Ohita
Samsungin laajennettu Bespoke-mallisto on nyt saatavilla Pohjoismaissa

Tiedote -

Samsungin laajennettu Bespoke-mallisto on nyt saatavilla Pohjoismaissa

Uusi Bespoke-sarja on täynnä intuitiivisia toimintoja ja älykkäitä designtuotteita keittiöön ja pyykinpesuun, ja se on nyt saatavilla Pohjoismaissa.

Samsung Electronics on julkistanut uuden Bespoke-mallistonsa Pohjoismaissa. Mallisto kuvastaa Samsungin jatkuvaa sitoutumista ja pyrkimystä olla johtava älykkäiden kodinkoneiden toimittaja.

“Tällä Bespoke-mallistolla haluamme tarjota tuotteita, jotka parantavat ja helpottavat kuluttajien arkea. Uudet Bespoke-tuotteet ovat entistä energiatehokkaampia ja älykkäämpiä, ja niiden design on suunniteltu sopimaan pohjoismaisiin koteihin, joissa monet arvostavat paitsi toimivuutta, myös muotoilua ja tyyliä”, sanoo Samsung Suomen kodinkoneiden myyntipäällikkö Sami Viitanen.

Energiatehokkaampi pesukonemallisto

Uusi Patagonian kanssa kehitetty Bespoke AI™ -pesukonemallisto on varusteltu ratkaisuilla, jotka vähentävät energiankulutusta ja mikromuovien irtoamista vaatteista. Suodatinteknologiaa hyödyntävä Bespoke AI™ Washer vähentää mikromuovien päätymistä viemäriin koneessa pestyistä vaatteista jopa 54 prosentilla[1]. Koneessa on myös AI Energy Mode of SmartThings Energy -ominaisuus, joka auttaa käyttäjiä säästämään jopa 70 prosenttia[2] energiankulutuksestaan.

Lisäksi Bespoke AI™ Washerissa on tekoälyanturit, jotka mittaavat vaatteiden painoa ja likaisuutta ja sen mukaisesti säätävät tarvittavan veden, pesuaineen ja energian määrää.

Uusi uunimallisto älykkäillä toiminnoilla

Samsung julkisti myös uudet NV7000B- ja NQ7000B-uunimallistot. Uudessa mallistossa on erilaisia höyrytoimintoja, jotka edistävät terveellistä syömistä. Uuneja on saatavana neljässä Bespoke-värissä: Satin Beige, Clean Navy, Clean Black ja Black Stainless. Uunit sisältävät innovatiivisia toimintoja, joita on helppo hyödyntää ruoanlaitossa, kuten:

Höyrytetty ruoka:

Full Steam – kypsennä vihanneksia tai tuoretta kalaa kuumalla höyryllä, mikä säilyttää ruoassa enemmän ravintoaineita ja luonnollista makua

Add Steam – täyttää uunin höyryllä ja auttaa ruoanlaitossa niin, että ainekset saavat mehukkuutta ja rapeutta

Natural Steam – saat mehukkaan ja rapean leivontatuloksen ilman muita laitteita

Air Fry:

Air Fry -tilassa raaka-aineet kypsennetään pienellä öljymäärällä ja ilman rasvakeitintä, mikä vähentää ylimääräistä rasvaa

Air Sous Vide:

Tarjoaa entistä mureampaa ja maukkaampaa ruoanlaittoa mittaamalla tarkasti lämpötilan ja pitämällä sen tasaisena pitkän ajan

Molemmat uunimallistot on varusteltu SmartThings Cooking -toiminnolla, joka mahdollistaa yksilölliset reseptit ja ostoslistat sekä esiasetusten säätämisen juuri itselle sopivaksi. Toimintoa on kätevä käyttää esimerkiksi puhelimen SmartThings-sovelluksella, mikä helpottaa ruoanvalmistusta.

Suositushinnat:

Pesukoneet: 899 - 1 499 €

Kuivausrummut: 999 - 1 599 €

Uunit: 699 - 2 399 €

Kompaktiuunit: 849 – 1 299 €

Lisätietoa: www.samsung.com

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot: Kaimana, samsungpr@kaimana.fi

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@kaimana.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1]  Testattu 2 kg:n kuormalla 100 % polyesterihuppareilla vertaamalla synteettistä sykliä Samsungin perinteisessä WW4000T-mallissa ja Less Microfiber -sykliä WW7000B:ssä. Tulokset voivat vaihdella vaatteiden ja ympäristön mukaan. Testannut Ocean Wise Plastics Lab.

[2] Testattu standardin IEC 60456-2010 mukaisesti / 4 kg pesutäyttö / kylmä Super Eco Wash (WF80F5E5U4W) vs. puuvilla 40°C ilman Ecobubblea (WF0702WKU). Yksittäiset tulokset voivat vaihdella.

Aiheet

Kategoriat


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden