Ohita
Ensin Kimi, nyt Minttu – Samsung Electronics laajentaa yhteistyötä Räikkösten kanssa

Tiedote -

Ensin Kimi, nyt Minttu – Samsung Electronics laajentaa yhteistyötä Räikkösten kanssa

Minttu Räikkönen liittyy maailmankuulujen Samsung Galaxy -lähettiläiden joukkoon puolisonsa Kimin esimerkin innoittamana, mikä tuo koko Räikkösen perheen uraauurtavan teknologian pariin. Mintusta kuvatun julkaisuvapaan videon näet täältä.

Minttu Räikkönen liittyy taitettavien älypuhelinten vallankumoukseen tähdittämällä Samsung Electronics Nordicin uutta ”Flip vai Fold?” -kampanjaa Suomessa. Hänen aviomiehensä Kimi aloitti yrityksen brändilähettiläänä keväällä, joten yhteistyö jatkuu nyt kahden Räikkösen voimin. Kampanja on osa isompaa pohjoismaista kokonaisuutta, jossa Mintun ja Kimin lisäksi ovat mukana muun muassa suomalaiset sukujuuret omaava ruotsalainen supermalli Elsa Hosk, tanskalainen huippujalkapalloilija Kasper Schmeichel sekä vaatesuunnittelija Anine Bing.

”Vahvana ja itsenäisenä naisena Minttu on täydellinen lisä Samsung-lähettiläiden nimekkääseen joukkoon. Minttu edustaa aitoa Do What You Can’t -filosofiaa, jossa omien unelmien saavuttamiseksi uskalletaan heittäytyä, määrittää omia rajojaan uusiksi ja tehdä asioita, joita suurin osa ei tee. Sama asenne ja intohimo määrittävät Samsungin uusien tuotteiden innovaatiota”, sanoo Mika Engblom, Samsungin Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Minttu Räikkönen lähti yhteistyöhön mukaan Samsungin tuotteiden ja aviomiehensä innoittamana.

”Samsung on maailmanlaajuinen suuryritys, jonka hienoihin tuotteisiin olen päässyt tutustumaan Kimin kautta. Olen päässyt sisälle siihen, mitä kaikkia ominaisuuksia laitteista löytyy ja tykästynyt niihin, minkä vuoksi olen vaihtanut älypuhelimeni toisesta merkistä Samsung Galaxy Z Flip3:een. Älypuhelin on minulle elintärkeä ja siellä ovat koko perheemme aikataulut ja ohjelmat”, Minttu kertoo Samsung-yhteistyöhön ryhtymisestä.

Ennakkoluulottomasti uuteen

Samsung Electronics Nordicin ”Flip vai Fold?” -kampanja on osa taittuvien puhelinten Samsung Galaxy Z Flip3:n ja Z Fold3:n lanseerausta. Kampanja auttaa havainnollistamaan, miten uusi tekniikka, innovaatiot ja käänteentekevät uutuudet auttavat meitä kiireisen arjen keskellä – oli kyse sitten arkisista asioista, kuten kauppalistan kirjoittamisesta, oman hyvinvointinsa edistämisestä tai elämän tärkeiden hetkien tallentamisesta ja helposta yhteydenpidosta lähimmäisiin.

Nämä eri alojen huippuosaajat tulevat esittelemään uutuustuotteita omilla persoonallisilla tavoillaan. He kertovat tarinansa omalla äänellään ja käyttävät Samsung Galaxy Z Flip3:a ja Z Fold3:a jokapäiväisessä arjessaan. Samalla lähettiläät haluavat innoittaa ihmisiä löytämään oman intohimonsa ja kannustavat omien unelmien seuraamisessa.

Kuvakrediitit: Jeffery Richt

Lisätietoa: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi
Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden