Ohita
Samsung investoi pohjoismaiseen koulutukseen yhdessä Hyper Islandin kanssa

Tiedote -

Samsung investoi pohjoismaiseen koulutukseen yhdessä Hyper Islandin kanssa

Samsung Electronics tukee nuorta pohjoismaista lahjakkuutta lanseeraamalla Solve for Tomorrow -ohjelman. Solve for Tomorrow antaa sadoille nuorille mahdollisuuden luoda myönteistä yhteiskunnallista muutosta suunnitteluajattelun, teknologian ja innovaation keinoin. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Samsungin uuden yhteistyökumppanin Hyper Islandin kanssa.

Vuodesta 2010 asti lähes miljoona nuorta yli 30 maassa on saanut mahdollisuuden osallistua Solve for Tomorrow -ohjelmaan oppiakseen uusista tavoista saada aikaan myönteistä yhteiskunnallista muutosta teknologian ja innovaation avulla. Ohjelma eroaa perinteisemmistä opetusmetodeista siinä, että sen keskiössä on suunnitteluajattelu. Kyse on ongelmanratkaisuun pyrkivästä luovasta prosessista, joka ottaa huomioon ihmisten todelliset tarpeet – ja ennen kaikkea siitä, että osallistujat ottavat haasteen vastaan ja tekevät ideoista todellisuutta. Esimerkki Solve for Tomorrow -ohjelman innoittamasta innovaatiosta on kahden paraguaylaisen opiskelijan kehittämä suolanpoistolaite, joka puhdistaa veden aurinkoenergian avulla.

-On mahtavaa päästä vihdoin lanseeraamaan Solve for Tomorrow -ohjelma Pohjoismaissa. Toivomme ja uskomme, että ohjelman kautta esiin pääsevät huomisen muutoksentekijät, joilla on aito intohimo kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi. Projekti ei olisi mahdollinen ilman Hyper Islandia, jonka kokemus ja tietotaito interaktiivisten, hauskojen ja uudenlaiselle ajattelutavalle perustuvien oppimisohjelmien kehittäjänä on vertaansa vailla. Olemme huomanneet, kuinka vahvana kunnianhimo ja tahto maailman muuttamiseksi elää lahjakkaissa nuorissa, ja juuri näitä luonteenpiirteitä haluamme jalostaa teknologian ja innovaation avulla, sanoo Elin Wallberg Waldenström, Samsung Electronicsin Pohjoismaiden kansalais- ja kumppanuusjohtaja.

Solve for Tomorrow -ohjelmaan voi hakea mukaan kuka tahansa 16–25-vuotias, joko itsenäisesti tai tiiminä. Osallistuminen on täysin maksutonta, eikä englannin kielen taidon lisäksi vaadi minkään tiettyjen, esimerkiksi aiempaan koulutus- tai työkokemukseen liittyvien, kriteereiden täyttämistä. Ohjelman voi suorittaa koulun tai työn ohessa. Hakijoita pyydetään määrittelemään ympäristöön, tasa-arvoon tai terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä ongelma. Ohjelman keskeinen tavoite on edesauttaa oppimista, ja jokainen osallistuja saakin uuden tiedon lisäksi pääsyn varkostoihin, mikä voi johtaa työnsaantiin ja hyödyllisiin kontakteihin.

- Vuosien varrella Hyper Islandilla on syntynyt lukematon määrä loistavia ideoita, joita on sitten jatkojalostettu maailman muuttamiseksi. Yhdessä Samsung Electronicsin kanssa hyödynnämme yhteistä tietotaitoamme valmentaaksemme, inspiroidaksemme ja saattaaksemme täytäntöön uusia oivalluksia ja ratkaisuja, jotka takaavat meille kaikille paremman huomisen. Odotamme innolla hakemusten vastaanottamista ja sitä, että pääsemme toteuttamaan rooliamme ohjelman luovana voimana, sanoo Hyper Islandin Ruotsin-johtaja Heidi Rundt.

Haku Solve for Tomorrow -ohjelmaan avautuu maanantaina 7. kesäkuuta ja päättyy tiistaina 10. elokuuta 2021. Ohjelman ensimmäinen kierros alkaa elokuussa, jolloin kaikki osallistujat pääsevät kehittämään taitojaan suunnitteluajattelussa. Kakkoskierrokselle valitaan 15 parasta ideaa, joiden kehittäjät pääsevät esittelemään ne asiantuntijoista koostuvalle raadille 16. joulukuuta. Kaikki esitykset kuultuaan raati valitsee voittajan.

Solve For Tomorrow -ohjelman kotisivuhttps://www.samsung.com/fi/solvefortomorrow/

Lisätietoa: www.samsung.com
Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi
Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden