilijoita heidän valmistautuessaan valloittamaan maailmaa. He edustavat uuden sukupolven urheilijoita, jotka suhtautuvat ennakkoluulottomasti haasteisiin ja ovat avoimia rehdille kilpailulle”, sanoo Suomen Samsungin maajohtaja Mika Engblom.

"Samsungin teknologia auttaa minua kehittymään urallani"

Suomalainen seiväshyppääjä ja Euroopan mestari Wilma Murto kertoo, kuinka teknologia auttaa häntä valmistautumaan Olympialaisiin.

"Teknologialla on suuri merkitys urallani seiväshyppääjänä. Treeneissä kuvaan suoritukseni puhelimella ja analysoin niitä, tarkistan harjoitteluohjelmani ja innostan itseäni sopivalla musiikilla. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta päästä osaksi Samsungin tiimiä, päätös oli helppo tehdä”, Murto sanoo.

Pariisin olympialaiset järjestetään 26.7.–11.8. Muissa Samsungin Euroopan tiimeissä ovat mukana espanjalainen sulkapallopelaaja Carolina Marin, ranskalainen rullalautailija Aurélien Giraud, amerikkalainen breakdance -tanssija Grace Choi, saksalainen parapikajuoksija Johannes Floors, ja etelä-korealainen jalkapalloilija Son Heung-min.

Samsung Nordic on luonut osana olympialaisten yhteistyötä kampanjan, jossa tuodaan esiin Janten lain kirjoittamattomat säännöt ja niiden absurdius. Tarkoituksena on kannustaa uutta sukupolvea ajattelemaan toisin ja vapautumaan vanhentuneista ajatusmalleista. Huhtikuun 22. päivä julkaistavassa kampanjassa kuulemme Nordic Team Galaxy -huippu-urheilijoidn näkemyksiä pohjoismaisesta mentaliteetista ja siitä, kuinka tärkeää on olla jämähtämättä pölyttyneisiin normeihin.

Samsung mukana olympialaisissa

Samsung on ollut maailmanlaajuinen olympialaisten yhteistyökumppani Naganon talviolympialaisista 1998 lähtien. Yli 25 vuoden ajan urheilijat ja fanit ovat luottaneet Samsungin mullistavaan mobiiliteknologiaan, jonka avulla he ovat jakaneet olympiahenkeä ympäri maailman. Sama jatkuu myös Pariisin 2024 Olympialaisissa. Yhtiön sitoutuminen olympialiikkeeseen on jatkunut pian neljä vuosikymmentä, ja tähtää myös Los Angelesin kisoihin vuonna 2028. Samsungin langattomat viestintä- ja tietotekniikkalaitteiden innovaatiot, mukaan lukien tekoälyllä, virtuaalitodellisuudella, lisätyllä todellisuudella ja 5G:llä varustetut laitteet, muuttavat maailman tapaa kokea olympialaiset.

Samsung mukana paralympialaisissa

Samsung on Kansainvälisen paralympiakomitean (IPC) maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintä- ja tietotekniikkalaitteiden kategoriassa. Jo Torinon vuoden 2006 paralympialaisista lähtien yritys on tukenut paralympialiikettä ja antanut urheilijoille ja faneille ympäri maailmaa mahdollisuuden jakaa kisojen jännitystä ja inspiraatiota Samsungin mobiiliteknologian avulla. Samsungin sitoutuminen paralympialaisiin ulottuu Los Angelesin 2028 kisoihin asti, ja sitä juhlistetaan innovatiivisilla mobiili- ja tietotekniikkakokemuksilla, jotka perustuvat langattoman viestinnän ja tietotekniikan laitekategorian innovaatioihin, jotka sisältävät muun muassa tekoälyä, virtuaalitodellisuutta, lisättyä todellisuutta ja 5G:tä hyödyntäviä laitteita.

Lisätiedot: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Samsungin mediakontakti: OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden