Ohita

Tiedote -

Samsung Electronics järjestää Life Unstoppable -virtuaalikokemuksen

22. heinäkuuta 2020 – Samsung Electronics Co., Ltd kertoi tänään mukaansatempaavasta ’Life Unstoppable’ -virtuaalitapahtumasta, jossa yritys paljastaa viimeisimmät mobiililaite-, tv-, audio-, kodinkone- ja puettavan teknologian innovaationsa. Samsung kuljettaa vieraansa vuorovaikutteiseen virtuaalimaailmaan, jossa vieras voi kokea, kuinka uusin laitemallisto tarjoaa viihdettä, luovuutta ja tehokkuutta yhdistettynä nykyisiin digitaalisesti linkittyneisiin elämäntapoihin.

’Life Unstoppable’ on 45 minuuttia kestävä virtuaalinen ja dynaaminen matka Samsungin uusimpaan, uraauurtavaan teknologiaan. Esittelijät ja erikoisvieraat näyttävät, kuinka Samsungin ihmiskeskeiset innovaatiot ovat aina antaneet kuluttajille mahdollisuuden kokea kytkettyjä ja saumattomia elämyksiä.

Samsung jatkaa teknologian rajojen venyttämistä, eikä Life Unstoppable ole poikkeus. Interaktiivinen maailma luo katsojalle mahdollisuuden tutustua moniin uusiin tuotteisiin, kuten mobiili-, televisio- ja kodinkonelaitteisiin omasta kodistaan käsin. Viimeisimmät innovaatiot Samsungin ekosysteemissä tarjoavat ratkaisuja kuluttajien tarpeisiin – kodin viihdekokemuksista ja kytketyistä pelikokemuksista älylaitteiden tehokkuuteen, mikä mahdollistaa luovuuden sekä töissä että vapaa-ajalla.

Life Unstoppablen digitaalinen kokemus on yksi monista tavoista, joilla Samsung mukautuu viimeaikaisiin maailmanlaajuisiin muutoksiin matkustusrajoituksissa, työskentely-ympäristöissä sekä ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa.

– Me Samsungilla jatkamme käänteentekevien innovaatioiden tuomista ihmisten ulottuville. Olemme innoissamme uudesta tavastamme julkistaa uusia puhelimia, älylaitteita, televisioita ja kodinkoneita, kertoo Samsungin Euroopan markkinointijohtaja Benjamin Braun.

Life Unstoppable järjestetään 2. syyskuuta 2020 kello 11 Suomen aikaa, ja se on avoin medialle, jälleenmyyjille ja kumppaneille. 

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valamo- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden