Ohita
Samsungin ulkotelevisio The Terrace saapuu Suomeen

Tiedote -

Samsungin ulkotelevisio The Terrace saapuu Suomeen

Samsung lanseeraa ensimmäisen ulkotelevisionsa, The Terracen, sekä yhteensopivan soundbar-kaiuttimen Suomen markkinoilla. The Terrace -televisio laajentaa Samsungin Lifestyle TV -valikoimaa ja sen avulla kuluttajat voivat nauttia QLED 4K -kuvanlaadusta myös ulkona.

Espoo – 16. huhtikuuta 2021 – Samsung laajentaa palkittua lifestyle-viihdelaitteiden valikoimaansa The Terrace -televisiolla. Kyseessä on ensimmäinen 4K QLED TV, joka soveltuu yhteensopivan soundbar-kaiuttimensa kanssa ulkokäyttöön[1]. The Terrace -älytelevisio on erityisesti suunniteltu tuomaan ensiluokkaiset katselukokemukset ulos.

The Terrace tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa.Uutuudessa on Samsungin johtava QLED 4K -kuvanlaatu ja äly-TV-toiminnot. The Terracen näyttö on suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä, ja laite kestää lämpötiloja noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä. The Terrace TV (LST7T) ja The Terrace Soundbar (HW-LST70T) myydään erikseen.

–Uusia tapoja sekä trendejä syntyy ja kehittyy nyky-yhteiskunnassa vauhdikkaammin kuin koskaan. Erilaisia näyttöjä käytetään esimerkiksi etätyöskentelyyn, verkko-opiskeluun sekä yhteydenpitoon läheisten kanssa. Näyttölaitteiden tulisikin siis olla kehitetty muuttuvat lifestyle-trendit mielessä pitäen. Tästä syystä olemme ylpeitä uudesta The Terrace -televisiosta, joka siirtää olohuoneen ulos huipputason tekniikan ja katselukokemusten avulla, kertoo Markus Nummisalo, Samsung Suomen TV- ja audiotuotteiden myyntipäällikkö.

The Terrace -television huippukirkkaus on jopa 2000 nitiä, eli sisällöistä voi nauttia todentuntuisella kuvanlaadulla jopa päivänvalossa[2]. QLED 4K on myös loistava valinta urheilufanille: nopea virkistystaajuus ja liikkeen terävyyttä parantava teknologia tuottavat selkeää ja todentuntuista kuvaa, joka sopii liikkeen osalta vaativalle kuvasisällölle. Lisäksi televisiossa on heijastuksia ehkäisevä näyttö, ja mukautuva kuvateknologia optimoi sisältöä analysoimalla katseluympäristöä ja säätämällä kirkkautta ja kontrastia tarpeen mukaan.

The Terrace täyttää korkeat vesi- ja pölytiiveysvaatimukset (IP55), joten se toimii monissa erilaisissa ympäristöissä. Televisio on kestävä, mutta silti muotoilultaan ohut ja elegantti vain 59,8 mm paksuisena.

The Terrace Soundbar soi TV:n kanssa hyvin yhteen

The Terrace ja The Terrace Soundbar tuottavat dynaamista, kotiteattereihin verrattavissa olevaa ääntä. Soundbar-kaiuttimen äänentoiston laatu on korkealla ja bassoäänet syviä sekä selkeitä. Monipuolista kuuntelua kaipaaville The Terrace on yhdistettävissä Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksien avulla muihin laitteisiin, kuten vaikkapa älypuhelimeen musiikin suoratoistoa varten. Soundbarin säröilyä rajoittava teknologia varmistaa puhtaan ja voimakkaan äänentoiston. The Terrace Soundbar on tietysti TV:n tavoin suojattu IP55-luokituksen mukaisesti ja se voidaan kiinnittää joko roikkumaan TV:n alalaitaan tai seinään. Kiinnikkeet kuuluvat myyntipakkaukseen.

Samsungin The Terrace -televisiota myydään kolmessa koossa: 55 tuumaa –3 999 €, 65 tuumaa – 4 999 €ja 75 tuumaa – 6 499 €. The Terrace Soundbar -kaiuttimen suositushinta on 999€. The Terracen myynti Suomessa alkaa huhtikuun lopussa.

Tietoa The Terrace -tuotteista:

The Terrace on Samsungin ensimmäinen ulkotelevisio, jonka rinnalla lanseerattava soundbar-kaiutin tuottaa dynaamista ääntä. TV tulee saataville 55, 65 ja 75 tuuman kokoluokissa, ja siinä on Samsungin johtava QLED 4K -kuvanlaatu sekä äly-TV-toiminnot. Sekä The Terrace -televisio että The Terrace -soundbar ovat suojattu vesiroiskeilta ja pölyltä, ja laitteet kestävät lämpötiloja noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä.The Terrace TV (LST7T) ja The Terrace Soundbar (HW-LST70T) myydään erikseen. The Terrace - suositushinnat alkaen 3 999 €. The Terrace Soundbar – suositushinta 999 €.


Kuluttajakysymykset:
Samsungin asiakastuki, 030 6227 515
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa:
www.samsung.fi ja valitse alalaidasta Uutiset.


[1]
Laite on suojattu vedeltä ja pölyltä IP55-standardin mukaisesti (kansainvälinen tiiveysluokitus) ja sen käyttö on mahdollista noin -30 ja +50 celsiusasteen välillä.

[2]The Terrace on suunniteltu sijoitettavaksi varjoisaan ulkotilaan. TV voi olla osittain epäsuorassa auringonvalossa, mutta suoraa auringonvaloa tulisi välttää.

Aiheet


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valamo- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Suomi

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta muuttuvilla ideoilla ja teknologioilla. Yritys määrittelee uudelleen käsitykset televisioista, älypuhelimista, puettavista laitteista, tableteista, digitaalisista kodinkoneista, verkkojärjestelmistä sekä muisti-, puolijohde-, valaisu- ja LED-ratkaisuista. Tuoreimmat Samsung-uutiset löydät osoitteesta: http://news.samsung.com/

Samsung Electronics Nordic AB
Torshamnsgatan 48
164 40 Kista
Sweden