Ohita
​CES 2015: Samsung esittelee 360 asteen musiikkitoiston ja mullistaa käsityksen Smart TV:stä

Tiedote -

​CES 2015: Samsung esittelee 360 asteen musiikkitoiston ja mullistaa käsityksen Smart TV:stä

Televisiot ja äänentoisto ovat Samsungin CES 2015 -uutuuksien keskiössä

Las Vegas, 5. tammikuuta 2015 – 2014 oli vuosi, jolloin esiteltiin kaarevat televisiot ja langattomat multiroom-kaiuttimet. Samalla Smart TV -ominaisuudet juurtuivat pysyvästi osaksi television katselukokemusta. Samsung esittelee nyt alkavilla CES-messuilla Las Vegasissa vuoden 2015 uutuuksia, joihin lukeutuvat muun muassa Tizen käyttöjärjestelmään perustuva ja älypuhelimien kanssa saumattomasti yhteen toimiva Smart TV -mallisto sekä 21:9-kuvasuhteella varustetut kaarevat tietokonenäytöt. Tässä Samsungin CES 2015 -uutuudet tiivistetysti:

SUHD loistavaa värintoistoa ja entistä älykkäämpää sisältöä

Samsungin vuoden 2015 tv-mallisto

2015 tulee olemaan vuosi, jolloin Samsung asettaa uuden standardin perinteiselle tv-katselulle. SUHD-uutuustelevisioiden paneelit perustuvat ympäristöystävälliseen nanokristalli-teknologiaan, joka yhdessä älykkään kuvaprosessoinnin kanssa mahdollistaa uraauurtavan harppauksen tv-tekniikassa. Samsung SUHD osaa analysoida kuvien kirkkautta ja minimoida tarpeetonta energiankulutusta. Samalla se tarjoaa entistä täsmällisemmän kontrastin, minkä ansioista mustat ovat mustempia ja kirkkaat sävyt ovat kirkkaampia. Samsung SUHD pystyy toistamaan peräti 64-kertaisesti enemmän värejä perinteiseen tv:hen verrattuna. SUHD-tv ja Samsungin koko 2015 -tv-mallisto perustuu Tizen-käyttöjärjestelmään. Ne osaavat skaalata sekä SD- että HD-sisältöä UHD-tarkkuuteen. Samsungin SUHD-mallistoon kuuluu kolme tv-mallia: JS9500, JS9000 ja JS8500, joita kaikkia tulee saataville kokoluokassa 48 - 88 tuumaa. Kaikissa on vallankumouksellinen kaareva muotoilu ja tyylikkäästi suunniteltu kehys, mikä tekee tv:stä kuin taideteoksen mille tahansa seinälle.

Samsung uudistaa Smart TV:t Tizen-käyttöjärjestelmällä

Smart TV, joka kommunikoi saumattomasti älypuhelimien kanssa

Samsung uusi Tizeniin perustuvaa Smart TV -käyttöjärjestelmä on entistä helppokäyttöisempi, ja se tarjoaa entistä monipuolisempia integroituja viihdesisältöjä, kuten pelejä ja elokuvia. Uutuutena Smart Hub -palveluvalikko on nyt yhdellä sivulla, joten käyttäjän on helpompaa siirtyä sovellusten ja muiden sisältöjen välillä. Smart Hub ehdottaa käyttäjälle yksilöllisiä suosituksia ja näyttää viimeksi katsottuja sisältöjä. Samsung on myös kehittänyt merkittävästi muiden laitteiden yhdistämistä televisioon. WiFi Directin avulla on helppoa siirtää yhdellä klikkauksella älypuhelimen kuva televisioon tai toisinpäin. Älykäs televisio osaa etsiä lähellä olevia Samsung mobiililaitteita itsenäisesti. Kaikki vuoden 2015 Samsung Smart TV -mallit on varustettu Tizen-käyttöjärjestelmällä.

Vangitseva kuuntelukokemus WAM7500- ja WAM6500-kaiuttimilla

Uusi langaton kaiutin täyttää koko huoneen äänellä

Samsung esittelee WAM7500- ja WAM6500-kaiuttimet ja lanseeraa samalla kokonaan uuden audio-konseptin. Perinteiset kaiuttimet välittävät ääntä yhteen suuntaan, mutta Samsungin uutukaiset levittävät ääntä 360 astetta ja täten täyttävät huoneen täydellisesti tasapainotetulla bassolla ja diskantilla. Samsungin oma Ring Radiator -teknologia tuottaa täyteläisen äänen koko huoneeseen. Kaiutin on saatavilla kahtena versiona: pöytäkaiuttimena ja akulla varustettuna matkamallina. Kaiuttimet voidaan totta kai kytkeä langattomasti Samsungin televisioihin ja älypuhelimiin.

Samsung lanseeraa myös uuden kaarevien soundbarien malliston, johon lukeutuu 6000-, 6500- ja 8500-soundbar-mallit. Ne luovat olohuoneeseen yhtenäisen muotokielen yhdessä Samsungin 45 - 78-tuumaisten kaarevien televisioiden kanssa. 8500-sarjan Soundbarin molemmissa päissä olevat kaiutinelementit ja yhteensä 9.1-kanavainen äänentoisto tekee viihteeseen uppoutumisesta helppoa.

Kaareva näyttö SE790C 21:9-kuvasuhteella

Silmiä hivelevä multimedia-näyttö

Samsung esittelee CES-messuilla uusimman ja edistyneimmän kaarevan näyttönsä: SE790C:n. Näyttö tulee saataville 29- ja 34-tuumaisena. Innovatiivinen ja kaareva näyttö antaa käyttäjälle totutusta poikkeavan viihdekokemuksen. Kaarevuutensa ansiosta näytön jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä, mikä helpottaa peliin uppoutumista ja tarjoaa aiempaa vangitsevamman syvyysvaikutelman.

Parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja tarkkuuden aikaansaamiseksi Ultra WQHD -näytössä on 21:9-kuvasuhde ja 3440x1440 pikselin tarkkuus. Näytössä on myös monia älykkäitä toimintoja, kuten kuva kuvassa -toiminto(PbP ja PiP 2.0).

Samsung SSD T1 – ulkoinen kiintolevy taskussa

Kiintolevy aina mukana

Samsungin uusi mukana kulkeva SSD T1 on täydellinen paljon matkustavalla liikematkailijalle, luovalle copywriterille tai peleistä pitävälle teinille. Tärkeiden tiedostojen tallentaminen on helppoa ja niitä on helppo jakaa ja ladata myös kodin tai työpaikan ulkopuolella. Samsungin 3D Vertical NAND -teknologia takaa 450 mb/s luku- ja kirjoitusnopeudet. Se mahdollistaa 3 gigatavun elokuvatiedoston lataamisen vain kahdeksassa sekunnissa. SSD T1 on saatavilla 250Gb:n, 500Gb:n ja 1Tb:n versioina. Se on pienempi kuin tavallinen käyntikortti ja painaa vain 30 grammaa. Pienen kokonsa ansiosta kiintolevy solahtaa helposti housun taskuun tai laukkuun. Samsung SSD T1 on varustettu Dynamic Thermal Guard -suojauksella, joka varmistaa, etteivät tiedot korruptoidu edes äärimmäisissä lämpötiloissa.

Seuraa Samsungia CES-messuilla:

Samsungin esittelyalue CES-messuilla sijaitsee: 11906 Central Hall, Las Vegas Convention Center (lähin sisäänkäynti C4). Lisätietoa Samsungin CES-uutuuksista: http://global.samsungtomorrow.com/ces2015/

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Aiheet


Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden