Ohita
​Samsung esittelee uuden Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen

Tiedote -

​Samsung esittelee uuden Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen

Samsung S6 edge+ on suurella 5,7-tuuman reunoille kaareutuvalla näytöllä varustettu tehopaketti.

Espoo, 13. elokuuta, 2015 – Samsung esittelee tänään Samsung Galaxy S6 edge+ -älypuhelimen. 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu puhelin jatkaa samaa muotoilulinjaa rajoja rikkoneen Galaxy S6 edgen kanssa. Puhelimen lasiset ja metalliset pinnat sulautuvat saumattoman tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Galaxy S6 edge+ on osa Samsungin suurinäyttöisten älypuhelinten tuoteperhettä, jonka ensimmäinen tulokas, Galaxy Note, esiteltiin jo vuonna 2011.

Galaxy S6 edge+ -älypuhelimessa yhdistyvät kaunis muotoilu ja innovatiiviset ominaisuudet. Se sisältää parasta näyttöteknologiaa Samsungin kahdelta puolelta kaareutuvan näytön muodossa, edistyneen kameran, nopeat latausmahdollisuudet perinteisesti ja langattomasti sekä erittäin tehokkaan suorittimen. Kasvatettu 4 GB:n RAM-muisti varmistaa markkinoiden parhaan suoritustehon, joten käyttäjät voivat nauttia saumattomista moniajoista ja graafisesti raskaista peleistä ilman häiriöitä.

Samsung Pay helpottaa maksamista

Samsungin yksinkertainen ja turvallinen mobiilimaksamispalvelu tulee saataville Koreassa Galaxy S6 edge+ -puhelimen julkaisun aikaan ja Yhdysvalloissa syyskuussa. Palvelu on turvattu Samsung KNOXilla, sormenjälkitunnistimella ja digitaalisella tokenisaatiolla. Samsung Pay toimii sekä MST- (Magnetic Secure Transmission) että NFC- (Near Field Communication) tekniikoilla. Maailma ilman lompakoita on lähempänä kuin koskaan.

– Uskomme Samsungilla, että suurinäyttöiset älypuhelimet voivat ratkaista monia käyttäjien ongelmia, koska ne tarjoavat aina mukana kulkevan laitteen upealla katselukokemuksella. Galaxy S6 edge+ vahvistaa sitoutuneisuuttamme rohkeaan, kuluttajia palvelevaan innovointiin, sanoo Samsungin Suomen telecom-myyntipäällikkö Antti Holopainen.

Galaxy S6 edge+ luo multimediakokemuksen

Samsung Galaxy S6 edge+ jatkaa Galaxy S6 edgen luomaa eleganttia ja viimeisteltyä muotoilulinjaa. Sen Apps edge -ominaisuus tarjoaa käyttäjälle nopean pääsyn omiin suosikkiohjelmiinsa vain näytön sivua hipaisemalla. Paranneltu People edge -ominaisuus auttaa tärkeimmille kontakteille viestimisessä. Näytön reunalle käyttäjä voi asettaa haluamansa kontaktit, joille soittaminen tai viestien lähettäminen on helppoa.

Tehokkaat uudet ominaisuudet

Galaxy S6 edge+ tarjoaa käyttäjälleen ennennäkemättömät multimediaominaisuudet, syvemmän kontrastin ja tarkemmat yksityiskohdat Samsungin erinomaisella 5,7-tuumaisella Quad HD Super AMOLED -näytöllä.

Sosiaalisen median suosion kasvun myötä ihmiset haluavat jakaa elämänsä tärkeät hetket kuvina ja videoina. Samsung esitteleekin entistä parempia tapoja kuvata videoita. Steady Video vakauttaa sekä älypuhelimen etu- että takakameralla kuvattua videota. Videokollaasi-toiminto auttaa käyttäjiä kuvaamaan ja editoimaan lyhyitä videoita, joihin on helppo lisätä erilaisia kehyksiä ja efektejä.

Galaxy S6 edge+ kuvaa 4K-videokuvaa. Sen Live Broadcast -ominaisuus antaa mahdollisuuden streamata Full HD -kuvaa suoraan puhelimesta omille kontakteille. YouTube Live -sovelluksen avulla streamin voi jakaa myös laajemmille yleisöille. Galaxy S6 edge+ -käyttäjältä YouTube-linkin saava ystävä voi seurata reaaliaikaista streamattua materiaalia niin puhelimesta, tabletilta, tietokoneelta kuin SmartTV:n YouTube-ohjelmastakin.

Uutukaisessa älypuhelimessa on sisäänrakennettu tuki langattomalle lataukselle, joka on yhteensopiva melkein kaikkien markkinoilla olevien lataustelakoiden kanssa. Langallisella laturilla puhelimen akku latautuu täyteen 90 minuutissa ja Samsungin uusimmalla langattomalla laturilla noin 120 minuutissa. Laite tukee myös Screen Mirroring -toimintoa, joka helpottaa puhelimen yhdistämistä televisioon langattomasti. SideSync-toiminnon avulla puhelin on puolestaan helppo yhdistää langattomasti tietokoneeseen tai tablettiin käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Galaxy S6 edge+ käyttäjät pääsevät nauttimaan myös Samsungin kameran uusista ominaisuuksista. Kamera käynnistyy kotinäppäimen tuplaklikkauksella alle sekunnissa*, Automaattinen ja reaaliaikainen HDR-kuvaus, optinen kuvanvakaus (OIS) ja uudet filtterit varmistavat, että kuvista tulee parhaita mahdollisia.

Samsung Galaxy S6 edge+ pitää sisällään myös parannellut turvallisuusominaisuudet. Laitteeseen sisäänrakennettu KNOX Active Protection -ominaisuus ja helposti asennettava My KNOX -sovellus suojaavat käyttäjän henkilökohtaiset tiedot.

Galaxy S6 edge+ saapuu Suomessa kauppoihin 4. syyskuuta. 32 GB:n version suositushinta on 899 €, 64 GB:n version suositushinta 999 €.

Lisätiedot ja pressikuvat: www.samsungmobilepress.com

*Samsungin mittaama keskivertoaika, joka voi vaihdella tilanteen tai laitteen mukaan.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset:Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Antti Holopainen,Head of IM, a.holopainen@samsung.com, p. 040 803 5476

Simo Arvo,OS/G Viestintä, Simo Arvo, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt:samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa:www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita?Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä:www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 319 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com 

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden