Ohita
Samsung ja taidemuseo Louvre aloittavat yhteistyön

Tiedote -

Samsung ja taidemuseo Louvre aloittavat yhteistyön

Samsungin ainutlaatuinen lifestyle-televisio, The Frame, avaa ovet maailmankuuluun museoon, kun Louvren taideteokset saapuvat Samsungin Art Store -palveluun. Nyt The Framen omistajat voivat valita omaan sisustukseensa sopivan taulun kymmenien Louvresta löytyvien taideteosten joukosta, Art Storen muun valikoiman lisäksi.

Samsung aloittaa yhteistyön Pariisissa sijaitsevan taidemuseo Louvren kanssa. Yhteistyön myötä Samsungin Art Store -palveluun saapuu yhteensä 40 maailman vierailluimman museon taideteosta ja valokuvaa. Art Store sisältääkin jo yli 1 500 taideteosta museoista ja taidegallerioista ympäri maailmaa, kuten Amsterdamin Van Gogh-, Lontoon Tate Modern- ja Madridin Prado-museoista.

“Pohjoismaissa ihmiset ovat hyvin tiedostavia sisustuksen ja designin suhteen. Omaa persoonaa halutaan tuoda esiin ja taide on yksi tapa toteuttaa sitä. Moni vierastaa ajatusta televisiosta luopumisesta, mutta samaan aikaan television ei haluta turmelevan muuten harmonista sisustusta. Samsungin The Frame on luotu nimenomaan tähän tarpeeseen: se yhdistää taiteen ja television. Kun televisio ei ole käytössä, se on kuin mikä tahansa taulu ja sulautuu osaksi sisustusta. Mutta toisin kuin tavallisten taulujen kohdalla, The Framen omistaja voi helposti vaihtaa taulun kuvaa Art Storessa parilla klikkauksella halutessaan vaikka joka viikko. Art Storen valikoima sisältää satojen taiteilijoiden teoksia, jotka kattavat taiteen eri aikakausia aina antiikista nykytaiteeseen. Laajan valikoiman ansiosta jokainen löytää omat suosikkinsa”, kertoo Magnus Nilsson, Samsung Electronicsin Pohjoismaiden tekninen tuoteasiantuntija.

Ihaile Louvren mestariteoksia omalta kotisohvalta

Yhteistyö Louvren[1] kanssa tarkoittaa, että Samsung antaa kaikkien The Frame -television omistajien käyttöön 40 taideteosta ja valokuvaa maailman vierailluimman museon kokoelmista. Valikoima sisältää tunnettuja mestariteoksia, kuten esimerkiksi Mona Lisa- ja Kaanaan häät -teokset, sekä valokuvia Louvren galleriasta, arkkitehtuurista ja ympäristöstä, kuten Louvren kuuluisasta lasipyramidista. Lisäksi jokainen teos sisältää lyhyen kuvauksen sen taustasta ja historiasta.

Samsung ja Louvre aikovat julkistaa myöhemmin tänä vuonna lisää ainutlaatuista sisältöä yhteistyöhön liittyen.

”Louvre on jo itsessään rakennuksena ilmiömäinen, tarjoten upeat upeat puitteet taidehistorian suurimmille mestariteoksille. Yhteistyö mahdollistaa museon ihailun kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuiset näkymät niin rakennukseen, gallerioihin kuin Louvren puutarhoihinkin”, kertoo Louvren mesenaattisuhteista vastaava Yann Le Touher.

The Frame on taulutelevisio sanan jokaisessa merkityksessä

The Frame on innovatiivinen näyttö, joka soveltuu niin televisioksi kuin sisustuselementiksi. The Framen tämän vuoden malli on entistä ohuempi ja entistä paremmin mukautettavissa oman tyylin mukaiseksi, mikä auttaa täydentämään kodin eri tiloja ja sisustusta. Malliin on saatavilla vaihdettavia kehyksiä sekä Modern- että Beveled-kehystyyleissä.

The Frame on helppo ripustaa seinälle mukana tulevan Slim Fit Wall-Mount -seinäkiinnikkeen avulla, joka minimoi television ja seinän väliin jäävän raon. The Frameen kuuluu erillinen One Connect -liitäntäyksikkö, joka toimii erilaisten tarvittavien liitäntöjen ja virtalähteen pääasemana, jotta käyttäjän ei tarvitse yhdistää kaikkia johtoja suoraan televisioon. Näyttöön kytketään ainoastaan yksi läpikuultava johto[2], jonka toinen pää liitetään One Connect -yksikköön. Tämän ansioista The Frame näyttää seinässä tyylikkäältä ja useat eri johdot saa piilotettua muualle. Television mukana tulee myös pöytäjalat, jolloin The Framen voi halutessaan sijoittaa esimerkiksi tv-tasolle.

The Frame tarjoaa elävän 4K QLED -kuvanlaadun[3], joka perustuu Quantum Dot -teknologiaan. Sen mahdollistama 100 %:n värivolyymi tarjoaa käyttäjälleen rikkaan ja realistisen värimaailman.

Lisätietoa Samsungin lifestyle-televisiomallistosta: www.samsung.com.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1]Yhteistyö jatkuu 30.kesäkuuta 2023 saakka

[2]Tuotteen mukana tulee yksi 5 metrin kaapeli. 15 metrin kaapeli myydään erikseen. Saatavilla 43, 50, 55, 65 ja 75 tuuman malleihin.

[3]32 tuuman mallissa QLED Full HD -kuvanlaatu

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden