Ohita
Samsung-kannettavat saavat Windows 11 -käyttöjärjestelmäpäivityksen

Uutinen -

Samsung-kannettavat saavat Windows 11 -käyttöjärjestelmäpäivityksen

Samsungin kannettaviin tietokoneisiin on nyt asennettavissa Windows 11 -käyttöjärjestelmä. Päivitys koskee niitä Samsung-kannettavia, jotka se on tuonut markkinoille vuodesta 2020 alkaen.

Samsung julkaisi viime vuonna Galaxy-sarjaansa kannettavan tietokonemallin, Galaxy Bookin. Paluun PC-markkinaan tehnyt Samsung on nyt ilmoittanut, että kaikkiin sen Samsung-läppäreihin, jotka on julkaistu Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Suomen markkinoilla kahden viime vuoden aikana, on tarjolla Microsoftin tuoreimman Windows 11 -käyttöjärjestelmän päivitys[1].

”On ollut todella hienoa palata PC-markkinoille Pohjoismaissa. Viimevuotisen paluumme yksi etu on ehdottomasti se, että suurimmalla osalla Samsungin pohjoismaisista PC-käyttäjistä on käytössään meidän uudemmat koneemme, eli suuri osa asiakkaistamme voi päivittää Windows 11:n”, sanoo Rikard Skogberg, Samsung Electronics Nordicin tuotepäällikkö.

Samsungin kannettavat tietokonemallit, jotka on julkaistu Pohjoismaissa vuodesta 2020 alkaen:

  • Samsung Galaxy Book S (2020)
  • Samsung Galaxy Book ION (2020)
  • Samsung Galaxy Book Flex (2020)
  • Samsung Galaxy Book Go (2021)
  • Samsung Galaxy Book (2021)
  • Samsung Galaxy Book Pro (2021)
  • Samsung Galaxy Book Pro 360 (2021)

[1] Jotta voit päivittää Windows 11:een, laitteessasi on oltava Windows 10 (2004-versio tai uudempi).

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Aiheet

Kategoriat

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden