Ohita
Samsung julkaisi uudet Smart Monitor -näytöt, jotka soveltuvat monipuoliseen käyttöön

Tiedote -

Samsung julkaisi uudet Smart Monitor -näytöt, jotka soveltuvat monipuoliseen käyttöön

Maailman ensimmäiset “do-it-all”-näytöt saapuvat nyt ensimmäistä kertaa 43 ja 24 tuuman kokoisina, sisältäen uuden tyylikkään värivaihtoehdon sekä parannettuja älyominaisuuksia.

Samsungin uusi Smart Monitor -sarja tarjoaa nyt aiempaa enemmän näyttökokoja ja tyylivaihtoehtoja sekä uusia ja paranneltuja älykkäitä ominaisuuksia. Sarjaan kuuluu nyt muun muassa aiempaa suurempi 43-tuumainen M7-malli UHD-tarkkuudella, joka tarjoaa paremman tuottavuuden ja mukaansatempaavan viihdekokemuksen. Lisäksi M5-malleja on nyt saatavana 24, 27 ja 32 tuuman näyttöko’oissa, joissa on viimeistelty muotoilu ja uusi, tyylikkään valkoinen värivaihtoehto.

Samsung Smart Monitor -sarja lanseerattiin marraskuussa 2020 ja niitä markkinoitiin näyttöinä, joilla onnistuu kaikki. Laajennettu tuotesarja jatkaa samalla linjalla. Näytöt on suunniteltu nykypäivän yrityksille, oppilaitoksille sekä käyttäjille, jotka työskentelevät, oppivat ja kuluttavat viihdettä kotioloissa. Smart Monitor -sarja tarjoaa integroituja media- ja tuottavuussovelluksia, monipuolisen liitettävyyden, sisäänrakennetut kaiuttimet ja aurinkokennokäyttöisen kaukosäätimen[1].

"Ihmiset ympäri maailmaa käyttävät yhä enemmän aikaa kotona työskentelyyn, opiskeluun ja pelaamiseen, joka puolestaan muuttaa kodit entistä monikäyttöisemmiksi. Laajennettu Smart Monitor -valikoima tarjoaa jatkossakin käyttäjilleen entistä kätevämpiä ja joustavampia tapoja hoitaa päivittäisiä tehtäviä tehokkaalla ja markkinoiden älykkäimmällä näytöllä”, kertoo Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Samsung Smart Monitor -sarjan uutuusmallit:

  • Smart Monitor M7 43” (Malli: M70A) – Samsungin Smart Monitor M7 -lippulaivamallin näyttö on nyt entistä suurempi 43 tuuman kokoisena. Sen reunaton muotoilu tarjoaa mukaansatempaavan käyttökokemuksen työskentelyn, opiskelun ja pelaamisen parissa. M7-malli on varustettu 4K Ultra-High Definition -tarkkuudella ja se kykenee saumattomasti vaihtamaan toimintoja siirtymällä luotettavasta työlaitteesta 4K-viihdekeskukseksi, jossa on sisäänrakennetut suoratoistosovellukset ja kaiuttimet sekä HDR10-yhteensopivuus, joka optimoi kaikkien 4K-sisältöjen yksityiskohtia. Hinta: 599 €
  • Smart Monitor M5 27” and 32” valkoisena (Malli: M50A) – Suosittu M5-malli on nyt saatavilla tyylikkäässä valkoisessa värissä niin 27- kuin 32-tuumaisenakin. Raikas uusi väri soveltuu upeasti esimerkiksi minimalismista inspiroituneeseen kotiin, ja lisäksi perinteisiin näyttöihin verrattuna se istuu myös kauniisti sisustukseen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan tyylitietoisen käyttäjän kotiin. Hinta 27”: 289 €, hinta 32”: 319 €
  • Smart Monitor M5 24” (Malli: M50A) – M5-mallista on nyt myös saatavilla uusi 24-tuumainen ja Full HD -tarkkuudella varustettu näyttö. Sen koko ja hintasuositus tekee siitä helpoimmin lähestyttävän Smart Monitor -sarjan tuotteen. Kompakti koko tekee siitä ihanteellisen heille, joilla ei välttämättä ole pöytätilaa suuremmalle näytölle, tai heille, jotka etsivät edullista monitoiminäyttöä. Hinta: 219 €

Uusien näyttökokojen lisäksi Samsung on myös tuonut saataville joukon muita uusia ominaisuuksia. Samsung TV Plus[2] -palvelu tarjoaa monipuolista ja ilmaista sisältöä ilman rekisteröitymistä. Universal Guide[3]-opastimen tarjoamat sisältösuositukset perustuvat käyttäjän mieltymyksiin ja katselutapoihin, mikä varmistaa täysin henkilökohtaiset katseluehdotukset suosituista sovelluksista, kuten Netflixistä, Amazon Prime Videosta ja monesta muusta.

Aiemmista malleista päivityksen saanut ääniavustaja tottelee nyt Bixbyn lisäksi myös monen muun palveluntarjoajan äänikomentoja, kuten Google Assistantin ja Amazon Alexan. Lisäksi Remote Access -toiminnon kesän aikana saapuva tuore päivitys mahdollistaa yksinkertaisen ja turvallisen yhteyden Smart Monitor -näytön ja ulkoisten tietokoneiden välille, mikä puolestaan parantaa käytettävyyttä.

Osana Samsungin kestävän kehityksen ohjelmaa 43-tuumainen M7-malli sisältää kierrätetystä muovista valmistetun ja aurinkokennokäyttöisen kaukosäätimen, joka on tehokas ollen samalla ympäristöystävällinen: se latautuu auringonvalosta, sisätilojen hehkulampuista ja myös tarvittaessa USB-C-liitännästä. Lisäksi muiden mallien kaukosäätimet on valmistettu osittain kierrätetystä muovista, mikä vähentää niiden hiilijalanjälkeä ja parantaa kestävyyttä.

Samsungin Smart Monitor -sarja tarjoaa lukuisia yhdistettävyysmahdollisuuksia sekä tietokoneille että älypuhelimille. Käyttäjät voivat liittää henkilökohtaiset mobiililaitteensa vain yhdellä napautuksella käyttämällä Tap View[4]- tai Mirroring-toimintoja, tai Apple AirPlay 2:ta. Lisäksi Samsung DeX antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia täydellisestä desktop-käyttökokemuksesta, kun näyttö on liitettynä mobiililaitteeseen. Näyttö tukee myös Microsoft 365 -sovelluksia[5], joiden avulla käyttäjät voivat tarkastella ja muokata asiakirjoja ja tallentaa ne kätevästi pilveen ilman tietokoneeseen liittämistä, jonka mahdollistaa sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys. Smart Monitor -sarjan runsaisiin liitäntämahdollisuuksiin kuuluvat esimerkiksi USB-C-[6] ja USB-portit sekä Bluetooth 4.2 -yhteydet.

Lisäksi näyttö muuntautuu täydelliseksi viihdekeskukseksi, sillä käyttäjät pääsevät käsiksi OTT-sisältöön ja voivat suoratoistaa suosikkielokuviaan ja -sarjojaan Netflixistä, HBO:sta ja YouTubesta ilman erillistä tietokonetta tai mobiililaitetta[7].

Laajennettu Samsung Smart Monitor -sarja on saatavana eri malleina, kokoina ja eri ominaisuuksilla. Lisätietoja osoitteessa https://www.samsung.com/fi/monitors/smart-monitors/.

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1] Aurinkokennokäyttöinen kaukosäädin saatavilla vain M7 43” mallissa.

[2] Saatavuus vaihtelee maittain.

[3] Saatavuus vaihtelee maittain.

[4] Tap View -toiminto on yhteensopiva Samsung Galaxy -laitteiden kanssa, joissa on Android 8.1 tai uudempi versio. Lisäksi SmartThings-sovellus vaatii vähintään version 5.1.

[5] Vaatii Microsoft 365 -tilin.

[6] Vain M7-malleissa.

[7] Suoratoistopalveluiden saatavuus voi vaihdella maittain. Tilaus vaaditaan.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden