Ohita
Innovaatioita ketterämpään käyttöön Samsung One UI:n avulla

Blogikirjoitus -

Innovaatioita ketterämpään käyttöön Samsung One UI:n avulla

Älypuhelin on ei ole enää pitkään aikaan ollut vain puheluja ja tekstiviestejä varten. Nykypäivänä on itsestään selvää, että älypuhelimessa on hyvä kamera, että siinä on sovelluksia sinun viihdyttämiseksesi tai että sillä voi tehdä käytännällisiä asioita, kuten hallita taloudenpitoasi ja maksaa laskuja.

Älypuhelin ei ole enää pelkkä älypuhelin, vaan se on pikemminkin kumppanimme kaikissa elämäntilanteissamme.

Ei siis ole yllätys, että vaatimukset kovenevat paitsi siitä, mitä älypuhelimilla voi tehdä, vaan myös siitä, kuinka mukavaa sen käytön pitäisi olla. Eikä kyse ole vain luovuudesta puhelimen ulkonäön ja toimintojen suhteen käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi, vaan kyse on myös käyttöliittymästä huolehtimisesta. Miten kaikkien älypuhelimen käytöstä on mahdollista tehdä mahdollisimman luonnollista ja yksinkertaista.

Samsung pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia innovatiivisia ideoita ja merkityksellistä tekniikkaa asiakkailleen. Tarjotaksemme käyttäjillemme entistä sisältörikkaamman arkipäivän olemme kehittäneet täysin uuden käyttöliittymän Galaxy-tuotesarjaamme. Samsung One UI keskittyy juuri yksinkertaisuuteen ja joustavuuteen, ja se on kehitetty niin, että vuorovaikutuksesi älypuhelimesi kanssa olisi mahdollisimman luonnollista. Häiriötekijät on minimoitu ja käyttöliittymästä on tehty mahdollisimman minimaalisia. Ajatus on, että älypuhelimesi näytöllä näkemäsi on vastattava sitä, miten itse asiassa käytät älypuhelintasi. Sinun ei tarvitse etsiä eniten käyttämiäsi toimintoja ja sovelluksia, vaan ne ovat valmiina sinua varten.

Näin toimii One UI

Jos esimerkiksi haluat soittaa puhelun ja näppäilet puhelinnumeron, et näe muita valikkokohtia, joilla ei ole mitään tekemistä puhelinnumeron kanssa. Sen sijaan esiin tulee uusia valintoja uuden yhteystiedon luomista tai videonpuhelun aloittamista varten. Kaikki, mikä ei ole tilanteen kannalta olennaista, karsitaan pois häiritsemästä sinua.

Tämä uusi käyttöliittymä on lisäksi sovitettu suurille näytöille, jotka ovat tyypillisiä uusissa älypuhelimissa. Jotta suurien älypuhelinten käyttö on helpompaa, One UI jakaa näytön puoliksi. Näytön yläosa sisältää kuvia ja tekstiä, ja alaosan avulla käytetään puhelinta. Siten kaikki komennot ovat käden ulottuvilla – jopa yhdellä kädellä.

Näytön osalta olemme halunneet lisätä myös useita toivottuja toimintoja. Älypuhelimia käytetään nykyään kaikkialla, kun istumme aamiaispöydässä, lounaalla ja kun lepäämme sängyssä. Koska käytämme ja katselemme niin paljon sitä, on tärkeää, ettei se rasita silmiä, erityisesti pimeässä. Siksi Samsung One UI sisältää mukautuvan yötilan, jonka avulla näytön värisävyjä, valovoimaa ja kontrastia voidaan säätää. Ajatus on, että puhelinta pitää voida käyttää siristelemättä näyttöä, riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä sitä käytetään.

Älypuhelin on melkein aina kanssamme, se on täällä pysyäkseen ja kehittyy aina vain paremmaksi. Me emme ainoastaan jatka tuotteidemme kehittämistä paremmiksi, nopeammiksi ja tehokkaammiksi. Lisäksi niistä tulee aina vain käyttäjäystävällisempiä. Kaikki kehitystyömme tehdään ajatellen käyttäjien parasta. Tekniiikkamme tulee olla innovatiivista ja merkityksellisä, siksi esittelemme Samsung One UI:n suurella ylpeydellä. 

Aiheet

Kategoriat

Liittyvä sisältö

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden