Ohita
Samsung jatkaa 5G-portfolionsa laajentamista – tässä on uusi Galaxy A22 5G -puhelin

Tiedote -

Samsung jatkaa 5G-portfolionsa laajentamista – tässä on uusi Galaxy A22 5G -puhelin

Huippunopea 5G-puhelin 90 hertsin näytöllä on täydellinen kumppani päivittäisiin tehtäviin. Samsung Galaxy A22 5G saapuu myyntiin Suomessa 1.7.2021.

Samsung on lanseerannut uuden Galaxy A22 5G -älypuhelimen, joka on tuorein lisäys Samsungin alati kasvavaan 5G-tuoteperheeseen. Samsungin A-sarja on suunniteltu tarjoamaan uutta ja edistynyttä teknologiaa edulliseen hintaan. Galaxy A22 5G:n suurikokoinen näyttö ja nopeat yhteydet sopivat mainiosti suoratoistamiseen ja pelaamiseen. Galaxy A22 5G:n monipuolinen kamera sopii täydellisesti jokapäiväisten hetkien ikuistamiseen. Tyylikkäästi muotoiltu laite on saatavana useassa eri värissä.

”Vahvistamme Galaxy A22 5G:llä Samsungin lupausta tarjota laitteita useaan eri hintaluokkaan laadusta tinkimättä. Älypuhelimessa on laadukas näyttö ja 5G-tuki, mikä tarjoaa käyttäjille seuraavan sukupolven nopeuden ja suorituskyvyn edulliseen hintaan paketoituna. Tämä on kauan odotettu lisäys kasvavaan Galaxy A-sarjaamme”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Laadukas näyttökokemus

Galaxy A22 5G:ssä on 6,6 tuuman FHD+ Infinity-V -näyttö. Korkea resoluutio yhdessä 5G-yhteyden kanssa takaa visuaalisesti laadukkaan kokemuksen käyttäjille omien suosikkisisältöjen parissa. Galaxy A22 5G:n 90 hertsin näyttö on sulavan nopea ja suuresta 5000 mAh:n akusta riittää virtaa pidempiinkin peli- ja suoratoistorupeamiin.

Ikuista tärkeät hetket korkeatasoisen kameran avulla

Upeiden hetkien tallentaminen on vaivatonta, sillä Galaxy A22 5G on varustettu monipuolisella kameralla. Korkeatasoiset valokuvat ja selfiet onnistuvat helposti 48 megapikselin pääkameran, 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, 2 megapikselin syvyyskameran ja 8 megapikselin etukameran avulla.

Tyylikkyyttä ja toimivuutta samassa paketissa

Galaxy A22 5G -puhelimen reunat on pyöristetty, minkä ansiosta se istuu käteen vaivattomasti. Puhelin tulee olemaan saatavilla kolmessa kauniissa värissä: Gray, White ja Light Violet.

Hinta ja saatavuus

Galaxy A22 5G saapuu myyntiin Suomessa heinäkuun 1. päivänä. Sen suositushinta on 229 euroa.

Tekniset tiedot


Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden