Ohita
Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition kaikille olympialaisten urheilijoille

Tiedote -

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Limited Edition kaikille olympialaisten urheilijoille


Samsung tekee kesäolympialaisiin osallistuvien urheilijoiden kisamatkasta mukavamman jakamalla kaikille osallistujille erikoisversion Galaxy S7 edge -älypuhelimesta ja langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Yritys nostattaa kisahenkeä myös olympiasovelluksen avulla.

Espoo – 12. heinäkuuta 2016 – Juhlistaakseen Rion kesäolympialaisia, Samsung julkaisee erikoisversion Galaxy S7 edge -älypuhelimestaan. Samalla yritys esittelee tuoreen kesäolympialais-sovelluksen ja järjestää maailmanlaajuisen olympiakampanjansa tiimoilta erilaisia tapahtumia Brasiliassa.

– Urheilussa on kyse yksilöiden matkasta ja haasteiden voittamisesta. Olympialaiset ovat suurin mahdollinen urheilun juhla, jossa eri maiden urheilijat ja heidän kannattajansa yhdistävät koko maailman. Samsung ihailee olympiaurheilijoiden ja heidän kannattajiensa paloa, joka ajaa kisoja eteenpäin, sanoo Younghee Lee, Samsungin Executive Vice President of Global Marketing, Mobile Communications Business.

Samsung jakaa yhdessä Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) kanssa 12500 Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition -puhelinta ja Gear IconX -kuulokkeita kaikille vuoden 2016 kesäolympialaisten kilpailijoille. Tavoitteena on auttaa urheilijoita saamaan kisoista irti kaikki mahdollinen. Uusien puhelinten ansiosta he voivat myös pitää yhteyttä perheenjäsentensä ja ystäviensä kanssa ympäri maailman.

Oma sovellus kilpailijoille 

Olympic Athletes’ Hub -sovellus on KOK:n kehittämä sovellus, joka on asennettu kaikkiin kilpailijoiden puhelimiin. Siitä he löytävät tärkeää tietoa matkallaan Riossa. Sovelluksen avulla urheilija voi ottaa yhteyden suoraan KOK:hon tai lukea kilpailijoille järjestettävistä palveluista ja tapahtumista.

Puhelimien väritys mukailee olympiarenkaiden viittä väriä ja niihin on asennettu Rio 2016 -teemainen taustakuva. Puhelimen mukana urheilijat saavat myös langattomat Gear IconX -korvanappikuulokkeet. Ne tarjoavat urheilijoille uudenlaisia treenikokemuksia ja auttavat mittaamaan harjoituksia Samsungin S Health -sovelluksessa.


– Samsungin teknologia innostaa faneja ja nuoria käyttäjiä ympäri maailman. KOK on kiitollinen kumppanuudesta, jonka myötä kaikki vuoden 2016 kesäolympialaisten urheilijat saavat Galaxy S7 edge -puhelimet. Puhelimet helpottavat urheilijoiden yhteydenpitoa perheidensä, ystäviensä ja kannattajiensa kanssa sekä mahdollistavat olympiakokemuksen jakamisen. Samsungin avulla haluamme inspiroida ihmisiä olympia-arvoilla, levittää olympialaisten ainutlaatuista henkeä ja korostaa urheilun tärkeyttä, sanoo KOK:n puheenjohtaja Thomas Bach.


Olympialaisten virallinen sovellus
”The Rio 2016 app” on olympialaisten virallinen sovellus. Samsung on kehittänyt sen yhteistyössä KOK:n kanssa. Sovellus tarjoaa tuoreita olympia-uutisia urheilijoille ja faneille. Elokuussa sovelluksesta löytyvät aikataulut, tapahtumapaikat, tulokset sekä mitalitilanne, ja sen kautta voi katsella live-päivityksiä kisoista. Samsung galaxy -puhelimen käyttäjät voivat myös hyödyntää olympialaisia varten kustomoitua S Translator -kääntäjää. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Samsung Galaxy Apps -palvelusta, Google Play -kaupasta Android-laitteille ja App Storesta iOS-laitteille.


Lisätietoa Samsungin toiminnasta olympialaisissa: www.samsungmobilepress.com/Olympics/


Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean virallisena yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltä Wireless Olympic Works (WOW) sekä matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta, sijaintitietoihin perustuvasta informaation välityksestä, interaktiivisesta kommunikoinnista sekä mobiilimaksujärjestelmästä. Samsung on osallisena useissa olympia-kampanjoissa, joiden tavoitteena on lisätä kiinnostusta olympialaisia kohtaan, ja mahdollistaa fanien osallistuminen olympialaisiin mobiiliteknologian avulla. Samsung jatkaa olympialaisten virallisena yhteystyökumppanina Rio 2016, PyeongChang 2018 ja Tokyo 2020 -olympialaisissa.

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot ja testilaitteet: Simo Arvo,OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: http://news.samsung.com/global/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden