Ohita

Tiedote -

Samsung lanseerasi Jet-tuotesarjaansa kaksi uutta johdotonta varsipölynimuria


Samsung tuo myyntiin Pohjoismaihin kaksi uutta varsipölynimuria. Jet 60- ja Jet 75-varsipölynimureissa on monipuolisiin tarpeisiin suunnitellut suuttimet, jotka helpottavat ja tehostavat kodin siivousta. Clean Station -puhdistusaseman avulla pölysäiliön pystyy tyhjentämään helposti ja hygieenisesti.

Samsung toi viime vuonna ensimmäistä kertaa markkinoille kaksi varsipölynimuria, Jet 90 Multi- ja Jet 70 Pet -mallit. Nyt tuoteperhe laajenee kahdella uutuustuotteella, jotka ovat hieman yksinkertaisempia versioita viime vuonna julkaistuista edeltäjistään. Esimerkiksi Jet 90 -mallia vastaava Jet 75 ei ole tällä kertaa varustettu teleskooppiputkella, ja Jet 60 saapuu markkinoille ilman LCD-näyttöä.

Jet 60- ja 75-malleissa on useita toimintoja, jotka tehostavat siivoamista. Molempiin malleihin on mahdollisuus ostaa suutin, jossa on kaksi pyörivää, kosteaa pehmustetta, jotka moppaavat lattian imuroinnin jälkeen. Erityisesti allergikot ja lemmikkieläinten omistajat hyötyvät uusista imurimalleista, sillä kummassakin mallissa on suuri imuteho ja monikerroksinen suodatusjärjestelmä, mikä mahdollistaa myös hienojakoisten pölyhiukkasten keräämisen.

Sekä Jet 60- ja Jet 75-mallien ominaisuuksiin kuuluvien suuttimien ja kevyen varren ansiosta kodin puhdistaminen on tehokasta. Pitkä varsi kapealla suuttimella on ergonominen ja mahdollistaa myös kapeiden välien ja korkeiden tilojen puhdistamisen.

”Tiedämme, että monien mielestä siivoaminen ei ole sitä parasta mahdollista ajanvietettä. Kaikkien meidän on kuitenkin siivottava aina välillä ja uudet Jet-imurit ovat siihen mainio apu. Ne mahdollistavat nopean ja helpon siivoamisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne sopivat täydellisesti pohjoismaisiin koteihin. Ne palvelevat hyvin myös allergikkoja ja lemmikkieläinten omistajia”, kertoo Rikard Fornbäck, Samsungin Pohjoismaiden koulutus- ja viestintäasiantuntija.

Clean Station -lisävaruste tekee kodin puhdistamisesta entistä helpompaa, sillä se tyhjentää imurin pölysäiliön automaattisesti ja hygieenisesti. Pölysäiliö tarvitsee vain irrottaa ja asettaa puhdistusasemaan, joka on varustettu edistyksellisellä pölynsuodatusjärjestelmällä. Air Pulse -teknologian avulla se ravistaa pölyhiukkaset irti pölysäiliön sisältä, mikä mahdollistaa mahdollisimman puhtaan pölysäiliön. Tyhjennetyn pölysäiliön liat kerääntyvät koneen sisällä olevaan pölynimuripussiin, joka on helppo vaihtaa tarpeen mukaan.

Pölynimurit ja Clean Station saapuvat myyntiin Suomeen ja muihin Pohjoismaihin kesäkuussa.

Suositushinnat:

Samsung Jet 60: 449 EUR

Samsung Jet 75: 649 EUR

Clean Station: 199 EUR

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Republic, samsungpr@republic.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@republic.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden